Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Lehet-e a karakterem mondjuk ranger lord és deathlord egyben?
2. Hány kitüntetésem lehet?(tudjátok van a tigris, sárkány, lady&lion, warrior stb.
3. Multiplayerben lehet partyban játszani haverokkal, mint mondjuk a diablóban, s ezáltal a tapasztalati pontokat mindketten ugyanúgy kapnánk?
Elõre is köszönöm!
Mikor kérdezik: hol a szörny a nyúl elõtt?
Neeem.
A nyúl mögött ???
Neeem.
A nyúl azzzzzz<#vigyor3>#vigyor3>
Hol a kincs a zld ruha elõtt?
Neeeeem
A zöld ruha után ????
Neeeem
...
Bementem a Naga királynõ szobájába ... bár picit belerombolt valaki <#boxer>#boxer>
átúsztam egy fénylõ valamihez felvettem regenerálós felsõ cucc nem nagy védelem elég vacak, de jó lesz ez, majd mondom akkor fedezzük fel ezt az egészet.
Találtam egy rácsot ami be volt zárva bizti majd itt lesz a kincs... de jó.
találtam még egy rácsot ami szintén be volt zárva...
ekkor rossz elõérzetem lett. némi térkép egyeztetés na naaaa...
találtam egy kulcsot amin koponya van és egy kapcsolót is lenyomtam.
Majd a kucsot behelyezve gyorsan beigazolódott a térképem , kinyitottam a zárt ajtót aminek a másik oldalán már voltam <#vigyor2>#vigyor2>, és hogy mit kapcsol az a kapcsoló az marad örök relytély...
Ja hogy ez a vacak a Relikvia amiért hihetetlen ugrálásokat kellett vola végrehajtani ??? áááááá<#csodalk>#csodalk>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Klikk rá, erre a baltákon túl kinyílik egy ajtó, ami egy szobába vezet, ahol kincsesládák vannak. Ha jól emlékszem, van ott egy rejtett kapcsoló, amivel kinyílik a szoba másik falán lévõ rácsos ajtó, így nem kell visszaszenvedned magad a csapdákon keresztül.
Ja, és köszi szépen a helpet, ma este hasznát is fogjuk venni! Voltunk már mindenhol, csak éppen a beomló padlónál leestünk, és utána ell is felejtettük, hogy ott tovább lehetne menni... 😛
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Na viszont én feladtam töröltem a játékot, meguntam, inkább visszateszem a Morrowindet.
Lucutus
Ha jól emlékszem ott aahogy bejössz a jobb oldali lovagszobornál ha shiftelsz akkor jön fel a padló az elsõ tûzköpõ sor végén.
Én nyomtam egy idõ lassítást és nekifutottam, ahogy rálépsz padlóra az rögtön süllyedni kezd.Csak igy volt rá idõm hogy eltudjak ugrani,a túloldalon meg felkapaszkodott a karim
Thx.
Ott van a kapcsolója a falon lent. Pár tanács annak aki elakad a Nagába:
Ott ahol a padló megnyílik át kell ugrani és megkapaszkodni, az arany kulccsal kell kiszbadítani a herceget. Mikor megvan a herceg kinyílik fenn egy rácsos ajtó ott van a 100% os gázálarc, mindenképpen kell, mert a kádat ha még meg is lehetne úszni de a Nyherus monsztát már nem aminek van 4 keze gázt okád és még varázsol is. A kádba van a SIGIL ami kell a Naga királynõ szobájába való bejutáshoz.
Egy helyre viszont én se tudtam bejutni van a forgóbaltáknál egy Loose Brick nevû kicsit beomlott ablak, ott mi a pinyót lehetne csinálni ???
Ja az a 4 kapcsolós lengõlap meg logikus, nagggyon tetszik a játék...
nekem nem adott a boszi küldit, lehet mert a tiger way bezavart?? nagyon durván drága ez a arcane gyorsító scrible dolog, szerintetek van értelme az iq-t nöelni ??
mert 60 körül már 20000 be kerül és 1000 el lesz tõle olcsóbb megszerezni ... ?
És akkor lehet választani a két kaszt közül:
Sorcerer
Battlemage
Én Sorcerer választotam. de ahoz hogy megkapd vannak feltételek is..
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
ÉS lenyomni egy kemény gonosz mágust.
ha az meg van megkapod a rangot .
Utána megint kapsz küldetést..
Bár azt nem értettem mire jó hogy fölemeltem lent azt a sósavas nagy kádat a plafonra.
Hogyha a Naga templomot tették volna be a DEMO-ba akkor valszinû sokan nem hagyják abba az elsõ túl gyakós részen...
Mi az hogy a mágus 4. küldetése?? Miért van neki több??? Elvittem azt a pálcát a boszorkánynak de utána már mást nem akart tõlem a mágus...
Tudom hogy naga templomhoz kell menni.. de ez most nem érdekel..
Inkább a mágus 3. (vagy 4. küldetése.
Forbidden Land-s ba kel elmenem és valami megszerezni.. de már most látoma térképen hogy orjási terület..
Aki már átvite ezt rész azt irja le hogy legkönyebb oda jutni.. meg stb..
elöre is kösz..
Valaki kereste Okula-t! Vale of ruinsban van valamelyik kis völgyben, hogy melyikben azt nem tudom mert rohadtul eltévedtem.
Utána pedig vagy 8 db mon szornyet mert nem adok mont.. csak a 8-...
Most tartok visza a városba..
Tényleg a varázsloruhát azt majd kapok? Mert elég nevetséges a könyö páncélban járkálni egy varázslonak..<#vigyor2>#vigyor2>
Kolk köszi a segítséged, végre tovább nyomulhattam, de.... A Shadow ruinsban szerintem a vége felé járhatok, de elakadtam. Ott vagyok, hogy meglett a 4 db rúna átmentem a kapun így 3 másik kapu elõtt teremtem és bármelyiken megyek át összevissza teleportálás után ugyanarra a helyre a jutok ahol kõfejek fújják a tüzet keresztbe és átugorhatatlan gödrök vannak a tüzek között. Már vagy 20x körbeszaladgáltam,de nem jövök rá.. Aki tudja segítsen legyenszíves! Elõre is köszi
Walkthrough
Na, megint elakadtunk egy kicsit multiban. A Naga Templomban. Megszereztünk vmi aranykulcsot, de Valdemere-t vagy kit még nem sikerült kiszabadítani. Megtaláltuk a Sigil of the Serpenet, de oda kéne valami. Baromi összetettnek tûnik ez a templom, szóval ne kérdezzétek, pontosan hol vagyunk <#zavart2>#zavart2> De a lényeg, hogy egyelõre nem tudunk továbbmenni, csak körbe-körbe rohangálunk...
Így a fórum olyan mint egy iratmegsemmisítõn át ment levél... elég nehéz összerakni.
Van róla tudomásotok, hogy készül-e már errõl a játékról magyar (vagy angol) nyelvû végigjátszás, vagy egy instuctio gyüjtemény, hogy most ehhez ide menj, ahhoz oda menj?
Köszi elöre a másik választ is..
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
1.2 pecs-rol tud valaki valamit?
Skuldon-ból merrefelé kell menni, hogy eljussak a Naga templomba? (beszéltem Vartuggal)
(Kimentem a kapun, de csak szaladtam a mezõn, és semmit sem találtam.)
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés
Elmenni mellette nemtudok, és átugrani sem....<#rinya>#rinya>
A városban engem sem engedtek vissza hiába volt levelem...eh.
nekem lenne egy olyan problémám, hogy a legelsö várból nem tudok kimenni, mert a Town Gate Guard-ok nem akarnak kiengedni, mert azt modják csak a király parancsára lehet kimenni, ellenben a királlyal már beszéltem az meg elengedett a másik városba!
Ha tudja vki, hogy hova kellene menni, vagy mit kellene csinálni az lécci irja már le, megköszönném!