2757
-
#797 Melyik rész volt a legutóbbi? (már 4. évad végefelé járok, nemsokára beérlek titeket :D) -
zsotesz #796 jó rész volt, majd magyar felirattal megnézem mégegyszer
-
#795 na a fennmaradó kérdésekre amit a 709 adott választ kaptunk -
#794 köszi :) -
#793 2008-Feb-01 02:00 Smallville 07x10 Persona -
#792 szevasztok! 7/10 mikor jön ki? már jó ideje nincs semmi :I -
djhady #791 koszi szepen! tenyleg az -
#790 6. évad freak című része? -
djhady #789 Sziasztok
Keresek 1 reszt es szeretnem ha valaki megmondana melyik az: azt a reszt nem talalom amelyikben Chloe t beoltottak meteor cuccal, "csak az elozo reszek tartalmabol" jelenetekbe lattam es nem tudom hol ugorhattam at azt a reszt... koszi!
-
#788 :DDASDASD -
#787 Jaja tudom (név), de legalább már ha szenvedtem vele 3 órát :D,
akkor jó érzés. Legalább megismer a nagyvilág . -
#786 Cserélem a bannert, ha valakinek ez gáz, szóljon be:)
(megj.: bannerra nem szokás ráírni a nevedet) -
#785 nope. nekem mindegy. csak a spojlerrináysok szólnak be fojton ..D -
#784 na 6 rész letudva a 6.ból
jó évadnak tűnik bár kicsit cinkes a dolog hogy a 7.et előbb láttam mint az 5. második felét és a 6.at
egyszerre lesz új smallville rész és lost szezon premier érdekes :) -
zsotesz #783 szerintem a 6-os évad a legjobb, legalábbis nekem az tetszett a legjobban
-
#782 én a 6. évaddot nézem dvd-n csak feliratosan még -
#781 jaja :) . én dvd-n néztem.
nemtom. nem akartam magamtól berakni.
hy -
#780 követtyük a tv vonalát mer akkor még Kara-t nem kéne betenni :D hanem akkor mehet. (y) -
#779 Itt van! -
#778 csináltam bannert! Belehet rakni, ha gondoljátok!
http://img3.tar.hu/bolvarynorbi/img/33290157.jpg
-
#777 de láccott hogy repült wazze :D -
#776 az ugrás is lehetett volna, csinált ilyet már :) -
#775 tuggyátok honnét volt kivehető hogy az már nem klárk?:D én akkor yöttem rá amikor repült.. felrepült.. akloéékhoz.. akkor.. kérdeztem magamba hogy "megtanult repülni?" :o -
zsotesz #774 Valószínűleg azért mert Clark helyébe akar lépni, persze mindezt feltűnés nélkül. -
#773 és hol van a néger marslakó? -
gabr #772 Nem értem mit keres ott a "konzekvencia" szó... -
#771 Nos ha Jor El befagyasztotta Clark-ot akkor a világ hülyéje....szóval sztem nem ez volt a konzekvencia...Gondolom majd csak egy későbbi epizódból derül ki hogy mi történt ez előtt a rész előtt
De kizártnak tartom, hogy Jor El falazta volna be a fiát, akit éppen a felelősségre próbál nevelni! :) Lehet megint elvette az erejét és Bizarro manuskánk pont ezt használta ki....who knows... -
gabr #770 mert faterja odatette! mondta is, ha jól emlexem, "ennek következményei lesznek" -
#769 magyar felirat csak tegnap lett de télleg nemkell basztatni a szpojleré. :D -
#768 most mit kell baxtatni a spoiler miatt? már jóideje lement az epizód...sőt a magyar felirat is biztos kész van egy ideje hozzá...ráadásul még csak nem is volt egy nagy eresztés...
én sem értettem amúgy a bizarros dolgot...lehet hogy kell neki Chloe valamire? passz....de fura volt hogy nem tudtuk miért került Clarky a jégbe... -
#767 Ne mond eeeeeeeeeeeeeeeeel! -
#766 szerintem pár napja lefutott a rész és nem hinném hog olyan sokan olvassák a fórumot... -
Lacika 79 #765 spoiler? -
gabr #764 mivan? -
#763 én csak azt nem értettem hogyha bizarro volt a rész szereplője miért mentette meg cloe-t? vagy utána jött bizarro? -
#762 csak a szokásos logikai baromságok voltak benne a részben :)
az tényleg elég feltűnő volt, hogy Clark alig szerepelt, de nem is volt annyira zavaró
a vége, meg hát ...hmm...igen...meglepődtem egy kicsit
összességében nem volt sem gyenge, sem jó, átlagos... -
#761 däjóóó :-~~~~~ -
#760 nah végre valaki észrevette hogy milyen gyenge is volt :) -
gabr #759 Baz bakker! Első rész szinte Clark nélkül... mi a szar???? Iszonyat gyenge rész volt! -
#758 ja kifutott a heroes a southpark most meg a smallville részekre is várni lehet :S