14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#537 Vought F4U-1D Corsair
-
#536 -
#535 majd ha a szárazföldi verzióról is raktál be képet -
#534 43-ig, utánna már a páncélozott amcsi gépek jobbak voltak -
#533 Ezt kérem írásba adni, és aláírni! :D -
#532 Nem, mert nem igazán ismerem a vh-s gépeket. A maiakból vagyok inkább kiművelve exbarátom révén. -
#531 Istennő vagy..... -
#530 a rettegett Zeró -k, az amerikaiak féltek tőle. -
#529 azt tudtátok hogy a Mitsubishi kb 10 féle repülőt gyártott a 2. vh. alatt? -
#528 -
#527 -
#526 Mitsubishi A6M "Zero"-ról? lehetőleg a tengerészeti és aszáraz földi verzióról is? :) [pofátlan] -
[Walaki]D`Lair #525 Én meg az autókért kéccsókom...:DDDDDD -
#524 Egyébként valahol korábban belinkeltem a magyar PO-2 -est is, ami Budaörsön szokott repkedni. -
#523 Én meg a műrepülő erőgépekért vagyok oda. :) -
#522 valahogy az ilyen régi gépeket jobban bírom mint a modern vadászokat -
#521 katt -
#520 -
#519 -
#518 azokat már megnéztem, de pl. a Vörös Báró Fokker-éről rakhatnál be :) -
#517 #152 -
#516 vh-s gépekről szúrjatok be képeket -
#515 Na jó. megadom a pontot és magam is :) -
#514 Nem tudom mennyit fogyaszt, de biztos jópár tonna üzemanyagot és oxidálóanyagot visz magával.
A sebessége feltehetően eléri a 28800 km/h-t, az első kozmikus sebességet, ami ahhoz kell, hogy Föld körüli pályára álljon. -
#513 Kata, kiáncsi vagyok ez tudod-e
Mennyit fogyaszt az űrhajó és mennyivel megy?
Nem ér csalni, tudod őszinteség. -
#512 pont ma haltak meg így 4-n, és anyám erről tartott előadást .... -
#511 Mint ma 4 fószer.nem vették észre hogy szivárog a kazán és megpurcantak -
#510 Igen, hallottam róla, hogy eszméletlen teljesítményekre képes! Talán rajta kívül még az orosz SU-27-es ami képes függőlegesen felfelé - nem hogy sebességét megtartani, hanem gyorsulni is. -
#509 A monoxidok a legveszélyesebbek. Belélegezve a véráramba kerül. A hemoglobin felveszi a monoxidokat is, akárcsak az oxigénmolekulákat. Sőt! Sokkal jobban köti a szén-monoxidot, mint bármi mást. Ez a hemoglobin ezzel meg is purcan. A sok szén-monoxidtól egy idő után elfogynak a vörösvérsejtek, és az illető elpatkol. Erős szén-monoxid mérgezést szenvedett ember csak vérátömlesztéssel menthető meg. -
#508 Sőt ha letőrik a szárnya úgy is le tud szállni mert a törzse is annyi felhajtóerőt termel hogy az elég.
100% utánégetővel főggűleges emelkedésben gyorsul mind állat -
#507 Nézd már Ő is elhagyott valamit. Hogy ezek az amcsik mennyit szemetelnek
-
#506 Valahol azt olvastam, hogy a világ legnagyobb teljesítményű vadászgépe, az amerikai F-15 -ös bazierős hajtőművei másodpercenként 120 liter levegőt égetnek el. Ha jól emlékszem a számadatra... :/ -
#505 Nem szívesen szippantanám be :)
-
#504 Rosszul elégetett kerozinból visszamaradó kén-, nitrogén- és széndioxidot, illetve ezek toxikus monoxid változatát, no meg nem kevés kormot és kátrányt. :) -
#503 Vagy csak bedöglött a katalizátor?? -
#502 És itt mit osztanak?
-
#501 Többet én sem nagyon tudok róla, ezt is csak a film által, de nem tart semeddig sem utánanézni. :)
Hatásos kép, de azért azok a bigyók mégiscsak fel fognak robbanni, ha földet érnek... -
#500 dehogy csak élelmet meg gyógyszert osztanak.... -
#499 Szerinetd ezt hány lány tudta volna??
Ezek meg elejtettek valamit
-
#498 Mermostmér?