726
Settlers 5 - Heritage of Kings
  • Serpa
    The Settlers: Heritage of Kings Legends *Expansion Disc* (c) Ubisoft RELOADED 20x15 MB
  • fhsasa
    Nem érdekel valakit 8900-ért az erdeti játék, magyar felirattal?
    +2000ért adok 1 másik eredeti játékot is (Armies of Exigo). Ez is magyar
  • Morfi
    Bár nem játszok vele régóta, de a custom mapnál a pálya név elött ha van szám azokon a pályákon nincs aktív ai.
  • Toroco
    Hi! Tudtok egy olyan warez oldalt ahonnan lelehet szedni a magyar kiadást? köszi
  • morfondőr
    Köszi az infót! Akkor gondolom nincs is semmilyen fix, amivel ezt meg lehet oldani. De akkor miért lehet egyátalán costum map-et indítani a single player menüben?
  • CéZé
    Gondolom 2 vagy több játékos esetén csinálja ezt. Nos az ok egyszerű: a készítők kihagyták a multiplayer mapokról a gépi ellenfelet. Meg kihagyták az ip alapú multi lehetőséget (persze azért lehet multizni igy is). A hazai forgalmazó pedig kihagyta nekünk a cdkulcsot nehogy lehessen interneten játszani.
  • morfondőr
    Sziasztok!
    Egy olyan problémám van, hogy ha custom game-et játszok, akkor az ellenfelek nem csinálnak semmit. Berakja őket a gép, de meg se mozdulnak. Már felraktam a kiegészítőt, meg patchot is, de nem javult meg. Mi lehet a baj? Tört verziójú játék van meg.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Vizontolany
    Nem müködik :( Játék töltése közben kilép. De biztos nálam van a bibi, a szomszédom gépén fut szépen ua. az az install. Mondjuk az övé intel az enyém pedig amd.
  • CéZé
    1.06: http://www.gamesplanet.be/downloads/ubisoft/settlers_5_v1.06.exe
  • Wanted
    A gamma magyar file-jait nem tudná valaki elérhetővé tenni?
  • CéZé
    Próbáld ki a legújab patch-et felrakni: http://patches.ubi.com/settlers_5/settlers_5_v1.05.exe

• Vizontolany
    Sziasztok!
    Van valakinek ötlete, hogy az angol verzióm miért lép ki szó nélkül mindjárt az első pálya betöltése közben?
    Előre is köszönöm.
  • fhsasa
    Engem külcsin nem zavar, a single része érdekel csak igazán. Remélem élvezhető lesz ha belejövök :) Legalább uncsibb óráimat ellötyögtetem vele vagy bnőmmel eljátszodazunk... eddig jónak tűnik.
  • CéZé
    na fasza, pont az lenne a lényege egy eredeti játéknak, hogy tudjunk a készítő szerverén játszani, erre nem adnak cdkulcsot

meggondolando az eredeti szoftver vásárlása ezekután
  • fhsasa
    Ezt a részét a dolognak nálam is kihagyták
  • CéZé
    Hol volt bent a cdkulcs?
    mert az enyémbe sehol :(
  • fhsasa
    Nash megvettem én is a játékot, így, h magyar már hasznát vehetem. Elég fura, időm kell mire belejövök a dolgokba :D

• CéZé
    Esetleg multit nem akarja valaki kipróbálni?
  • CéZé
    Na ezt is megértük, igaz cd kulcsot nem kaptam hozzá, vagy ha igen akkor nagyon jól eldugták :(

• CéZé
    El se hiszem, végre megjelent magyarul: http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=Settlers&x=0&y=0

• szücsiboy
    HÍ!
    Valaki végig vitte már a kiegészítőt? Kéne egy kis segitség! :)
    7. pályán amikor a 10 épitészt kell megmenteni, azt nem birom megcsinálni!
    Mindig lerombolják a stronghodom és game over? te mit csiniltál?
  • fhsasa
    De nem úgy volt, h itthon MAGYARUL fog megjelenni?
  • CéZé
    Automexnél aztmondták,he lesz valami akkor kint lesz az oldalukon, de tudomásuk szerint nem lesz magyarítás hozzá :(
  • fhsasa
    Hm arcok senkinek semmi infója a magyar nyelvről?
  • CéZé
    A rókabőrők jönnek sorba, csak a magyar verza nem :)
  • CéZé
    Mikor jön már a magyar verzió?
  • szaszni
    Old King's Castle-hoz hogy kell eljutni már mindrnkit kinyírtam de nem tudom hol van a várhoz való út?
  • grebber
    :D ez a 8-as pálya eléggé jó nem lehet megunni meg átvinni sem nagyon.

Ellenségnek van vagy trillió embere és nem fogynak,nekem meg nincs lovém amiből embereket lehetne építeni az 5-6 hősőm meg szart sem ér.
  • Xall
    Van valakinek felesleges/megunt Settlers 4 cd-je?? ...mellesleg hány cd?
    Ha van valakinek:[email protected] vagy 20 418 5013
  • salieri
    Sokan sokfelekepenn latjuk ezt az 5ik reszt, en mar korabban is mondtam, hogy tetszett, most pedig megjott ugye a kiegeszito, elkezdtem azzal is jatszani, es kicsit nehezitettek rajta szerintem, vannak benne uj lehetosegek, szval erdemes kiprobalni!
  • szaszni
    Hello
    Tud valaki segíteni az old castle pályán mert már a két csapatot egyesítettem de hogya ntovább?
  • CéZé
    Két hónap után végre kiadták angolul is :)
  • Serpa
    The Settlers - Heritage of Kings Expansion Disc (c) Ubisoft RELOADED 35x15 MB
  • Fluxus
    Szálem,

Nos, tényleg fura ez a váltás, nincs az az érzékeny gazdaság... Olyan "Age of"-s

Na, a másik gondom:
    Elvittem az Old King's Castle-hoz, a nagy vár felépült stb, kaptam egy főépületet ott valahol északon, egyfojtában támadnak a jégen keresztül északon, amihez a 6 hős kevés ki idő után. A gondom az, hogy ninsen "serf"-em, és nem tudok venni a központi épület hiányában, a helye megvan. Mindent bejártam a környéken, és semmi..

It mi a villanykörtét kell csinálni??

Köszi!
    uff
  • Sheva
    egyet értek
    a 2 az nagyon jó volt haverommal órákig csak azzal játszottunk
  • avan
    mar regebben letoltottem a game-t de csak ma probaltam ki. kar volt. emlekszem a settlers 1 -re es a 2 -re az meg odakotott a gephez. elalvas elott azon gondolkodtam hova kuldjem ki a geologust, honnan szerezzek szenet stb, stb... ehhez volt egy csomo aranyosfeju telepesem a serfek. nekem mar a 3-4. resze sem jott be annyira, de ez. ez nagyon nem settlers hangulat. rettenetes. le is torlom. sajnalom, hogy ennyire megmasitottak az egeszet!
  • Sheva
    lenne egy kis problémám!!!
    felraktam a játékot vittem az első pályát..utána kiléptem mert dolgom volt és mikor megint el akartam indítani becsíkozódott az egész!!!
    na ez miért van...
  • viszi
    Már a pálya elején vagy egy kicsit utána már megcsináltam a templomot is és az apját is meglátogattam...szóval az összes feladatot megcsináltam már, amit ír, ki is van pipálva, csak az utolsót nem akarja "bevenni".
  • salieri
    vga driver, direct x ezeket kene cserelgetni!

meg nezd meg az oldalon, hogy milyen gepigenye van, hatha abbol is kiokoskodsz valamit!
  • hosszupuska
    remélem nem faq kérdés:) de aztis hogy vki tud segiteni, ha elinditom a játékot akkor csak egy fekete képernyő jön be, a hangok viszont mennek, az intro(vagy vmi hasonló) után pedig bejön egy monoton zene, arra tippelek hogy az meg a menü...

vmi ötlet mitöl van ez? videókártx drivert már cserélgettem, de lehet hogy csak egy verzió jó hozzá, passz:)

thx elöreis