7862
-
qvarg #5454 Alakul a Csapat De az éloholt szellem helyett én Okkut a macit vettem be a csapatba durva -
csgj #5453 Sztem ő az alapra gondolt... -
#5452 Aha főleg hogy a kieg jövő héten jőn ki :P úgyhogy ne nyomd magad :) -
#5451 passz nekem eredeti van:P:) /TESCO 5000/ -
#5450 es aki talal valami szep staffot ossza meg velem,mert az nagyon kene:P:) -
#5449 Inkább válaszólj ha tudsz te -
csgj #5448 Jó ötlet, csakhogy én nemtok hol FAQ-ot létrehozni :P... Nem vok járatos oldal készítésben. De ha vki tud egyet csinálni, azt örömmel berakom a bannerba :D -
#5447 es Artifact craftolasra fel emberek!!! akinek az elsot sikerul osszehozni pirospont!:) -
#5446 kabbe MARK:P:) -
#5445 Pls segítsetek.. Hogy lehet Multiban nyomni? -
#5444 Lehetne valami FAQ-t csinálni, vagy a topik fejlécébe beleírni ez ilyen jellegű dolgokat, nem?
Aztán ha valaki mégis megkérdezi, hogy "mérnemmegy", akkor jól meg lehet mondani neki, hogy olvasson FAQ-t. :) -
#5443 Úgy gondolták, elég ha a wowban tápos:) -
csgj #5442 Én is vmi ilyesmi topicra gondoltam, de azért sztem nyugodtan jöhetnek ilyen technikai (elindítás, patch, telepítés, bug, stb) üzik is... Csak kevesebb legyen, ennyi. :) Mert pl nem tud úgy vki rendesen játszani, ha a game-el technikai gondok vannak. -
#5441 ne nyavajogjatok mar annyit!!! en total low level pc user vagyok,de siman megoldottam es faszan megy....szoval nem nyavajogni hanem jatszani kell!
receptekrol, ritka targyakrol,kulonleges NPCk-rol,jatekbeli kerdesekrol akarok itt olvasni nem nyavajgasrol! raadasul mindegyikotoknek ugyanaz a nyugje.... -
steweee #5440 na én eddig nem játszottam vele, gondoltam majd jön a kieg, felpeccseli legalább az alapot játszhatóra, aztán mire végignyomom, a kieghez is lesz jó peccsl
talán majd a következő kiegészítéskor már nekikezdek -
KH #5439 skacok, tud valaki segíteni az újratöltős kérdésben, vagy adjam el a cuccokat (bár gondolom később úgyis találok jobbakat... vagy legalábbis használhatóakat :) ) -
Kimi23 #5438 Így igaz. Én már 3-szor tettem fel, mert vagy a kiegben vagy az alapban nem működött valami. Eddig ezzel a telepítési módszerrel egyenlőre játszható a dolog(lekopogom). Megjegyzem azért elég komoly bugok ezek... -
csgj #5437 Meg van az a hotfix is... -
weky #5436 Köszi a segítséget, így már megy. :) :) -
Kimi23 #5435 Akinek megállt az alap campaign az első shard megszerzése után:
Alapjáték telepít patch-el 1.06972 verzióig, aztán telepít a kieg.Nekem működött, tovább tudtam haladni. -
#5434 A felszerelésen kivül szerintem semmi hátrány nem ér mert ugye ha az alapot végigtolva kezded több jó cuccod lesz mint anélkül. -
#5433 Sziasztok!
Lenne egy kerdesem a kieggel kapcsolatosan. Gondolom a kiegben indithatok uj karaktert, nem kotelezo az alapjatekban jatszottat tovabbvinni.
Ezzel kapcsolatosan erdekelne, hogy milyen hatranyokkal (esetleg elonyokkel) jar az, ha uj karaktert inditok a kiegben es nem az alapjatekban jatszott karit viszem tovabb? -
KH #5432 ööö, én csak annyit fűznék ehhez a választáshoz, hogy az interjúkban visszatérő kérdés volt, erősítik-e a warlockot a kiegben, mer'hogy túl gyengére sikerült... de nem erősítették
nem tudom, igazak-e a fentiek, de sok sikert! -
KH #5431 hali, azt szeretném megkérdezni, hogy a már lemerült tárgyakat fel lehet-e tölteni, és ha igen, hogyan, most csak az olyan alap dolgokra gondolok, amit pl. még a játék elején kapunk... pl. apucink amulettje az Aid spellekkel, vagy az a rózsa jellegű cucc a mass healinggel...
mer' azt nézem, hogy igazából nincs is már benne semmi (csak a light spell) és Sand így is hajlandó érte adni majdnem 2k aranyat... most hogy is van ez? (vagy a light spell ilyen értékes, csak én nem tudom miért?) -
weky #5430 Sziasztok!
Még a kiegészítő megjelenése előtt még 1x végig akarom vinni a 2. részt, de már az elején elekadtam. A romoknál kell a silver shardot megtalálni, ami meg is van, de több leírás szerint is Bevil elkezd velünk beszélni, amint felvettük és visszateleportál a faluba. Na, ez a rész kimarad, hiába veszem fel a shardot, nem beszél hozzám és ha én kezdek el vele dumálni, akkor sem történik semmi. Ha pedig visszaviszem a shardot a faluba annak, aki adta a questet, akkor csak azt hajtogatja, hogy hozzam el a shardot (ami persze az inventorymban van). Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi! -
#5429 Ha az éhség túl nagy, simán meghal...de ilyenkor érdemes ellőni a Satiate-t. -
#5428 Csapkodj Tenserben a staffoddal:) -
#5427 qrvanehéz,de mindenkit kinyírtam:P sőt direkte resteltem is hogy jöjjön még több:D
Más...nemigaz ,hogy nincs egy normális befogható melee class:S:( -
#5426 simán meghalsz pihenés alatt ha alacsony az enerdzsid,de 32-nél még bőven jó vagy...szal passz -
qvarg #5425 A krematoriumot nehéz kitakarítani ti megöltetek minden szörnyet ott vagy csak a vámpírokat? -
csgj #5424 Akkor csak egy bug miatt haltam meg? Vagy pihenés közben egy láthatatlan ellenség kinyírt? :P -
#5423 semmi bajod nem lesz egy alvas 6-8 negusz spirit energia kb.,de keress gyorsan par UD-t mondjuk a halal templomban.Ott ugyis majdnem mindig megtamadnak ha pihenni probalsz.Toltsd fel magad rajtuk es go tovabb. -
#5422 ismét köszönöm! már csak idő kéne játszani vele :) -
#5421 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a krematórium lelkeit örök nyugovóra küldted, megkapod jutalmul a kulcsot, ami történetesen egy gith sword replika( de mindez csak akkor sikerulhet ha már megvannak a spirit-eater tulajdonságaid, amit a maci-isten legyőzése után kapsz meg) -
qvarg #5420 Valaki tudja hogy a krematoriumban a kapun hogy lehet bejutni? ott ahol a fél angyal csaj csatlakozik -
csgj #5419 Az most a rohadt jó, hogy 32-n áll a spirit eater méter (:P), és nincs szinte semmi életem (ahogy mindenki másnak a csapatban)... így aztán ha pihenek, akkor meghalok.. -
csgj #5418 Á, látom azért elég népszerű a game :) Én meg alig tudok játszani vele, mert ott a hülye suli, meg az a rohadt sok doga, stb... :( -
#5417 Pár tipp a spirit-eater képességekkel kapcsolatban, a teljesség igénye nélkül:
[spoiler]Devour spirit: az egyik alap képesség, spiriteket(fey, elemental, incorporeal undead(wraith, shadow))fogyaszthatunk el jóízűen ennek segítségével, ráadásul kapunk spirit esszenszt is, a lény erejétől függ, mennyire értékeset. Nem árt mértékkel használni, naponta csak 1x, különben még falánkabbá tesz, s az nem jó:).
Eternal rest(Myrkul szentély krematoriumának kitakarítása után kapjuk): ua mint a devour spirit, csak ezzel az undeadeket kóstolhatjuk meg némi spirit energy szerzésének reményében, de ebben az a jó hogy ész nélkül, akár 10x is használhatjuk egy nap, anélkül hogy bármiféle befolyással lenne a bennünk lakozó éhségre(hunger)
Supress: ha ezt használjuk az elözö 2 featet aznap már nem tudjuk használni, de nagy előnye hogy kis mértékben csökkenti az éhséget, és nem is árt senkinek, s ha már ilyen rendesen voltunk, kapunk is jutalmul lawful meg good pontokat.
Satiate: egy kis xp áldozat árán(25% a szintből) fullra visszatölti a spirit energy bart, s ami a legjobb, az éhségünket is jócskán mérsékli(ez főleg a devour spirit spammelés után hasznos). Ha egy éppencsak meglépett szint után lőjük el, minimális xp-veszteség mellett 100%-ra töltjük a spirit bart, max az ilyenkor fellépő level-drain effekt elleni restoration veszik el az egyik papunk memóriájából. Negatívuma, hogy csak igen alacsony spirit energy értéknél használhatjuk, nekem csak a leírásban lévő szint alatt sikerült, kb 1 energy pont környékén.
Tanulság: tartsuk az éhség szintet a lehető legalacsonyabban, különben rengeteget szívunk az állandó negatív értékek miatt. Ha az éhség mutató falánkságunk következtében maximumon stagnál, óránként(játékbeli)
6-7 pontokat tickkel lefelé az energiánk(ami gyak. azt jelenti, ha leállunk kicsit pöcsölni egy merchantnál, vagy craftolással, azon kapjuk magunkat mire vegzünk, hogy már jókorákat sebződünk, értékeinket pedig egy ebolás sánta kutyáé is kenterbe veri), és orrba-szájba devour spiritezhetünk, amig el nem fogy a helyi undead- és spiritpopuláció.
Ezeken kívül van(lesz) még egy csomó feat, de ezekkel már a játék elején szembesülünk, és valószínűleg később is elégnek bizonyulnak hogy sikeresen kontrollálhassuk a bennünk lakozó lélekfaló förmedvényt... -
#5416 na tettem egy próbakört MotB-el s tetszik.. meg kell mondani, nem lett rossz :D legalábbis egy olyan játék, ami már az első 10 perc után megizzaszt (macccii) az rossz nem lehet :) régi karimat már ősrégesrég töröltem, így nem tudom folytatni :( kezdtem egy warlock-ot .. eddig tetszetős :) ha valakinek van vmi tanácsa a karakterhez, vagy valami jó kis "útmutató" hozzá, szívesen fogadom!:d -
pesti #5415 Hali!Újra kezdtem a sima nwn2-ot de amikor a Weeping Willow Inn-hez érek és megpróbálok savelni ezt a hiba üzenetet írja ki:There was insufficient hard disk space to perform this operation.(Van szabad hely a gépemen)
Próbáltam már újra rakni,másik patchel is próbáltam már,másik karaktert is csináltam már de hiába...
Ha vki tudna segíteni nagyon megköszönném