14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Oké, csak ez nem az a fórum. Nekem is jó, de szólhatnak érte... -
nekem jó itt is
-
Gyerekek nem kéne ezt a tápikot átkérni az általánosba ?!! De komolyan ???? -
-
Gondolom ezt láttad már eloben
-
Vietnam fölött se volt esélye a légvédelemnek ezek ellen -
Ja, igen én nem értettem, de most már vágom.
Na igen kevés rakéta megy 3500km/h korul.
-
Nem manővereztek semmit. Csak rákapcsoltak. :) -
Áhhhh, a "szerénység" az egyik legfőbb pozitív jellemvonásod ! :DDD -
Ugyanmár, mindketten tudjuk hogy repulésben (is) profi vagy -
Én mondjuk úgy inoizálnék neutronokat, persze csak ha ők is akarják, hogy addig simizném őket, míg feladnák a kéjtől és behódolva nekem, szétionizálják az agyukat !!! :DDD Többet kekszel, mint ésszel... -
Hát az elejének még lehet valami valóságalapja, de a végében kételkedem. Ez a gép nem túl jól manuverezheto
De ha Te mondod akkor elhiszem :) -
Nem hinném, hogy alulműveltek lennétek. Inkább én igyekszem felnőni hozzátok. Legalábbis próbálkozom. :) -
Blekkbördök? :)
Olvastam egy sztorit, miszerint a hidegháború idején egy ilyet a szokásos ruszkik feletti kémkedés során bemértek, és rakétákat indítottak utánuk. Ők meg persze rákapcsoltak, és lehagyták a robbanórudikat. Mielőtt kiléptek volna a légtérből a gép kapitánya a felesleges kerozint kiengedve és begyújtva, láng-golyóbisokkal a morze abc szerint felírta az égre a fuck you feliratot, ami a radarok kijelzőjén frankón olvasható volt. -
AZ ! Te mindig ki tudsz segíteni, ha valami éppen a nyelvem hegyén van ! Imádom ! :DDD -
Kitört belőled a mérnök cica ?!! :DDD Ne kekeckedj, a magunkfajta, szegény, alulművelt férfiakkal ! :DDD -
+ a teljes államadósság -
Ez a pár gép tobbet ér mint magyarország osszes hadereje beleszámolva az utosó rugósbicskáig

-
Egy új fejlesztésu neutron-ionizáló egységgel. 
-
Csak egy apró kérdés. Hogyan ionizálod a neutronokat?
-
én megvédem a kis-csillagom!
ionizált-neutron-plazma védoburkot bocsátok koré
-
-
Thunderbirds -
Ezek olyan izék, na segítsetek már, itt van a nyelvem hegyén... :DDD -
Oket ugye nem kell bemutatnom

-
Csillag romboló ! Az olyanokat rombol mint te, kicsi esthajnal-csillagom ! :DDD -
Csillag romboló -
Arra még egy pár évet várni kell.
-
Mi az a cs.romboló? -
Jah, nekem olyan Indenepdence day-es ufók kellenének, vagy egy pár Executor osztályú cs.romboló, na arra nem kell "álcázó"festés !!! :DDD -
Az ám. -
belga gépek? -
Szerintem csak a fekete bemutato a két szurke az szolgálatban van -
Nos ha technikai fölényben vagy, akkor nem is kell ! :DDD A Stukák sem véletlenül üvöltöttek, fontos a pszichikai ráhatás ! Kár hogy ezek itt csak gyakorló és műrepülőgépek... -
De rohadt jók!!!!
-
Hát ja nem kimondottan low-visibility, foleg a fekete de jól néznek ki. -
szerintem ez nem a legjobb álcázó festés :) -
OK akkor vissza a témához

-
Szal. Tia, most hogy ilyen jól megismerkedtünk, mesélj magadról a te öreg bádogkatonádnak ! :DDD -
Legyen :)