Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ergh..most hogy mondod...nem is tudom.
A Tomb of Soulsban van aki, a varázslatot választotta? Mit tud?

Nem tudom feltûnt-e, de miden relicnek meghatározott helye van a tartókon. Tehát nem lehet akárhová betenni. Végigpróbáltad már az összes helyet?

Caine

hát onnan hogy, hiába vizem vissza a ruinbaa, nem teszi fel a többi relik közé a tartókra
Pár hét és jön a 1.2 pecs!
És nagyon valoszini hogy nem lesz jo a régivel...
Ha uj karaktert inditok..
Akor mágus szeretnék lenni.
De sajnos ez sokal bonyulultabb mint egy harcos vagy egy ilyász..

Pl: mi növöveli majd gyorsan meg a pl: tüzlabda feltöltést?
Mert lovagom is tudd de lasan hiába magas a mágia szint..

Tehát én egy über varázslot szeretnék..
Varázsfegyferekel...

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

Tomb of Souls-nál Fiend Agula-t a trickster quest-ben miért nem tudom sebezni?
KB. egy percet kell várni. Egy vámpír spiné fog megjelenni. A fák felett próbál elröppenni a lelkem, ne nem túl nagy sikerrel <#vigyor>. Nálam másodikra tudta csak összehozni. Ugye van mentésed közvetlen elõtte?

Az egy reilic is. Mibõl gondolod, hogy nem az?

Köszönöm . akor megyek az elveszet tohoz...

más-
csak akor tudsz visza meni a királyhoz ha már beszéltél az el vároban ujbol a mágusal..
Ha ez meg van menj városba visza és egy ör se lesz sehol... poént nem lövöm le...<#wave>

Hm..voltam egy templomban ami a vale of painban van.
Lenyomtam a succubusokat, meg aki elémkerült, a fõgenyánál volt egy pajzs ha jól emlékszem a shield of retribution..
node azt hittem ez is egy relic...de nem..akkor meg mire volt jó ez a hely..tisztára úgy védték mint az eddigi reliceket.
Az Unholy Arc-nál mennyit kell várni miután az ember beletette a vért?
..vagy valami más trükkje is, mert itt ugy elakadtam hogy öröm nézni 😊
Panzerfaust
Épp ez az, hogy szürkén se. Na mindegy kezdek egy adaptot.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Fargrove-ba valóban nem engednek vissza egy darabig, de kolbászolj ott a környéken egy kicsit (nincs még megoldatlan küldid?), próbálkozz a bemenetellel, és elõbb-utóbb be fogsz jutni... egyelõre nem mondom meg, hogyan <#kacsint>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Én tegnap nyomtam le az összes sárkánymamát és papát azon a környéken, csak némi tûzvédelem, és egy fincsi kétkezes jegetszóró, heveny jégtömbé változást elõidézõ kardocska kellett hozzá... <#vigyor5> Szegény párák, volt amelyik meg sem tudott sebezni, úgy lehelte ki a tapasztalati pontokat 😊 (amibõl bejött vagy kétmilkó, mire a család jobblétre szenderült...)
sárkánylovag
Amire tudok ...
A sárkányt nem kelett lenyomni, de ha jólesik, tpnek ok, a két ládát nyisd ki mert jók vannak benne, egyiket csak 2 sárkány védi <#vigyor2>
A kasztot akkor kapod meg amikor megcsináltad a küldijét meg megfelelsz a kritériumoknak, de szürkén se jelenik meg?
Itt azt mondta valaki hogy két fõkaszt két alkaszt meg egy prémium van, Ninja ruhák tényleg szépek...
A rúnákkal én is erdõztem, csak egyetlen egy kell belõle és az meg a várostól még északabbra van a elveszett tóban a nagyobb sziget (nézd a térképen)
nem a játékban <#circling> ott vannak szép kék monszták <#gonosz2>
bennük keresd, és ha egyszer voltál valamelyik teleportnál onnantól az már mûködik...
A másik kart ULMban a víz alatt lehet találni, de kar nélkül is be lehet menni a víz alatt, csak ne a hosszabb utat válaszd mert búvár kund is belefulladna... A mágustoronyba emgem se engedett be a fickó csak kb harmadjára...
visszavittem a kürtöt a helyére, beszéltem a boszorkánnyal meg a Lord Graemare-val aki elküld Fargroveba de nem engednek be most akkor mi van ?<#conf>

Panzerfaust
ninjásodást

Panzerfaust
Ecsém kezdem unni, ezt a ninjásodás. Aszonnya nekem a sárkányházas arc, vigyek sárkánytojást a tigrises arcnak. Megyek iszonyat fejjel, látom sárkány, namondom aki mer az nyer 3/4 órás küzdelemben lenyomtam. Vagyis inkább lenyilaztam. Megyek mondom nincs mitõl parázni, erre a fészek fölött még vagy három. Mondom a tiedét odafutok, tojást föl, isszafutok. Tigrises arc megdicsér, veszek nálla laza szamurájos páncélzatot, és választhatok egy heraldy-t. Asszongya a tigris útjához beszéljek a fogadóba a csajjal. Kiderül a fogadós egy paraszt, aki bérelt az elfeknél szobát az tudja, és megkapom az alant részletesen leírt küldit. Visszamegyek, a tigrises meg a sárkányos arc is fiatal mesternek hív a tigrises arc adott még egy heraldyt, de nem kapok kasztot. Mér? Kaptam a csávótól egy olyan királyos megarövidkardot ami a mostani élõhalott szeletelõssel maga lenne az apokalipszis, erre nemengedi. Most akkor harcossal nem lehetek ilyen távolkeleti bizbasz. vagy mert törpével megyek? Pedig pöpecül nyomja a hátraszaltót, és még a szamurájos sisak is jól áll neki😊)))) Szal most ez bukás? Mert akkor nem tudm melyik két kaszt maradta még arra a maradék két helyre.

Egész jo a gama!
Most 11 egyes szintü loval keverve papal.. és egy kis mágiával .
Edig senki se tudot neki nagyon ártani.

Msot ott vagyok hogy kürtöt elviten a helyére viszamantem a varázslohoz..
És utána visza kell meni a városba! De!!
Hogyan lehet használni a teleportokat??
Én már unom járkálást..
VAlki leirni hol találom a teleport aktivizálo valamiket.. Vagy lehet hogy tul korán kérem??
Elöre is köszi..

Na jó, tényleg nem hallott még senki Okula-rol? mert hogy a google nem hallott azt megértem, de hogy itt se senki!!??
<#taps>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

sárkánylovag
GrimReaper köszönjük a tanácsokat majd kipróbáljuk, de nehogy miattunk romoljon le az egészséged<#worship>, nem vennénk a szivünkre, meg úgyis elakadunk még akkor is kell valaki segíteni addig bírd ki
Jaa, a Regaliát már leadtad... Kicsit fáradt vagyok... <#idiota>

Az para, ha nincs beszélgetési opció. Próbáld meg azt, hogy a mágus tornya elõtt elmented a játékot, és úgy mész be. Aztán ha nem ajánlja fel a beszélgetési opciót, akkor visszatöltöd. PErsze mindez csak akkor mûködik, ha már nálad van a Regalia!

Milyen király és milyen személy?! Fargrove királya a lányát akarja, de õ nem itt van. A várból egy páncélt kell kihozni (ld. alant), a fiú megmentése csak bónusz...

Na, akkor mindenkinek, aki az Ulm várával küszködik: a páncél (vmi Regalia a neve) a katakombákban van, lent. A katakombákhoz a kulcsot a fenti szobák egyikében, az egyik Fahrein vagy ki a túró (olyan ninjász-fajta) lenyomásával lehet megszerezni. Vigyázat, két ilyen fõmufti is van. Utána usgyi le egy kis lifttel, ami az ebédlõbõl nyíló, L-alakú folyosó végén található. Odalenn két rácsos ajtó van, elõször balra kell menni, egy terem lesz, utána L-alakú folyosó. A szarkofágok után bal oldalon kiáll egy tégla a falból, azt megynomni, erre mögötted, vagyis a szarkofágok elõtt kinyílik egy titkosajtó. Pár pók is van bent, de a lényeg egy 'skull rod', amire hamarosan szükség lesz. Vissza a lifthez, irány a szemben lévõ rácsos ajtó, ami mögött egy szoba van, 4 karral. Meghúzni a bal hátsót és a jobb elsõt (lefelé álljanak, a többi alaphelyzetben, vagyis felfelé), mire kinyílik a szemben lévõ kõajtó. Mögötte csatorna. Szemben egy kis platform, két lyukkal ide kell berakni a skull rod-ot, majd meghúzni, mire jobbra felemelkedik a rács. A másik lyukkal nem kell törõdni, én nem találtam még egy kart. Jobbra tovább, egy újabb platformhoz érünk, kõajtóval. Ezt ha akarod, kinyitod, mögötte sok csocsó van meg két szarkofág. Viszont mindenképpen tovább kell úszni, egészen a következõ ilyen platform+kõajtóig, ahol bemenve szintén két szarkofág fogad, valamint a bal sarokban egy kapcsoló a falon, melynek megnyomására kinyílik a fal. Mögötte egyértelmû, hogy hol a Regalia, egy kis emelvényen, színes fényben úszik. Elõtte érdemes menteni egyet <#kacsint>

Aztán a páncéllal vissza Arindale-be. A mágushoz úgy jutsz be, hogy beszélsz az ajtonállóval, és ráklikkelsz a mágus nevére. Most így 1 körül hadd ne törjem a fejem a nevén, de asszem Emmindor. Na, szóval klikk a nevére, mire "My master will see you now" vagy ilyesmit mond a figura, ekkor nyomás fel a lifttel.

Huhh, remélem vágjátok, mirõl van szó, és nem hiába pötyögtem ennyit <#wilting>

sárkánylovag
bycz: sehogy nem maradt benne a végleges verzióban, majd figyeld a patch-eket hátha ... persze ettõl még nem lesz késõbb egyedi arca a régi Avatárodnak de újra kezdheted<#vigyor3>
sárkánylovag
én se teljesen értem ezt, ahhoz hogy bemenjek a mágus toronyba ti valami páncélt emlegettek hogy hozzak ki a próbáról, hát én olyat nem találtam de kijutottam és erre elküld ULMba, hogy menjek és mondjam Eryldornnak hogy jöjjön vissza vagy húzzon el elffalváról 😮) oda megyek feéverekszem magam erre kirohannak harcosok, ott volt valami fõellen nem az volt a király ???
Mit nem szenvedtem vele, kis halál ninjicu végig darál, ráresztettem a liftet de az se ártott neki, edzett a fickó 😮)))
a legfölsõ szobában a nagy ágy melett van a király kardja. Jó ez a trükkös trón most kezdem érteni hogy miért dungeonlords a neve, kezd tetszeni...
Visszaviszem a kardot az Lord Galebriandnak, de hogy megyek be a toronyba ??? 😮)))
Hogy lehet a karaktergenerálásnál megváltoztatni az arcot meg ilyeneket, mert nálam a nyilak nem mûködnek!
Hol van az a személy az Ulm erõdítményben ahová Arindale-bõl küldenek? Lementem a Tomb-ba mindent megcsináltam de nem találom. Az Arindeli boltos fiát megtaláltam, de akiért küldött a király azt nem.. Segítsetek!
Avenger
Az egybõl azt mondja ha közeledek hozzá hogy "a mesterem vár téged". És ha beszélek vele akkor semmit nem tudok mondani neki, csak a nagy piros X-et a sarokban.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Illetve nem a rácsnak kell kinyílnia, hanem a szoba végében lévõ kõajtónak.

Beszélni kell a mágus ajtónállójával, ráklikkelve az "Emmindor"-ra, erre azt mondja, hogy "My master will see you", és utána mûködik a lift... <#zavart2>

Akkor felhomályosítalak, hogy a páncél, amit meg kell keresni, nem az egyik szarkofágban van, hanem egy oltárszerûség tetjén, és színes fényben úszik.

A karokról még egyszer: bal hátsó és jobb elsõ le, a többi fent. Ki kell nyílnia a rácsnak. Ha nem, próbálkozz meg egy korábbi mentett állás visszatöltésével.

A páncélt egy szarkofágban volt.Én szeretnék már kimenni a katakombákból,de amíg a rács nem megy fel, addig nemtudok.
A karokat meg akárhogyan állítom,nem történik semmi.
Szval, szerintem bug-i lesz ez...<#duhos2>
Tudja valaki, hogy mi a max. stat. és skill?
Ti hányadik szinten vagytok? Én 32-en fejeztem be.

k1-4=karok 1-tõl négyig, szemben állva velük
h1-4=híd 1-tõl 4-ig, a közelebbi az egyes
tehát, a karok a következõ hidakat mozgatják:
k1=h2+h3
k2=h1
k3=h2+h4
k4=h1+h3
A nehezítés (vagy a bug) az benne, hogy a kar nem mindíg reagál, tehát miután meghúztad, ellenõrizd, hogy változott-e valami. Ha nem húzd meg újra <#vigyor>.

Van valaki aki már végigtolta?
Most ütöttem le a végsõ mumust (szerintem) és nem történik semmi. Csak állok bambán, sehol semmi és senki a teleportok nem mûködnek visszafelé és kész. Totál zsákutca ... <#falbav>

A naga templomban elakadtam ahol van 4 kar és egy 4 részböl álló híd. Hogy kell megcsinálni hogy mind a 4 része lenn legyen??????????
Segítsetek légyszives.
PainKiller
Szerintetek van olyan aki már rendesen végigjátszotta? már ugy értem ilyen bugosan. Amugy ha tudna valaki segiteni a Stargazer Questben azt megköszönném. Azt kéne tudnom hol van az Okula the Eye nevü fenevad (vagy mi)
köszi
sárkánylovag
Valaki tényleg írhatná miket csinált és felrakni valami ingyenes tárhelyre, ha más nincs, olyan ciki mindig itt kérdezgetni mindent <#hawaii>
Nem tudna valaki egy végigjátszást küldeni erre a címre [email protected]
phûûû
a nyomorom tárgytalan :-)
Megoldottam..
Avenger
Üdv! lenne egy kis problémám, elvittem a kürtöt a romokhoz, a questleírásban benne van hogy vigyem el, majd menjek vissza Arindale-be a mágushoz. a romoknál vmi szellem azt mondja hogy fargrove-ban keressem a következõ tárgyat, oda nem engednek be, a kapitány parancsára. és amikor visszamegyek Arindale-be, be a mágustoronyba, és a lift sehogy sem akar mozdulni, ott ugráltam rajta fél órán keresztül de semmi, pedig az az inas is azt mondja hogy a mestere vár engem... Szóval valószínûleg egy újabb csúnya bug. valakinek volt ilyen, van rá megoldás?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Jöhetne már egy patch. Néha nevetséges, ahogy fennakad a falon az ürge, vagy mikor vége lenne, akkor ki kell lépni a kezdõképernyõre és újra tölteni a mentett állást. Az sem igazán jó, hogy az elején minden bömböl...hiába állítod be az értékeket, az csak a betöltött játékban müxik. 😞

Apropo: ha már megvan a páncél, akkor mit keresel te a rács elõtt?! Fel kell menni a lépcsõn, és ki a várból, nem újra vissza a katakombákba...

Köszi a helpet, sikerült kijutni Skulddoon-ból a déli kapun át, most kezdjük el felfedezni a Forbidden Lands-et

Az elsõ teremben, ahol a 4 kar van, a bal hátsót és a jobb elsõt kell meghúzni, erre kinyílik az ajtó -- amúgy meg egy kis logika és kész <#idiota>

A másik teremhez, a csatornáshoz, csak egy kart sikerült nekem is megtalálnom, de szerintem nincs is másik, és ez az egy elég is.

hát én megint elkeveredtem a shadowruinsba, nem találom a 4. runát.
Ahogy visszaolvastam úgy nem megy.
Volt egy ahol téglákat nyomogattam és mászkáltam.
Volt egy a 8 kapus teremben (vége ez is megvolt)
Volt egy ahol lelökdöstek kétoldalt.
Hol nem volt(am)a 4. miatt.??
Itt valaki irta lent hogy hasonlóan járt, de a neki adott válasz nekem nem stimmelt.Mert ha végig megyek a folyosón ahola lovag vs minotaurus képek vannak.Akkor kijutok a lebegõ szigetekre.De ott a kapu, az átugrálós részre visz ki ami már megvan.
Nem kell megtalálni az apját menjél vale of ruin ba szépen jool.

És ha már itt tartunk: Miután kiszabatítottam a hülye herceg fiát a nagáktól, hol lehet megtalálni a hapsit meg a fiát meg a lányát? Mert a bolen fieldsnél, ahol a sátra van, már nincs senki ...