14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#457 nekem jó itt is
-
#456 Gyerekek nem kéne ezt a tápikot átkérni az általánosba ?!! De komolyan ???? -
#455 -
#454 Gondolom ezt láttad már eloben
-
#453 Vietnam fölött se volt esélye a légvédelemnek ezek ellen -
#452 Ja, igen én nem értettem, de most már vágom.
Na igen kevés rakéta megy 3500km/h korul.
-
#451 Nem manővereztek semmit. Csak rákapcsoltak. :) -
#450 Áhhhh, a "szerénység" az egyik legfőbb pozitív jellemvonásod ! :DDD -
#449 Ugyanmár, mindketten tudjuk hogy repulésben (is) profi vagy -
#448 Én mondjuk úgy inoizálnék neutronokat, persze csak ha ők is akarják, hogy addig simizném őket, míg feladnák a kéjtől és behódolva nekem, szétionizálják az agyukat !!! :DDD Többet kekszel, mint ésszel... -
#447 Hát az elejének még lehet valami valóságalapja, de a végében kételkedem. Ez a gép nem túl jól manuverezheto
De ha Te mondod akkor elhiszem :) -
#446 Nem hinném, hogy alulműveltek lennétek. Inkább én igyekszem felnőni hozzátok. Legalábbis próbálkozom. :) -
#445 Blekkbördök? :)
Olvastam egy sztorit, miszerint a hidegháború idején egy ilyet a szokásos ruszkik feletti kémkedés során bemértek, és rakétákat indítottak utánuk. Ők meg persze rákapcsoltak, és lehagyták a robbanórudikat. Mielőtt kiléptek volna a légtérből a gép kapitánya a felesleges kerozint kiengedve és begyújtva, láng-golyóbisokkal a morze abc szerint felírta az égre a fuck you feliratot, ami a radarok kijelzőjén frankón olvasható volt. -
#444 AZ ! Te mindig ki tudsz segíteni, ha valami éppen a nyelvem hegyén van ! Imádom ! :DDD -
#443 Kitört belőled a mérnök cica ?!! :DDD Ne kekeckedj, a magunkfajta, szegény, alulművelt férfiakkal ! :DDD -
#442 + a teljes államadósság -
#441 Ez a pár gép tobbet ér mint magyarország osszes hadereje beleszámolva az utosó rugósbicskáig
-
#440 Egy új fejlesztésu neutron-ionizáló egységgel. -
#439 Csak egy apró kérdés. Hogyan ionizálod a neutronokat? -
#438 én megvédem a kis-csillagom!
ionizált-neutron-plazma védoburkot bocsátok koré
-
#437 -
#436 Thunderbirds -
#435 Ezek olyan izék, na segítsetek már, itt van a nyelvem hegyén... :DDD -
#434 Oket ugye nem kell bemutatnom
-
#433 Csillag romboló ! Az olyanokat rombol mint te, kicsi esthajnal-csillagom ! :DDD -
#432 Csillag romboló -
#431 Arra még egy pár évet várni kell.
-
#430 Mi az a cs.romboló? -
#429 Jah, nekem olyan Indenepdence day-es ufók kellenének, vagy egy pár Executor osztályú cs.romboló, na arra nem kell "álcázó"festés !!! :DDD -
#428 Az ám. -
#427 belga gépek? -
#426 Szerintem csak a fekete bemutato a két szurke az szolgálatban van -
#425 Nos ha technikai fölényben vagy, akkor nem is kell ! :DDD A Stukák sem véletlenül üvöltöttek, fontos a pszichikai ráhatás ! Kár hogy ezek itt csak gyakorló és műrepülőgépek... -
#424 De rohadt jók!!!! -
#423 Hát ja nem kimondottan low-visibility, foleg a fekete de jól néznek ki. -
#422 szerintem ez nem a legjobb álcázó festés :) -
#421 OK akkor vissza a témához
-
#420 Szal. Tia, most hogy ilyen jól megismerkedtünk, mesélj magadról a te öreg bádogkatonádnak ! :DDD -
#419 Legyen :) -
#418 Nos akkor már legyen Tia ! Az olyaaan édi...