2813
-
N1MR0D #1149 Hogy shaolin mester lehess asszem celestialként kell indulni(nemtom talán lehet mással is) és a Tiger Househoz kell csatlakozni!
Kéne egy szerver ja, de próbáltuk már. Az 1.1es peccs még nem tud szervert készíteni neten. Szar ez még így, de bármennyire bugos, valami mégis érdekes benne. Mondjuk én már biztos megvárom a peccset, mert nem akarom még 20x újrakezdeni.
Van ilyen, hogy beleakad egy kőbe a karakter és ezért kell újrakezdeni? ez már nevetséges. Peccs és aztán játszunk neten mind. Ok? -
AS #1148 Kösz! emlékszem amikor harcos voltam kapásból megöltem. -
#1147 Fargrove Jail-ben (városkapu mellett) ki kell szabaditani egy pofát. Amikor az őr megy ellenőrző útra a cellákhoz akkor utána kell menni. Majd a pofa megkér hogy pár aranyért váltsd ki. Utána elárulja a jelszót, bár nekem kétszer is rá kellett kérdezni mert elsőre nem jelent meg az ajtónál a válaszok között. -
AS #1146 Shaolei Master kapot valami specko ruhát? -
AS #1145 Ok. És hogyan lehet oda belépni mert városában nem találtam még annak idején. illetve találtam egy ajtót de oda jelszó kel a jelszót hogy tudom meg.
Még ennyi kellene és újból Kezdem a játékot!.
Előre is köszi. -
romero83 #1144 Hát én nem tudom, biztos én vagyok a vak, de én nem látom. (esetleg ha a hozzászólás számát megadnád, ha már azt mondod, hogy olvassak vissza az nem ártana.)
Akkor mégegyszer:
hellosztok!
Tudna vki segíteni.
Tomb of soul-nál vagyok, de az őr nem akar beengedni pedig a jelszó is megvan.
Mit lehet vele csinálni? -
#1143 Dragont kell megkeresni.
Nem tudom de lehet hogy a tolvaj guild-be azért be lehet lépni, maximum nem fogadod el a trickster/hunter küldetést.
Én adept-ként indultam de mégis csatlakoznom kellett a Celestial Orderhez hogy tovább léphessek.
Meg lehet még egy alap class-od. -
AS #1142 Rogue (eastern) -> Budoka -> Ninja Lord
Ninja Lord hogy legyek (majd)
Kezdem érteni vagyis remélem.
Tehát: Rogue-nak indulok: aztán nem megyek a tolvajokhoz hanem megkeresem az egyik mestert
Dragont vagy a tigrist?
Utána Budoka és végül Ninja Lord leszek. (vagyis én igy képzelem el) És remélem kap valami extra cuccot is valami Jó ninja ruhát. (nem hiszem.) ez csak elmélet , de megszeretném valósítani!
Rogue (eastern) -> Budoka -> Ninja Lord
Na szerintetek így kell? a Adept (eastern) -> Monk -> Shaolei Master leírás mait gondolom így. -
#1141 Walkthrough
Én innen szoktam puskázni.
Harrow Ruinsban található ha beszéltél Lord Grameare-val Bolen Fields-en és Gileah-val a Fargrove-i tavernban -
Edge #1140 Kösz! Ki az a Mara? :) -
#1139 West Gate. This gate starts out locked. You’ll have to show Mara’s letter to Vartugg and then make a vow to him before he’ll allow you to pass through it. Then you’ll have to talk to the gate guards (who sometimes get hung up while patrolling the western wall) to have them open the gate for you. Use this gate when you want to go to the Forbidden Lands. -
#1138 nekem mégegyszer vissza kellett menni a börtönbe és beszélni a kiszabaditottal azután megjelent a jelszó opció a beszélgetésnél a kapunál
szerintem ott csak egy bolt van meg a Thief Guild-hez lehet csatlakozni -
Edge #1137 Namégegyszer: Skuldoon-ból nem engednek ki a Thrall őrök a déli kapun a Forbidden Lands felé, valamit makognak is, hogy én csak ne akarjak arra menni. Tudna valaki segíteni?
Mégegy kérdés: a játék elején valószín? egy bug miatt - annak ellenére, hogy kiszabadítottam a börtönből az ebert aki a jelszót mondja meg a tolvaj kapuhoz - nem tudtam bemenni az ajtón. Kihatással van ez a játék további menetére? -
#1136 A guildeken kivül vanmég 2 House ami enged eastern classt adni a a karakternek.
A House of Dragon meg a House of Tiger van. Ezek közül segit valamelyik.
A Shaolei masterhez a House of Dragon kell. Igy lehet hogy a monkhoz is (?) -
AS #1135 Adept (eastern) -> Monk -> Shaolei Master?????
N1MR0D :Kivel beszéltél?
Mert a templomban csak ez a két lehetőség van.
Adept -> Celestial -> Stargazer
Adept -> Paladin -> Crusader
Kivel beszéltél?
Mert a templomban csak ez a két lehetőség van.
Jó lenne ha leírnád és akkor én is újat kezdek.
Sőt kelen létrehozni egy szervet és közösen nyomni
Itt MSN címen és megtudjuk beszélni.
[email protected] -
#1134 Újrakezdtem DeathLord/Paladin-ra gyúrva. Rájöttem hogy az előző játékomat jól elrontottam a túl korai moonstone megszerzésével. -
#1133 Készülget az 1.2-es patch. -
AS #1132 és kapot valami spéci ruhát? Vagy vegyvert? vagy mért jo az karakter? -
N1MR0D #1131 Rohadtjól megcsinálták a játékot, nem mondom -
N1MR0D #1130 Ja a Deathlord előtt volt egy 20as szintű celestialom, aminek az lett a veszte, hogy beszorult egy kőbe a mezőn:)) -
N1MR0D #1129 Ezek után még vagyok olyan hülye és újrakezdem...úgy holnapután... -
N1MR0D #1128 Na a 15ös szintű shaolin mester jelöltemet is kilőtte egy bug...ulmban valamilyen oknál fogva, mikor megszereztem a páncélt, visszafele jövet bezárult az ajtó a 4karos teremben. Nem tudok visszamenni. Ennek is annyi... -
N1MR0D #1127 Nem úgy értettem. Kivel kell beszélni, hogy ranger lord lehessek?
De mostmár mind1, mert shaolin mesterre "gyúrok":)) -
Edge #1126 Skuldoon-ból hogy lehet kijutni Forbidden Lands felé, az őrök nem engednek ki a déli kapun... -
csuripi #1125 Ami fegyvert kiszedsz a csillag közepéről azzal tudod lenyomni.Miért nem mentettél előtte.
Kössz de VoR-on tulvagyok,de beszopatott,megcsináltam a lord küldetést és nem adta meg a dual weapont. -
#1124 NEM LEHET MEGHALLNI.:o)
Az összes tulajdonságom 1 es szinten áll és még mindig van fél életereje.
Azt hiszem abbahagyom, 0. szintű karakter szintjére süllyedtem.
Kinek sikerült ezt mágussal megcsinálni ? -
#1123 hát hogy ezt se mágusra találták ki...
Már megvan az ötszög és 120 szor haltam meg
és nem kapok senkiért tpt akit megölök bent...
komolyan mi van ha leesik az erőm 0 ra vége a játéknak ???
közelébe nem jutok a mágusnak a sorozataival kikészít lefagyaszt és folyamatosba jönnek a wrathok... ilyet -
#1122 csuripi azt ha megkaptad a könyvet akkor bármely teleporttól elérheted
A key-eknél nézd meg ott van.
Én éppen tépem a hajam ez a varázsló a háromszög lézerfényekben megőríttttt
76 szor haltam meg eddig már leütötték az össes pajzsomat és elfogyott az összes pósanom...
Azt hiszem mire végzek vele nem lesz tp-m.
Persze varázslet ezt se fogja se jég... -
csuripi #1121 Hogy jutok el Vale of Ruinsba?Hol van? -
csuripi #1120 Ne foglalkozz velük.A lépcsőről ugorj a kristály felé,és amikor kiírja vedd fel. -
#1119 Fiúk lányok és egyéb nyalángságok , shadow ruin . Ti hogyan öltétek meg azt a két shadow wrath-ot akik a kör körül teleporgátgatnak összevissza mert ütöm őket fé őráj és semmi, mintha telportálás után max életpontba kerülnének.
Ot fenn meg nem érem ez az a shodow darabot ami a nagyhoz kell majd...
Lefagyasztanak sec perc és hiába sebzek mintha felregiznék... -
AS #1118 N1MR0D-nak.
Rogue -> Hunter -> Ranger Lord
Rogue -> Trickster -> Cabalist
Rogue (eastern) -> Budoka -> Ninja Lord (és ez hogyan??? -
Szirob #1117 Nem tudja valaki hol vannak a Greamarek aztután hogy megcsináltam a Naga Templomot? Kiszabadítotam a fiút ott és az visszament az apjához elvileg a táborba Bolen fieldsre.De nincsen senki ott a táborba és kellene mert Vartugnak kellene egy békeszerződés az öreg gremaretől.. Please help!! -
N1MR0D #1116 Vagy a ninja lord milyen "heraldry"-t kap? -
N1MR0D #1115 Hogy lehetek ranger lord? Azt még kipróbálnám -
N1MR0D #1114 Ez a játék egy bugos szar!
Cseszhetem a 35-ös deathlordot. Nem akarnak életre kelni a kövek, pedig a jelszót is megmondta Vartrugg meg minden. Na itt én be is fejezem egy időre asszem... -
N1MR0D #1113 :)) -
csuripi #1112 1-2 oldallal vissza N1rod válaszolt a kérdésedre -
AS #1111 Shadows ruinsba-ba vagyok.. ez tényleg a szopatások templomja..
-
romero83 #1110 hellosztok!
Tudna vki segíteni.
Tomb of soul-nál vagyok, de az őr nem akar beengedni pedig a jelszó is megvan.
Mit lehet vele csinálni?