726
Settlers 5 - Heritage of Kings
  • savafan
    Vannak itt is olyan részei és időszakai a játéknak, hogy simán nézegethetsz. Itt nem mennek horgászni meg vadászni de itt is van élet a házaknál és munkahelyeken. Van itt is mozgás az üzemeknél és bányáknál amit érdemes végigskubizni. Jópofák.
  • Random work
    Nekem az előző részekben az tetszett, hogy nyugis volt el lehetett nézegetni az építkezéseket vagy ahogy a búzából kenyér lesz na meg a horgász kimegy a tóra vagy a kovács fegyvert készít. Izgi volt mikor a geológus talált valami ércet és felkiáltott. Az a játékmenet nekem nagyon tetszett. Bár megmondom őszintén a 2 és 3 volt csak amit játszottam a 4 teljesen kimaradt az életemből.

Haverék tegnap este próbálták ki majd megkérdezem tőlük hogy tetszett nekik.
  • Thanatos
    ha nem zavar hogy settlershez pontosan 0 köze van akkor érdemes :)
  • salieri
    probald ki mindenkeppen....lehet,sot biztos, hogy hangulataban nem olyan mint az elozoek, de szerintem erdemes feltenni es kiprobalni!
  • Random work
    Most olvastam az SG cikket eléggé elszomorított pedig már kiírattam magamnak. :( Így viszont nem tudom érdemes-e kipróbálnom az új játékrendszerrel.
  • Judit
    Küldök egy mentést a következő pálya elejétől....ha megadsz egy címet.
  • Judit
    Megtaláltam a választ....bocsi.
  • Judit
    Hello.
    Az 5. campaing-ba (the flood) kellene 2000 sulphur a komának, de nincs bánya sem és a marketba sem tudok venni. Mit rontok el? tud valaki segíteni?
  • akyyy
    [B akarna lenni]
  • akyyy
    :DD
    makk, [B] és [bazinagy] vagy mi, az is elég feltünű, és elég csak 1szer bírni:D
  • Vanek
    felőlem kitörölhetitek,csak azért írtam ennyiszer,mert kicsitt szar dolog amikor az ember leírja a problémáját,és nem válaszoolnak rá. Ezzel nem lenne baj,de miután 5x ez történt,kicsitt berágtam.De látom most sem segítetek,de legalább elolvastátok... Nemtom hogy kell kitöröltetni,de megteszem ha megmondjátok, csak légyszives vki segítsen.
  • shad0w
    ezekután ha lenne sem adnék mentést...
  • littleNorbi
    Nálad minden rendben van ?
  • piRAnNya
    Re: jó kis játék lett ez a Settlers 5. Szép a grafikája, ezek a bánya megoldások különösen tetszenek, nameg az időjárás. Hátránya hogy semmi régi settlers feelinget nem éreztem benne. Én pl a 2 t meg a 3 t szerettem a legjobban. Manapság a legtöbb játékot a grafikával rontják el. Ha fel akarják venni a harcot a konkurenciával akkor már 3d kell meg rengeteg díszítő elem. Azért nem rossz.
  • CéZé
    mondjuk sor végéig tartó felkiálltójelet :)
  • ReTeK
    nem semmi, valami jutalmat érdemelsz ezért
  • CéZé
    ugye ezt kitörölteted innét...
  • Vanek
    hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?
  • savafan
    Köszi, megpróbálom. Még akkora sereget nem verbúváltam mert azt hittem elég az ami van. Akkor gyűjtök még pár emebert:)
  • shad0w
    "Miután megvan a nagy SEREG érdemes legalább két nagy csoportra szétosztani őket." bocs...
  • shad0w
    Persze, hogy van, marha egyszerű! :) Miután elmentél már Pilgrimért, NE robbantsd ki az átjáró elől a sziklákat, hanem szép nyugodtan fejlesztgess ki mindent amit szeretnél, csinálj bazinagy sereget, van rá lehetőség, mert kint kelet felé van még egy elfoglalható Town Centre, fejlesztsd maxra aztán lehet kb 250 emberkéd :) Miután megvan a nagy érdemes legalább két nagy csoportra szétosztani őket. Én pl megvártam a telet, olyankor a folyó ugyebár befagy, szal az ostromlott város felől betámadtam a seregem egyik felével, a másik oldalról, az átjáró felől meg hátbakaptam őket az ílyászokkal meg a maradék emberemmel. Ezután nagyon egyszerű esz legyőzni őket mivel az ostrom alatt álló város is folyamatosan küldeni fogja a seregeit. Ja és még két apró dolog: 1) nagyon hasznos folyamatosan használni a hősök extra képességeit 2) a fullra ápgrédelt (itt már elvileg a 3. szintű torony is megvan) őrtörnyok azért hasznosak lehetnek az átjáróba és a városod keleti végére hátha bejönne mégis vki... Remélem segítettem megoldani a problémát :)
  • savafan
    Pilgrimmel fel kell robbantani a hegynél lévő átjáróban található sziklákat. Aztán kezdődik az ereszd el a hajamat. Folyamatosan fognak onnan jönni. Én feltettem 3 ballistás towert az ritkítja őket rendesen:) De sajna ez csak átmeneti megoldás. Az orbitális méretű hordát kell valahogy leigázni. Má3 3-szor mentem nekik de nem tudtam nyerni. Nagyon sokan vannak:(
    Van valakinek ötlete erre a pályára?
  • backside
    hi

Azt szeretném kérdezni hogy a folklund vagy hasonló nevű pályán mit kell csinálni!! Elmegyek Pilgrimhez!! Aztán ott csak jön az ellen de ott van hogy a hegyeken keresztül vagy hogy kell megtámadni az ellent szal segítsen valaki pls!!!!
  • Vanek
    hahó!vki help!megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?
  • démonigyerek
    én azt akartam írni hogy a settlers 4-nél is jobb
    naon bejön nekem a heritage!
  • shad0w
    Fejleszted a town centre-t vagy foglalsz egy újat. Amúgy kicsit elhamarkodotan mondtok véleményt a játékról, az vitathatatlan, hogy pl a settlers2 fílinget meg sem közelíti, de ettől fügetlenül sztem nagyon jól el lehet játszani vele...
  • démonigyerek
    igen de azért én el tudok vele játszani
    szerintem a settlers4 is jobb volt
  • Norbyte
    Hi.
    Ma én is feltettem. Már nincs a gépen. :)
    A Settlers 2 fényévekkel jobb, még mindig.
    Igaz ez szebb, de a hangulata a régihez képest rég kihalt.

Szerintem szar.
  • démonigyerek
    sziaasztok
    a populationt hogy kell növelni?
    mert 75/75-ön van és nemtom hogy kell
    segítsetek plz!
  • Vanek
    vki help
  • Vanek
    megcsináltam a flood-ot kiírta hogy won the game,de nem enged új pályára... ? vkinek van végigjátszás saveja?
  • CéZé
    összekötsz 4 gépet hálóba és talán úgy :)
  • littleNorbi
    Hát akkor hogy lehet LAN-ba játszani ??????????
  • CéZé
    hát ebből azt is kispórolták :(
  • littleNorbi
    Hova kell beírni az IPt ha valakivel akarok játszani lan-ba neten ????
  • salieri
    Hali,

collage -nal fejleszd az alchemi "vonalat"..

epits egy alchemist's hut -ot...ezt kell upgradelni, es utana tudod itt a meteorologyt "fejleszteni"..

remelem ertheto volt amit irtam :)
    egyebkent az nagyon jo palya :)
  • TengerACE
    Sziasztok! Elakadtam egy helyen, a Norfolk pályán. Meg kéne építenem az időjárást befolyásoló gépemet, de kéne egy olyan fejlesztés(?) hozzá, hogy Meteorology, de ezt sehol nem találom. Valaki ötlet? Köszi előre is!
  • Ombika
    whatismyip.com
  • GvD
    Megvan...Pillgrin (vagy mi a neve) tud köveket robbantani!
  • GvD
    Én az Old King's Castle pályán vagyok, és 2000 tallért kellene adnom ahhoz, hogy tovább menjen a game, de 1050 talléron és 1000 fán kívül semmit nem találtam a pályán. Már mindent körbejártam, de nincs felnyitatlan láda.