Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a játék végén, miután kinyírtam Gariust, és mindenkit, mit kell csinálni, hogy az Árnyak királya elõjöjjön?
Jo megvan, erdekes erre eddig nem jartam. :->
Hogyan lehet West Harborba jutni, mert az az egy varos hianyzik a kereskedelmi utvonalaimbol, az merre van?
Nem az hogy nem tetszik a játék hanem csak annyit kérdeztem hogy itt a gonoszkodás jobb mint az egyben
Hello szerintetek menyit érdemes az arcane archer class ra rakni? 10et? vagy amenyit nem sajnálunk?

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

j0nNyKa
azt nem tudom, hogy lehet-e, de a játék rövidsége miatt alig jutsz el 15-16os szintre

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mi a szintkorlát a Storm of Zehir kiegészítõben? Maradt 20 mint az alapjátékban, vagy esetleg Epic szintekre is el lehet merészkedni ahogy a Mask of the Betrayer esetén is történt?

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nyugis
bocsánat lentebb elírtam, nwn 2!!! rõl van szó!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Nyugis
sziasztok!

VGA kártyához kapott ORIGINAL NWN" alapjáték bontatlan csomagban igen kedvezményesen eladó! itt a karácsony, akinek még nincs meg az most pótolhatja! 😉
érdeklõdni mailben!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

igy van.

j0nNyKa
természetesen lehet

ShaiHulud: részemrõl nem vitatkozom tovább, lényegében úgysem vezet sehová, neked nem tetszik, másnak igen, hurrá van.

Torzonborz
köszi a választ 😊 türelmes leszek .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Elk Hunt
Üdv, én kezdtem el foglalkozni "valami" PW készítéssel tök nulláról. Nos mint láthatod nincs kész...de azért folyamatban van a projekt. A részletekbe annyira nem akarok belemenni hogy miért is halad ilyen lassan, de az ujabb kiegészítõk megjelenésével mindig szükséges bizonyos "átalakításokat" csinálni.
Röviden azonban ha érdekel összefoglalnám a lényegét:
A modul ha elkészül a HCR rendszerben fog mûködni, egyedi faj és kaszt felvételi szabályozással, mivel igen táp kombókat lehet kihozni a megfontolt kaszt - skill - feat felvételekkel. Lesznek kasztok pl amiket nem lehet multizni, hát az okok ismertek ugyebár :-)
Jelenleg a mapok tervezésénél jár a modul, mivel a mûködtetõ script rendszer többé-kevésbé összeállt.

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"

Itt lehetünk nagyon gonoszok?
Torzonborz
hmm bocsi akkor rosszul emlékeztem . de innét volt vki azt tudom.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

lwb
Na akkor tegyük helyre a dolgokat. A társakat te generálod, mint az iwd-ben, ezért igen nehezen lehetne közöttük pl. Safiya vagy az az emos hagspawn, sem a moddoló kislányok kedvence, Bishop. De ez nem "lustaság", csak te nem követted a játék fejlesztésekor a sajtóhíreket. Az elsõ naptól ezt kommunikálták. Ha neked így nem jön be, az a szived joga.

És csak a pontosítás végett: a BG1-ben sem volt party banter, a csapattagok ott em beszéltek, ráadásul ott mégcsak nem is te kreáltad õket.
(A gold boxos adnd rpg-ket, meg a darklandset már fel se hozom ...)

Ez nem játék, hanem kiegészít egy játékhoz. Ezt ne tessék elfelejteni, amikor a hosszúságot nézzük. Az ára is ahhoz mért.

en tojok az "igazi rpg"-re. leirtam mar, hogy miert volt jo az nwn2 es az elso kieg:
-Szemelyiseggel rendelkezo tarsak, akiket megszerettel, megutaltal szoval akik erzelmeket valtottak ki belolled..
-Maga a story es ahogy azt feltalaltak a jatekosnak.

es mielott ugrabugralsz: direkt kerdeztem, hogy akkor vannak olyan tarsak mint az elodben vagy sem. amit te irtal az az volt, hogy vannak henchmanek, az nalam nem egyenlo az elodben szereplo tarsak szinvonalaval. ha ez hianyzik ebbol, akkor az igenis a fejlesztok lustasaganak koszonheto, tetozve azzal, hogy ezekszerint ahogy te irtad meg nagyon rovid is a jatek.

azt meg sejtheted mennyire zavar engem, hogy neked mi nem tetszett az elozo ket "epizodban", attol nekem meg baldurs gate1-2+kiegek utan a legjobb hangulatot ado rpg jatekok voltak.

takysoft
szerintem rosszul emlékszel, sajnálom, de sosem gondoltam ilyenre.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Torzonborz
taky jól emlékszem hogy Te kezdtél el csinálni valami pw-t ? hogy haladsz vele ?

j0nNyKa
attól, hogy egyre undorítóbban ócsárolod, nekem nem fog kevésbé tetszeni.
de csak most, csak neked leírom még1x: nem csak általad generált társaid vannak -- ez azt jelenti, hogy n e m c s a k általad generált társak vannak
nem kell játszani a fanatikust, nyilvánvaló, hogy az "igazi rpg fanoknak" nem tetszik az új rendszer, én ezt belátom, legyen így, de az "igazi rpg fannak" akkor elvileg elég sokmindent ócsárolni kéne
kockával meg papíron mikor szedsz össze +6os itemeket? mikor leszel 15-20as szintû?
nagyjából érted, mit akarok?
egyébként igenis volt 1-2 negatívuma a régi, jól bevállt rendszernek; én pl. azért nem fejeztem be khelgar questjét, mert nehogymár monk legyen belõle, és ez csak 1 példa, többet nem hozok fel, mert nem alszol 1 hétig.

Milyen class a fõ embered?
BEAST
Teljesen igazad van, pont ezert nem szerettem meg az iwd sorozatot... a tortenetuk jo, de ez a szemelytelen partygyartas nagyon nem tetszik. Szerencse hogy az alap nwn2 es az elso kieg nem ilyenre sikerult.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mer megszereted a nema tarsaidat akiket te generaltal le? vagy megis van benne sajat szemelyisegjegyeik? beszologatnak? vannak kulon questjeik?

sokkal inkabb ugy gondolom olyan mint a fos iwd2 ben bar talan mar egyben is ilyen sajat party generalas volt. pont ezzel irtjak ki azt amiert az nwn2 alap es a mask ,reszben ujra felidezte azt a hangulatot amit a baldurs gate jatekok alatt ereztem. a masik resze a tortenetmeseles.

j0nNyKa
ah, viszont undorítóan rövid lett szerintem
10-15 percet rohangáltam a boss fight után, mert eszembe nem jutott volna, hogy máris vége :\

j0nNyKa
igen voltak, itt is lehetnek

takysoft
hehe, de sznob kérdés 😄

(amúgy nemtom, bocs)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

1920x1200-as felbontas mellett van ra mod, hogy megnoveljuk a fontok meretet a dialog ablakban? Mert igy olvashatatlanul kicsi.
Milyen Class a fõ embered?
BEAST
Jobb mint az egy, szerintem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én csak az egyel játszottam milyen a 2
BEAST
pontosan <#eljen> ... egyszer majd megveszem a kieget, de most elegge lehangolt ez a csapatepitos tema 😞

csak hogy az alap nwn2 es a mask-ban sem neveznem henchmannek a tarsakat, az tul lekicsinylo rajuk nezve 😞 (ha lehet ilyet mondani egy bithalmazra😄) pont ezaz hogy azok ott tarsnak voltak tekinthetok a kidolgozottsaguk miatt. en midnkettoben talaltam olyanokat akikhez ragaszkodtam vegig.

j0nNyKa
tévedés ne essék, van hanchman rendszer, vannak hanchmanek, csak talán nem akkora "személyiségek", mint eddig
továbbmegyek, az új party rendszer csilliárdokkal veri nálam az eddigieket, végre minden karinak megvan a szerepe, nem a fõkarit kell "mindenesnek" megtenni
tény, hogy egyeseknek hiányozhat, ahogy a hanchmanek nyírják egymást, cserébe viszont kapunk egy -szerintem- rettentõ jó rendszert
a viselkedésüket most még szélesebb skálán állíthatjuk, ez nagyon jó, kellett már
mellesleg anno képtelen voltam találni 3-4 olyan hanchmant, akik igazán a szivemhez nõttek volna, itt meg az általam kreált karik természetesen maximálisan
jó hír mellesleg, hogy a storyba visszatér 1-2 régi arc, de nem akarom lelõni a poént
az új arcok is elég karakteresek, az élükön sa'sani-val, na de ezt majd mindenki látja
a küldetések kicsit változatosabbak lettek, hála a térkép-rendszernek
eddig a fõ story szál kellõen változatos
a nehézség talán picit ingadozó a nem-lineáris játékmenet miatt, de azért általában lehet sejteni, hogy mi mennyire erõs
a trade rendszer frankó, könnyen "rá lehet függeni" az egész hangulatára
bugot-hiányosságot még nem találtam, lekopogom

erõsen ajánlom elõször az alapjáték végigjátszását(akár újra), hogy mindenki tisztában legyen vele, hogy mi miért van éppen úgy, ahogy

Senki nem Zehir?
A játék kicsit lassan indul, de amikor visszatér a történet a Sword Coastra hangulatos lesz a story.
A gyorsvarázslatok lista tetején az egyik gombbal tudod ki/bekapcsolni ezt az állapotot.
Be van kapcsolva a spontán varázslás és minden varázslatot szörnyidézéssé konvertál (papnál meg gyógyítássá). Van rá egy billentyû, csak már nem emlékszem melyik.
jerome
Sziasztok. Van egy kis problémám a játékkal. Indítottam egy druid karaktert és bememorizáltam egy pár különbözõ varázslatot, de csak a szörnyek idézését tudom használni. A gyors varázslatoknál látom a különbözõ tipusú varázslatokat, de ha rámegyek az egérrel valamelyikre a varázslat eredeti neve csak a zárójelben mutatkozik meg a szörnyek idézése után. Pl. rámegyek a kérgesbõrre és ezt írja ki:
Szörnyek idézése II (Kérgesbõr)
és persze nem a kérges bõrt varázsolja hanem a szörny idézést.
Ha pl rá megyek egy másik karakterre és azt vezérlem a gép kasztolgatja a bememorizált varázslatokat. Nem tudom mi lehet a gond.
Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Köszi. 😊

Methylisocloro
Storm of Zehir is compatible with either NWN2 or NWN2 with Mask of the Betrayer installed.

Elk Hunt
Azt hiszem lvl 30 továbbra is a korlát, gondolom lesz még egy kiegészítõ amiben ezt fel fogják oldani. Jó kis üzeltpolitika...

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

na ne mar 😞 pont ettol volt nwn2 szuperjo, hogy tarsaidnak volt eloelete, szemelyisege :\ nwn1-ben is utaltam a henchman rendszert emiatt. meg id sem volt tul nyero nalam 😞

ez eleg lazy megoldas akkro a fejlesztoktol, ha nincsnek kidolgozott npck akiket felvehetsz partytagnak :\

[Jakuza]
Csak az eredeti Nwn2 kell a Storm of Zehirhez mas kieg nem ?
Valamint mekkora a szint limit 20 vagy 40 ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

én tegnap éjjel 1 óra körül (vagyis már ma) indítottam egy wizard-ot de én levertem a parton álló tömeget egyedül 😄 nem is figyeltem a csapatkészítésre, pedig néztem is, hogy van rá lehetõség, de gyorsan akartam egy kis akciót, hogy változott-e valamit a rendszer. Majd ma indítok egy értelmesnek látszó party-t. Mondjuk wizard, warlock, fighter meg még nem tudom mi.

BlackShadow
crap :\ na mind1 majd vmikor biztos kiprószálom mert nwn-ek mindig is favoritok voltak!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BEAST
Nekem pont nem tetszik ez a modszer, nalam most vagta el magat a kieg...

Pontosan eltaláltad. Ez volt a legnagyobb dirrel beharangozott újítás. Csapatod minden tagját Te csinálod, álá Icewind Dale. Én ezt a módszert amúgy jobban szeretem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

BlackShadow
ejj bakker 😞 úgytûnik ehez a kieghez mindenképp kell kreálni egy egész csapatot az elején? ugyanis a sok izé ellen semmi esélyem egyedül.. nem szeretem mikor több karakter történetét/elképzelését nekem kell kitalálni :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Cimbora, az internet oly nagy. Valahol megtalálod és a kieg miatt seedet is kapsz nagy valószínûséggel.

Most Act1 könyvtárban (levéltár) járok. Éppen a rejtvényt oldom meg mindjárt. Druida a fõkarim (ahol tudok, druidát indítok).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kell az alapjáték. A kérdésre meg max privátban kaphatsz választ vkitõl, aki tudja... (attól, hogy nem tettem be egy ótvarnagy "No Warez!" feliratot a bannerba, nem jelenti azt, hogy szabadon bárhogy lehet warezolni 😛)
Az Neverwinter Nights 2 Storm of Zehir-hez kell az alap játék is? Honnan lehet szedni nem talátam más sehol?

Hát én pont a lélekfalás okozta nehézségek miatt álltam le a Mask Of the Betrayerrel 😛 De az új karimmal csakazértis végigtolom 😄 (mert a történet nagyon is érdekel)

Ja, és közben még tolom a Baldur's Gate 2-t is, amelyrõl sajnálatos módon eddig lemaradtam 😛