726
Settlers 5 - Heritage of Kings
-
salieri #646 Megneztem a palyat, igazabol nemsokat tudok mondani rola, ez a kuldetes meg a palya elejen van, meglatogatod apucit, elmondja hol a lanya, meg hogy epits neki egy templomot, szerintem itt eloszor a templomot kell megepiteni, es utana szabaditsd ki a lanyt, de lehet en mondok hulyeseget, de apuci azt mondja, hogy megepited, akkor a nepe kovetni fog....probald meg, ha nem megy, akkor majd irjal! :) -
#645 Igen, a Darioval is kipróbáltam, és mindegyik hőssel , de semmi.
Lehet, hogy elrontottam a sorrendet valahol (ha egyáltalán ez fontos) és kezdhetem előlről?
Azért köszi a figyelmedet, és várom a segítségedet, ha megnézted.
köszi köszi
:)
-
salieri #644 Ertelmesebb valaszt most nemtudok mondani, majd megnezem en is a palyat, csak reg volt mar :) -
salieri #643 A hercegnő csak akkor mozdul, ha a herceggel mész oda (Dario), lehet mondjuk így csinaltad, es megse mozdul senki! -
#642 Jo neked! :) mert mar megvan. -
CéZé #641 három napig szenvedtem le egy torrentről :) -
#640 Neked mar megvan a kiegeszito? -
#639 Szóval, senki nem tud segíteni az Evelance pályán? -
CéZé #638 Itt már van pár map is -
CéZé #637 Igaz német nyelvű de felmegy az angol verzióra is.
Ja és van benne mapeditor :) -
CéZé #636 A kiegészítő lemezről két kép :) -
CéZé #635 Ez mi ? :) -
#634 Úristen, bocsánat a duplázásért, véletlen volt... -
#633 Sziasztok!
Elakadtam az Evelance címü pályán. Már lemészároltam az ellenséget, de a kapuk még mindig zárva maradtak, így nem férek hozzá a többi ellenséghez, a hercegnő meg csak azt hajtogatja, hogy vigyük vissza az apjához, de nem mozdul.
Már lement egy intro is, és abban említik Arit és Pelgrimet, de fingom sincs mit kell tovább csinálnom.
Olyan jó lenne, ha valaki segítene...előre is köszönöm
-
#632 Sziasztok!
Elakadtam az Evelance címü pályán. Már lemészároltam az ellenséget, de a kapuk még mindig zárva maradtak, így nem férek hozzá a többi ellenséghez, a hercegnő meg csak azt hajtogatja, hogy vigyük vissza az apjához, de nem mozdul.
Már lement egy intro is, és abban említik Arit és Pelgrimet, de fingom sincs mit kell tovább csinálnom.
Olyan jó lenne, ha valaki segítene...előre is köszönöm. -
Belocca #631 Köszönöm!
Megpróbálom összehozni.
-
#630 Uristen vannak meg ekkora idiotak a vilagon!!? -
#629 Ha jól emlékszem össze kell gyűjteni a időjárásos csákonak cuccokat.
Má nem tom hogy aranyat vagy követ vagy fát,de kell belöle sok.
A küldetés leirásában leirja hogy mi kell.
-
Belocca #628 A pálya neve " The Flood "
ahol folyamatosan esik az eső.
A pályán azt a küldetést kapom hogy épitsek egy időjárás masinát.
De viszont az az épület azon a misszión nem elérhető.
Az ellenség meg be van zárkózva illetve van egy bejárója de az eső miatt elmosódott az a rész és nem tudok belépni.
Remélem ennyi elég hogy tudjatok segiteni nagyon megköszönném. -
#627 Mond melyik pálya és biztos tudnak segíteni! -
Belocca #626 Sziasztok.
Láttam hogy valaki már végig vittea játékot.
Esetleg tudna valaki egy pályához eligazitást adni?
Mert sehogy nem tudom megoldani a küldetést. -
#625 Kurva unalmas ez a game.Gyűjts össze x aranyat stb stb.
Lehettek volna jobb küldetések is. -
#624 Igazad van, de jó játék csak a neve Age of Empires X kéne hogy legyen !!!! -
cipo00 #623 Hi!
Nekem kurvára nem jön be a game a 4. részhez képest egy nagy szar. Jó lenne ha nem az lenne a neve hogy settlers mert ez mar nem az. Nincs benne az a jó kis keresés hogy hol van bánya,meg hogy a dolgozók nem mászklnak hogy viszik a fát a fűrészeshez stb.
Sztem szar ugy hogy még mindig a 4- ggyel jatszom.
Csak meg akartam osztani veletek hogy sztem mer szar.
ennyi by! -
#622 Hány pályás is ez a game? -
#621 esetleg valakinek volt olyan problémája hogy játék közben gondolt egyet és kilépett windowsba a gamma? egyik ismerősömnek egy ponton mindíg kilép... ha valakinek van vmi 5lete az írjon^.^ -
salieri #620 jatek vegen,ha vegigjatszod a gamet, akkor mondja, hogy van valami opcio, amit felold, de meg nem jottem ra miaz, nemtudja esetleg valaki? -
salieri #619 na en is ettol feltem, hogy szoba kerul az "eredeti" szo :) -
CéZé #618 Mivel nincs bent ip csatlakozási lehetőség (ha van akkor jól eldugták) ezért vagy megveszed eredetiben és regisztrálsz az ubi szervereire, vagy helyi hálózaton keresztűl. -
#617 ezt én is szeretném tudni... -
salieri #616 Azt szeretnem megkerdezni, hogy van koztetek olyan, aki tud online jatszani, vagy legalabbis azt tudja, hogy mikent lehet? -
#615 Ez itt nem így megy... -
#614 hi! Nekem nem fagy be a folyó a great plague pályán... vki segítsen! -
salieri #613 na eljutottam a vegere!
szerintem nem volt rossz... -
alfaproton #612 Hello azt ki lehet kapcsolni hogy a meghaló emberből ilyen csík ne menjen az égbe?
Skirmishbe hoyg lehet AIt tenni? -
Lupis #611 addig nem jutottam el mert az első 3pályát megcsináltam ott meg csak szinte harcból állt az egész -
salieri #610 erre egy gyors valaszt engedj meg kerlek: nemtom, hogy merre tartasz a jatekban, de pl. van egy palya a vege fele, ami csak az epitkezesbol all, katonasag nelkul teljesiteni lehet a palyat... -
Lupis #609 Nektek mi a véleményetek az 5.részről ,lehetőleg a többihez viszonyítva.Nekem nagyon nem jött be. Főleg ,hogy az építkezős gyártós rész túságosan leegyszerűsítették és szinte már csak a pályák első pár percében kell foglalkozni vele utánna meg már csak a katonákkal mászkálni:( -
#608 amikor megölted az ellenséget akkor van ott egy láda kinyitod Darioval és a kapu kinyillik !!!!!!!! -
Frosty #607 Segítsetek! Nem tudok továbbjutni a 4. pályán. Nem nyitják ki nekem a kaput, valami püspökről beszélnek. Meg is találtam, de nem lehet vele beszélni sem.