7862
  • Me0w
    En is felvettem mindenfele feat-ot, craft wand meg ilyenek, de a jatekban annyi item esik, hogy ez a zavaros craft rendszer teljesen felesleges lett benne. Minek keresgeljek mindenfele essenceket egy + 3 int headbandhoz, mikor vehetek barmikor (A penz szinte vegtelen a jatekban, Act I kozepen 75k-val rohangaltam). A masik ami zavar, hogy egyik spellhez sem kellenek komponensek. Pl. Fireballhoz kene bat guano es sulfur, stb.
  • OculusDei
    és hogy lehet essencet kreálni a fogak/szárnyak/tüsszentésekből? erre még mindig nem jöttem rá. émmeg felvettem az item creation feateket azt nem tudom használni...
  • metyo
    Jah és az a csomó secret door meg hogyan nyílik?
  • metyo
    Sziasztok!Egy nagy kérdés, Neverwinter Archives-ban vagyok, megöltem már mindenkit, de van egy ajtó amihez spec kulcs kell, az egész épületet végigkutattam de sehol nem találom. Tudja vki h hol van?
  • dzsonesz
    válasz::

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azt a lgkonnyebb kinyirni Ammon Jero ordibálja is a csata közbe folyamatosan ,h mit kell csinálni.... amúgy neki van 1 skillje ,amit az utolsó statue nél szerzett a ceremony of purification quest alatt valamilyen web a neve ha jól emlékszem azt süsd el és akkor pofátlanúl sima ügy kinyirni a kis szarokat ... utánna meg oriás lesz belőle , akkor a szobrokat kell szétverni meg a portált és végül őt
  • fixpont
    SPOILER

Segitene valaki, hogy kell megcsinalni a veget? A nagy king of shadow is mar kiirtja a fel csapatomat, aztan lesz belole sok kicsi es azok lehentelnek barmit csinalok. Meg sem lehet oket olni allandoan ujra jonnek stb.
  • Lord Zax
    Erre énis a végén jöttem rá hogy mik azok az essencek. Meg arra is hogy csomo komponenst is szétlehet szedni a mortar-al. lényegében nemsi craftoltam egy itemet se, mert jobbakat találtam, meg a feateket se pocsékoltam arra. Meg nemértettem hogy müködik, mennyi enchant lehet egy itemen.
    ja meg jut eszembe, jopár buggal fejeztem be, de nem zavart, a végére pl 3 gint kardom volt, meg sokszor töltés után duplázott itemeket.
    Amire nem jöttem rá, hogy miért voltak korlátozva a merchek keretei. addig ok hogy x pénz volt nálluk, de a max összeg is levolt szedve, több olyan cuccom is maradt a végére( a törpnél kb 900 fontnyi cucc) amiket nem adtam el mert 20k volt a max, és sokkal többet ért. Mindig tartogattam hátha a köv árusnál magasabb lessz a határ, de közbe meg vége lett. :)
  • dzsonesz
    jah ok ezzel sose szarakodtam , mostmár tiszta, htx
  • ShaiHulud
    ugyebar essencekbol van tobb tipus es tobbfele minoseg(faint,weak, glowing..stb) nah most lehet oket alchemyvel downgradelni illetve upgradelni. tehat ha van mondjuk egy legjobb minosegu essenced es a legrosszabb minoseg kene akkor csak siman ranyomsz inventoryban a mortar&pestlevel (alchemyhez ami kell item) az essencere es maris rosszabb minosegu lesz:) ha meg jobbat akarsz akkro azt ugy tudod hogy bepakolsz 2 azonos minosegu essencet az alchemy lab-ba(vagy mi a turo a neve) es ranyomsz a mortar&pestlevel, mintha enchantolnal egy itemes, es voila maris ott van bent 1 jobb minosegu essence:)
  • dzsonesz
    jah azt vágom ,h kiről van szó , csak arról nem volt fogalmam , h honnan szerezzek faint power essence -et , nah mind1 majd talán másodszorra rájövök
  • ShaiHulud
    sikerult, beidezed aztan ott bizniszelsz vele, hogy ahhoz hogy segitsen neked, kell valamit adnod neki, blablabla. szoval a lenyeg hogy utana meg kerne megitn egy craftolt itemet, mint a focus csak mas alapanyagokbol, aztan ugy tudom kerne meg egyszer (szal osszesen 3 craftolt cucc kell). de en ezzel mar nem pocsoltem, nem tudom mit segitene. bar gondolom ez erdekelt volna teged igazan:D amugy nem demon hanem devil es mephasm az, akit mar korabbrol ismerhetsz (o volt akit az act1 vegen banisholtal hogy atjuss az erokapun, illetve o volt ammon jerro havenjeben is.
  • ArtanisNerwen
    Ez kell ahoz hogy lehessen PWt fejleszteni. PW=Pesistant World, vagyis állandó világ. Itt most mindenkit a single campaign végigjátszása izgat, de ez elég hamar le fog csengeni. Fél év múlva már nem fog senkit érdekelni. Mi jöhet ha vége a kampánynak? Sokak számára másik játék. De nem mindekinek. Vannak akik a mai napig játszanak ennek a játéknak, az első részével közösségi szervereken. És nem azért mert nem fut nekik a 2. Hanem azért mert mert egy ilyen szerveren játszani egész más játék élmény mint a single-zni.
  • dzsonesz
    nah akkor 1 kérdés azokhoz akik már túlvannak rajta kiv vagyok rá h nektek sikerült e

tehát 1 sötét pont maradt nekem igazából csak, pontosabban a váramba a pincébe van ugye az az idézőkör a földön , namost Ammon szerint meg lehet oda idézni 1 démont névszerint Mephrit vagy mi a neve nem emléxem már pontosan , namost ehez meg kell karftolni a fokuszt ,amihez ad is Ammon receptet ha jol emléxem ezek kellenek hozzá:: Faint power essence,,star saphine, glowing fire essence és 1 golden necklace...... ha esetleg valakinek ezt sikerült összekraftolni és az idézés is sikerült az tudassa velem plz.. nekem nem jött össze 1 hiányzó komponens miatt, htx
  • Lantian
    Köcce a linket!:) Használtam a googlet de a 4dik vagy 5dik hibás játékból szedett másotnál meguntam és gondoltam megkérdezek itt vkit
  • BlackShadow
    én azért játszom überlassúsággal, h amint befejezem tudjak nyomulni vmi fasza magyar modulon ^^
  • Lord Zax
    Jah sztem elkapkodták a végét, de remélem ez csak azért van mert folytatva lesz, amugy utal is rá a végén a mesélö. Csak arra nem melyik évben lesz. :) Multiban probálta már valaki? kiváncsi vagyok rá milyen lehet. Jobbfajta modok vannak már vhol a neten? Esetleg vki csinál magyar kalandokat?
  • dzsonesz
    jah a legvége télleg szemétmód könnyü de az azt megelöző csata nem olyan egyszerű legalábbis én meglepődtem rajta csúnyán 1sőre:D
  • dzsonesz
    hát cimbi el kell ,akkor keserítselek picit:D

az még sztem elég könnyü feladat volt, mondjuk csak 1 mágust használtam vagyis warlock ot Ammon Jerot de az meg is teszi a hatását nagyon durván írt végig .... utánna jön a lényeg bemész az ajtón és ott jön az utcsó előtti csata de ottmár az összes csapattag résztvesz csak ugye van 1 kis szopatás is de sztem fasza poén.. na mind1 az a rész eléggé durva volt mondom picit felkészületlenűl ért a túlerő nagysága és kb 10 mp alatt feküdt mindenki:D:D aztán nagynehezen legyürtem és jött a shadowking bácsi na az viszont szánalmasan könnyü meló volt jah és amin fel is basztam picit az agyam ,h az extro az valami szánalmasan béna:((
  • Lord Zax
    Amugy nekem a vége nagyon nem jött be, tul könnyü, és egyszerü. Lehet én állitottam tul erös csapatot össze. A föellennél volt erösebb lény is a játékban. Én minimum arra számitottem lesz még egy 3. act, és az a 9 pokolba lessz, bár lehet az majd a köv kieg lessz hozzá. :)
  • Lord Zax
    Nekem simán sikerült megölni öket, persze nem egyszerre. Csalj el egyet az átjáro tuloldalára és ugy probáld, és a tekercs is legyen aktiv.
  • Bucser
    miután az alig phenős teleportálgatós szobákon túl vagyok jön a 3 SoulReaver és kész .. ott kicsinálnak mindig... 4-szer megpróbáltam de feladtam.. azóta be sem kapcsoltam:D 4 napig semmi nem játszottam azóta 2 napja meg Medieval 2-zök csak.
  • dzsonesz
    hol kezdődött a szopás? az utcsó előtti harc v ott még nem vagy? mert az bizony durva nempicit:D 1ső nekiugrásra 10mp ig birta a csapatom:D
    néztem is nagyot:D
  • Bucser
    nem:) nincs rá affinitásom:) Ujra kéne kezdenem az utolsó részt teljesen mert 1 harcossal és a 4 casterrel tömény szopóka.
  • dzsonesz
    tsá Bucser, végül befejezted?:D
  • PhantomW
    nem tudja valaki Lan-on hogy lehetne vele játszani?
  • Bucser
    Nekem ami a könyvekből kiszedhető volt mind működött.
  • dzsonesz
    ittvan
    amúgy a google használata csodákra képes ám:D
  • Bucser
    nem kell végigolvasni.

Alul van egy kereső beírod, hogy collector...

Viola ott a válasz ennyire lusta ne legyél, köszi.
  • Lantian
    Valaki tud egy hasznáható receptforrást az craftoláshoz meg ilyesmihez mert a gamen belül lévők hát hogyismondjam nekem 80%ban pontatlanok vagy a kellő varázslat vagy az hozzá való alapanyag nem stimmel a leírtal és elég sokáig tartana mindent kikisérletezni varázslatonként.:)
  • dzsonesz
    ehh bazz,, ne spoilerezzünk má ha lehet
  • qvarg
    513 s kell hozá a kandaloban lévő kulcs is amit a konyhában lévö üres üveg s a vizes korso segitségével oltasz el
  • dzsonesz
    elküldtem privátba az egész quest leírását, olvasgasd:D
  • szenoi
    Sziasztok!

Lehet, kicsit elcsépelt a téma, de nem akarok végigolvasni cca. 2410 hozzászólást.
    Szal: a collector-os quest-ben mi a zár kombinációja?
    Már kezdek ropi lenni idegileg, a lányom meg szereti a ropit. Meg fog enni..... HELP ME!!!!
  • I.C.ram
    és az mire is jó?
  • ArtanisNerwen
    Az 1.03-as patchel visszakerül a játékba az ingame adatbáziskezelés !
  • Me0w
    A boltban jutanyosan adnak egyet.
  • Thanatos
    lipótmező szép hely
  • dzsonesz
    jah ez igaz de azért meg lehet oldani ,h menjen ide is meg oda is, a törpével nem lesz gond ott meglesz simán a kellő a questhez ,legalábbis nálam ígyvolt... viszont volt 1 valaki, akinek marhára érdekelt volna a mondanivalója de nem tudtam feltornázni a influencet elég magasra nála ,h ki tudjam huzni belőle az infókat
  • I.C.ram
    De nálam mindig az van, hogyha az egyiknek kedvezek, akkor a másik megharagszik, és fordítva.
  • Rickee01
    Kérlek szépen titeket, küldjetek nékem serialt, mert megőrülök mindjárt.... Nagyon sok időbe telt amíg letöltöttem most meg itt állok serial nélkül és a neten sehol sem találtam. Kérlek kérlek kérlek.....
    [email protected]
    előre is kösszentő mindenkinek