7862
  • Acidlich
    Ez nem bug szerencsére, így meg vagy kímélve jópár felesleges klikkeléstől..de már nem a régi mozsárral kell alakítgatni az esszenszeket.
    Amúgy szép az a gyűrű, immunity: evocation LOL :)
  • [HUN]Crassus
    jut eszembe az valami bug,hogy az összes mob essencet dob/nekem/ és nem teszem azt pókgyomrot amit az alkimista "mozsárban" tudok essencé gyúrni?? vagy így van kitalálva??
  • [HUN]Crassus
    na így még véletlen sem tudjátok meg hogyan lehet beszerezni:)
  • [HUN]Crassus
    OMFG imádom!:P

• Acidlich
    Úgy tűnik nemigen lesznek craft recik, mint irtam már, minden az esszenszeknél van leírva, melyikből mit lehet készíteni.
    A brilliant esszenszekből lehet elérni kb azokat a statokat mint az alap nwn2ben, tehát mondjuk 4 brilliant power e. greater magic weapon spell kombinálásával +5 fegyvert eredményez. A durvább dolgokat a pristine esszenszekből lehet majd gyártani(8 brilliant egybekombinálásával), ezekből max 3 mehet egy enchantba, amikor is már 30as szintű crafter kell hozzá(1hez 24, 2höz 27).
    Mégvalami, egyik loadingscreen-tooltipben lehet olvasni, ha komolyabb fey mobot ölsz devour spirittel, a belőle kieső spirit essence is durvább lesz, némely esetben unique craftolási lehetőségekkel(de ilyet még sajna nem találtam)
  • Acidlich
    Pár finomságot találtam az official forumon:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Myrkul's Wrath:

Scythe
    2d4 x4
    +5d6 negative energy
    Decreased Armor: -12
    +10 enhancement bonus
    immunity: death magic
    Keen
    Massive Criticals 2d12
    On hit: slay good DC26
    On Hit Wounding DC 24
    Use: gate (17) 1x per day

Gnarlthorn bow:
    Longbow

1d8 x3
    Attack Bonus +4
    Bonus Feat: improved critical (Longbow)
    Unlimited ammo:
    Nature's rage: +3d6 vs outsiders, elemental, planetouched, +4 piercing

Staff of Ashenwood:
    Quarterstaff
    1d6 x2

Bonus hp: +20
    Damage bonus vs beast 3d12
    Damage bonus vs magical beast 3d12
    Damage bonus vs plant 3d12
    Enhancement bonus: +9
    Immunity: disease
    Immunity: poison
    Reduced saving throws: will -10
    Use: Mass Heal (15) 1x /day
    USe: storm of vengance 1x /day
  • [HUN]Crassus
    [spoiler] ja es igen GOLEMET AKAROK KESZITENIIIII a Wizardommal!!!! lehet majd valyon?? shadow mulsantir szinhazaban megcsinaltam annak a reginek a szivet,de nem akart velem jonni:S kene egy vasgolem tenyleg:P [/spoiler
  • [HUN]Crassus
    Essence,kraftolas spoilerkedes?? senkinek nincs??
  • [HUN]Crassus
    ami nagyon poen, bar most mar kicsit zavaro nekem:P:)
  • csgj
    Persze, számolnia kell :)

A barlang után már rögtön jön Mulsantir városa, de ott még várni kell egy kicsit, mire lesz olyan küldi, ahol át kell mennünk Shadow Mulsantirba. Ugyanis az egy másik létsík (fekete fehérben, szó szerint)
  • zsirfecske
    köszönöm szépen!

amúgy ez a Shadow Mulsantir mennyire van messze a kiindulási ponttól?

amúgy xp-t a levelup hanyagolásával (full xp bar) is rendesen számolja a játék, ugye? remélem hülye kérdés.
  • [HUN]Crassus
    az a baj,hogy konkret szamokkal nincs leirva...nem akarok kiserletezesre kemeny essenceket elcseszni...szal pls spoiler>D>D
  • BlackShadow
    ezer hála
  • Kimi23
    Itt találod a hotfixet:
    http://nwvault.ign.com/fullstory.php?id=33470
  • BlackShadow
    helló! az lenne a problémám h feltettem sima nwn2-t .. felpatcheltem totál, felraktam rá a motb -t elinditom, s ugyebár új kempingnél látom a másodikat, de ott nincs semmi leírva róla. (nincs címe, se leírása)
    karakter generálásnál látszik, hogy vannak új kasztok, de nevük nincs. elinditom azt a kampányt, és sehol semmi szöveg. ez most mi? :) szarul raktam volna fel?
  • Acidlich
    Az essence-k leírásánál ott van melyik mire jó, és milyen spellt kell használni a kraftoláshoz, bár ezek valóban ugyanannak tűnnek, mint az alap nwn2es recik, kicsit egyszerűsítve...gondolom később lesznek komolyabb kraftolható cuccok is, recik alapján. Aki esetleg talált már ilyet ne habozzon spoilerkedni kicsit:)
  • [Jakuza]
    Valaki jatszik PW-t ?
    Tudtok jo persistent world servereket ?
    A singlet mar unom kene valami jo kis cim, ahol turheto a jatek es van par magyar is.
  • [HUN]Crassus
    Craftoláshoz miért nem találok receptkönyveket?? Vagy csak a sima NWN2-es receptek vannak itt is?
  • [HUN]Crassus
    nem lenne rossz,mert atom bónusz dmg-e van,de szarul üti a Nullát:S és semmi extra skillje nincs arról nem is beszélve,hogy a mentői szégyenteljesek:S(
  • Khalel
    Jahm, szintúgy ezek vannak csak még nálam is... Bár...
    Megtaláltam Ammon Jerro-t, de ő mondjuk csak a Thayan akadémiánál segít be (és ráadásul nem is irányítható NPC), ha onnan el akarok menni, akkor azt mondja ő megvár ott... Remélem a későbbiekben azért csatlakozik a csapathoz, mert így bírtam a sima NWN2-ben is (igaz mondjuk ő is caster :P).
    Egyébként a spirit shaman srácnak azért szerintem vannak jó beszólásai, sok hasznomra nincs, mivel én is sámán vagyok, de azért van amikor magam mellett tartom az irónikus hozzászólásai miatt :)
  • Acidlich
    Hát sajna akkor sok újat nem tudok mondani egyelőre, nekünk is ezek vannak, caster paradise...de ott a feral maci tanknak:P
  • [HUN]Crassus
    Én chapter 2 nél járok,de éppen azt akartam kérdezni hol vannak tuti NPC-k??
    szóval már lvl25 vagyok chapter II ,bennem van már a souleater,de semmi igazán használható npc-t nem találtam:S van a mackó:P aztán a pap csaj/mondjuk ő tuti/ aztán az alap wizi /probléma,hogy én is wizard vagyok és sok a caster/,és ott a sámán ami nem tetszik.... sehol egy jó kis warrior vagy paladin...nektek kik vannak??
  • csgj
    jól van na, csak megpróbálok jó házigazda lenni... hogy látható legyen, hogy végzem a dolgomat :D De kicsit túlzásba viszem, oké... :P
  • Khalel
    Nem tudom miért írtam temple-t... Academy-re gondoltam.
  • Khalel
    Thayan temple:
    Én ott akadtam el éppen a Mask of Betrayer-ben, hogy a Thayan temple-ben a 4. lélekdarabot nem találom sehol... Vagyis igazából gondolom a tükrös puzzle végén van, de azt meg nem tudom megoldnai sehogysem... A másik 3-at már megszeretem (a 2 démontól, az impes puzzle-ből és az emberkétől a "gyengélkedőn"). Ha valaki esetleg megcsinálta már akkor pls írja le mégis hogyan kell megoldani ezt a tükrös feladványt, mert nekem sehogy sem akar összejönni. thx
  • oneed
    íme a helyes "telepítési sorrend" :lol:
    (én nem így csináltam szar is lett)

szóval: nwvault
  • oneed
    sajnos nekem is ez a problemam, megneztem Developer mode-ban es nincs ott a trigger a palyan!!!

ekkora bugot bennhagyni....

mielott csgj kiakadna az alapjatek elso silver shardjarol van szo, en is elkezdtem most elolrol de mar rogton ott elakad az ember.

nc igy kiadni egy patchet hogy gyk az alapjatek jatszhatatlan lesz miatta
  • Acidlich
    Határozottan jó eddig ez a kieg, mérföldeket ver rá az alapjáték sztorijára, hangulatára és a bevehető npck is nagyon jol sikerültek, változatos, nem éppen szokványosnak nevezhető arcok:)(főleg a bubu!:))
  • Acidlich
    Ha benned van a spirit eater, felajánl egy opciot a parbeszedben, hogy felszabadithatod a lelkét, utána beindulnak a dolgok

• Gnome
    remélem nemlőttem le nagyon a poént, h elküldenek majd egy romba egy ezüstszilánkért:P:P....azért sztem nemakkora au ez..
  • csgj
    au... spoilerbe könyörgöm! Vki lehet, hogy (köztük én is) még nem tart ott!
  • [HUN]Crassus
    spellcasting prodigy
  • Gnome
    Hello lenne egykis problémám:(....sztem bug lesz de nemolvastam róla sehol...fennvan kiegészítő is elkezdek játszani és az elején a romos küldetésnél ahonnan a silver shardot kell visszahozni már második újrakezdésre sem hozza be a végén a cutscene-t....azaz felveszem a shardot a ládából és nemtörténik semmi...ha visszamegyek vele a faluba aztmondják h minek jöttem üreskézzel...volt vkinek vmi hasonlo problémája?...elég zavaro h nemtudok túljutni már második napja..köszi
  • [HUN]Crassus
    Aki már a vaultban átjutott a black door-on ahhoz szól a kérdés:
    az ajtót hogyan tudom kinyitni? beszéltem a könyvnél a spirittel aki elmondta,hogy a High priesteknek van kulcsuk ezért visszamentem az árnyvilágból a templomba ahol a a pap elmondta,hogy az uccsó high priestet bedobták a krematóriumba...visszamentem az árnyvilágba a krematóriumhoz ,de ott a pap nem áll velem szóba,hogy kifagassam mi lett a high priesttel:S mi a teendő? mit hagyhattam ki?

thx
  • Kimi23
    Telepítsd újra, de ne patch-eld az alapjátékot, hanem rögtön utána tedd fel a kieget, az tartalmazza a legújabb patch-et.
  • pries
    Sziasztok!
    Miért lehet az, hogy a kieg által játékba került cuccok szövege "láthatatlan"?
  • Acidlich
    Lehet én vagyok a béna, de nem találtam kikapcsolási opciót erre a "mass rest"-re, ugyanis multiban ez elég idegesítő, hogy bárki restel a csapatból, mindenki ledöglik vele együtt...
  • csgj
    Shadow Mulsantirban van egy ház, ahol egy holttest hever a földön. Ott van egy olyan lehetőség, hogy szétverheted a fejét :P Akkor kapod a mínusz pontot...

Egy "aranyos" kép az Árnyék létsíkról... xD

• zsirfecske
    végülis igaz. kösz

első evil pontszerzés lehetőségét még mindig várom. épp a határon vagyok...
  • Nyugis
    nem semmi! :DDD