Maffiózók (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Risu Führer
hát ma fejeztem be a sorozatot és hát...nem hittem volna hogy ilyen vége lesz, már már azt vártam hogy az a furcsa fickó szétkapja pár lövéssel Tonyt, de nem.sajnálom Christophert mert az egyik kedvenc szereplõm volt, de Phil bekaphatja 😄 különben egyszer Christophert már lelõtték amikor beszólt Tommy DeVitonak aki pár lövéssel szétkapta. akkor Chrissy még Spider néven futott.remélem tudjátok mire gondolok 😉

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ProGabe
<#szeret>

* Paley Center for Media Seminar - discussion with David Chase and Terence Winter, featuring characters who were “whacked” including Vincent Pastore, Steve Buscemi, Drea de Matteo, David Proval and Annabella Sciorra
* Extra Gravy - spoofs and parodies of The Sopranos
* Lost Scenes from all six seasons
* Original audio commentaries from cast and crew
* 2 CD soundtracks on three discs featuring a genre-bending collection of music including the show’s theme “Woke Up This Morning (Chosen One Mix)” by A3
* 16-page detailed Episode Guide

Amazonon most csak $250, így $150-nyit engednek el. ha legalább feliratból lenne rajta magyar...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

sb1
Azért Paulie bácsi ebben is a legjobb volt <#vigyor1>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ProGabe
OOOOH! HEEEEEEEEY!

akarok még részeket! akarok, akarok, akarok!

nincs mese, jövõre újranézés lesz. remélem Chase elõrukkol végre valami hasonló ütõs alkotással :\

SHADOWEYES7
Kár,hogy vége...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Met
Aki megvette a mostanában kiadott verziót dobna egy privit?

Nekem megvan az elsõ 5 évad DVD-ripben szinkronnal. Akit érdekel írjon privibe.

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
Christopher anyagozik 😊

bakvarnyu
nyammm<#szeret>

bakvarnyu
schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Így van, 3. évad, Barreni erdõ<#eljen> Legnagyobb😊

Winz
De van egy kérdésem.....azt a részt nem vágtam mikor Krisztofer lábon lövi a cukrász csávót.
Kövér Vito (a buher)volt az egyik vevõ,de õt eréjesen kitessékelte Krisztofer a boltból.
Nem ismerték egymást???????

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Winz
Most kezdtem újra nézni a szinkronos évadokat....a második évadban van a Vissza az óhazába címû epizód....azon párszor fetrengtem akkora poénok vannak benne 😊
Ez a Pauli kész bakker,a legviccesebb mókus,mikor a helyieknek beköszön hogy "Commendatore",azok leseszarják,Póli meg az orra alatt:szopógépek 😊
De ami mindent visz az a Barreni erdõ epizód (3.évad),mikor ott rekednek az erdõbe azt majdlefagy a pöcse Krisztofernek meg Pólinak.....Buschemi rendezte,nem véletlen 😉

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

ProGabe
Brutális Sopranos DVD-pakk közeledik. A 86 rész 28 DVD-n jelenik meg november 11-én és ehhez bónuszban 3 CD-nyi zene és 2 DVD-nyi bónusz extra is társul a 400 dolláros bolti áras csomaghoz, ami az Amazon-on kábé 270 lesz. A készítõk szó szerint és átvitt értelemben is minden idõk legnagyobb DVD-kiadását akarják megjelentetni.

@sorozatjunkie

Met
igen

SHADOWEYES7
Márhogy itt hiteles a felakasztott ember halála, azt akarod mondani?

Met
Jaja, akkor vették elõ amikor az az öreg fõszer meghalt az fbi-os csaj mellett a kocsiban 😊
A magas srác meg pont akkor örökölt és venni akartak egy házat talán floridában de Tony nem engedte el.
Shad, mit értesz részben?

SHADOWEYES7
én is 😊

joebacsi
én a hat évad alatt minden rész elõtt végignéztem a fõcímet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Téglája volt? Erre már nem is emlékeztem.

A medve nem játék.

SHADOWEYES7
részben értem

Met
2 dologra jöttem rá. 😊
Az elsõ, hogy a 6 évad alatt nem változtattak a fõcímen és ez szerintem baromi jó, a legtöbb sorozatnál egy egy új évadhoz új fõcímet gyártanak, hogy látványosabb legyen.
A másik, ugye azt mindenki tudja, hogy a halál beáltakor kiengednek a záróizmok, fõleg fulladáskor, rengeteg filmben mutatják, hogy valaki felakasztja magát de csak ebben a sorozatban volt, hogy a csávó összepisálja magát. Az a hosszú srác aki az fbi téglája volt és amikor Tony nem engedte meg neki, hogy lelépjen fellógatta magát a pincében.

mark oh
a 6évad-bol a 18-19-20-21 rész nincs meg.
és valami szarságért nem tudom lehuzni.
ha valakinek megvan....<#worship>

Choke off

a.carkey
Mind a 6 évadból a 18-19-20-21 vagy csak a 6.ból? <#idiota>

Amúgy google, eztv ...

A medve nem játék.

Met
googlét kérdezd õ tud segíteni

mark oh
sziasztok. nekem csak ez nincs meg:a 6évad,utolso négy része(18-19-20-21). ezek kellenének.
tud valaki segiteni<#help>

amugy tony,pauli a legnagyobak

Choke off

Attila8805
Igen csak nem akartam teljesen spoilerezni😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Met
a Jordán Sahh vagy hogy hívták?😄

SHADOWEYES7
<#idiota>

Fenrir
Mármint Phil Leotardo-ra gondolsz? 😊

A halál csupán a kezdet...

joebacsi
igen

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Attila8805
Az volt az uccsó rész amikor tudjátok kit lelõtek és rágurult a fejére a kocsi?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

SHADOWEYES7
:!D

Met
Kibékült a 2 család és közben sokan elhullottak 😊

a.carkey
Már volt ...

A medve nem játék.

Attila8805
Mikor lesz az uccsó rész az RTL-en?

a.carkey
Met
linket kértem?
jelenleg nincs felesleges 7.5k-m de még 1 sincs, majd ha megint lesz munkám és kifizettem az adósságaimat akkor megveszem

SHADOWEYES7
<#miaz>

Ne kérjél már itt ilyeneket. 7500/évad még én is megveszem
Met
26.án jött ki a 4 lemezes dvd, ti láttátok már fent valahol? mert én nem 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a bolt polcaira gondolok
<#zavart1>

bakvarnyu
Elõször én is de másodszor nézve már kezdem másként látni azt a faszt <#vigyor1>
Abba legalább van büszkeség és tartás bosszút áll az öccséért, végignézi a köcsög vító halálát. De attól még egy büdös anyagias alávaló geci ahogy mindannyian azok.Még a Carméla is meg az összes többi álszent liba

SHADOWEYES7
😄D

OrioN the S
Amugy ratok is kemeny hatassal vannak az epizodok? 😄 en rendesen 10 evet oregedtem az utso ket resznel.. amikor kilottek Phil-t sikoltoztam az oromtol 😄 amikor atment a fejen a kocsi akkor meg nyitottam egy bort 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.