Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, hát szerinted biztos alap a 2 giga ram, meg x850, de sajnos én pl.: nem engedhetem meg magamnak. Csak annyit nem szeretek, amikor valaki rendelkezik egy elég pöpec géppel, s riogatásról beszél, amikor valaki megjegyzi, hogy nem sokkal gyengébb gépen igen roszul megy.

luminatar
Nekem: A64 3200+ alap orajelen: 2G ram: Sata: X850 GTO -256- -legujabb catalysttel-: 1280 High-ban gond nelkul elvezheto a jatek, ne riogassuk mar az embereket hogy nincs optimalizalva. Lehet, hogy hatalmas Siegek alatt belagolna ebben a configban, de majd nehany dolgot visszaveszek, pl dinamikus arnyekokat, aa-t.

A patch sem segít ezen. Ez van. Engem inkább az irányítás bosszant. Szerintem a Kotor irányítása tökéletes volt, minek téretk vissza erre az nwn1-es szarra? :-( Viszont a sztoriban a karakterek nagyon zsírak. Látszik, hogy a Kotor2-es arcok csinálták, már ott is mindenki nagyon jól ki volt dolgozva az egymáshoz való viszonyával.

Még mindig érdekelne ha esetleg tudja valaki h. hogyan lehet a fekete négyyzetet eltüntetni a log ablakból!! Borzasztóan zavaró!!!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

ArtanisNerwen
Reggelre meglesz nekem is 😊

Artanis

Meg lehet valahogy oldani azt, hogy ne a C:\ meghajtón lévõ doksik\temp könyvtárat szemetelje tele a játék? Mert megtelik a partíció, és utána nem tudok menteni :|

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

á...én ezzel nem nagyon fogok tudni játszani így... pedig naon bejönne. csak hát ha akad a katakombákban, meg a házakban és jó kis dándzsönökben, akkor úgy nem teljes az élvezet. de ezt nem értem...általában más játékoknál pont, hogy a külsõ tereknél szaggat be. hát ez van...nem teljesen érte meg az a 30 óra, ameddig töltöttem le. (hát még jó, hogy nem vettem meg! xD) De olyan jó, kis hangulatos faxa game lenne....csak hát íííígy
Alwares
Egyébként az árnyékok teljes kikapcsolása sokat dob a a grafika gördülékenységén! Jah és szerintem bloom effektet kapcsoljátok be! Nagyon megdobja a látványvilág hangulatát és nem lassit be szinte semennyire! Én inkább levettem 800*600-ra, árnyék ki a többi dolog pedig fel, és egész jól fut az én ócska vasamon is. Terrian minimapping még rendesen be tud lassitani. Más gond nincsen, szerintem nem lett annyira rosszul optimizálva mint sok más mostani játék (Gothic, DarkMoMM)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hm...de azért az inibe bele lehet turkálni, és átállítani a vizet 😊
nálam sincs olyan...így a víz télleg elég gyengus
ááá, ez így nagyon durva...eszméletlen vasigényes...vagy csak kéne a patch... a kinti tereken még szépen megy, de a házakban felfoghatatlan módon akad mint a dög.. vmi segítség rá nincs a patchen kívül? mert nekem azt nem engedi a game...
Zomil
nála antisopic szürés sincs😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
eddig 4-et ismerek a torpe harcos , az elf druida , a thiefling tolvaj es a human sorci ... biztos van meg 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kb hány hán felvehetõ NPC van? Reméllem csak nem az a 3.
lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, de vajon miért nem látszik nálad az advanced beállításoknál a Water (reflections,refraction) ?
Én még csak most töltöm a játékot, de gamecopyworld-ön úgy láttam van fixed image. Az elvileg mûxik mindegyik verzióval.
ScarY MAN
valaki tudott hamachin jaccani?
mert en reggeltem meg minden de nem lehet valahogy kijaccana a reggelest?
Es most nem kell az hogy vegyem meg eredetibe meg hasonlok 😊

...

MrDevil
ezek szerint senkinek semmi ötlete erre #1074 ??

Ezért kell a PROCYON vörsön😊😊
hát nekem nem is engedte patchelni....
Zomil
kell kb 3 giga szabad hely

sajna multira nem tudta regelni😞(

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MrDevil
Valaki megtudta csinálni a Guardpostos questet Neverwinterben ???

ja, már láttam alul, hogy vki azt írta lehet patchelni a crackessel is.
Csak az a baj, hogy az updater megáll egy csatlakozásnál, és nem akar tölteni...pff.. máshol meg nem találom a patchet
BEAST
en a thieflinget hagytam otthon , druida nem art a druida szal vegigjatszasahoz , raadasul healer is meg jo buffjai vannak :p ... sorci meg egy elmebeteg , de eleg eros , a torpe meg must have , legjobb arc a jatekban 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na háj, én is játszok végre 😊 eddig minden nagyon profi, a bugoktól eltekintve. na meg a gépigényrõl annyit, hogy nekem még itt az elején csak a házban akad a játék. de ott nagyon...nemtom mitõl van ez... ja, és a patch-et sztném kérdezni, hogy mûkszik e a crackelt verzióval? (vagy van e már patchcrack?)
Tegnap jott ki, es mar patch van hozza ? Csaknem megint egy beta tesztet kaptunk, mint a Gothic 3 ?
Egyebkent honnan lehet ezt a patch-ot letolteni, mert en nem nagyon talalom.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Druidot nem szeretnék a csapatba inkább egy maget v. sorcit. A törpe megnem jön be. De a Thielfling beszólásai jók.

Szóval itt is Kotor stílus lessz? Akit megismetem azt már nem hajthatom el a fenébe, hanem a "bázisban" marad és magammal vihetem ha akarom?
antgecc
Plz help!
Install után ezt írja:

A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Ha elindítom a Pr0t stop 1.0-t, az meg aztirja hiba van a registriben:
HKEY_LOCKAL_MACHINE/HARDWARE/DEVICEMAP/Scsi
HKEY_LOCKAL_MACHINE/SYSTEM/MountedDevices

mi lehet a gond?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MerlinW
Végülis csak a controls-t kellet volna végigfutnod...

Más:
Nem tettem fel a patch-et, és gyors, nem fagy, lehet menteni, buli minden.

[merlinw.org]

Látom itt a képen nincs az a kis konzolablakhoz hasonló izé ami engem idegesít. A bal alsó sarokban a chatwindow fölött van és nem tudom eltávolítani. Tud valaki segíteni?

Húúú, a quicksave-ért örök hála. :-)

inventory: i
quicksave: F12

MrDevil
nincs mit 😊 engem is ez szivatott 😊 mondjuk most meg minden percben lefagy neverwinterben 😞 vagy savenél vag beszélgetés közben !

TVelvet
lol és téleg!!! köszi szépen
Ühümm. Kösz, én a textúraméretet mediumra raktam, meg shadows ki, s fények is 2 darabra vannak téve. Mondjuk jobb lenne nagyobb felbontásban nyomnom 20"-os monitoron, de ha nem bírja hát nem bírja...

Nem fogalmaztam pontosan sry 😛 Ezekkel a beállításokkal játszom:

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TVelvet
ezlol... kevés a hely 2 giga szabad hely van mellete
quicksave hoooogy?!?

MrDevil
azért nem tudtok kimenni az elsõ helyszínrõl mert kevés a hely neki, valószínûleg több particíód van és kevés a hely neki a C-n szóval csinálj plusszba egy két gigát

Környezet-shader? Hol lehet olyat állítani? Vagy gondolom nálam azért nem állítható, mert sm2.0-s a kártyám.

Végre sikerült ma elkezdenem a játékot 😊 Ember-wizarddal kezdtem, remélem nem fogom megbánni. Grafika nagyon tetszik, amd3200/1gbram/6600gt-vel egész tûrhetõ minõséget lehet kicsalni belõle, egyedül a környezet shaderét kellett levennem low-ra, hogy teljesen akadozásmentesen fusson. A zenéje szerintem telitalálat.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

quicksavelni mivel lehet? Meg az inventoryt jó lenne, ha a portrén duplaklikkel elõ lehetne rántani.

rotator
Thx!

EU megjelenés november 3. Elõrendeltem én is, csak a hét közepéig érdekelne a "direct connect neten keresztül lan" buli. Hamachni nekem nem pálya, nem megy rádiós nettel.
BEAST
es miert szeretnel megszabadulni toluk , legjobb amikor csipkelodve beszolnak egymasnak a torpe , a kis tolvaj meg kesobb a sorci hatalmas szovegeket nyomnak majd 😄 ... nwn-ben a nagybatyad kocsmajaban tudod majd atalakitani a csapatodat mielott kimesz rakerdez kit szeretnel magaddalvinni

Az alt-tab fagyi az egyben is volt, de az szoprendszerhiba nem nwn. Nemtom mit értesz megfagyáson, úgy marad a kép? Ha csak annyi akkor nyomkodd az Alt-ot, ha totál fagy akkor passz.

Nya, ami nekem kéne: hova a rákba akar csatlakozni, mikor multira mennék? Gondolom a masterszerverre. Valaki megmondaná az IPjét, hogy le tudjam tiltani? Akkor menne Direct connecttel. Pár vírusírtó kiírkál ilyeneket, talán a kerio meg a norton is.
Hoppá...mégis kell prot.stop hozzáá...😊 De anélkül enged patchelni ami egy kicsit fura😊😊
rotator
Kipróbáltam, eddig tetszik, bár menteni nem tudok, mert Reloaded verzió + patch + régi crack! 😄 Mikortól lesz kapható egész pontosan (a november egy kicsit tág fogalom)?

ScarY MAN
En tudtam reggelni...azon belul meg vannak serverek 😄 meg LAN opcio is szal 😊... az mas kerdes hogy meg nem probaltam csatlakozni serverekre...😄

...