Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ha ez mégsem lenne megoldható, Nos a #4753-as hozzászólásában megemlít egy weboldalt, onnan letölthetõ egy spéci progi és a hozzá való patchfileok, amivel offline tudod 1.05-ösre fejleszteni az NWN2-t)
1.05-ös cracket a Gamecopyworld-ön találsz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Hatha mast is erinteni fog ez a dolog, ha vmi ujrol van szo.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ja, amúgy nem spammelek tovább, mert megoldottam a problémámat (ennyi idõ alatt azért...). Csak offline fel kellett patchelnem az 1.06-ost. És jó is lett, úgyhogy örülök. Csak azt nem értem, hogy miért nincs ez a patch az updaterben 😮 Pedig nem beta...
u.i: Jah, kösz MrStokes, most nézem, hogy írtál 😊
Ha talalok meg vmit, irok.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
az a kérdésem, hogy ha a NWN2 cracked és fent van az 1.4 patch, akkor van arra lehetõség, hogy "multizzon" az ember bármilyen formában is..? akár helyi LAN-ban, stb.. Akár hamachin keresztül is? mi a módja? mi kell hozzá? van valakinek errõl konkrét élménye..? ;-)
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
pls vki írjon rá megoldást, ha tud!
Mellesleg egyszrûen fantasztikus ez a játék.
Elõre is köszi.
És de, ugyanaz a tré rendszer vezérli mindkettõt.
Szerintem érdemes lenne elõvenned újra a kotort, rögtön rájönnél, hogy mennyire ugyanolyan mindkét játék.
Bár annyiban mások, hogy a kotor kevésbé szaggat, kevesebbet tölt, gyorsan ment. Ezen a téren az NWN2 komoly gondokkal küzd.
Amúgy nincs valahol valami jó kis oldal ami leírja (lehetõleg magyarul, mert sok a szakkifejezés) az NWN2 rendszerének mûködését?
Volt egy emberem magas fegyverkészítés képességgel, az inventoryban fegyvertervrajz, és a szükséges alapanyagok. Meg a katonák erõdje beli kovácspult. De ha rákattintok a pultra, ugyanúgy viselkedik, mint a ládikák, tárolók. Kivenni meg betenni lehet csak bele tárgyakat.
Ne mond, hogy nem néztél bele az options menübe.<#merges2>#merges2>
A rossz kezelés, az állandó töltögetés miatt különösen nehézkes a program, tényleg nagyon rétegjáték.
Többféle PW létezik, "role play", "pw story", "hackandslash", stb.... Ezek azt mutatják, hogy milyen jellegu a világ. Sok pw-n nincs szükség DM-re(dungeon master), anélkül is el lehet játszani, csinálni a küldetéseket, beszélgetni a többiekkel, kalandozó csapatot alkotni, itt a DM átveheti egy-egy NPC szerepét, plusz küldit és útbaigazítást adhat...... De akad néhány pw, ahol csak DM jelenlétében lehet játszani, itt többnyire elQre fixálják, hogy mikor van játék és ki mehet be. Ami nekem tetszik a pw-ben, hogy ha jól van összerakva, akkor tényleg világszerq, sok esetben nincs is térképes utazás, hanem ha valahova el akarsz jutni, akkor végig kell járnod az utat. Az, hogy mennyire szerepjáték?.........az attól függ, hogy mennyire veszed ezt a részt komolyan. Általában kérik, hogy maradj a karakterednél és szerencsére a játékosok próbálnak is úgy beszélni, mint karakter. A gépelés viszont ezen sokat ront, a legjobb lenne, ha mindenki mikrofonnal nyomná, de ez még odébb van. Viszont érdemes egy haverral úgy játszani, hogy közben skypon vagytok. A pw nemcsak forgotten realms világ lehet, lehet egy teljesen más fantasy világ, nyílván az alkotótól függ. Itt olvashatsz egy pár kész, vagy készülQ világról: http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2Gameworlds.List , de érdemes a top ratedeket nézni, mert azok mqködnek jobban. Jelenleg tényleg az a baj, hogy a jó része gyakran kivág, egy-kettQ viszont elég stabil.....nálam. Sokszor volt, hogy valakivel játszottam és én 2 óránként, az illetQ meg fél óránként indított újra. A két óra már egész jó, igaz nem csak te, de a szerver is újraindulhat. A PW alapvetQen csapatra van kitalálva, így egyedül nehéz sokszor boldogulni. olyn, mintha a kampányban is csak a fQkarid menne, csapattársakat kell keresni. Általában azért vannak helyek, ahol folyamatosan lehet xp-t szerezni. Persze nem a legjobb móka két napig goblinokat vagy farkasokat vadászni csak azért, hogy elég magas szintq legyél ahhoz, hogy egydül is boldogulj. Szóval csapat!!! Ami probléma lehet, az az angol, de ha lenne elég ember érdemes lenne nyitni egy multi fórumot, ahol összejöhetnének a magyar játékosok.
Meg nem probaltam PW-ket de erdekes lehet. Az RP-s PW-ken kotelezo kemenyen RP-zni amugy? Meselhetnel a PW-krol ugy altalaban. <#vigyor3>#vigyor3>
A végefelé már eléggé mérges commentek vannak.
Párat lefordítok:
"Nem volna jó, ha az 1.06-ba tervezett cuccok kárba mennének, mert a játékosok még mindíg nem tudnak játszani"
"Az Obsidian túlságosan el van foglalva a többi projectjével és rá se bagózik az NWN2 hibáira"
"imádkozzunk, hogy az NWN3-at ne az Obsidian készítse, hanem valami olyan csapat akik arról híresek, hogy tõrõdnek is vele"
"1 pw-n játszok én is és, ha enm crashalaek minden 3-ik 4-ik átjárónál, akkor elveszítem az összes spellem a hotbarból"
"Hány teszt box-otok van? Nem hiszem el, hogy nem találkoztatok a problémával"
"Több mint 100 játékostól kérdeztem meg, hogy tapasztalta e a problémát. 95% a szavazáson Igen-t mondott"
"A Multi nagy bajban van. A kezdeti játékosok 5-10%-a játszik online 6 hónappal a kiadás után"
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Többjátékosmódnál meg egybõl accountot követlet rajtam a gém.
LAN-on nem lehet multiba játszani?
Van egy pár nagyon szép világ, ahol viszont tényleg gyakori a kidobálás. Érdemes azokat erõltetni, ahol a legtöbben vannak egyszerre fenn. Valószínûleg nem véletlenül.
talán itt