Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát onnan hogy, hiába vizem vissza a ruinbaa, nem teszi fel a többi relik közé a tartókra
És nagyon valoszini hogy nem lesz jo a régivel...
Ha uj karaktert inditok..
Akor mágus szeretnék lenni.
De sajnos ez sokal bonyulultabb mint egy harcos vagy egy ilyász..
Pl: mi növöveli majd gyorsan meg a pl: tüzlabda feltöltést?
Mert lovagom is tudd de lasan hiába magas a mágia szint..
Tehát én egy über varázslot szeretnék..
Varázsfegyferekel...
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
más-
csak akor tudsz visza meni a királyhoz ha már beszéltél az el vároban ujbol a mágusal..
Ha ez meg van menj városba visza és egy ör se lesz sehol... poént nem lövöm le...<#wave>#wave>
Lenyomtam a succubusokat, meg aki elémkerült, a fõgenyánál volt egy pajzs ha jól emlékszem a shield of retribution..
node azt hittem ez is egy relic...de nem..akkor meg mire volt jó ez a hely..tisztára úgy védték mint az eddigi reliceket.
..vagy valami más trükkje is, mert itt ugy elakadtam hogy öröm nézni 😊
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A sárkányt nem kelett lenyomni, de ha jólesik, tpnek ok, a két ládát nyisd ki mert jók vannak benne, egyiket csak 2 sárkány védi <#vigyor2>#vigyor2>
A kasztot akkor kapod meg amikor megcsináltad a küldijét meg megfelelsz a kritériumoknak, de szürkén se jelenik meg?
Itt azt mondta valaki hogy két fõkaszt két alkaszt meg egy prémium van, Ninja ruhák tényleg szépek...
A rúnákkal én is erdõztem, csak egyetlen egy kell belõle és az meg a várostól még északabbra van a elveszett tóban a nagyobb sziget (nézd a térképen)
nem a játékban <#circling>#circling> ott vannak szép kék monszták <#gonosz2>#gonosz2>
bennük keresd, és ha egyszer voltál valamelyik teleportnál onnantól az már mûködik...
A másik kart ULMban a víz alatt lehet találni, de kar nélkül is be lehet menni a víz alatt, csak ne a hosszabb utat válaszd mert búvár kund is belefulladna... A mágustoronyba emgem se engedett be a fickó csak kb harmadjára...
visszavittem a kürtöt a helyére, beszéltem a boszorkánnyal meg a Lord Graemare-val aki elküld Fargroveba de nem engednek be most akkor mi van ?<#conf>#conf>
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Most 11 egyes szintü loval keverve papal.. és egy kis mágiával .
Edig senki se tudot neki nagyon ártani.
Msot ott vagyok hogy kürtöt elviten a helyére viszamantem a varázslohoz..
És utána visza kell meni a városba! De!!
Hogyan lehet használni a teleportokat??
Én már unom járkálást..
VAlki leirni hol találom a teleport aktivizálo valamiket.. Vagy lehet hogy tul korán kérem??
Elöre is köszi..
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Aztán a páncéllal vissza Arindale-be. A mágushoz úgy jutsz be, hogy beszélsz az ajtonállóval, és ráklikkelsz a mágus nevére. Most így 1 körül hadd ne törjem a fejem a nevén, de asszem Emmindor. Na, szóval klikk a nevére, mire "My master will see you now" vagy ilyesmit mond a figura, ekkor nyomás fel a lifttel.
Huhh, remélem vágjátok, mirõl van szó, és nem hiába pötyögtem ennyit <#wilting>#wilting>
Mit nem szenvedtem vele, kis halál ninjicu végig darál, ráresztettem a liftet de az se ártott neki, edzett a fickó 😮)))
a legfölsõ szobában a nagy ágy melett van a király kardja. Jó ez a trükkös trón most kezdem érteni hogy miért dungeonlords a neve, kezd tetszeni...
Visszaviszem a kardot az Lord Galebriandnak, de hogy megyek be a toronyba ??? 😮)))
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A karokról még egyszer: bal hátsó és jobb elsõ le, a többi fent. Ki kell nyílnia a rácsnak. Ha nem, próbálkozz meg egy korábbi mentett állás visszatöltésével.
A karokat meg akárhogyan állítom,nem történik semmi.
Szval, szerintem bug-i lesz ez...<#duhos2>#duhos2>
Ti hányadik szinten vagytok? Én 32-en fejeztem be.
h1-4=híd 1-tõl 4-ig, a közelebbi az egyes
tehát, a karok a következõ hidakat mozgatják:
k1=h2+h3
k2=h1
k3=h2+h4
k4=h1+h3
A nehezítés (vagy a bug) az benne, hogy a kar nem mindíg reagál, tehát miután meghúztad, ellenõrizd, hogy változott-e valami. Ha nem húzd meg újra <#vigyor>#vigyor>.
Most ütöttem le a végsõ mumust (szerintem) és nem történik semmi. Csak állok bambán, sehol semmi és senki a teleportok nem mûködnek visszafelé és kész. Totál zsákutca ... <#falbav>#falbav>
Segítsetek légyszives.
PainKiller
köszi
a nyomorom tárgytalan :-)
Megoldottam..
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A másik teremhez, a csatornáshoz, csak egy kart sikerült nekem is megtalálnom, de szerintem nincs is másik, és ez az egy elég is.
Ahogy visszaolvastam úgy nem megy.
Volt egy ahol téglákat nyomogattam és mászkáltam.
Volt egy a 8 kapus teremben (vége ez is megvolt)
Volt egy ahol lelökdöstek kétoldalt.
Hol nem volt(am)a 4. miatt.??
Itt valaki irta lent hogy hasonlóan járt, de a neki adott válasz nekem nem stimmelt.Mert ha végig megyek a folyosón ahola lovag vs minotaurus képek vannak.Akkor kijutok a lebegõ szigetekre.De ott a kapu, az átugrálós részre visz ki ami már megvan.