Smallville (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oooops.. bocsi
Oh, köszi. Így nyugodt lesz az álmom...<#worship>#worship>
Még, please, annyit mondj meg, h. ennek a szériának van a végén, amikor Clark valahogy kijut a világûrbe és Chloe-t pedig felrobbantják(hogy ilyen szépen fogalmazzam)?
Még, please, annyit mondj meg, h. ennek a szériának van a végén, amikor Clark valahogy kijut a világûrbe és Chloe-t pedig felrobbantják(hogy ilyen szépen fogalmazzam)?
Oh, köszi. Így nyugodt lesz az álmom...<#worship>#worship>
Hali mindenkinek!
Lécci segítsetek, a tisztánlátás kedvéért, ez most tulajdonképpen hanyadik széria, hanyadik része volt amit hétvégén adtak atv2-ön?Folyamatosan figyelem a sorozatot,és már nem elõször látom, de most elvesztettem a fonalat.<#nemtudom>#nemtudom>
Lécci segítsetek, a tisztánlátás kedvéért, ez most tulajdonképpen hanyadik széria, hanyadik része volt amit hétvégén adtak atv2-ön?Folyamatosan figyelem a sorozatot,és már nem elõször látom, de most elvesztettem a fonalat.<#nemtudom>#nemtudom>
Tudom, hogy a készítõk kijelentették, hogy sem repülés nem lesz, sem kék szûk naci (na ezt totál megértem), de akkoris repkedhetne néha! 😊
Sztem a 7. évad végén mindenképpen meg fogják gondolni a dolgot a készítõk, elvégre a 7. az utolsó évad és ott kéne bekövetkeznie a nagy áttörésnek, hogy újságíró lesz, alteregó, stb stb... 😊
Sztem a 7. évad végén mindenképpen meg fogják gondolni a dolgot a készítõk, elvégre a 7. az utolsó évad és ott kéne bekövetkeznie a nagy áttörésnek, hogy újságíró lesz, alteregó, stb stb... 😊
Nem fog repülni.
Nem hiszem hogy ebben az évadban ismét együtt lennének így...bár, bármi megeshet.
Viszont Clark repülhetne végre....mi a tököm ez a földhöz ragadtság még mindig???? 😄
de béééna superman ez, hogy még repülni sem tud a marha... 😄DD
Amúgy ha tudja magáról, hogy képes repülni, miért nem próbálgatja soha a szárnyait?
Viszont Clark repülhetne végre....mi a tököm ez a földhöz ragadtság még mindig???? 😄
de béééna superman ez, hogy még repülni sem tud a marha... 😄DD
Amúgy ha tudja magáról, hogy képes repülni, miért nem próbálgatja soha a szárnyait?
a vége mekkora volt anyám !<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
"Let's go save the world." és az a zene... <#smile>#smile>
de legalább nem zárták le a JL szálat, tuti látjuk még így õket együtt
"Let's go save the world." és az a zene... <#smile>#smile>
de legalább nem zárták le a JL szálat, tuti látjuk még így õket együtt
Bazzz...rosszra számítottam, de ez a Justice Qrva jó rész volt! Végre tömény aksön és nem volt túlspilázva! Bejövõs volt de nagyon!!!
Nemtom, de valahogy amikor Lana azzal a pityergõs szemével megjelenik a képernyõn nekem azonnal a Shrek2-bõl a csizmás kandúr jut eszembe 😄
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
hát ike. lana egy szajha 😄 de ugynézki azzal a hajával ahogy kinéz a hydro végén mikor Clarkal beszél 😄Dd
http://loal.atw.hu
Persze, ebben igazad van. Lana biztosan valami papírzsepi gyártó cég reklámfigurája. Vszont ott van nekünk a fincsi Lois 😉
Hát, a dáráma és a tinidráma nem éppen ugyanaz ... nekem momentán már tele van a hócipõm a részenként pityorgó szemû Lanával.
Amikor meghalt J. Kent, na az drámai és mûvészi rész volt
Amikor meghalt J. Kent, na az drámai és mûvészi rész volt
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hmm, miért csak az akciót látjátok meg egy epizódban? Miért csak akkor jó egy rész, ha ütik egymást, mint az õrült? Vajon miért dráma-akció-scifi a mûfaja?
ha szakítanának azzal a kurva epizód-sorozat jelleggel akkor akár mehetne a justice story 3-4 részen keresztül is, igy majd 40 percben letudják az egészet :S
Sztem szar volt a hydro....semmit mondó epizód....a következõ remélem jobb lesz mint a tavalyi nagyon beharangozott "yuhé epizód", amikor csodát vártunk és mesét kaptunk. A rövid sztori alapján nem lesz nagy show a justice sem, de mégis nagyon nyomják...mi meg várjuk....csak ne essünk megint pofára 😊
Nekem teccett 😊
Mi van itt
Már kijött az új rész
Már kijött az új rész
"Everything that happens, happens for a reason"
vagy smallville.hu. annyira adja magát a két cím. (nem bántásból, de mindig érdekelt a válasz, hogy hogyhogy nem ismerni a feliratos oldalak címét? mármint, ha valaki tölt le, akkor adja magát.)
Sziasztok, torrentrõl szedem a 6. évadot, elsõ rész már lent is van. Kérdésem az lenne hogy honna tudok szerezni magyar feliratot hozzá? Vagy van már egyáltalán hozzá?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
majd, ha a negyedik évad is lesz.
azt tudni már h mikorra jutnak el az 5-6ik évadig magyarországon?
azok jó részek lesznek
azok jó részek lesznek
Engem is elkapott a Smallville õrület. Úgyhogy összedobtam ezt a hátteret:

http://gamer-planet.freeblog.hu
Te meg mirõl beszélsz?<#idiota>#idiota>. Én nem a tv2-s részrõl beszéltem 😊.
Nekem is bejött végén a kis AFI music, meg is lepõdtem, naon teccett 😉
PSN: berghold
hát a zene yóvolt. de hogy mi istenititek ti annyira lexet azt nem tudom..
forumon is irják csomoan hogy igy shattered meg ugy.. közbe van csomo yobb rész annál. igen elismerem hogy tökyó hogy lex megbolondul meg yól csinálja meg elgondolkodtató rész de vannak yobbakis annál.
forumon is irják csomoan hogy igy shattered meg ugy.. közbe van csomo yobb rész annál. igen elismerem hogy tökyó hogy lex megbolondul meg yól csinálja meg elgondolkodtató rész de vannak yobbakis annál.
http://loal.atw.hu
Azta. Milyen brutál volt ennek az új résznek a vége 😄.
Lex tündökölt<#idiota>#idiota>. Meg az a jókis zene...
Amúgy a tv2-n most nem ismételnek. 1. évadot 3szor megismételték, azt premierbe nyomták a 2.at és a 3.at is abba fogják és majd a 4.et is!
Lex tündökölt<#idiota>#idiota>. Meg az a jókis zene...
Amúgy a tv2-n most nem ismételnek. 1. évadot 3szor megismételték, azt premierbe nyomták a 2.at és a 3.at is abba fogják és majd a 4.et is!