2757
-
#957 takaroggy. htx -
chapog #956 Hello mindenkinek!
felirat már valahol található a 8.évad 1-hez?
előre is köszönöm -
#955 "egyenlőre a sorozatgyilkos fog feldarabolni mielőtt elássa a hullád az erdőben. a szó amit kerestél az egyelőre."
kopirájt bashponthú -
zsotesz #954 egyenlőre még csak angol van. -
#953 Van hozzá felirat? -
#952 "A Naptól a 3. bolygón isten leszel az emberek közt romlott fajta, irányítsd keményen ebben van a nagyságod"
A feliratban igy van hogy a magyar szinkronban mi van azt nem tudom sajnos. -
zsotesz #951 Egyébként aki megnézte a 8.évad első részét annak hogy tetszett? Szerintem egész jó volt. -
zsotesz #950 "A Naptól a 3. bolygón Isten leszel az emberek közt. Romlott fajta, irányítsd keményen! Ebben van a nagyságod." - gondolom erre gondoltál. -
#949 Valaki idézni tudná nekem,h mi volt pontosan az űrhajójába írva a 2. évad Rozetti című részében?(valahogy így volt h isten leszel az ott élők közt,meg selejtes faj...) -
#948 jaértem. akkor még azokat is meg kell nézzem :D -
#947 lol -
#946 szerintemmeg kuss. -
zsotesz #945 az írói sztrájk miatt volt egy ilyen verzió is, de mivel még időben végetért a sztrájk ezért 20 részes lett. -
#944 én most látom csak, hogy a 7. évad 20 részes (hosszupuskán 20. részig vannak feliratok) akkor hogy is van ez? nem itt mondta valaki hogy 16. rész aztán vége? -
zsotesz #943 Nekem feliratosan van meg mind a 7 évad. -
#942 szerintem nem te vagy az egyedüli akinek meg van még nekem is meg van sőt a 7-dik évad is (csak feliratos) -
angelofgenti #941 Sziasztok!
Ha érdekel valakit a sorozat, akár a régi részek is akkor szóljon. nekem meg van a 6. évadig magyarul.
mail: [email protected]
Üdv, Heni -
#940 :O végre egy jó hír a héten :D -
zsotesz #939 Csütörtök hajnalban szezonpremier! -
#938 Jeeeeeeeeeee -
zsotesz #937 Szűk 1 hónap és jön a 8. évad! -
#936 de jó h nem leszek itthon különben alig bírnám kivárni -
#935 Magyar idő szerint:
2008-Sep-19 2:00 Smallville 08x01 Odyssey
2008-Sep-28 2:00 Smallville 08x02 Plastique
2008-Oct-03 2:00 Smallville 08x03 Toxic -
#934 7. utolsó pár epizódja jó volt... -
#933 jaja, annál szarabb már nem lehet, mint amilyen a hetedik évad volt -
#932 Durva lesz. -
#931 jó kicsit körbenéztem úh megtudom válaszolni saját kérdésem, szept. 18, nagyon kíváncsi leszek rá... -
#930 Nem tudja vki mikor debütál a CW-n a 8.évad? -
#929 7. évad második fele jó lett. 4,5,6. évadban ne számíts sok jóra:) -
COOLancs #928 Szeretem ezt a sorozatot! A kedvencem Allison Mack, meg a Lionel Luthort játszó pali. Sajna az utobbi időben a TV2n leadott részek kezdenek ellapososdni, eddig mindig akció volt, megfűszerezve egy kis szerelmi szállal, most meg végig megy a "ki nem tukta még meg Lanát?" meg a szerelmi sokszögek vonal, és néha néha akcióba lendülnek. Meg Lionel Luthor is kezd háttérbe szorulni, pedig az ő agyafúrt gonosz tervei, meg a loboncos haja tette szórakoztatóvá a sorozatot (szerintem). Remélem a forgatókönyvírok megeröltetik magukat a további részekben.
-
#927 köszi -
#926 Már van. KATT -
#925 magyar felirat nemtudjátok mikor lesz a 20.hoz? még ma talán? -
#924 Ez jó rész volt, de túl sok nyitott kérdés maradt. Amúgy hányszor akarják még előkapni a brénieket vagy mi a szöszt, megöli, újraéed, megöli, újraéled. -
#923 azabaj hogy túlsok open point maradt. :D -
zsotesz #922 Allison Mack szerződést hosszabbtott! Reméltem, hogy ő még marad. -
#921 ÁÁÁÁÁ -
#920 Már tölthető a szezonzáró!
Kanadában hamarabb leadták az epizódot! -
Amúgy Montrealban mióta beszélnek az apácák meg a papok angolul? :D
Nem Teague-re gondoltam hanem a 2 statisztára amikor a széttört órához rohantak, jobb lett volna meghagyni, hogy franciául makognak, úgyis tudja mindenki, hogy mire csodálkoznak rá. Viszont örültem, hogy egyik kedvenc színészem tűnt fel a Edward Teague személyében. :) -
#918 részek közben nem szokott új rész kijönni.