2757
  • zsotesz
    Szerintem az évad eddigi legjobb része
  • Narxis
    Hát jah, habár ahogy Lionelt ismerjük szerintem(vagyis inkább nekem) elfogadható magyarázat az, hogy ő máshogy kezelte a problémákat. Tehát a maga módján talán védte Clarkot. Amúgy szerintem iszonyúan jól meg lett csinálva ez a rész, a fények, zene, ahogy bemutatják Lex végső "átalakulását". Nekem tetszett.
  • Klemice
    erős ellentmondások voltak azzal szemben hogy lionel egész idő alatt clarkot akarta védeni...
  • Narxis
    Kint van az új rész emberek!
  • zsotesz
    Ott nem Clark repült fel, hanem a marsi fejvadász.
  • Narxis
    A fantom tudott csak repülni. Vagy esetleg belekapszkodott, már nem nagyon emlékszem.
  • zuzu555
    Igen igen ezt értem de amikor a felütötte a nap felé akkor Clark felrapült aztán a másik kékockában pedig ott állt a beomlott épület lyuka alatt. És ezt nem értem hogy volt ott lent ha egyszer felrepült. :S
  • Narxis
    Az egyik egy fantom volt, felvette az alakját és a képességeit, persze "továbbfejlesztve". A fantomnak a Nap volt a gyengéje, mert ilyenkor látszódott ahol napfény érte, hogy ő valójában fantom.
  • zuzu555
    Amikor Bizzaro-t fel Clark, akkor azt nem értem, hogy lehet hogy 2 volt belőle az egyik felrepült a másik pedig nézett föl az égre a mások képkockában. Most 2 volt belőle vagy mi? A nap sugara adot neki "erőt" ehhez a mutatványhoz?
  • MerlinW
    Ezek szerint még nem ittam el mindet.. [megveregeti a saját vállát]
  • Kicsikiraly
    igen ez az :) C/P szokott utána írva lenni ami central/pacific-et jelent. Pacific a nyugati, central a keleti part :)
  • ikegami
    jaja értem. köszi.
  • MerlinW
    8 és 7 óra. Amerikában a két part között asszem 1 óra időeltolódás van. De ha most hülyeséget írtam, akkor bocs, lusta vagyok utánanézni, de valami ilyesmi rémlik:)
  • MerlinW
    #832...
  • ikegami
    Az a kérdésem lenne, hogy nem tudjátok hogy mit jelentenek a cw honlapján 8/7c stb.. feliratok a sorozatok nevei alatt?
  • Bokafix2
    A film alján az volt kiírva, mikor a 15. részt néztem, hogy ápr. 17-kén vetítik.

Amúgy ettől a résztől kezd Lex nagyon szemét lenni. Hogy miért is?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy tudom ő nyírja ki Lionel papát a 16. részben.

• Kicsikiraly
    és akkor mikor jön ki a 16. rész?
  • Narxis
    XD
  • MerlinW
    Terroristákkal és ovisokkal nem tárgyalunk:D
  • Narxis
    gta9star - 2008. 04. 03. 13:15
    Szerintem ez sem gond
    lex balesetett szenved es uj arca lesz ..

Lana meg ha jol értettem vissza térő lesz,
    mondjuk egy clarke es Brainiac összecsapás során közéjük kerül pár kriptonittal + áram aztán át megy egy másik dimenzióba vagy tudom is én hova
    mert ugye vele is volt valami a 3-4 evadban a francia szállat ne feledjuk !

:D:D:D
  • MerlinW
    Smallville: távoznak a készítők
  • MerlinW
    Elvileg május 15-ig lemegy a 20 rész.
  • Kicsikiraly
    na végre eljutottam 7. évad első részééig :D lenne egy olyan kérdésem, hogy a smallville-re volt-e hatással ez az írói sztrájk, vagy ugyanúgy a tervezett rész szám meglesz?
  • Norberto91
    spoiler:

kár hogy lassan kiírják a sorozatból :(
  • Narxis
    Én is őt tartom a legjobbnak. :)
  • Kicsikiraly
    hát szvsz John Glover (Lionel) messze a legjobb színész a sorozatban :D látszik rajta hogy ő színházban is színészkedik vagy stb, rohadt jól játszik :) de abban a részben amikor az a szőke p*csa meghal és beleköltözik a lelke több szereplőbe is, na akkor látszott meg igazán milyen színész mindenki :D
  • zsotesz
    Ebben az évadban már nem fog szerepelni.
  • Narxis
    Durva volt ez a rész is. Akkor most Lanat kivonták a forgalomból?
  • MrSpock
    7.évad,15.résznél tart,és egyre keményednek a dolgok:-)
  • Kontrakcio
    szevasztok!

hol tart a 7. évad? olyan 12nél leragadtam :)
  • benkoszabi
    hát remélem a sorozat majd akkor tényleg kicsit erőre kap az évad közepe felé...mert amugy jó...azért nem semmi...8 évad....
  • MerlinW
    A lényeg, hogy sokat kett ingáznia ide, oda, nem fér bele az idejébe, szereti alakítani Lex-et, de ez van, egyszer élünk, stb. Általános emberi okok miatt megy el.
  • mosoporr
    igy hajal kicsit hasonlit Herry hercegre.
    de az akkor is tény hogy a Smallvill-be ő alakit a legjobban, és igen talán tényleg fényévekre... amin segithet a váltás,majd meglátjuk.

az angol még mindig nem megy

nélküle nem lesz smallvill(ugyanaz)
  • Narxis
    Lex interjú
  • stargatelost
    asszem azért, mert nem akar beskatulyázódni a szerepébe (sztem ezzel kicsit elkésett :D)
    ne lehet nem így van...
  • MerlinW
    "nagy színész"-től fényévekre van. Az egy dolog, hogy jól áll neki Lex karaktere, de ne essünk túlzásokba:)

Minden SV-vel és TV-vel foglalkozó oldal megírta miért száll ki Rosenbaum a sorozatból (neked kell utánanézni, én nem olvastam (vagy igen, de elfelejtettem), nem érdekel). Nem hiszem hogy a pénz miatt, de fene tudja. Előttünk a világháló, sorozatjunkie meg a TV.com
  • mosoporr
    Jor-el mindenre képes,meg a forgato könyv irok is
    de most inkább azon dolgozzanak hogy Lex maradjon a sorozatba mert nélküle nincs Smallville
    lehet tul sokat akar kérni,dehát nagy szinész és jo karakter,talán megéri a pénzét.
  • Narxis
  • MerlinW
    Kizártnak tartom.
  • Narxis
    Lesz esély arra, hogy visszatér Clark mostohaapja a sorozatba? 7. évad 14. részéig néztem meg, bepótoltam a lemaradásom. :)