7862
  • takysoft
    nem több szintű presztízs is.
    Misztikus íjász pl 9 vagy 10 szintes.(értve, hogy még kap új skillt ott is)
  • steweee
    igen, megvan köci

alap recepteket hol találok? nem tudok megcsinálni egy fegyvert vagy páncélt sem
    lécci help !
  • Fenrir
    Menj be a társad karakterlapjára és az utolsó fülön lehet állítgatni mindenkinek külön-külön.
  • Carmang
    Nem emlékszem pontosan de jobbkatt a társon, és a lejövő menük között van egy ugyan olyan karakterlap, mint a saját emberen. Azon belül valamelyik fülön lesz.
  • csgj
    20-as szint fölött csak kiegészítőben lehet haladni. Az alapjátékban 20 a maximális szint. A presztízs osztályt előbb kellett volna választanod. Mondjuk 15-ös szinten (mivel ha jól tudom, a presztízs osztályok 5 szintesek).
  • Fruta
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet presztízs osztály választani, elérem a 20-as szintet, megvannak az előfeltételek, és nem történik semmi? A szintlépés gomb szürke 20-as szinttől.
  • steweee
    hol lehet állítani a társaink viselkedését?
    1xűen nem találom, pedig tudom hogy már láttam korábban....
    puppet mode, defend master...etc...
    hol van az a fránya menü?
  • steweee
    nekem úgy indult hogy alapjáték + mask + storm telepítése, akkor 1.20.xxxx ra peccseli és simán indul. úgy nem sikerült hogy 1.22.xxxx a leírás szerint legyen a verziószáma, de sztem már így is játszható lesz, pláne hogy jön az újabb kieg, és az már biztosan felhúzza peccsel is majd
  • steweee
    nem merem mcérdezni miért.... de nem veszem akkor fel és köszönöm
  • Kindred Blades
    Nincs mit, lehet ám vesződni a telepítővel, mire az ember kitalálja, nála hogyan hajlandó működni :)
    És még egy dolog, amire érdemes figyelni: Ha Storm of Zehir kampányt is játszod, a Team Rush feat-et (Teamwork Benefit-ek között van)fel ne vedd. Onnantól kezdve képtelen leszel elhagyni Neverwinter bájos kis városát.
    Jó játékot.
  • steweee
    fúúú, még jó hogy mcérdeztem. mire hazajövök lejön torrentről a platinum, és akkor majd telepítem végre a fasza erős új gépemen. ezer hála és köszönet neked érte !!!!!

• Kindred Blades
    Sorrendben, a két kiegészítővel, nálam így volt hajlandó bugmentesen működni.
    De NWN2-ről beszélünk, ahol érvényes a közmondás, hogy '"hány gép, annyi hibaüzenet". Vagy valami ilyesmi.
    1. NWN2 install.
    2. NWN2 patch 1.06-os verzióra (vagyis amikor az 1.10-et elkezdi tölteni, megszakítod)
    3. MotB telepít
    4. Dialog hotfix-et felrak (nem tudom, még mindig kell-e, de nem egy megerőltető feladat). http://files.filefront.com/NN2+Mask+of+the+Betrayer+Dialogue+Hotfix+English/;8721705;/fileinfo.html
    5. vo_x1.zip-et a játék könyvtárában megkeres, kimásol (a SoZ installer ugyanis okosan törli a MotB összes szinkronját, amit persze letölt aztán az updater, de mi a fenének töltsön le 333 megát, amikor szépen elrakhatjuk a sajátunkat is :) )
    6. SoZ telepít
    7. vo_x1.zip visszamásol
    8. Patchpatchpatch
    9. Esőtánc, csirkeáldozás, imák a nagy monitor-istenséghez
    10. Játék.
  • Elk Hunt
    Köszi!

Emlékeztem erre a host file-s megoldásra, anno a nwn1-ben is kellett (kellhetett), csak furcsa volt, hogy semmilyen névvel nem engedett csatlakozni.
    Thx.
  • steweee
    egy egy telepítési útmutatót vki gyorsan tudna írni ?
  • takysoft
    hosts file-ba ezeket próbáld be:

127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
    127.0.0.1 nw2master.bioware.com
    127.0.0.1 nwnmaster.bioware.com
    127.0.0.1 nwn2master.bioware.com

hosts file helye:
    %SystemRoot%\System32\drivers\etc\
    a %SystemRoot% általában a "C:\Windows"

64 bites rendszereken az "etc" mappa rejtett(total commanderben ott írd be, h "cd etc"
    a hosts file is védett lehet, olyankor át kell másolni valahova, beleírni, majd visszamásolni (vistán kikapcsolt UAC-cal persze)

azt a 4 sort írd be a file végébe

remélhetőleg menni fog.

ha ez nem segít, akkor esetleg próbálj másik játékosnevet:D (néha a hiba tényleg az, amit kiír:D)
  • Elk Hunt
    Hi,

Nos nem tudom hogy találkozott-e valaki az alábbi problémával: eredeti Nwn2+MoB+SoZ és nem tudok multit csinálni,mivel "a Játékosnevet visszautasította a szerver" című kedves szlogen száll felém.
    Ez annál is érdekesebb mivel korábban sose volt ilyen problémám, és kedvemre indíthattam servert, vagy mehettem multiban.
    Valakinek valami 5lete?
    Thx
  • takysoft
    felejtsd el a crackeket, játsz fixed image-el, ha nem tudod hol találsz, az a te bajod, ha nem tudod hogyan működik olvass vissza(vagy legfrissebb daemon+yasu asszem)
  • Calver
    óh kedves fórummotor, találkozz egy taliga kanos aprómajommal. mindenesetre ki tudod bogozni belőle, a fixed image a nyerő.
  • MrStokes
    Az angol kezikonyvet nem neked linkelte...
  • Syunas
    Ne aggódj, tudok angolul...viszont amint látom nem fogok többet megtudni ezen a fórumon:S
  • [Jakuza]
    Szerintem olvasgasd el elobb ezt a kezikonyvet.
    Nwn2 angol kezikonyv

Sajnos magyarral nem szolgalhatok.
  • Syunas
    Hali! Nem tud vki egy oldalt/linket, ahol a legújabb patch-hez (1.22.1588) nocd fix-et(hát ezt jól megmondtam, de remélem értitek mire gondolok) lehet letölteni? Már sok helyen néztem, de sehol sem volt, amit nem értek, hiszen már több mint egy hónapja kijött a patch. Szóval ha vki tud vmit, szóljon pls!!!
  • uiztu
    Már mint úgy értem, hogy nem tudod melyik, mit kell bejelölni? Bárd ilyesmi?
  • uiztu
    És, hogy lehet új kampányt indítani? Mert én még csak 4 napja játszom és
  • Kindred Blades
    Egyszerűbb talán, ha elolvasod. Indítasz egy új kapmányt/modult (nem kell játszani is vele, csak hogy eljuss a karakterkreáló képernyőre) vagy szintlépéskor megnézed a karakter leírását, le lesz pontosan írva, hogy millyen alapod kapod a varázslatokat illetve hogy mi alapján kapsz napi bónuszt (az alapnál több varázslat ellövésére lehetőséget)
    Egyébként Jakuza jól emlékszik, a wizz int -10 szintű varázslatokat tud használni (pl hiába vagy 16-os szintű, ahol ötös szintű varázslatokhoz már hozzáférnél, nem fogsz tudni akkorákat memorizálni, ha nincs legalább 15-ös intellected)
    De ha valóban izmos akarsz lenni, akkor inkább fontold meg, hogy új játékot indítasz egy melee karakterrel, és akkor nem kell varázslat se.
  • uiztu
    És nem tudnád pontosabban elmondani?
  • [Jakuza]
    Boltban vagy a leolt ellenfelek tetemet kifosztva.
    Esetleg valami bonuszkent adjak elvegzett kuldetes utan.

Amugy van eleg intelligenciaja annak a Wizardnak ? :D
    Ugyanis ha a szabalyra jol emlekszem, akkor a 0-as szintu varazslatokhoz 10Int kell, az 1-es szintuekhez 11Int es igy tovabb.
  • uiztu
    Most komolyan én úgy hallottam, hogy valami varázslattal vagy kóddal lehet.
  • Me0w
    A szteroid nevu varazslattal :p
  • uiztu
    Igen, és hogyan lehet a varázskönyveket szerezni és hogyan lehet tanulni. Amúgy melyik varázslattal vagy dologgal lehet azt csinálni, hogy a karakter izmosabb legyen?
  • [Jakuza]
    Nem ertem a kerdest. A varazslatszintek a varazslo szintjetol fuggnek, tehat szinteteket kell lepned, hogy magasabb varazslatokat tudj megtanulni.
    Amugy varazskonyvekbol, tekercsekbol lehet varazslatokat tanulni.
  • uiztu
    Helo!!
    Én most varázslatokat tanulok. De nem tudom megcsinálni a 0-nál magasabb szintű varázslatokat. Mert kell varázsló szint 1 2 meg ilyesmi. És azt, hol csinálhatom meg?
  • Kindred Blades
    Először szétforgácsolni a King of Shadowst, aztán a... 'sok kicsi King of Shadowst', utána szépen összeáll megint, na, akkor kell szétcsapni a szobrokat, majd a portált, és végül még egyszer a mobot.
  • nico000
    Sziasztok!!
    Mi a sz..t kell csinálni a kis king of shadows-okkal már mindent kipróbáltam.
    Rávarázsoltam a szobrokra a nekik megfelelő spelleket, rohangáltam körbe körbe.
    A mi a lényege???
  • Ryleh
    Szégyen,de banalis modon elekadtam..(off mivel az 1.el jatszok most)
    Csori karaktereim az elso fejezet vegen Destert akarjak kinyirni,,,a fegyvver in effekt,,,+2 es fegyok,,,semmi hatas,,,god mod semmit sem ér(utalok csalni,de mar kinomban ez maradt)....mi a megoldás??..tolvaj a fokarim,harcos a csatlosom.....
    +2 es szamszerij mergezett,fagy,elektromos,,,mindenszarral is inefffect,,,+1 es tor is az,,,,,LOL,,,
  • Ryleh
    Koszi az infot:)
  • takysoft
    eBay-t ajánlom. ott szinte mindent kapni.
    most nem annyira jó a forint, volt jó árban régen, de azért most se kifizethetetlen.
  • Kindred Blades
    Magyarországon tudtommal nem kapható, én egy idő után ráuntam a várakozásra, így megrendeltem külföldről.
    SoZ patch-el egyelőre fut stabilan minden, sőt, talán picit stabilabb az OC, mint előtte, szóval azt mondanám, nyugodtan patcheld végig.
  • Ryleh
    szia!!
    #7252"Megvettem anno a NWN2-t, a kiegészítőt (MotB) is,""...a kieget hol vetted?..
    koszi
  • Ryleh
    Sziasztok,,siekrult az alapot 3990-ert az 576 ban elkapnom:))meddig patchceljem,,azaz melyik verzio most a legjobb?(patch verzioszam erdekel)