7862
  • Kindred Blades
    Ah, eggyel tovább kellett patchelnem :)
    1.22.1588 jelentem, működik. Legalábbis egyelőre, azért tartok holnap egy pár órás tesztelést, mielőtt megveszem, biztos, ami biztos, hátha elkezd kidobálni 10 percenként :)
    Kösz a tippet.
  • Calver
    hátööö... pont azt amit írtál szerintem. vagy 1.23-at ha van ilyen egyáltalán - autoupdate-el patcheltem fel. és engem is Sunken Flagon-nál vágott ki annak idején
  • Kindred Blades
    Ahamm, 1.22.1587 -re patcheltem, mert többen írták, hogy ha ez nincs fent, akkor a Sunken Flagonból kilépve kihajít a játékból is. De semmi változás. Mindenesetre a tippet kösz. Épp azon gondolkodtam, hogy holnap délután nekiállok különböző patch-kombinációkat próbálgatni, végül a MotB-nál is az volt a megoldás. :)
    Pontosan hányas patchet használsz/használtál? Hátha. :)
  • Calver
    patch megvolt? engem hasonlóan vágott ki nem-túl-eredeti verzióval amíg nem patcheltem és használtam mini-image-et.
  • Kindred Blades
    'Stét, urak!
    Megvettem anno a NWN2-t, a kiegészítőt (MotB) is, és most azon gondolkodtam, megnézem a Storm of Zehirt is. De mielőtt fejetlenelül beleugranék a vásárlásba, ismerve az Obsidian remek kompatibilitási megoldásait, orv módon, gaz galád semmirekellőként letöltöttem, hogy megnézzem, megy-e. És persze nem.
    Rendszer, hardware: Vista Ultimate 32, ram 3 GB, videokártya: 8800 gtx, processzor 5600+ amd.
    Telepítési procedúra (frissen) NWN2, patch 1.06-ra, MotB, dialogue hotfix, VO_X1.zip-et átmásol, SoZ feltelepít, VO_X1.zip vissza a helyére. SoZ-t felpatchel (1.22.1587), orv módon letölti hozzá a VTY cracket.

Játék elindít, megy. Grafikát beállítgat (AA ki, többi maxra), megy. SoZ hadjárat indítása újonnan csinált karakterrel - a töltőképernyőn nagyjából a sáv háromnegyedéig elér az állapotjelző csík, aztán kifagy az asztalra szépen, semmi hibakód, csak a szokásos 'A program szabálytalan műveletet hajtott végre' ablakocska.
    OC-t elindít, próbaképp, új karakter megy, amint kilépnék a házból, a töltőképernyőről ugyanúgy kivág az asztalra.
    MotB-ot nem néztem.
    Ilyen problémák korábban nem jelentkeztek, vista alatt sem, NWN2 és MotB remekül futott, gond nélkül (1.06 - MotB install - hotfix). Belelestem, most is megy így.

Potyára nem akarom megvenni a Storm of Zehirt, úgyhogy előbb kérdezek: Ez álatalános probléma, esetleg kifejezetten az okozza, hogy tört verzió? Netán meg lehet kerülni ezeket valahogy (hardware és op-csere nélkül)?
    Tudom, félig warez, de addig nem akarok kiadni rá pénzt, amíg nem tudom, megy-e rendesen, ezért érdeklődök itt.
    Előre is köszi, ha van valami építő jellegű javaslat.
  • takysoft
    sajna nekem sincs.
  • Ryleh
    koszi a stilisztikai elemzest,kritikat,,,,,(vesszovel),,,,,,
    de hogy hasznos is legyen a bejegyzes ime a mod linkje:
    Planescape mod,link,info,trailer

borzalmas, érthetetlen zsavaim, helyesirasom mellett meg mindig erdekel eredeti példany:))...ty
  • MrStokes
    Hol fellelheto ez a mod?
  • Me0w
    Ugye tudod, hogy a pont helyett vesszot utsz mindig? :)
  • takysoft
    hát az első megfogalmazás kissé érthetetlen volt..
  • Ryleh
    mit nem lehet ebbol erteni??az NWN 2 nevu jatekra csinaltak egy planescape torment modot.ennyi,,es e3miatt keresek elado ereti jatekot,,,,,,,visszafelé nem irom le.
  • Calver
    ebből csak nem értek egy büdös szót sem?
  • Ryleh
    sziasztok,,,egy masik jatek(a Planescape Torment ) erre a NWN 2 re keszitett Mod ot,,,alapjatek es a Mask of the Betrayer kell hozza.
    Amennyiben valkaki eladna a sajatjat kerem priviben jelezze,,koszi,kellemes jatekot.
  • MrStokes
    Ajanlom figyelmedbe a #7164-7167 szamu hozzaszolasokat.
  • matter
    Na valaki tud segíteni?:)
  • Me0w
    Heh, a felpatchelt, eredeti jatekban volt nekem olyan, hogy Bishop csak ugy megjelent mielott mentunk Ember-be, elotte sosem talalkoztunk. Bejatszott egy jelenetet Duncan es Bishop kozott, de ertelme nem volt ;)
  • matter
    Helósztok elakadtam, ott hogy, megöltem a szemvájó klán vezérét és az a küldetésem, hogy vigyem el a a törpének a zászlót, na de én ilyet nem találtam... Továbbá az is gond, hogy nem találom a futárt, mit kell csinálnom, hogy meglegyen az erőd, ahol elvileg fogoly?
  • toma77
    Azért nem rossz, hogy egy több éve kiadott játék több kiegészítő, egy rakás patch után képes olyan programhibát produkálni, hogy ne lehessen végigvinni, még visszatöltött mentésekkel sem.
  • toma77
    Köszönet. Közben megtaláltam. :)
  • tomcsa4
    tt megtalálod az angol végigjátszást

Kedvenc oldalam!
  • toma77
    Na jó, esetleg még egy angol végigjátszással is kiegyeznék, ha valahol található.
    Előre is köszönet.
  • toma77
    Hi!
    A következő problémában szeretnék segítséget kérni. Felraktam a játékot és a kiegészítőket, egybe szeretném végigjátszani. Nem feltétlenül ragaszkodom az angolhoz. Magyarosítás viszont csak az alapverzióhoz van, a Zehir nálam már szét is esik tőle. Megoldható, hogy a magyarosítás leszedhető legyen, ha már nem elkészült részhez ért az ember, és folytathassa angolul? Ha jól emlékszem volt ZIP verzió is belőle, ami után elméletileg visszaállítható az angol szókészlet. (A honlapot megnézném, de nálam lazán bejelez tőle a vírusírtó.)
    Vagy célszerűbb végignyomni sima magyarítással, elmenteni a karaktert, újrarakni a játékot, kiegek-et, és nyomni magyarítás nélkül?
  • SaGa Jr
    A második fejezetben ki kell nyomoznod mi a fene történt. Sir Nevall az aki a Sunken Flagon fogadóban ezt elindítja azzal, hogy elmondja hová menjél és kit keressél meg (ha az őrséghez csatlakoztál akkor menj a Merchant Quarter őrségi központjába és ott beszélj az illetékessel akit keresned kell és az nem a kapitány!). Ha alvilági delikvens vagy akkor más módon kapsz egy üzenetet de a lényege ugyanaz, fel kell keresned valakit.

Amint megvan a duma tudod mit kell tenned.Miután apród lettél mehet a nyomozósdi, de addig el se hagyd Neverwinter városát míg erre engedélyt nem kapsz.
  • Chykai
    a lényeg, hogy nem tudok Neverwinterbe menni csak azokra a helyekre amiket írtam
  • Carmang
    Ezt nem igazán értem.
    Ha az őrséghez akarsz csatlakozni, akkor Neverwinterbe kell menned. A Kikötői kerület közepén van egy épületük. Az emberi mészárlás más...
  • Chykai
    Sziasztok az lenne a problémám, hogy most kezdtem el a második fejezetet, el kell mennem a városőrségbe, hogy munkát ajánljon fel egy fickó mivel feltehetőleg megöltem az Ember nevezetű falu összes lakosát. Szóval elmennék a városőrségbe a Kapitányhoz de csak pár helyre tudok menni, Öregbagoly Kút, L. Erőd, a Vasököl Küldetés helyszíne (megcsinálva), Nyugatrév,Magasszirt azt hiszem ennyi, és nem tudom most mit kéne kezdenem magammal mert sehol sem tudok már mit csinálni. Ha lehet mondjátok el, köszi.
  • csgj
    Szerintem bug...
  • GomezTheDog
    Kis segítségre szorulnék. A játék vége felé, miután egy valami hídszerűségen lenyomtam a három árny martalócot bejutok egy helyiségbe ahol Neeshka közli hogy Garius megpróbálta átállítani, de ő hű maradt. Ezek után nem történik semmi. Ott vannak a megtisztítás szobrok, és valami térkapu középen. Mindegy mit csinálok nem történik semmi. Ez bug, vagy valami más megoldása van? Választ köszi!
  • marinda
    Hát ha ide írtam gondolom a NW2--ről van szó,de már megoldódott a probléma köszönöm.
  • takysoft
    tudod nekünk geek informatikusoknak a segítség megadásához néha szükségünk van 1-2 igen bonyolult adatra. Ezeket a mezei felhasználó sokszor nem ismeri, vagy nem is tud róluk. Ilyenek a számítógép hardveradatai, az operációs rendszer, a programkörnyezet, és egyéb kínai szakszavak.

És éppen ilyen az az adat is, amit most én elkérnék tőled: A játék neve... (amit magyarítani szeretnél.)
  • marinda
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem abban segíteni hogy miért nem működik a a magyarítás nálam?
    Feltelepítem vagy bemásolom az tök mindegy nem megy se így se ugy.
    Előre is thx a segítséget.
  • Carmang
    Tudod, a Google a barátod :)
  • Chara
    Hmmm...köszi!
    Ha ehhez is ügyetlen leszek,akkor feladom!
  • takysoft
    van egy mosdókagyló vagy mifene. abba beleteszed az üveget, utána meg kiveszed belőle:D tadamm, teli van:D
  • Chara
    Tudom,nehéz eset vagyok ezzel a Gyűjtős küldivel...de,nálam van az üres üveg,mégsem csinál semmit a konyhában.Ha a mosóasztalra,ha a vizes kancsóra vagy mire kattintok,nem csinál semmit,nem kínál fel semmit...
    Rosszul csinálok vmit ennyire??
  • Chara
    Bocsi!!
  • berczy #7220
    Sziasztok!

Két kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
    1, Hogyan lehet beállítani, hogy a karakterrel normálisan lehessen nézelődni, mint egy TPS-ben mondjuk, ne kelljen az egér bal gonbját nyomva tartani, vagy a Q,E billentyűkkel forogni.
    2, Szerintetek az normális, hogy az alábbi konfigon is néha lemegy az FPS 20 alá?

Előr is köszi!
  • csgj
    Ilyeneket privátban, légyszi! (csak ezt pl ne tőlem, mert nem tudok választ adni rá...)
  • Chara
    A Storm of Zephyr kieg-et le lehet valahonnan tölteni?Esetleg magyarul?
  • Chara
    Köszi!!