2813
  • Deathmonkey
    Ha fekete lovagra gondolsz, akkor menj vissza Fargrove felé az legelső elágazáshoz és onnan indulj el, keress egy nagy kőszobrot ami egy templomos lovagot ábrázol annak a környékén megtalálod a keresett személyt. Én is így találtam meg.
  • AS
    Marauder: Classes-rol volt szó..
  • AS
    Nem értem a küldetést.. Meg kell ölnöm valakit de hol?? Arindale és Fargrove. között!
    De ez tul tág fogalom.. valaki megmondná kb hol van?
    köszönöm.
  • Methylisocloro
    Én az Arindale apothrecy-től tovább menve találtam sárkányokat de elfutottam.
    Ha megnézed a térképet: Térkép akkor az FD-nél vannak Fire Drake-k.
  • Deathmonkey
    A fathien várból kijutva gondoltam megcsinálom a dragon küldetést, de Arindale-től nyugatra,- ahogy az eligazitásban szerepel- de arra felé nem találok semmit. Akkor most merre keresgéljek?
  • Methylisocloro
    Egy kis kedvcsináló hogy milyen szuper fegyvereket/karaktereket lehet elérni a játékban :)
    Characters
  • Methylisocloro
    Szerintetek a fegyvereknek van egyéb tulajdonsága is a damage-n kivül? Például hogy milyen gyorsan lehet forgatni? Volt egy 2-12-es kardom és amikor lett elég erőm akkor elkezdtem használni a fejetlen óriástól zsákmányolt 4-12-es fejszét, de mintha nem lenne olyan hatékony
  • Edge
    storno, rájöttem...
  • Edge
    Azóta találtam egy gombot egy oszlopon egy kéznyommal, ha megnyomom pirosan világít egy ideig, de nem jövök rá mire való..
  • Edge
    Hali

Az is bug, ha a Naga templomga miután kinyirom a cellákból előmászó ghoul-okat és utána egyik rácsos ajtó se nyílik fel?
  • sárkánylovag
    A monostor jobb oldalán épp megtámadják, csináld meg a kriptát aztán vissza a pap, csaj beljebb, majd utána mész a belső várba,(levelet kapsz amivel az őrök beengednek) a sztori picit függ attól is hova állsz be ha jól emlékszem a jelszót a börtönben levő fogolytól is megtudhatod, de javítsatok ki ha máshogy van...
  • doncsabi
    a királyhoz hogy jutok be?
  • doncsabi
    hol van kint a nő?
  • N1MR0D
    Csabi már rögtön elmenne sárkányt gyakni egy alap freezing touchal és magic misslevel:))
  • sárkánylovag
    Cassius: a térkép nem is fog bejönni, ha csak ki nem adták közben az 1.2 es patct-et.A templom hátsó részében van egy nő ha ott tartasz vele kell beszélni, persze ha már kint megmentetted...
    Kripta, és utána a király aki adja a feladatot és kiengednek majd a városból.
    A fegyveres küldi ha ezen a staffot érted fenn van a boszi északon A Devil1s Marshba, de egyenlőre még ezt a várost se csináltad meg és arindalet se...
    Ott fölöte vannak szép sárkányok, és csak rád várnak hogy odaérj hogy tojhassanak neked egy szép nagy fehér tojást , Istenem mekkora ham&dragoneggs lehetne belőle:O)
    A teleportot még nem tudod használni, és a történet szerint még jó ideig nem is kellene amíg az öreg ...
    Don, neked is ugyanezt mondom, amíg nem csináltad meg Fargrovet ne akarjatok mindenfelé szaladgálni :O)
    Majd ha végeztél a városban kiengednek asztori szerint

• doncsabi
    segitsetek plizz!!!
  • doncsabi
    lady delemor hoz hogy lehet be jutni?
  • doncsabi
    valaki segitsen plizz!!!!
  • doncsabi
    Arindale be nyilo kaput nem tudom kinyitni miért?
    elöre köszönöm a segitséget
  • doncsabi
    valaki segitsen plizz!!!
    miért nem tudom ki nyitni a West Gate kaput?
  • doncsabi
    sanyiiii
    miért nem tudom a kaput ki nyitni?
  • doncsabi
    de a kaput nem tudom ki nyitni miért?
  • doncsabi
    celestine nél van a temetö kulcsa
  • sanyiiiii
    abban a negyedben ahol kijöttél a szinházon keresztül a városba a csatornából
  • doncsabi
    hogy lehet eljutni Arindale be?
    hol a West Gate kapu?
  • N1MR0D
    Cassius!
    Nem szívesen mondom, de olvass vissza.
  • Cassius Clay
    Chao
    Elakadtam...
    Mit kell csinálnom azután h elvittem a levelet a celestine templomba, megöltem egy mágust majd beszéltem Celestinevel???Van ott vhol egy temető ahova nem enged be??
    Ráadásul nem találom se a fegyveres küldetését se azt a "dragonos" küldetést sem!És még a térkép se jön be pedig beállítottam!!!
    Ja és még annyit, hogy a "moonbridge"t hogyan lehet használni???

Plz help!!!
    Köszi
  • jokerzero
    Köszönöm, pont szintet léptem, úgyhogy felnyomtam a képességet, úgyhogy most már ki tudom nyitni őket. Csak az a baj, hogy most már mennem kell edzésre, úgyhogy nem tudok vele tovább játszani.
    Amúgy szerintam tök kira game, csak az a baj vele, hogyja egyszer elkezdesz vele játszani, csak nehezen tudod abbahagyni és én pont jövő héten fogok szigorlatozni...
    Na további jó játszást mindenkinek.
    Ja és még egy kérdés nincs hozzá véletlenül még magyarosítás?
  • N1MR0D
    A recipes dologgal kapcsolatban annyit, hogy a varázslatokat úgy kell találni, vagy venni(pl. skuldoon vagy devil marsh) és annak az újratöltéséhez kellenek az alapanyagok, mert az megmondja, hogy mire van szüksége.
  • N1MR0D
    Hááát... nem kérdezted:))
  • Methylisocloro
    Nincs idő lassitó celestial spelled? Ha azt elsütöd akkor bőven van idő csapdát kinyitni.
  • Deathmonkey
    Próbáld meg az inventory-ból a tolvajkulcsokkal. Sokat javítanak az esélyeiden. Szintlépésnél pedig növeld a zárnyitás szintjét is.
  • jokerzero
    Csak az a baj, hogy a chest-eket nem tudom kinyitni. Béna vagyok hozzá
  • sárkánylovag
    N1MROD ezt eddig miért nem mondtad ??? Megspórolhattad volna nekem az össz Tul pontom 0-ra való konvergálódását... áááá
  • Methylisocloro
    4 db stones of fours-t kell találni a chest-ekben és azokat a ketrec 4 sarkához rakni
  • jokerzero
    Hali! Arindale-ben a House of lord-ban mit kell csinálni? Középen van az a ketrec, de nem tudom kinyitni, sehol nem találok hozzá kulcsokat. Az elf banshee-t is legyaktam már, de az meg semmit nem adot, úgyhogy most beragadtam.
    Ha tudtok segítsetek. Köszönöm
  • Deathmonkey
    Köszi! Ezzel leürítem a készletemet, mert már nem látom át a nether összetevőket annyi fajtát gyűjtöttem össze a mászkálások során.
  • suty3r4
    Mást nem tehetek, majd megpróbálom ezt is. Kössz.
  • Methylisocloro
    Interneten megvannak a receptek ha nem akarsz velü kinlódni.

Recipes
  • Deathmonkey
    Valamelyi NPC árul el nether receptet? Én már fel tudok támasztani élőholtat és patkényokat, de ezen kívül nem jöttem rá egyetlen receptere sem. Túl hosszú időbe kerül minden kombinációt kipróbálni.