7862
-
csgj #5494 Na most törlöm le az egészet, hogy majd felpatchelhessen... bakker... xD -
#5493 Miert jo az az egy szint cleric, mit ad amit a barbarral hasznositani tudsz?
FB micsoda? -
csgj #5492 Van már elvileg az alaphoz 1.10-es patch... De nem tudom felpatchelni, mert az 1.10-es kieg miatt nem teszi fel... pedig az alapon csak az 1.07 beta van -
#5491 hát warlock-al kudarcot vallottam.. nem bírtam megküzdeni az első városban a színházban lévő enemykkel.. így indítottam egy
15 barb 2 fb 1 cleric -et :) enyhén könnyebb a dolog.. a nagy maci kb hozzám sem ért :) -
#5490 Nem rossz a 2.0-ás Gith kard:
-
#5489 Ertem, koszi.
Azer erdekelt, mert nekem ugyan eredetim van, de havernak nem nagyon tellne egy eredeti alapjatekra + meg a kiegre is. :) -
Kimi23 #5488 1.Lépj be az opcók menübe.
2.Klikk a strategy mode fülre.
3.Válaszd a Directly on controlled character módot
4.Accept
A numerikus bilentyűzeten a * gombbal váltogathatod a kamera módot -
saiyanjin #5487 Sziasztok,
A kamera állását be lehet állítani úgy hogy a régi kerékvágásba kerüljön ? Ez a mostani nagyon X-Com -os sztem.
Jó a kieg nagyon, csak ez a kameraállás bosszant, a régi jobban tetszett. -
#5486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól jön még az, mikor Myrkul bácsit kell elfogyasztani:) -
qvarg #5485 Az Ashwoodi erdőben hogy gyógyitom meg a fát? -
csgj #5484 Na jó, csak kezdem kiismerni ezt a lélekevés dolgot... Csak időt kellett adnom magamnak. De rohadtul felidegesített (láthattátok is a hsz-eimben :D). És még mindig nagy tehernek tartom azért ezt a képességet. Új dolognak oké, meg átalakítja a megszokott játékmenetet, de egyáltalán nem szuper... Nekem ez nem élmény, hanem frusztráció :P A macit meg akkor megoldom, de én az Ice troll lodge-ban már előtte is voltam. Csak nem emlékeztem, hogy mondott volna vmit a "góré" a macival kapcsolatban. -
#5483 Mi is ott tartunk éppen...végre egy kis igazi Baldur's Gate féle fejtörős feeling:) -
#5482 júj anyám,de bonyolúlt a Thay-i akadémia!!:S -
#5481 Nekünk arrafelé, az egyik álom-pálya betöltése közben voltam kénytelen az alt+F4 kombot bevetni, de köv nekifutásra ott is áttöltött. -
#5480 Nem, mert gondolta majd a gazdi felderiti a várost... -
qvarg #5479 Nekem van egy lyan gondom hogy mikor végeztem a sunken Citybe s menék el kilép a játékból a gép ez nektek is előfordult már? -
csgj #5478 És ezt mondta is előre a maci?? -
#5477 Jah, ez még az AD&D-s :P -
#5476 Amúgy meg nagy tévedésben vagy a macival kapcsolatban, csak be kellett volna menni Mulsantirban az Ice troll lodge-ba, és ott beszélni a góréval... -
csgj #5475 Hehh, egyébként tök faxa, hogy neked a régi Forgotten Realms logód van, nekem meg az új :D -
#5474 Eredetinél nem kell a master servereket tiltogatni, mert tudsz tudsz csinalni acc-ot az nwn2 honlapján, az eredeti cd-key segitségével. -
#5473 Lehet a gépedben, vagy a win installban van a hiba, sajnos jobbat igy nem tudok mondani sry -
#5472 De amit Crassus irt, az azért jó, mert ha a nagytérképen kijelölve mész be Mulsantirba, és nem közvetlenül a város kapuján, akkor visszatöltődik minden skilled meg spelled, magyarán olyan mintha aludtál volna, de mégse b*sztál el 8 órát, ergo nem megy le számottevően a spirit energy csikja.
Ha meg úgy látod, nem tudsz mit tenni, ott a satiate, szépen vársz amig lemegy pár pontra az energia, aztán ellövöd...megéri azt az xpt ilyen helyzetben, később ugyis kapsz eleget, ráadásul az éhséget is lecsökkenti kb negyedére. De #5417ben már leirtam ezt is... -
csgj #5471 Nemtok már suppresselni, el vannak használva a képességeim... egyszerűen 100%-osan elakadtam... -
#5470 mondok egy gyors "csítet" rá
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mulsantir és mulsantir kapuja közt ingázz és supresselj míg fel nem tornászod magad maxra...napi 1x 2x szívj csak lelket olyan lényekből akik nem UD-k valamint szerezd meg a macitól a -20% éhséget /Devoted legyél vele.
amúgy tényleg idegesítő dolog:S
-
csgj #5469 Áh, ez a lélekevés teljesen kikészít... Nem fogom tudni végigjátszani a játékot miatta, pedig naon érdekel a történet, és szeretem is a gamet. De őszintén szólva az alap sokkal jobban tetszett. :(
De bakker, ott van a folyamatosan csökkenő lélekevő csíkom (asszem már csak 21), egy csata után vagyok, hulla kevés élettel és varázslattal, ellenségek közelében, és ha lepihenek, akkor lemegy a lélekevő csíkom, és meghalok... és game over :O. De nem is tudok sehonnan sem összeszedni vmi lelket, amit ráadásul még azt se tom, hogy kell megenni :O. A medve isten meg olyan gyenge, hogy az vmi hihetetlen... De hát könyörgöm, ő egy isten! -
pesti #5468 Légyszi vki segítsen...:S -
#5467 Ez a modszer mukodik mind eredeti, mind kaloz peldanyok eseteben? -
#5466 Hálám üldözni fog ! :D -
#5465 Ezt a pár mondatot csak elbírja a topic, már csak azért is, mert hátha másnak is jól jön.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts fájlba beírod:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
127.0.0.1 nw2master.bioware.com
127.0.0.1 nwnmaster.bioware.com
127.0.0.1 nwn2master.bioware.com
Ezen művelet után beloggolsz multiba bármilyen néven, inditasz egy játékot, aztán akik szeretnének a servereden jatszani, vagy kiválasztják a game spy roombol, vagy direct connect az IPdre...eddig 1x halt be töltés során a kieg, míg az nwn2 rengetegszer. Bár nálam néhány alt+tab után kegyetlenül belassitja az egész gépet, a játékban is leesik a fps, egyes grafikai elemek hibásan jelennek meg...lehet csak win reinstall kéne vagy a vinyó szarakodik, fene tudja.
Ja, és hamachi még véletlenül se kell. Azt nem tudom, a kiegnél müködik-e, de nwn2nél allandóan lefagyott már a legelső areaváltásnál, s miután uninstalláltuk, a fent leirt módon már ment a dolog. -
#5464 Artifac ugyben hol tudnek korulnezni? -
#5463 Meg kell venni az eredetit es nincs gond a patch-elessel, igaz-e? -_^ -
#5462 Ez jó hír :) Priviben leírnád hogy hogy csináljátok pontosan, nem akarok fórumon szemetelni.
Előre is köszönöm! -
#5461 Ki az az élőholt npc? -
#5460 #5348
Azóta kb egy töltésnél fagyott ki, sokkal stabilabb. -
#5459 Nah ismét felteszem a kérdést. Próbálta már valaki múltiban? És működött? Mert nálam hol működik hol nem.. kicsit bugosnak tünt.
Viszont ez a kieg határozottan előrelépés a sima 2-höz képest, hangulatban grafikában egyaránt.Aszem megveszem. :) -
pesti #5458 Hali!Amikor neverwinter kereskedő negyedbe utaznék akkor kidob, ezt eljátszotta mind a 2 gépen itthon ezért írok hátha ti tudtok segíteni.Előre is köszi -
KH #5457 akkor ez azt jelenti, hogy nem tudom újratölteni a lemerült tárgyakat, és pusztán a light spell miatt ennyire drágák?
akkor adom is el őket, tralala -
virs lee #5456 NWN1-ben volt jó, a HotU után. Enchantoltad a mezei cuccot lighttal, és permanens lett, drágábban adtad el mint vetted >> tuti pénzkereset. -
KH #5455 ne szopassatok már, skacok, ha valaki ideadja a FAQ, kiteszem, és akkor tudtok rá linkelni