Settlers 5 - Heritage of Kings

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld ki a legújab patch-et felrakni: http://patches.ubi.com/settlers_5/settlers_5_v1.05.exe

Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy az angol verzióm miért lép ki szó nélkül mindjárt az elsõ pálya betöltése közben? <#rinya><#rinya><#rinya>
Elõre is köszönöm.
fhsasa
Engem külcsin nem zavar, a single része érdekel csak igazán. Remélem élvezhetõ lesz ha belejövök :) Legalább uncsibb óráimat ellötyögtetem vele vagy bnõmmel eljátszodazunk... eddig jónak tûnik.

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

na fasza, pont az lenne a lényege egy eredeti játéknak, hogy tudjunk a készítõ szerverén játszani, erre nem adnak cdkulcsot

meggondolando az eredeti szoftver vásárlása ezekután

fhsasa
Ezt a részét a dolognak nálam is kihagyták<#nemtudom>

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Hol volt bent a cdkulcs?
mert az enyémbe sehol :(

fhsasa
Nash megvettem én is a játékot, így, h magyar már hasznát vehetem. Elég fura, idõm kell mire belejövök a dolgokba :D

Esetleg multit nem akarja valaki kipróbálni?

Na ezt is megértük, igaz cd kulcsot nem kaptam hozzá, vagy ha igen akkor nagyon jól eldugták :(

El se hiszem, végre megjelent magyarul: http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=Settlers&x=0&y=0

HÍ!
Valaki végig vitte már a kiegészítõt? Kéne egy kis segitség! :)
7. pályán amikor a 10 épitészt kell megmenteni, azt nem birom megcsinálni!
Mindig lerombolják a stronghodom és game over? te mit csiniltál?
fhsasa
De nem úgy volt, h itthon MAGYARUL fog megjelenni?

Automexnél aztmondták,he lesz valami akkor kint lesz az oldalukon, de tudomásuk szerint nem lesz magyarítás hozzá :(

fhsasa
Hm arcok senkinek semmi infója a magyar nyelvrõl?<#confused>

Mikor jön már a magyar verzió?

Old King's Castle-hoz hogy kell eljutni már mindrnkit kinyírtam de nem tudom hol van a várhoz való út?
grebber
:D ez a 8-as pálya eléggé jó nem lehet megunni meg átvinni sem nagyon.

Ellenségnek van vagy trillió embere és nem fogynak,nekem meg nincs lovém amibõl embereket lehetne építeni az 5-6 hõsõm meg szart sem ér.

Next PC upgrade: 2022

Van valakinek felesleges/megunt Settlers 4 cd-je?? ...mellesleg hány cd?
Ha van valakinek:[email protected] vagy 20 418 5013
Sokan sokfelekepenn latjuk ezt az 5ik reszt, en mar korabban is mondtam, hogy tetszett, most pedig megjott ugye a kiegeszito, elkezdtem azzal is jatszani, es kicsit nehezitettek rajta szerintem, vannak benne uj lehetosegek, szval erdemes kiprobalni!

http://teddike.freeblog.hu

Hello
Tud valaki segíteni az old castle pályán mert már a két csapatot egyesítettem de hogya ntovább?
Két hónap után végre kiadták angolul is :)

Serpa
The Settlers - Heritage of Kings Expansion Disc (c) Ubisoft RELOADED 35x15 MB

Szálem,

Nos, tényleg fura ez a váltás, nincs az az érzékeny gazdaság... Olyan "Age of"-s

Na, a másik gondom:
Elvittem az Old King's Castle-hoz, a nagy vár felépült stb, kaptam egy fõépületet ott valahol északon, egyfojtában támadnak a jégen keresztül északon, amihez a 6 hõs kevés ki idõ után. A gondom az, hogy ninsen "serf"-em, és nem tudok venni a központi épület hiányában, a helye megvan. Mindent bejártam a környéken, és semmi..

It mi a villanykörtét kell csinálni??

Köszi!
uff
Sheva
egyet értek
a 2 az nagyon jó volt haverommal órákig csak azzal játszottunk

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

avan
mar regebben letoltottem a game-t de csak ma probaltam ki. kar volt. emlekszem a settlers 1 -re es a 2 -re az meg odakotott a gephez. elalvas elott azon gondolkodtam hova kuldjem ki a geologust, honnan szerezzek szenet stb, stb... ehhez volt egy csomo aranyosfeju telepesem a serfek. nekem mar a 3-4. resze sem jott be annyira, de ez. ez nagyon nem settlers hangulat. rettenetes. le is torlom. sajnalom, hogy ennyire megmasitottak az egeszet!

Sheva
lenne egy kis problémám!!!
felraktam a játékot vittem az elsõ pályát..utána kiléptem mert dolgom volt és mikor megint el akartam indítani becsíkozódott az egész!!! <#falbav><#falbav><#falbav>
na ez miért van...<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

viszi
Már a pálya elején vagy egy kicsit utána már megcsináltam a templomot is és az apját is meglátogattam...szóval az összes feladatot megcsináltam már, amit ír, ki is van pipálva, csak az utolsót nem akarja "bevenni".

vga driver, direct x ezeket kene cserelgetni!

meg nezd meg az oldalon, hogy milyen gepigenye van, hatha abbol is kiokoskodsz valamit!

hosszupuska
remélem nem faq kérdés:) de aztis hogy vki tud segiteni, ha elinditom a játékot akkor csak egy fekete képernyõ jön be, a hangok viszont mennek, az intro(vagy vmi hasonló) után pedig bejön egy monoton zene, arra tippelek hogy az meg a menü...

vmi ötlet mitöl van ez? videókártx drivert már cserélgettem, de lehet hogy csak egy verzió jó hozzá, passz:)

thx elöreis

Megneztem a palyat, igazabol nemsokat tudok mondani rola, ez a kuldetes meg a palya elejen van, meglatogatod apucit, elmondja hol a lanya, meg hogy epits neki egy templomot, szerintem itt eloszor a templomot kell megepiteni, es utana szabaditsd ki a lanyt, de lehet en mondok hulyeseget, de apuci azt mondja, hogy megepited, akkor a nepe kovetni fog....probald meg, ha nem megy, akkor majd irjal! :)

viszi
Igen, a Darioval is kipróbáltam, és mindegyik hõssel , de semmi.
Lehet, hogy elrontottam a sorrendet valahol (ha egyáltalán ez fontos) és kezdhetem elõlrõl?
Azért köszi a figyelmedet, és várom a segítségedet, ha megnézted.
köszi köszi
:)

Ertelmesebb valaszt most nemtudok mondani, majd megnezem en is a palyat, csak reg volt mar :)

A hercegnõ csak akkor mozdul, ha a herceggel mész oda (Dario), lehet mondjuk így csinaltad, es megse mozdul senki!

TopGun
Jo neked! :) mert mar megvan.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

három napig szenvedtem le egy torrentrõl :)

TopGun
Neked mar megvan a kiegeszito?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

viszi
Szóval, senki nem tud segíteni az Evelance pályán?

Igaz német nyelvû de felmegy az angol verzióra is.
Ja és van benne mapeditor :)

A kiegészítõ lemezrõl két kép :)

viszi
Úristen, bocsánat a duplázásért, véletlen volt...<#ijedt>

viszi
Sziasztok!
Elakadtam az Evelance címü pályán. Már lemészároltam az ellenséget, de a kapuk még mindig zárva maradtak, így nem férek hozzá a többi ellenséghez, a hercegnõ meg csak azt hajtogatja, hogy vigyük vissza az apjához, de nem mozdul.
Már lement egy intro is, és abban említik Arit és Pelgrimet, de fingom sincs mit kell tovább csinálnom. <#zavart2>
Olyan jó lenne, ha valaki segítene...elõre is köszönöm

viszi
Sziasztok!
Elakadtam az Evelance címü pályán. Már lemészároltam az ellenséget, de a kapuk még mindig zárva maradtak, így nem férek hozzá a többi ellenséghez, a hercegnõ meg csak azt hajtogatja, hogy vigyük vissza az apjához, de nem mozdul.
Már lement egy intro is, és abban említik Arit és Pelgrimet, de fingom sincs mit kell tovább csinálnom.
Olyan jó lenne, ha valaki segítene...elõre is köszönöm.

Köszönöm!
Megpróbálom összehozni.
Ombika
Uristen vannak meg ekkora idiotak a vilagon!!? <#csodalk><#csodalk><#conf><#conf><#mf3><#boxer><#violent>

grebber
Ha jól emlékszem össze kell gyûjteni a idõjárásos csákonak cuccokat.
Má nem tom hogy aranyat vagy követ vagy fát,de kell belöle sok.
A küldetés leirásában leirja hogy mi kell.

A pálya neve " The Flood "
ahol folyamatosan esik az esõ.
A pályán azt a küldetést kapom hogy épitsek egy idõjárás masinát.
De viszont az az épület azon a misszión nem elérhetõ.
Az ellenség meg be van zárkózva illetve van egy bejárója de az esõ miatt elmosódott az a rész és nem tudok belépni.
Remélem ennyi elég hogy tudjatok segiteni nagyon megköszönném.
grebber
Mond melyik pálya és biztos tudnak segíteni!