2813
  • N1MR0D
    Én is alig tudtam rájönni, miért jelent meg nekem hírtelen vartrugg. Énnálam először az volt a gond, hogy nem találtam meg a naga temples páncélt. Ha jól emlékszem, azután sem engedett, ekkor elmentem Starolexiához, és ha jól emlékszem a másik varázslós köcsöghöz is, aki megőrült. Utána már megjelent Vartrugg is.
  • N1MR0D
    A Human kiegyensúlyozottabb, deathlordnak tökéletes szerintem. Végülis a farkast is azért választottam, mert belegondoltam, hogy alapból ez a leggyorsabb és még +50% sebesség Shaolei Master esetén... Csak annyi a különbség, hogy a farkasnál nagyon rosszkedvűen ad az ember vitalityre meg erőre, mert sok tépét igényel. Mondjuk arra nem is kell sok...
    Tényleg nagyot röhögtem én is amikor rápakoltam a kalapot:)
  • suty3r4
    És mit teszel akkor, ha visszamész Vartugghoz a szemmel, de ő éppen bizniszel, és így nem élerhető. Kimész a tábortűzhöz, vársz egy napot, csak éppen dél helyett 2őre mész vissza, de még mindig semmi. Ezt ismételd meg egy hónapig, és még mindig sehol az a k....g. Már kezdek kicsit ideges lenni. Pedig a szem ott van nálam, és így neki is meg kellene jelennie. Már én is várom az 1.2es patchet.
  • Deathmonkey
    Köszi a segítséget!
  • Methylisocloro
    A mágusom farkas volt és marha jól nézett ki a fején azzal a lila sapkával :)
    Tényleg nagyon gyors, lehet hogy deadthlord-omat nem human-nak kellett volna inditanom?
  • N1MR0D
    Tudok már osztani GoogleMailos meghívót! Akinek kell, szóljon.(aki nem tudná: 2 giga tárhely és még egy csomó minden van benne)
  • N1MR0D
    Na itt ragadt be a Monk farkasom is...:)) Lemész a liftel, találsz egy négykaros kis termet, ott meghúzod bal oldalt a 2. kart, jobb oldalt az elsőt. Bemész, jobb oldalt beugrasz a vízbe, úszol egyet a víz alatt, végigúszod a folyósót, találsz néhány kriptát, amelyek közt vannak olyanok is, hogy a falon van egy titkos gomb. Azt megnyomod, kinyílik a fal, találsz egy díszes páncélt az egyik sírhelyen, utána már kinyílik a kijárati ajtó is. A páncélt kell visszavinned annak az Arindale-i kiskirálynak.(feltéve, ha kijutsz a vizes részből. Mielőtt átléped a 4 karos terem küszöbét, nem árt egy biztonsági mentés. Én is ott szívtam meg.)
  • Deathmonkey
    Valaki árulja el nekem, hogyan lehet kijutni a fathien strongholdból? Már mindenkit legyaláztam, kiszabadítottam a rabot, de nem nyílik ki a a bejárati kapu.
  • N1MR0D
    "Tudtátok hogy ha uj class-t kapunk akkor néhány skill-nek alaposan csökken a pont igénye?"
    Erről beszéltem. Nézd csak meg a farkas agilityjét...kb 18as szinten került 500tpbe?
  • N1MR0D
    De az sajnos, pedig szépen visszatükrözi a támadóvarázslatokat. És sajnos vissza kell vinni Talendorba. Nekem az volt a szerencsém, hogy még a shadow ruins előtt betévedtem abba a templomba és így a shadowruinsi főmufti, meg a varázslatai végül őmagát nyírták ki(persze egy kis segítséggel)
  • N1MR0D
    A duplafegyvert nem lehet még ebben a peccsben használni, hiába adsz rá pontot:))
  • N1MR0D
    Csak pontosítok(tudom, hogy nem számít): Vartruggtól ha jól emlékszem elcsórták a szemét és ő azért küldött, hogy visszaszerezd neki. Visszaviszed a skooldooni "kastélyba" a szemét és ő megadja a jelszót azokhoz a kövekhez, amiknél elakadt a deathlordom(nálam nem kérdezik a jelszót, holott régebben mindig megkérdezték, én meg mondtam, hogy nem tudom.)
  • suty3r4
    Multiban, ha együtt mentek, akkor mindenhova együtt kell menni, csak így engednek be az adott helyre. A küldetést csak egy ember kapja meg. Csak 1es szintű karakterrel lehet kezdeni, nem lehet karaktert beloadolni. Csak a szerver tud menteni, így lehet elmenteni a karaktereket. A szörnyek megöléséért járó TP pedig annyi részre oszlik, ahányan legalább egyszer megsebzik az adott ellenfelet. :-)
  • Methylisocloro
    Tudtátok hogy ha uj class-t kapunk akkor néhány skill-nek alaposan csökken a pont igénye?
    Végre Marauder/Paladin vagyok. A Paladin küldetés jó nehéz volt mert útközben elkisért egy troll is és miközben harcoltam az ellenséges paladinnal a troll időnként jól hátbavágott :) és persze állandóan jöttek az ujabb monster csapatok. Biztos azok voltak a felmentő sereg.
    Van valami taktika az ilyen trollok ellen? Mert ha megüt akkor 10 métert repülök hátrafele.
  • Methylisocloro
  • sárkánylovag
    Na egyes szintűről újrakezdtem :O)A Temple of Draedothba Össze lehet szedni egy full démon öltözetet fincsiség.
    De ugye az a pajzs nem relikvia mert az is olyan kézbe volt...
  • csuripi
    Én is csodálkoztam.De amit eldobot arra azt írta,hogy Vartrugg szeme.Na mind1.Tudod már használni a dupla fegyvert?Milyen?
  • N1MR0D
    Ha egy moonbeast nem ad, akkor ölj több moonbeastet
  • N1MR0D
    Vartruggot nem lehet lecsapni:DD ő az a kis manó Skuuldoonban, aki adja a küldetést...:)))
  • Szirob
    Valaki tud abban segíteni, hogy lehet az hogy megölöm a moon beastet és nem ad követ? Már felvettem a Grymlock féle küldetést.. És a szigeten nem ad a moonbeast követ...
  • AS
    Valamit elirtál:
    Te még csak Monk vagy.
    És majd a Shaolei Master
    Ez lesz küldie: (pont az elentétje majd az enyémnek)
    Vale of Ruin in search of a Ninja Lord named Daishura Tatsu-Oni. Daushura has reached an alliance with Lord Barrowgrim and you must stop him and his army of assassins. Find Daishura, kill him and his men, then return to the guild to ascend into the Shaolei Master role.
  • AS
    Az baj hogy soha nem lenék ilyen farkassal. Én valamilyen okból csak elf és Ember szoktam lenni
    Ja igen, Most már lehetnék Budoka! de küldetés kapásból: Lake Dread-ban van. és még elf faluban sem csináltam semmit.
    És hogy ninja legyek meg a valve ruisba kell majd kinyírni valakit..
    Tehát nem lesz olyan hamar...
  • csuripi
    és az baj ha lecsaptam Vartuggot?Bár démon forma volt,és adott pontot bőven.1 szarkofágból jött ki.
  • N1MR0D
    Ott nem Vartruggot kell kinyírni, mert az adta a küldetést, hanem egy démont. Egy ajtót lehet kinyitni. Az egyik egy űberf@sza vaarázslatot ad, a másik meg egy kurv@erős fegyvert
  • csuripi
    Srácok!
    Tomb of Soulsba ha lecsaptam Vartuggot,a 2.köfejnél van 2 válasz lehetöség,az 1 a jobb ajtot nyit,a 2 a balt,a 3 nem tudom mit csinál.Csak az 1 ajtót lehet kinyitni?Vagy mind2-t?Van ott más is vagy csak ez?
  • N1MR0D
    jó multi lesz
  • N1MR0D
    A lényeg benne az, lehethogy nem látszik, de épp zárva van előtte a rácsos ajtó a 4karos teremben, így nem tud kimenni. Kezdhetem előről, vagy hálózatba kötöm a régi pentium 3ast, felteszem rá az ugyanígy, küldetésben elbugosodott Deathlordommat, és azzal kiszabadítom:))
  • N1MR0D

most nézzétek meg: Hát nem szánalmas?
  • Cassius Clay
    Elakadtam..
    Mit kell csinálnom azután h elvittem a levelet a celestine templomba, megöltem egy mágust majd beszéltem Celestinevel???Van ott vhol egy templom ahova nem enged be??
    Ja és még annyit, hogy a "moonbride"vel mit kell csinálni???

Köszi
  • Marcus_
    Ez kira kösz az infot,talán meg is veszem ha lesz patch=)
  • Dant0r
    100%-ig ugyanaz mint singlében, csak többen vagytok:)
    Hogy a questeket egyénileg, vagy közösen számolja, valamint hogy mennyi szörny (és milyen erősek) van benne, arról nincs infóm.
  • Marcus_
    Hella!

Valaki nyomja eredetivel?Múltiba h kell elképzelni pl mekkora a bejárható terület stb...

Kösz=)
  • Fefefree
    Mikor skuldoomba vok és be akarok menni forbedding landsba akor mit kel csinálni mert nem engednek be!

Gyorsan mert sürgös!

Köszi
  • AS
    Én eddig mindig úgy csináltam hogy: megöltem az oszlopos elfet.
    A csaj elfet is. És van végén még egy azt vízbe kell csalni és beakad és ugyan úgy kinyírni.
  • AS
    Ha jön 1.2 pecs akkor 100% hogy jövök!
    Már várom.
    (nem tudom megunni a játékot)
  • AS
    Ez igen, de én Ninja akarok lenni.
    Mindjárt kezdem is...
  • csuripi
    1026-os.Az utolsó pár sor Vale of Ruinsra vonatkozik.
  • N1MR0D
    ja gondolom új karakterekkel elindulnánk mind. Persze lehethogy csak nagy álmodozás. Túl sokat várok az 1.2es peccstől...
  • N1MR0D
    Egyébként egy nagyon jó tipp SHAOLEI MESTERHEZ:
    Elindulni celestialos Kutyakarakterrel (az elején elég gyengus)-> mindent az agilityre meg a dexterityre-> az összes pénzen venni kisgyógyitalt,-> elmenni a moonbeastekhez (HARDRA állítva és a LEGTÖBB ellenséggel) futkosni két kört a szigeten, hogy mögötted jól összegyűljenek a dögök és ugrás a vízbe. A vízből egy csomót lecsapkodni(mert bugos és beszorulnak) és ekkor fejleszteni ki az erőt olyan 40-esre és a vitality-t hogy legyen 100 hp. ennyi jó ideig elég is lesz. Ezek után még venni életitalt és irány Arindale és a Trial elfes küldetés. Itt lecsapni rögtön az ugrálós oszlopos résznél az elfet(ha odaállsz a hozzá legközelebbi oszlopon, nem üt vissza, de ha elkezd lövöldözni, ugorj le az oszlopokról, aztán megint fel) Ha kinyírtad, ott a rengeteg tapasztalati pont. Csak agility és dexterity(a light weapon skillt a moonbeasteknél fel kell nyomni olyan 10esre). Az összes többi elfet kinyírni, kivéve a varázslósat, mert azt nem lehet. Na ha ezzel megvagy, lehetsz olyan 15ös szintű.Kurvagyorsan ütsz(nagyon fontos, hogy farkassal indulj), viszonylag keveset sebződsz és nagyokat sebzel. Hogy Shaolin mester lehess a tiger househoz kell menni. Az ottani küldetések során kapsz +50% támadási sebességet, holott alapból is te vagy a leggyorsabb karakter sok agilityvel(a farkas képessége, hogy nagyon kevés adv pontot igényel az agilityje) és kapsz még hozzá critical strikot. Ez az egyik legjobb út szerintem. Majdnem elfelejtettem az egyik legfontosabbat: vedd fel még a moonbeastek előtt, vagy után a knight rankot, akkor még nehéz fegyvered és nehép páncélzatod is lehet. És a Ninjutsu(kézzellábbal az ellenség lekaratélyozása) bugos, nem működik, hiába adsz rá. A parry olyan keveset igényel, hogy 15ös szinten már 17esen volt nálam. Karatkerválasztásnál pedig alap, hogy a +speedes címert választos.
  • Dant0r
    Én is jönnék:)
    Új karik, vagy hogy gondolod?