7862
-
#7337 Sziasztok, ma földobtam a játékot ami full eredeti s felpatchelt minden 1.22-ig ami ugye a legfrissebb, magyarítást hozzácsaptam s amikor a Sikoltó Fűzfa fogadót szeretném betölteni egyszerűen kifagy a játék... ez mitől lehet...(egyéb hw-es dolgokban nem hiszek, mert akkor nem itt jelentkezne)
Köszi előre is a válaszokat... -
sirdond #7336 én se találtam, csak olyat ami x ponttal elmozdít valamelyik irányba
mindegy, akkor marad így
a questeket amiket már nem tudok teljesíteni azt hogyan lehet törölni? -
tomcsa4 #7335 Rákerestem, nincs olyan cheat. Mondjuk annyira nem vágom a csíteket, mert sose használom, de megnéztem 2 weboldalt és ott nem volt.
Jellemedet tudod alakítani a játék során. Természetesen a szopófaktor nagy. Megesett, ohgy a druidámmal túl sok jót csináltam és semlegesről semleges jóra változott a jelleme. Ez azt jelenit, ohgy a bölcsességből levont jó sokat, azaz használhatatlan lett a kari. Szerencsére régebbi mentésemet vissza tudtam tölteni. Ennél a játéknál vigyázni kell. -
sirdond #7334 létezik konzolparancs,vagy valami arra,hogy átírjam a karakterem beállítottságát neutral-ról másra? -
tomcsa4 #7333 Ja van fórum is, de meglátod, ha megvizsgálod a honlapot. -
tomcsa4 #7332 Angolul tudsz?
Baloldalt válaszd ki, miről szeretnél olvasni (végigjátszás, kasztok, fajok), katt rá, majd a bejövő oldalon jobboldalt sorolja fel a lehetőségeket (bal oldal változatlan marad).
Szerintem egy kiváló oldal, RPG és H&S játékosoknak kötelező. :) -
sirdond #7331 köszi :)
Nyugis: na ilyesmire gondoltam, kösz
-
#7330 rpgvault -
#7329 csak az első kieggel játszottam. érdemes felrakni, mert ad pár új kasztot meg növeli a szintlimitet, de új tárgyakból nem sokat látsz majd az alapjátékban.
mivel a játék autopatcheres, szerintem ügyeltek a mentések kompatibilitására. de ha mégsem, akkor backup, azt reinstall.
weboldal, ami komolyabban foglalkozik.. erre válaszoltam. EZ a fórum:) -
sirdond #7328 azért ennyire nem akarom beleásni magam
de tény,hogy egyik kérdésemre se adtál választ :) -
#7327 hát az itteni 7327 hozzászólásnál komolyabban foglalkozó oldalt még nem láttam.
ha érdekel a játékról mindenféle jóság, olvasd el őket(7k hozzászólás azért nem 3 heti olvasnivaló) -
sirdond #7326 sziasztok
most találtam rá a játékra
érdemes felrakni a kiegészítőket? lehet utána használni az alapjáték mentéseit?
illetve van valami magyar weboldal ami komolyabban foglalkozik a játékkal? -
#7325 ugye nem próbáltad crackelni, vagy ilyesmi? -
#7324 hát éppen úgy, hogy nem csatlakozol a netre.(húzd ki a modemet pl) -
fbd195 #7323 Hali.. Hogy lehet úgy coop-ba játszani(LAN-on) hogy nem csatlakozok a netre?? -
#7322 Hát csak nekem nem vistám van meg windows 7em. A telepítés meg normálisan lement. Viszont a patchelésnél cseszekedett valamit. -
tomcsa4 #7321 Én szerintem rosszul ment fel a játék. Vagy a játék nem kompatibilis teljesen a Vistával/Windows 7-tel.
Nálam az első részénél volt az, ohgy néha-néha teljes sötétségbe borult minden. Aztán kiviáglott. :) -
#7320 Szevasztok, egy elég nagy gondom lenne. Már az elején egy gondba ütköztem, hogy egyszerűen nem engedi bekapcsolni a víz tükröződését. De az akisebbik gond. Nincsenek karakterek! A karakter készítésnél sem lehetett látni a karakteremet. Meg elindul a játék, ott is beszél valaki de senkitse látni, még az ellenséget se, senki. Tudni hogy ez mitől van? Valaki segítsen! -
magua6 #7319 Sziasztok. Kérlek segítsetek nekem, elakadtam a játékban a Crossroad keepnél (keresztút torony) egy barlangon keresztül behatoltam az épületbe, ott a pincébe megöltem mindenkit, aki a szertartást végezte. És innen nem tudok hova menni, az ajtók zárva vannak, vagy egyszerűen nem hagyhatom el az épületet. Előre is köszönöm a segítséget. -
wednes #7318 Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek. A játék tökéletesen működik. -
tomcsa4 #7317 Wednes nevében is köszönöm! -
#7316 dxdiagn.dll
Vista64 SP1 Business-ből.(frissen kimásolva:D)
ha kell... -
wednes #7315 Erre majd, csak később tudom megadni a választ. Most 7VG-re átjöttem a barátnőmhöz. Kipróbálom amint lehet. -
tomcsa4 #7314 Szívesen. Működik a tipp? 312-es HSZ-emben lévő megoldásra vagyok kíváncsi, hogy működik-e. :) -
wednes #7313 Köszi szépen a segítséget és a tájékoztatást.
Most legalább tudom honnan fúj a szél. -
tomcsa4 #7312 Ahogy olvasgattam ez ügyben, avval van a baj, ohgy a játék lecsekkolja a hardvereket. Igenám, de hibásan került az adatbázisban a dolgok, mert az összes piacon lévő kártyát elutasítja.
Valakinek van 64 bites megoldása is:
itt Repalankas nevű fórumozó HSz-e, alulról a negyedik. -
tomcsa4 #7311 Próbáltam nézni egy megoldást a bajodra. Találtam egy csókát, akinek hasonló a baja. Itt van. Valak iazt mondta, hogy 7048 build óta nem működik a játék (64 bites OSről beszél).
Első HSz a probléma, második egy lehetséges megoldás. Alatta valahol lesz, aki szerint ez egyáltalán nem a játék hibája, hanem Win7-é, mivel 7000-es builddal működött. De nézek még infót, hátha találok, mert megoldást nem írtak le.
Magyarázat még hozzá: valószínűleg a DX 11 kever be. Mert a 7000-es buildben nem volt még benne és ott megy a játék. Később tették bele és nem megy. Ezt fejtegetik.
Egy lehetséges megoldást is írtak:
Steps:
1) You need "dxdiagn.dll" from Windows Vista. It can be found in system32 directory (For example, C:\Windows\System32). This file is part of directX redistributable, so you can download it without breaking any copyrights.
2) Find "dxdiagn.dll" in your Windows 7 system32 directory and take ownership on it. Rename it for "dxdiagn.dll.old".
3) Copy Vista's "dxdiagn.dll" to Windows 7 system32 directory.
4) Voila! Now you can play NWN2)
Tested under 7068 x86 build. -
wednes #7310 A legfrissebb mindenből. -
#7309 hülye kérdés, de legfrisebb grafikai driver, directx megvannak? -
#7308 érdemes megkérdezned az rpgvaulton, ott tudni fogják a megoldást! -
wednes #7307 Lehet ez van a dologban, bár VGA-ra ír hibaüzenetet, de azt meg nem akarom elhinni, hogy nem ismeri fel. -
#7306 erre nem esküszöm meg de mintha ugy hallottam volna hogy az NWN2 nem szereti a 64 bitet... -
wednes #7305 Üdv. Megvan eredetibe az NWN 2, még a 3850-es VGA mellé adták. Akkor feltelepítettem, belenéztem, de nem játszottam vele.
Most kedvet kaptam jobban elmerülni a játékban. Azóta annyi változott, hogy a gép frissítésen esett át, több RAM, erősebb proci, a 3850-est egy 4830-as váltotta fel. És ami még fontos lehet, az XP-t meg egy Win7 X64 (7100).
A problémám egyszerű, a játék nem indul.
A hibaüzenet szerint, nem "detektál" 3D Videokártyát a játék.
Próbáltam patchelés nélkül és azzal is (auto update). De nem történt változás. -
Hungarian McGee #7304 Nagy segítséget szeretnék kérni. EGY RÉGI BUILD-t keresek, ami NWN1+2 kieg alatt nagyon sok jó pillanatot szerzett nekem, és most szereztem be a 2-t meg a kiegeket és szeretném kipróbálni hogy itt is működik-e. Szét googliztam az agyam csak ez után jöttem ide hátha valaki ismeri/ használta.
Amiket biztos tudok:
monk29/1sorc vagy bard/10RDD
Angol build, a srác egy zseni volt, nagy wisdommal kezdett és a RDD segítségével vált igazán frankó karakterré.
Monk 4 lvl aztán 1 lvlsorc 10RDD és utána végig monk volt a fejlődés
lvl40-n kb fél oldal feat volt a karinak és kb félisten kategória volt
whirlwindet is tudta használni a kari, amihez valamiből nagyon magas pont kellett
ennyire emlékszem, nagyon köszönöm ha valaki tud segíteni, vagy hasonló buildet tud ajánlani NWN2-ben
-
Kindred Blades #7303 Az íjászat eléggé el lett kettyintve a játékban, tekintve, hogy nem igazán vannak nagy távolságok, nem jön elő az igazi ereje. Azért persze össze lehet hozni hatékony buildeket.
Ha teljesen lövészetre specializálódott karaktert akarsz, akkor érdemes az Arcane Archert megcélozni. A legnagyobb előnye a +os nyilak, felpakolsz párezer vampiric nyílvesszőt, minden lövésed mágikus, így nem kell olyan nyílvesszőkkel bajlódni. Arcane caster kaszt is kell hozzá, arra a bárdot kifejezetten tudom ajánlani, remek kis aurái vannak, kiegészítésnek használható, és sok skillhez fér hozzá, a varászló/mágus amúgy se ér sokat, ha csak kevés varázslat-szinted van.
Hogy harcos, kósza vagy zsivány (avagy tolvaj, kalandor, kiadásonként változik a neve :) )? Kósza csak akkor javasolt, ha magas erővel és visszacsapó (composite) íjakkal operálsz, mert archery specen megkapja a feateket, akkor is, ha nincs meg az alapkövetelmény, ergó erre nem kell dex-et pazarolni. Viszont kisebb lesz az AB-d.
Kalandor, mint olyan remek, rengeteg skillpont, uncanny dodge, és ha be tudod forgatni az ellenfeleket, a sneak attack-ból fakadó bónusszal egész hatékonyan lehet lődözni.
Harcossal viszont hozzáférsz a fegyver spechez, ami sosem árt, ha van, és egyébként is, több featet oszthatsz le.
Mindkettő jól hangzik, nem?
Szóval ha én csinálnék lövész karaktert, valahogy úgy festene: AA/Bard/Fighter/Rogue, szigorúan zsivánnyal kezdve a négyszeres skill-szorzó miatt.
Alternatívaként mehetsz wood elffel és AA/Bard/Rogue/Ranger felállással, az alfaj favored kasztja épp a ranger, szóval csak a bárd és zsivány szinteket kell kiegyensúlyozni.
Ha OC-t vagy valamelyik kieget játszod, mindenképp a zsiványt javaslom, az a sok skillpont nem veszik kárba.
No persze a mély-multikasztolást csak akkor javaslom, ha már ismered az ide vonatkozó szabályokat, vagy legalább az xp-hátrány elkerülésének módjait. Egy fél óra alatt át lehet nézni az egészet, szóval nem vészes.
Ha nem akarsz vele szöszmötölni, akkor zsiványra szavaznék, a fentebb említett indok miatt. Rengeteg skillpont, sneak attack :)
@csgj Elvileg mennie kéne. -
csgj #7302 A legújabb patch-et fel lehet tenni az alapra + a mask of the betrayerre? Csak mert az új patch a Storm of Zehirrel jött ki, és nekem nincs fent az a kieg... -
#7301 kalandor + misztikus íjász(kell hozzá 1 szint varázslóféle is) -
#7300 Egyértelműen a kalandor (ranger). A harcos (fighter) a közelharcos fegyverek mestere. -
Fruta #7299 Melyik kaszt alkalmasabb íj használatra, a kalandor vagy a harcos íjász szakértelmekkel? -
steweee #7298 legalább néhány példát mondhatnátok, mert még semmit nem sikerült létrehoznom