2757
  • Danny1987
    Mi van karaval.
    Ott fekszik a tejben azóta is?
  • Narxis
    Ja hát valószínű, lehet olyan lesz mint egy robot, hiába kiabálja Chloe, hogy Claaaark, nem reagál majd rá.
  • Narxis
    Ja azt olvastam. :) Már be volt linkelve ide is, annó mikor a szürke kriptonittal fertőzték meg Clark barátunkat. :D
  • Kicsikiraly
    amúgy irányításra visszatérve, lehet hogy olyan lesz mint a vörös kriptonit, és megváltozik a személyisége, vagy hasonlók.
  • Kicsikiraly
    keress rá wikipédián arra h kryptonite, az eredeti történet szerint van vagy félmillió fajta xD
  • Narxis
    Lila lesz a szeme(mert ugye lila fényt bocsátott ki a cucc amit Lex talált) és lila kriptonittal lehet majd hatástalanítani.
  • Kicsikiraly
    nekem Nemzet Aranya koppintásnak tűnt :D de az irányításra én is kiváncsi vagyok :|
  • Narxis
    Ez a rész elég durva Da Vinci-kód koppintás volt, de tetszett. Kíváncsi leszek, hogy hogyan képzelik el Clark irányítását Lex által, majd megy mint egy rongyos baba?:D
  • Narxis
    Akkor ötletesen megoldották. :D
  • Szolnokboy1
    a nukláris rakéták már voltak egy korábbi részben (ugyanezek a kilövések illetve robbanások) és ezek az effektek a Terminator 3-ból származnak :) Szóval ez ebben a részben már duplán lopás volt :D

Kb. 0 Ft-ba került ebbe a részbe beletenni. Nekem az tetszett, hogy a kripton tulajdonképpen az magány erődjének egyszem díszlete volt :)
  • Zoli007
    Kara elszállt a harmadik évad végén! Ja bocs, az egy másik sorozat.
  • Narxis
    -Az erőddel
    -Azt mondta a rendező, hogy ha már spórolnunk kell akkor itt kezdjük :D
  • MerlinW
    Két nagy költői kérdés..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Clark hogy a fenébe jutott el a Kryptonra
    - Miért kellett 5forintból megcsinálni a robbanást, mikor a 3D studio példaanimációval 1 óra alatt profi bolygórobbanást lehet összerakni. Még az 1978-as halálcsillag robbanás is messze felülmúlta... A nukleáris rakétákra bezzeg volt idő...

Költői kérdések, tehát a helyes válaszok a "fenébe" és az "5 forint" volt:)
  • Narxis
    Neeeeeeeee
  • Klemice
    kara a fantom zónába megy lana meg érthető okokból nem szerepel az évadban tovább
  • Kicsikiraly
    és szegény Lanaval?
  • Narxis
    Azé ez durva rész volt, szegény Karaval mi lesz?
  • Flamer
    azhogynmér áll ojanból az eccerű.. mer dirket ugyvolt kitalálva.. még a filmbe is ugyvan :D
    hogy mék kék aztmeg nátudom :D
  • Kicsikiraly
    nesze nektek Kryptonos rész :D két Kal-el egyszerre a kryptonon :D

mondjuk fura, a krypton miért kék bolygó? és miért áll az egész olyan cuccból mint az erőd?
  • Bokafix2
    Korrekt.
  • Kicsikiraly
    hát ezt mondom énis :D
  • MerlinW
    Eleinte a francokat tudta. Azt hitte rájött a titkára, utána mikor elhangzott a "she" értette meg.
  • Kicsikiraly
    Clark tudta hogy Chloe-ról van szó, de inkább nem mondta ki ő sem.
  • Flamer
    ya poén volt a spyos :D
  • MerlinW

Azért az "Itt a fémtáska titkos információkkal" GPS pont nem volt gyenge:)) Ahogy az sem, hogy Jimmy beleírta a Spyware programba a nevét.
    Ezeket megbocsájtom, ha a következő epizód a Kriptonon játszódik:)
  • Narxis
    Ez a mostani rész szerintem nem sikeredett olyan jóra, nyújtják mint a rétestésztát. Gyakorlatilag az egész rész egy Chloe+Jimmy különkiadás volt, valamit előremozdult a főtörténeti rész is, de nem sokat. Van pár dolog amit nem értettem:

Jimmy amikor Clark tanácsát kérte meg is említi, hogy nőről van szó, Clark sejthette volna, hogy Chloe-ról akar kérdezni és azt se értem, hogy Jimmy miért nem mondta el? Lex miért segített Chloe-n? Tuti, hogy valami hátsó szándéka van velük, de mi? Talán a Zürichben talált eszköz titkának megfejtéséhez kell majd Chloe?
  • Kicsikiraly
    ja bocs nem gondolkoztam :D
  • MerlinW
    Azt írták, hogy max 1 évad lesz még, de az sem biztos.
  • MerlinW
    Azért, mert a mínusz pont nem jót jelent...
  • Kicsikiraly
    nem tudja valaki hol lehetne megnézni az eredeti Superman képregényeket? (legelejétől kezdve, ha lehet :D

ja amúgy elgondolkoztam, most hogy Lex gonosz lett, alig van hátra pár dolog hogy a Smallville utolérje az eredeti Superman sztorit, nem tudom hova akarják még ezt nyújtani :D
  • gabr
    Amúgy, a képregényben Clark úgy tanult meg repülni, hogy jáccizot a kutyával, és éppen valamilyen szakadék mellett ált, amikor neki ugrott a kutya játékból, és mikor hátralépett már "repült", vagyis nem esett le. :)
  • Kicsikiraly
    Lionel halála miért minusz? nekem személyesen tetszett, jó volt a szinész.

A kutyával nem foglalkoztak, éhenhalt ott a farmon egyedül :D
  • MerlinW
    Részben bakik, részben nem. Mégiscsak képregényfeldolgozás... Nem figyelek rájuk.
    Akárhogy is, az utolsó 3 epizód az elmúlt 3-4 év magasan legszínvonalasabb darabja volt. Nem használnak minden képkockában 16milló színt, van dráma, szép vágások, beállítások, hangulatos képekhez illő aláfestőzenék, stb.
    Plusz pont, hogy nincs Lana, mínusz pont, hogy nincs Lionel.

Mondjuk az sem olyan okés, hogy per pillanat összvissz 5 szereplős lett a sorozat. (Cloe majom barátját is beleszámolva, ami ugyancsak mínusz pont:))

Jut eszembe, elfelejtettem, mi történt Krypto-val (a kutyával)?
  • Narxis
    Így van!
  • Kicsikiraly
    4. pont az teljesen normális. miért, szerinted bezárják a temetőt, hogy jajj itt most Lionel temetése van senki nem mehet be? szerintem Lionel ennyire nem volt fontos senkinek, csak Clarknak.
  • stargatelost
    Én is csak azért adtam hangot neki, mert előtte fejeztem be egy ennél (szerintem) sokkal de sokkal jobb sorozatot (Odyssey 5) és ideges voltam, hogy az ilyen nem kap cancelt, de az Odyssey 5 meg igen....

Amúgy oké, hogy ezek mindennapossak, és még el is mentek, amikor a kisvárosban voltak az első évadokban, de most már azért nem kéne ennyi butaságot és bakit csinálni....

még valami eszembe jutott:
    5. Multinacionális cég vezetője, mindennap kap halálos fenyegetéseket, akármikor megölhetik, de amikor épp kiesik az ablakon, az ég világon senki nem gyanakszik arra, hogy akár gyilkosság is történhetett, hanem szépen elhiszik a mesét habbal, hogy öngyilkosság....
  • Szolnokboy1
    később észrevette és összerogyott :) ezek nekem is feltűntek, de a smallville-nél már ezek mindennaposak szóval megszoktam.
  • Klemice
    ja lelőttek egy smallville számára teremtett szereplőt erről szólt a rész
  • stargatelost
    7x16 baromságai:

1. Ez a legnagyobb. Lois-t meglövik, erre ő csak annyit mond, hogy: "Meglőttél", alig nyög, jelét nem adja, hogy fájt volna neki....egy új superman születik, vagy mi a fene?
    2. Loist és Jimmy-t bezárják a fagyasztóraktárba....Jimmynek nehezére esett volna valahogy kitörni az ajtón lévő kis ablakot és kinyúlni szépen, hogy elhúzza a rohadt reteszt?
    3. Szemüveges csaj (Lex puszipajtása) felhívja Lex-et, hogy tudja ki az utazó....nehezére esett volna benyögni a nevét is? Akármilyen hatásos is lett volna személyesen elmondani, azért ez oltári nagy feleltőtlenség volt....
    4. Lionel tetemétése ugye zárt körű volt, és csak Lex volt 'meghívva', ennek ellenére Clark csak úgy simán besétált oda nem zavartatva magát.... izé.....

Oké, a kettes és a hármas az ugye muszáj-baromság volt, mert ha nem így lett volna, nem lett volna történet...
    De az első akkor is hatalmas marhaság volt....meglövik és mintha mi sem történt volna...nevetséges....

Ettől függetlenül, hogy így lehordtam, nem volt annyira rossz rész, de számomra semmiképp sem kiemelkedő.
  • gabr
    Szerintem is! Lex végre gonosz! Lionel hiányozni fog!