2757
-
#757 -
zsotesz #756 és most megint várhatunk több mint egy hónapot a folytatásig -
#755 ja főleg a vége ezt mondtam én is de fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj wáh mindegy -
zsotesz #754 szerintem is jó volt, főleg a vége -
#753 hát sztem iszonyat gyenge volt...marha gyenge... -
#752 na nem semmi volt ez a rész főleg az utolsó perc :D megérte várni de basszus január 31 a köv rész :D -
#751 az idei sci-fi-re :) -
#750 A sci-fi-re gondolt. -
gabr #749 Mámint a besugó, spicli Szabó István féle SUNSHINE filmre, vagy az idén bemutatott sci-fi filmre gondolsz? -
gabr #748 -
#747 Neeeeeee csak Jonathant neeeeee -
#746 nemláttam. :D -
#745 és áttértünk egy másik film témájára....ami sztem utóbbi idők egyik legfeelingesebb filmje: SUNSHINE
aki teheti nézze meg :D -
#744 ya para volt :D
de amugy ha nics nap az ember megdöglik. :| túl hideg lenne. -
#743 banyek.. -
#742 OMFG! :-O
és tényleg...akkor lesz, és utána megint nagy szünet jan 31-ig...
strike sux... -
#741 :)
a köv rész tényleg csak dec 13-án lesz? :'( -
#740 egy két észrevétel a legutóbbi résszel kapcsolatban:
-Zor-el hülye. Miért? ki az a hülye aki az emberiséget egy napfogyatkozással akar elpusztítani? (vagy nem ez volt a célja? nemtom)
-Nincs Nap, nincs superpower....grat zor-elnek ugyancsak...
-ha napfogyatkozás van, akkor az rohadtul nem az egész Földet érinti, hanem csak egy részét...
meg amúgy az egész rész ramaty volt, de örülök hogy ezt a hülye Lara szálat lezárták már ahogy...
rész végi cliffhanger meg ott volt a szeren :) -
#739 holnap #99! alig várom a #100at :D -
gabr #738 Nagyon jó rész volt a 07/08, bárcsak ilyen lenne a többi is! -
#737 ugy gondoltam hogy: tehát veled értek egyet amit irtál #733ban. -
#736 úgy hogy nagy szükségem volt angol nyelvű cuccokra és hozzámkerült a smallville 7. évad első pár része és onnantól kezdve nézem
hát ennyi kb
a 6. évad nagy kiesés az fix -
#735 yóde temost mért az én hszemre mondod hogy van?:D
#728 -ra írd bah. :C -
#734 igen! van. -
#733 yómost mindent nem lehet leirni.. de a smallvillebe igenis vannak erős kötelékek az évadok közt.. -
#732 + a kapcsolatok fejlődése
pl hatodik évadbeli Lex-Lana(asszem ebben az évadban van azSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, Clark-Lana, Clark-Chloe kapcsolatesküvő
+Justice League -
#731 7.évadba csomó visszautálás van a 6. évadra.. Lex projektjei..
akkor.. a 6.évadba lex kutatásai teljesen az 5. évad arrival részére utalnak vissza..
mozt a 7. évadba volt a visszautalás a Lexen végzett emlékek visszahozásás részre.. szóval azért teljesen egybevágnak ugy a 4. évad óta az évadok.. -
gabr #730 Egyet mondj! -
#729 hogyne lenne.. itt szinte minden visszavezet az előző évadokra.. :o -
gabr #728 Azért a Smallville nem egy évadokon keresztül bemutatott történetet mesél el mint a Bablyon 5, vagy a Battlestar! Itt minden évadban külön történet van, ezért nincs soha semmilyen visszautalás az elöző évadokra! -
#727 jézusom, hát ezt nem gondoltam volna, hogy tudod úgy nézni, hogy közbe, hmm...sorry a kifejezésért, de xart sem értesz?
így teljesen értelmetlen a dolog és csak magaddal cseszel ki...
hogy sikerült ez a dolog? egyáltalán miért kezdtél bele a hetedikbe???
(sorry, de az ilyeneken mindig kiakadok :D :D) -
#726 én majd az 5. után kattanok rá a 6.ra
mondjuk érdekes nézni a 7.et úgy hogy az ötödik felét láttam a hatodikat nem na mindegy -
zsotesz #725 Én a 6. évadot két nap alatt néztem meg. -
#724 igen mintha nekem is úgy rémlene de azt tudtam hogy még a 100. előtt -
gabr #723 Az nov18-tól lesz csak, ha jól emlexem! -
#722 hát igen..
fú mindjárt 100. rész a tv2-n figyelem valamikor lesz majd egy időpontváltozás is onnantól egy órával később kezdünk -
gabr #721 A mostani, a 7 évad 7 rész volt az eddigi legbizarabb rész. Jót szórakoztam rajta, de azért egy kicsit túlzás volt már ez a "úgy dugunk, hogy még a föld is remeg" dolog! :D -
#720 yóyó. de azért durváűn levagy maradva na. :D de mindegy :D -
#719 hát :D most vagyok 2. évadnál :D (indiánbarlang egyebek, itt most indult be ^^) ja meg az még az előnye, hogy nem kell heteket várni egy részre, minden nap megnézhetek 3-4 részt :D -
#718 semmi gond :)
ízlések és pofonok :)