Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
* Paley Center for Media Seminar - discussion with David Chase and Terence Winter, featuring characters who were “whacked” including Vincent Pastore, Steve Buscemi, Drea de Matteo, David Proval and Annabella Sciorra
* Extra Gravy - spoofs and parodies of The Sopranos
* Lost Scenes from all six seasons
* Original audio commentaries from cast and crew
* 2 CD soundtracks on three discs featuring a genre-bending collection of music including the show’s theme “Woke Up This Morning (Chosen One Mix)” by A3
* 16-page detailed Episode Guide
Amazonon most csak $250, így $150-nyit engednek el. ha legalább feliratból lenne rajta magyar...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
akarok még részeket! akarok, akarok, akarok!
nincs mese, jövõre újranézés lesz. remélem Chase elõrukkol végre valami hasonló ütõs alkotással :\
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kövér Vito (a buher)volt az egyik vevõ,de õt eréjesen kitessékelte Krisztofer a boltból.
Nem ismerték egymást???????
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Ez a Pauli kész bakker,a legviccesebb mókus,mikor a helyieknek beköszön hogy "Commendatore",azok leseszarják,Póli meg az orra alatt:szopógépek 😊
De ami mindent visz az a Barreni erdõ epizód (3.évad),mikor ott rekednek az erdõbe azt majdlefagy a pöcse Krisztofernek meg Pólinak.....Buschemi rendezte,nem véletlen 😉
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
@sorozatjunkie
A magas srác meg pont akkor örökölt és venni akartak egy házat talán floridában de Tony nem engedte el.
Shad, mit értesz részben?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az elsõ, hogy a 6 évad alatt nem változtattak a fõcímen és ez szerintem baromi jó, a legtöbb sorozatnál egy egy új évadhoz új fõcímet gyártanak, hogy látványosabb legyen.
A másik, ugye azt mindenki tudja, hogy a halál beáltakor kiengednek a záróizmok, fõleg fulladáskor, rengeteg filmben mutatják, hogy valaki felakasztja magát de csak ebben a sorozatban volt, hogy a csávó összepisálja magát. Az a hosszú srác aki az fbi téglája volt és amikor Tony nem engedte meg neki, hogy lelépjen fellógatta magát a pincében.
és valami szarságért nem tudom lehuzni.
ha valakinek megvan....<#worship>#worship>
Choke off
Amúgy google, eztv ...
A medve nem játék.
tud valaki segiteni<#help>#help>
amugy tony,pauli a legnagyobak
Choke off
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A medve nem játék.
jelenleg nincs felesleges 7.5k-m de még 1 sincs, majd ha megint lesz munkám és kifizettem az adósságaimat akkor megveszem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abba legalább van büszkeség és tartás bosszút áll az öccséért, végignézi a köcsög vító halálát. De attól még egy büdös anyagias alávaló geci ahogy mindannyian azok.Még a Carméla is meg az összes többi álszent liba
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.