Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
összekötsz 4 gépet hálóba és talán úgy 😊
hát ebbõl azt is kispórolták 😞
Hali,
collage -nal fejleszd az alchemi "vonalat"..
epits egy alchemist's hut -ot...ezt kell upgradelni, es utana tudod itt a meteorologyt "fejleszteni"..
remelem ertheto volt amit irtam 😊
egyebkent az nagyon jo palya 😊
collage -nal fejleszd az alchemi "vonalat"..
epits egy alchemist's hut -ot...ezt kell upgradelni, es utana tudod itt a meteorologyt "fejleszteni"..
remelem ertheto volt amit irtam 😊
egyebkent az nagyon jo palya 😊
http://teddike.freeblog.hu
Sziasztok! Elakadtam egy helyen, a Norfolk pályán. Meg kéne építenem az idõjárást befolyásoló gépemet, de kéne egy olyan fejlesztés(?) hozzá, hogy Meteorology, de ezt sehol nem találom. Valaki ötlet? Köszi elõre is!
Én az Old King's Castle pályán vagyok, és 2000 tallért kellene adnom ahhoz, hogy tovább menjen a game, de 1050 talléron és 1000 fán kívül semmit nem találtam a pályán. Már mindent körbejártam, de nincs felnyitatlan láda.
Ezen a Pilgrimes pályán (amikor a havas tályakon kellene barangolni) mekkora méretû sereget kell verbúválnom ahhoz, hogy le tudjam az ellent gyilkolni? Már 3-szor szaladtam neki a feladtanka különbözõ taktikával és sereggel de mindig agyonvágtak. Vagy ki kellen fejleszteni valami általam eddig ismeretlen technikát? Pl. ágyú, gépi íjász, vagy valami hasonlót?
Vagy van valami egyszerübb trükk a nagy méretû horda leigázására?
Vagy van valami egyszerübb trükk a nagy méretû horda leigázására?
már csak azt kéne tudni hogy hova kell az ip beirni 😊
Hol írja az IPmet , jah és hol van a game kreálás ? (betudnál illeszteni képet ?)
ja kreálsz egy játékot, megadod az ip-det és már csatlakoznak is hozzád...elméletileg 😊
A LAN-game-nél is ugyanez az eljárás, jah esetleg nincs cd kulcsod ?
Vagy megveszed és a cd kulcsoddal regisztrálsz az ubi vagy ip alapján csatlakoztok egymáshoz.
Hogy lehet neten játszani ?
Lehet, h irta már valaki, de Én csak most jöttem rá.
Van egy Pilgrim nevû hõsünk, aki kis bombát tud lerakni. Na, ha lát valaki egy lelõhelyet ami csillog, de nem irja, hogy ott lehetne bányászni, egy ilyen kis bomba lerakása után lehet kezdeni a bányászatot.
Van egy Pilgrim nevû hõsünk, aki kis bombát tud lerakni. Na, ha lát valaki egy lelõhelyet ami csillog, de nem irja, hogy ott lehetne bányászni, egy ilyen kis bomba lerakása után lehet kezdeni a bányászatot.
Gondolom átnézted az egész mapot és nem találtál egy ellenfelet sem,és egy hátralévõ küldetésed sincs.Ha mindennel megpróbálkoztál javaslom inditsd ujra a mapot.<#nemtudom>#nemtudom>
A thaler az adó ami bejön,úgy tod növelni ha minél több embert alkalmazol,a serfek nem adóznak.Ha arra a gyûrûre gondolsz amit a papnak kell megkeresni mert az ha jól emlékszem a templom fölött a temetõben van.
hi!
nem lehet vhogy forgatni a kamerát?
a thalerseket hogy tom növelni? az lenne az ember?
a gyûrû hol van az 1. pályán?
nem lehet vhogy forgatni a kamerát?
a thalerseket hogy tom növelni? az lenne az ember?
a gyûrû hol van az 1. pályán?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
a térképen látszódni kell, ha fennt északon leromboltad az ellenség épületét(!) nem csak akatonákat kell legyakni. Azzal kiszabadítasz egy fószert aki odarohan a kapuhoz, ami látszódik a térképeden. Odamegy, megy oda a Dari(d)o-ddal és az ipse kinyitja a kaput te meg menyj át (a köv pályára)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az 1. campaing (Darioval vagyok) megöltem az ellenséget, de nem történt semmi !
Mit kell még csinálni ?
Mit kell még csinálni ?
Sikerült kifejleszteni de most meg a warlancer technológiánál dobott ki,elmentettem mikor sikerült kifejlesztenie de mikor be akarom hozni a mentést szintén kidob hogy szabálytalan mûveletet hajtott végre,eddig nem volt vele semmi gond.Létezik hogy ennyire bugos lenne a játék?
Hi all
Claycourt pályánál vagyok.Mikor kifejlesztem a barackban a longswordsmen fejlesztést azonnal kidob a windózba hogy szabálytalan mûveletet hajtott végre,nem tudjátok mi lehet a baj?
Claycourt pályánál vagyok.Mikor kifejlesztem a barackban a longswordsmen fejlesztést azonnal kidob a windózba hogy szabálytalan mûveletet hajtott végre,nem tudjátok mi lehet a baj?
Mit kell még csinálni ?
Mit kell még csinálni ?
Szevasztok!
Az esetleges magyarosításról tudtok vmit?
Lesz egyáltalán vmikor mostanában?
Az esetleges magyarosításról tudtok vmit?
Lesz egyáltalán vmikor mostanában?
Mit kell még csinálni ?
Mit kell még csinálni ?
Sziasztok.Nem tudna nekem vki mentést küldeni mert nem tudom hogyan de eltûnt az összes eddigim.a legelsõ térképrõl.ahol a leonardonak meg kellett szerezni az összes cuccot hogy az idõjárás gépet megcsinálja.és az azt követõ térképhez kellene a mentés nekem.
elõre is köszike
elõre is köszike
Jah! igazad van.
Pl. kincskeresésnél sem ilyen táblákat rakosgat le a hapi, hanem már eleve vannak helyek ahol van ezüst meg ezek.
Jah meg az, hogy hõsökkel kell irányítani, az naon nem jött be nekem.
Mérnem tartották meg a régi jól bevált feelinget?
Kapsz alap építõanyagokat, abból felépíted az alap házakat (favágó, fafûrészelõ, köves) ezek az alapok.
És utána tõlem variálhattak volna az épületeken akármit.
Ezt a hõsös irányítást inkább majd a gamehoz megjelenõ egyik kiegészítõben kellett volna megcsinálni.
Amúgy mér van az, hogy ha belépek és jáccok a gameval 5-10 percet lefagy???
A zene megy tovább. Az egér is aktív, de nemtok semmit se csinálni.
Jah és csak ennél a gamenél van ez nekem.
Letöltöttem még valahonnan, de egy másol játékot amit ugyanarról az oldalról töltöttem le, az megy teljesen jól.
Nem értem. Esetleg van hozzá valamilyen fix, vagy ilyesmi?
Esetleg patch. Ha az javítana a dolgon.
Pl. kincskeresésnél sem ilyen táblákat rakosgat le a hapi, hanem már eleve vannak helyek ahol van ezüst meg ezek.
Jah meg az, hogy hõsökkel kell irányítani, az naon nem jött be nekem.
Mérnem tartották meg a régi jól bevált feelinget?
Kapsz alap építõanyagokat, abból felépíted az alap házakat (favágó, fafûrészelõ, köves) ezek az alapok.
És utána tõlem variálhattak volna az épületeken akármit.
Ezt a hõsös irányítást inkább majd a gamehoz megjelenõ egyik kiegészítõben kellett volna megcsinálni.
Amúgy mér van az, hogy ha belépek és jáccok a gameval 5-10 percet lefagy???
A zene megy tovább. Az egér is aktív, de nemtok semmit se csinálni.
Jah és csak ennél a gamenél van ez nekem.
Letöltöttem még valahonnan, de egy másol játékot amit ugyanarról az oldalról töltöttem le, az megy teljesen jól.
Nem értem. Esetleg van hozzá valamilyen fix, vagy ilyesmi?
Esetleg patch. Ha az javítana a dolgon.
Szerintem elég jó lett a játék. legalábbis így a 12.-ik pálya környékén. de a régi feeling az már sajnos nincs meg teljesen.
Köszi, megkeresem õket!
Csak egy apróság. Egy "d" betû lemaradt és nem midegy, hogy erdõben vagy erõdben😊?
Csak egy apróság. Egy "d" betû lemaradt és nem midegy, hogy erdõben vagy erõdben😊?
fent vannak az erõben. le kell rombolni a bástyájukat, ott van fogvatartva egy manus, akinél a kulcs van.
Czud: én sajna még nem láttam a programot futás közben, így ilyen szinten nem tudok mit mondani, bár azért elég sokáig voltam pc szervizes, úgyhogy max. általános tanácsokkal. Elösször is megemlíteném, hogy sajna nem biztos, hogy bárhogy is mûködni fog a gépeden. Pl. itt a kings of the road esete. Nálam lehetetlenség elindítani, mégis ugyanaz a cd a munkahelyemen tök frankón ment, a fõnökömnél is... Viszont rengeteg helyen írták, hogy ugyanaz a problémájuk mint nekem. Persze patch-et nem írtak hozzá a készítõk.
Gondolom, a drivert a lehetõ legújabb verzióra cserélted le. Elképzelhetõ, hogy valami bug miatt nem ad képet, akkor nem tehetsz mást, mint vársz, hogy hátha javítják ezt egy patch-ben. Nem tudom, hogy milyen a konfigurátor programja, egyes játékoknál van olyan, hogy a start menübe rak egy kis konfiguráló programot, ahol beállíthatod többekközt a videóval kapcsolatos dolgokat. Elképzelhetõ, hogy olyan nagy felbontást adtál meg, vagy olyan nagy képfrissítést, amit a monitorod nem bír. Esetleg nézelõdhetsz a telepített fájlok között, hátha van .cfg vagy .ini, és ott vannak ilyenek beállítva. Nagyjából most ennyi jutott az eszembe.
Gondolom, a drivert a lehetõ legújabb verzióra cserélted le. Elképzelhetõ, hogy valami bug miatt nem ad képet, akkor nem tehetsz mást, mint vársz, hogy hátha javítják ezt egy patch-ben. Nem tudom, hogy milyen a konfigurátor programja, egyes játékoknál van olyan, hogy a start menübe rak egy kis konfiguráló programot, ahol beállíthatod többekközt a videóval kapcsolatos dolgokat. Elképzelhetõ, hogy olyan nagy felbontást adtál meg, vagy olyan nagy képfrissítést, amit a monitorod nem bír. Esetleg nézelõdhetsz a telepített fájlok között, hátha van .cfg vagy .ini, és ott vannak ilyenek beállítva. Nagyjából most ennyi jutott az eszembe.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!