2757
-
#837 én most néztem meg a 6.évad 20. részt, hidd el, itt már rohadt jó :D -
benkoszabi #836 én a smallvill-be nem rég kapcsolódtam be, és az 5. évad utolsó részei óta ez a 6. évad sztem eléggé gyengécske......már az első rész sem tetszett, amikor clark visszatért....mintha össze lenne csapva picit, nem hagyják, hogy a story kifejlődjön teljesen -
spike0007 #835 Sziasztok! Hoztam két jó kis videót a smallvilleből! Nekem mindkettő nagy kedvencem!
http://www.youtube.com/watch?v=AmAIFscDgPo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Xv_TH5tLs48&feature=related -
#834 www.myepisodes.com :) -
#833 Kösz, ezt jó tudni. -
#832 2008-Mar-27 Smallville 07x15 Veritas
2008-Apr-17 Smallville 07x16 Descent
2008-Apr-24 Smallville 07x17 Sleeper
2008-May-01 Smallville 07x18 Apocalypse
2008-May-08 Smallville 07x19 Season 7, Episode 19
2008-May-15 Smallville 07x20 Season 7, Episode 20
-
#831 Nem lesz több rész egy ideig? -
#830 hát ya. :D nanny egyből tudja uploadolni oda. ezé ott a legfrisebb :D -
#829 mivel évadzárónak volt tervezve ezért én is gondoltam hogy az utolsó két rész elég jó lesz :) nem hinném hogy tévedtem .) -
#828 7x14 évek óta a legjobb rész volt. Ha nem is történet szinten, de az operatőri munka, vágások, képi világ szuperek voltak. -
#827 Kösz, itt hamarabb van kint a magyar felirat, amit én linkeltem ott csak az angolt rakják ki gyorsan, a magyarra 3-5 napot kell várni. -
#826 én innét e -
Lacika 79 #825 qrvára nem hasonlit :) -
#824 Ti honnan szeditek a magyar feliratokat? Innen? -
#823 és ha egy 18 éven aluli meglátja?:O megrontod szegényt -
#822 a neve Daisy Marie, és egyáltalán nem hasonlítanak (még ezen a képen se :D), semmi hasonlóság nincs köztük :) -
#821 Tisztára úgy néz ki, mint Kristen Kreuk
-
Norberto91 #820 Clarki hamarosan megtanul repülni:D -
#819 Lana és Lex távozik a sorozatból. -
zsotesz #818 "szvsz az eredeti hangjuk sokkal jobb mint a szinkron" - ezzel csak egyetérteni tudok -
#817 én kb november környékén kezdtem el letölteni az első évadtól a smallvillet, torrenten simán lehet találni isohunton is, piratebayen is.. Ha meg megszoktad a hangjukat, akkor próbáld meg megszokni ezt is :S szvsz az eredeti hangjuk sokkal jobb mint a szinkron. -
#816 Felirat nélkül sem okozna problémát, de megszoktam az emberek hangját + nem akarom hogy az olvasás vagy az értelmezés kösse le a figyelmemet. -
zsotesz #815 Feliratot nem nagy kunszt találni hozzá. -
#814 A torrenten nem nagyon vannak régi részek és főleg nem magyar :(. Én a megauploadot csak web proxyval tudtam kijátszani és abból is csak 1et találtam ami elég gyors és nem is szakad meg. Láttam egy pár tippet hogy hogan lehet kijátszani de egyik sem működött. A premium link generátor oldalakhoz meg mindig fel kellene telepíteni valami és "hülye azért nem vagyok". Ha van valami tipped hogyan lehet kijátszani írj. ( IP-t nem tudok elrejteni ) -
#813 megauploaddal mi a baj? azt még ki lehet játszani nem úgy mint a rapidot -
Norberto91 #812 torrenten -
#811 Nem tudtok egy oldalt ahonnan lehet tölteni a részeket és nem megauploados linkek vannak? -
#810 ya de még a zene előtt :DDD beszarás nagyon.. :D -
#809 köcsögség mert már 2 reklámot vágnak bele a sorozatokba :( -
#808 hát azon készvoltam.. :DDd -
#807 Ilyen most volt először, hogy reklámot nyomtak a főcímdal elé. Mondjuk attól még geciség... -
#806 sok-sok reklámal,ma is mivolt, elkezdödik, és még a főcimdalocska elött reklám. -
#805 6. évad a tv2-n szinkronnal ugyebár jövő héttől -
zsotesz #804 A marsi bezárta valami börtönbe, de megszökött. -
#803 nem halt meg.. martin manhunter elvitte őt egy másik bojgóra vagy nem tudom.. -
#802 Ja, és akkor Bizarro hogyan gyött vissza, mert ő 1. részben elhunyt nem?
Én csak a 9. részig láttam, meg ahogy a végén Klárk egy jégtömbből pislog kifele. -
#801 Megnéztem a 10.részt.
Lex mekkora egy szemét!
Bár ezt eddig is tudtuk,hogy semmi sem drága neki. -
gabr #800 Miért, mert megunta a szerepet? Gondolj bele! Nyolc évig az év nagy részében kopaszra vágod a fejed, mindig azt a szerepet kell játszanod, alig kapsz másik szerepet... szerintem ez egy színész rémálma! -
#799 na most a 711 meg a 712 le fog menni péntekenként ami jó hír
rosenbaum meg elég nagyképű lett, na mindegy -
zsotesz #798 7. évad 10.rész