1741
-
#1621 James Gandolfini tegnap elhunyt.
R.I.P. -
#1620 Én is. Jelenleg heti 14 aktív van :) illetve van még 1-2 amit most kezdek...
Kevés az amit a kezdetek óta nézek, van aminél 1-2-3-4 évadnál csatlakoztam, de jó tudni hogy van még belőle...
Hétről hétre kapja az ember akkor valahogy jobban megmarad az élmény, mintha napi 6-8 részt ledarál egymás után.
Ezért mondtam hogy sajnálom hogy nem tudtam úgy nézni ...
Egyébként volt nekik, hogy aki tag meghal annak a családjáról gondoskodnak... hát a végén az eltartottak/aktív keresők aránya elég rossz lett... :) 7-8 tag volt akinek a családjáról kellett gondoskodni, ha jól emlékszem.
Írhatnak akármit számomra nyitott marad a végé, hátha egyszer tényleg megválaszolják...
Egyébként ezt még akár könyvbe is folytathatnák.
#1615: 19-es kép a kedvenc
-
#1619 erről mi a véleményetek
szerintem a legszarabb a 14-es
furio-carmela szál -
#1618 Nekem az a kedvenc jelenetem az egész sorozatban, amikor Tonyt lelövik a végén -
#1617 itt egy magyarázat erre az elméletre. -
#1616 szerintem tony meghalt. valószínű lelőtték, és az utolsó jelenetet tony szemszögéből láttuk, ezért lett hirtelen sötétség és csönd. -
#1615 http://www.complex.com/pop-culture/2013/03/the-sopranos-25-biggest-flaws/ -
#1614 "Nagyon de nagyon sajnálom azt, hogy utólag kellett néznem, közel 5 év fél évvel a lezárás után, és nem láthattam akkor amikor még ment, nem várhattam hétről hétre évről évre a részek és az új évadokat."
Hát kinek mi, de én sok sorozatot nézek és pont ezt tartom nagy hátránynak, hogy várni kell a következő részre/évadra :D -
#1613 kimaradt: végén mikor rendeződtek a dolgok, a kis malacos húsbolt ahol az utcán szoktak kávézgatni az asztaloknál, már csak Poulie és Tony ült...
Az elején három asztal volt és még úgy sem jutott mindenkinek hely....
megfogyatkoztak nagyon... -
#1612 Kedves Sopranos rajongók...
Tegnap este végére értem (sajnos) ennek a remek sorozatnak.
Nagyon de nagyon sajnálom azt, hogy utólag kellett néznem, közel 5 év fél évvel a lezárás után, és nem láthattam akkor amikor még ment, nem várhattam hétről hétre évről évre a részek és az új évadokat.
2006 őszén kezdtem első sorozatomat, esélyem még lett volna így a 6. évadra :)
Kötelező darab, hihetetlen egy sorozat, és erre utólag jöttem rá akkor állt össze az egész. Van egy stílusa, 10-20perc / epizód csak a pszichológusnál játszódik, ez nem mindenkinek jön be. Talán ha manapság adná nem lenne ekkora az érdeklődés rá (sajnos) mert mint a filmeknél is... már a látványra mennek a "parasztvakításra", hát itt nem ez volt. Silvio, Poulie hihetetlen figurák, vagy Ralphy, és a másik Tony(szerencsére ő ottvan a Boardwalk Empire-ban)
Nálam bekerült a top 5-be. (30+ sorozatom van :)
Ez a sorozat olyannyira alap, kötelező darab mint egy Scarface, vagy God Father.
Minden elismerés a készítőkké és a szereplőké, hogy ilyen remekművet alkottak.
Hátulról a harmadik részt néztem 10 perc volt hátra + 2 rész és el nem bírtam képzelni, hogy vajon mit fognak kihozni, mi lesz a vége...
Aztán utolsó előtti részben meglett a konfliktus... ott nem bírtam már. Utolsó részben ahogy teltek a percek úgy sűrűsödtek az események. A vége jelenet, olyan vihar utáni csend látszat béke, de a félelem végig ott volt Tonyban ahogy felkapta a fejét minden csilingelésre... én is végig azt vártam ki és mikor fogja ***** majd Medo-nál amikor átfutott az úton, hogy elüti egy kocsi :) ..... végül lett, ami lett, illetve ami nem.... azt hittem fájl hiba
Szar mert nem tudja az ember, hogy mi lett végül, de így van ott nagy kérdőjel (nem sok mint a LOST-ban) és így sokáig emlékeznek még a sorozatra a végére, megragad az emberekben.
Ha lett volna valamilyen befejezés az sem tetszett volna mindenkinek így lett egy kérdőjel.
Reménykedem, hogy mivel nyílt végű egyszer talán kap befejezést, folytatást lezárást.
Entourage 2 éve ért véget, idén kap egy mozifilmet lezárásnak. (HBO sorozat szintén)
Ja és Cristopher és Tony karaktere is nagyon tetszett. Illetve A.J. és Medow a sorozatban nőttek fel :) -
#1611 -
#1610 Én tavaly októberben veséztem ki, idén karácsonykor már párom is kénytelen lesz végignézni :D -
#1609 nem csak neked.. 3x néztem meg eddig, de lehet megint újrakezdem -
#1608 Hiányoznak Tony-ék...
-
#1607 egy torrentoldalon sem vagy fönt? -
Camouflage #1606 sziasztok, valaki nem tudna linket adni a sorozathoz? magyarul szeretnem megnezni, mert tul sok benne a szleng es az akcentus miatt egy szot sem ertek az egeszbol
a harmadik evadig lattam, akit erdekel itt megtalalhatja oket:
http://onlinewebfilmek.blogspot.com/2011/12/maffiozok-1-4-evad-2007.html
elore is koszonom -
#1605 Aki szerette Silvio Dante karakterét, annak ajánlom a Lilyhammer című sorozatot. Steven Van Zandt benne a főszereplő, és a kb ugyanazt a karaktert játsza mint a maffiózókban, de senki ne egy maffiózók folytatásra számítson, mert ha így kezdetek neki akkor tuti csalódás lesz. -
#1604 Nah..eltelt 2 év....ideje újra leporolnom a dvd-ket azt hiszem :D -
folie10 #1603 The Real Sopranos
tudtok hozzá feliratot?vagy leszedhető valahonnan magyarul?milyen címen futott pár éve a Story tv-n, nem tudjátok?
üdv -
#1602 én most néztem meg harmadjára:D:D:D
megunhatatlan:D -
#1601 Bazzeg idén is meg kellene nézni! :D -
#1600 nézd végig,aztán ezek a puhos karakterek tudnak olyanokat csinálni,hogy csak nézés van O.o -
#1599 Nagyon nagy sorozat, nem hiába tartják a kritikusok is az egyik legjobb sorozatnak.
Ráadáasul HBO sorozat, azok meg mindig minőségiek. -
Ragnar360 #1598 a gengszter/maffia filmeket a kedvencek - tényleg ennyire jó ez a sorozat is ?
valahogy ezek a puhos karakterek nem nagyon fognak meg igy amit néha véletlenül ha ráakadok és videóban látok -
Ragnar360 #1597 looool az széppp
nekem is lehet belekéne kezdeni, am pont most véletlenül kattantottam a topikra, miközben masikat kerestem -
VIG0 #1596 Én már nem is tudom hanyadjára (kb 8adjára) kezdtem el nézni és most járok az 1. évad 2. lemezénél. Egyellőre megunhatatlan. -
#1595 En is elkezdtem nezni most a 4. evadnal jarok mar. -
#1594 na végre,erre várok már tavaly óta,azt hittem teljesen elfelejtették :) -
#1593 "a pilotot valami Scorsese rendezi :)"
valami ? :) ez is jó lesz reméljük... -
#1592 na ez jó lesz! -
#1591 Nah újra végignéztem! Nagyon fasza.
Nekem ami annyira nem tetszett a sorozatban az ami Chrissel lett, nem így képzeltem el. Meg régebben ahogy Ralphi sorsa alakult. Hát nem olyan biztos pedig, hogy köze volt a lovas gyújtogatáshoz. -
#1590 én is azon gondolkodom, hogy újra végignézzem-e. csak az a gond, hogy lehet nem lesz rá időm, úgy meg nem akarom elkezdeni most, hogy pár hét múlva abba kelljen hagynom. ráadásul két sorozat között vacillálok ezen a téren, a másik az Elnök Emberei, amiből csak pár részt láttam eddig, de mindig is tetszett az a sorozat. ugyebár az is pont olyan egyedi és igényes, mint ez
meg pont annyira meg kell feszülni ahhoz, hogy megértse az ember mindenféle felirat nélkül, mint ezt :D -
#1589 Nyah...sajnos lassan a végére érek(újra) ennek a nagyszerű sorozatnak..
Most tartok Tony+Bobby bunyójánál...már el is fe3lejtettem..mekkora már :D
-
#1588 nem muszáj nézni -
#1587 Most kezdtem újra nézni a 4.évadtól dvd-n,nincs erőm újra az elsőtől.
Az RTL pedig leszívhat,mindig késő este nyomta,volt mikor hajnal 1 után volt,és az nem ismétlés volt,vártam mint állat rvaannyukat.
Gyűlölöm az RTL-t,dilettáns kis pöcs lehet a főnöke. -
#1586 Én nemrég kezdtem el dvd-n újranézni az összes évadot, most tartok 3/2nél, temették a muttert :D ! A legnagyobb sorozat ami valaha készült, egy sem érhet a nyomába! -
fradis #1585 Aki egy kicsit nosztalgiázna annak ajánlom az RTL-t éjfél tájban még tegnap este akasztotta föl magát Eugene Pontecorvo (Ők szerettek volna floridába költözni... de ugye olyan nincsen a család az család...) -
#1584 link -
#1583 olvass vissza és meglátod. -
Orionk #1582 de hogyan lett vége?