Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Diablo semmilyen formában nem tetszett (kipörgettem 2+kieget, de langyos). Ellenben Loki bejön, Kult szintén, Pool of Radiance 2 szintén, Summoner is,.
Mask of the Betrayer egy valamiben nem tetszik és az a lélekfalás. Nem tudom hogy oldották meg (mivel még nem pörgettem ki, de nemsokára végzek az alappal és sorra kerül). Nagy hülyeség ez a lélekfalás? Mert olvasatra nem jön be.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A patch így már felmegy 😊
Remélem a gamem is menni fog tovább akt1-ból 2.ba, ha meg nem akkor lementem a karakterem, és kezdem elölrõl a játékot :\ .. de már a legfrissebb verzióban 😊
Sima exe, nem tömörítettem, ha a vírusírtód jelez, hagyd figyelmen kívül. Ha nem bízol bennem, akkor megvizsgálhatod, miután letöltötted (vírus akkor lép üzemmódba, amikor elindítják magát vagy azt az alkalmazást, amiben benne van, amihez hozzá van csatolva és triggerelve van).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hátha tovább menne a patch és végre átmehetnék akt2-re.. :\
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha tudsz olyan linket, ahonnan futtatható patch-et le tudnék szedni az is jó lenne, bár mindenütt csak .zip állományok vannak, és bennük a fentebb leírt file formátumok vannak csak más verziszámmal..
Hiába szedtem le az összeset (egymásra épülõ sorszámsorrendben), nem tudom manuálisan telepíteni õket.. Az updaternek pedig nem tudom megadni honnan töltse be a file-okat, mindig netrõl szedi le õket.. akárhányszor is szedi le újra-és újra az elsõ 84megás file-t, elkezdi telepíteni és 16%-nál lehal..
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Aki tud valami használható ötletet az ossza meg velem, mert... pfff... :\
Köszi smile.gif
Atari honlapján semmi használhatót nem találtam, ami segítene..
Újra telepítettem a játékot, leszedtem mindent, és továbbra is ez a hiba
Akárhogy is próbáltam updateelni sehogy se akar összejönni és továbbmenni.
En is arra tippeltem, hogy vmi nincs megepitve es az miatt van zarva az ajto, de mar lassan minden keszen van es meg mindig zarva van.
Lehet, hogy az nem tetszik neki, hogy a mentes, amit tovabbjatszottam, mar jo regi verzioval keszult, es kozben a jatek verzioja meg szepen elorehaladt es egy bizonyos ponton tul mar nem tamogatja 100%-osan a regi menteseket.
Tudom, h korabban is voltak gondok a mentesekkel, a korai idoszakban tobbszor fordultak elo korrupt mentesek.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Eddig minden rendben is volna, de amikor ezt kovetoen ki akarok menni ebbol a szobabol, egyszeruen nem tudok, ugyanis a szoba egyetlen ajtaja zarva van a hozza valo kulcs meg persze nincs nalam, honnan is lenne.
Szoval total megakadok, a szobabol semmilyen uton-modon nem lehet kijutni, kenytelen vagyok visszatolteni az allast es nem kozel menni a keep-hez.
Ez ugye azert mokas, mert egyreszt nem mehetek be a sajat keep-embe, masreszt gondolom pont ez az Alandoval torteno beszelgetes vinne tovabb az esemeny fonalat. :S
Valakinek valami otlete?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
akkor meg minek szapulod? elõször fejezd be az act 1-et legalább. eddig alig játszottad végig a tutorialt😄 majd utána szidd a világát😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
én azt hittem, h a nw 2-nek sokkal nagyobb világa van, mint mondjuk a witchernek. Még aWitcheré is nagyobb.
Magasszirtnél vagyok amúgy.
mert az új verziós mentés tuti nem fog menni a régi játékkal.
meg ugye... nem vagyok nagyon képben, milyen patch is van most, de az 1.04 már marha régi, nem?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Feltettem újra, 1.04 patchig csak, még tegnap. Ma elindítom, és nem látom a karakteremet, és a többi karakltereket SEM. eltüntek.
Mi lehet a baj? amúgy most reinstalálom újra.
ezt nem értem... bejön a játék, csak a karkter nem... és mikor összeállítom, karit kreálok,akkor sem látni a palit.
Elakadtam.Komoredõben vagyok kinyírtam a vérfarkasokat és találkoztam 1 nimfával.Leküldött az edõ alatti barlangokba de nem tudok lemenni mert a barlang elött sziklák vannak és nem tudok bejutni.Valaki pls help.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Hol találok munkapadot nwn2-ben ahol fegyót tudok csinálni?
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
Az 1.11.1153 mûködik. Letöltöd, indítófájlok felülír, és let's play. A magyarítás is mûködik hozzá.
Lenne egy olyan kérdésem hogy csak 3 társat lehet csatlakoztatni a karihoz vagy majd bõvül?
Gratulálok az Obsidian programozóinak, szerintem járják ki mégegyszer az egyetemet.😊
Most már csak arra kellene rájönni hogy meddig szabad patchelni, amelyik még nem bassza el. LOL
Van valakinek ötlete? Meg amúgy hogy lehet manuálisan patchelni?
Töltöttem le valami rtp vagy milyen formátumú filet ami elvileg patch de nem jöttem rá hogy mit csináljak vele.:-D
Kéne nekem egy kis segítség. Tegnap kezdtem el játszani, NWN2 + Mask of the Betrayer, felpatchelve 1.13.1409-re, semmilyen mod nincs fent, és van egy nagyon nagy bug.:-(
A skills ablak teljesen üres, nem látszik benne semmi, nem tudok egy skill-emet sem kiválasztani, ráadásul nem tudok szintlépésnél sem semmit kiválasztani, csak azt tudom nyomni hogy "recommend" gomb, és így nem tudom úgy alakítani a karakteremet ahogy én gondolom.
Küldetést is buktam el emiatt.
Ez nagyon idegesítõ, így nem akarok vele játszani pedig amúgy nagyon tetszene.
Remélem valaki tud nekem segíteni, próbáltam választ találni külföldi fórumokon de eddig nem jött össze semmi.
Köszönöm elõre is.
Egyépként már majdnem sikerült Khelgart szerzetessé nevelni csak a családi küldetésre nem találtam megoldást. Ahoz aszem kéne lenni valami questnek de még semmit nem hallotam a vasököl klánról a játék alatt.