7862
  • ShaiHulud
    sajna itt kozel nincs olyan a romancolas mint bg2 kiegben volt:(
  • Me0w
    Nem irsz veletlenul konyveket R. A. Salvatore alneven? :)
  • Me0w
    Neked mukodik a muszered akkor is ha leutnek? :) En meg nem probaltam... ;)
  • Cuchulainn
    Jajmár nem kell túlbonyolítani a dolgot...
    Anyád fiatal drow papnő volt, aki soha nem találta igazán a helyét a társai között. Ennek ellenére eszébe sem jutott volna elhagyni mélysötétet, ha véletlenül tudomást nem szerez arról, hogy egy nagyszabású rítushoz éppen az ő még meg sem született gyermekét kell feláldozni. Ez megpendített egy szálat sötét lelkében, és elmenekült a városból ahol addig élt. Eleinte mélysötét veszedelmes alagútjaiban kóborolt, de üldözői szorosan a nyomában voltak. Nem volt más választása mint szembenézni a rettegett felszíni világgal, ahol aztán megszülte gyermekét is...
    Ez persze csak egy vázlat, tetszés szerint variálható, bővíthető. Hasonlót bármely fajhoz percek alatt össze lehet ütni...

Mellesleg a drow vitathatalanul nem a chambaginre van tervezve, de nyilván lesznek majd jó kis single modulok ráépítve mert nagy a rajongótábora. Ha addig nagyon drowskodni akarsz akkor vedd elő az NWN első részét, és töltsd le az "A Hunt through the Dark" nevű modult, ami nagyjából egy kiegészítőlemez hosszúságú nagyszerűen megkomponált élvezetes és ingyenes single modul...
  • Prof William
    Nem emlékezik mert előtte leütötték. :)
  • Prof William
    Azért reméltem kicsit nagyobb a választás. Ezek a véletlenszerű párbeszédek...

Nekem a Baldur's Gate 2 TOB -ba volt oylen amikor a Drow baalspawnal kűzdöttünk és az láthatalanná váét a game úgy vette hogy vége a harcnak és jött a párbeszéd, a,miben Aerie bejelntette hogy gyermeket vár. Nagy boldog örömködő párbeszéd, majd amikor újraindul a játék Aerie kap rögtön egy olyan hátbeszúrást hogy belehal. :) Tisztára, mint valami drámai filmben. :)

Persze itt volt felélesztő varázs. :)
  • Me0w
    A felorkkal is? :D Azert arra csak emlekezne, hogy egy rakas ork nosteny megmaszta ot anno :))
  • dzsonesz
    nem updateltem de így legalább pár bugon jól szétröhögtem az agyam pl ezen is:D
  • ShaiHulud
    nekem nem volt ilyen egyszer sem. 1.01-el jatszol?
  • dzsonesz
    de bug téren nálam még mindíg az viszi el a pálmát, mikor a csapattársaim hosszabb időközönként csakúgy betámadnak:D ez forgalmasabb városokba a legjobb mikor rárontanak az őrök is és kb 2mp alatt ledarálják:D mindenesetre 3x találkoztam ilyennel 1x a törpe lett rám csakúgy mérges 2x meg a paladin szenvedett el 1 csúnya verést:D
  • zorrobomber
    nem vagyok turelmetlen csak sajnos az ember fura lelek, ha van egy jo dolog az eletben, meg jobbra vagyik :)
  • ShaiHulud
    ugy tudom 2 csajjal is lehet, de konkretan csak elanee-t tudom, enis ot fektettem meg:D
  • dzsonesz
    tudtommal csak ez az 1 van amit az előbb leírtam , mondjuk nempicit röhögtem volna be ha bugos lett volna a karakterválasztás ennél a résznél és a törpét teszi be.D
  • Prof William
    Nop de mikor kezdődik? És kikkel lehet?
  • dzsonesz
    jah sikerült de sztem igazán kihagyható elem lett volna, főleg h a főhősöm pont a legnagyobb harc közepén tekerte meg a druida csajt....pontosabban a várostrom alatt, amikor pont 2 támadás közt voltunk ... ez a rész télleg kihagyható lett volna
  • ShaiHulud
    romanc csak az act3 ban teljesul ki, annak is a vege fele.
  • Prof William
    Sikerült már valakinek románcolni valamelyik csapataggal? Nekem nem nagyon. Bár még az elejém vagyok.

Sötét viharos estén valaki kopogtat a wood-elf házának ajtaján. Hősünk kinyitja az ajtót és egy kis feketebőrű babaát talál a küszöbön. Rajta egy cetli...
    - A tiéd!
    Wood elf barátunk pedig hirtelen visszemlékszik arra a az időre amikor egy csapat papnő rabságában szenvedett...

És ez végigjátszható akármelyik fajjal. :)
  • Me0w
    Es hol talalkoztak az apammal? :D Osszefutottak Ched Nassadba vagy Menzo-ba egy sorre? :))
  • Me0w
    Argh ;)
  • dzsonesz
    semmit nemtudsz muterrol szal...:D de a te esetedbe valszinű,h feka volt az öreglány:D
  • ShaiHulud
    ennyire szegeny a kepzelo erod?:P
  • Me0w
    Az rendben van hogy a neveloapam, de hogy kerul egy dark-elf wizard peldaul olyan helyzetbe, hogy egy wood-elf legyen a neveloapja? :)
  • Me0w
    Pont nekem is ez jutott eszembe, kicsit lotr utanerzesem volt nekem is.
  • dzsonesz
    jó azért azt valljuk be ,h eléggé irreális lenne ,ha már az elején jönne godzilla..... várd meg ,amíg a történet kibontakozik ,sőt örülj neki ,h a játék elég hoszzú, ha meg türelmetlen vagy ,akkor ne erőltesd
  • ShaiHulud
    te meg nagyon az elejen jarsz a gamenek ott old owl wellnel, majd befog indulni kemenyen a story es rajossz hogy ZOMG de allat:)
  • ShaiHulud
    story a legjobb az egeszben, szeritnem felelmetesen jo maga a story is es az ahogy ezt talaljak neked a questekkel, parbeszedekkel es a cutscenekkel.
    az igaz hogy ezt a storyt igazabol egy good, meginkabb egy lovagias jellemu karakterrel lehet igazan atelni (paladin), egy chaotic evil jellemevel nem tudom osszeeegyeztetni ezt igazan, persze ha nagyon akarja az ember talalhat ra magyarazatot, hogy egy ilyen kari miert is bonyolodna ebbe bele, de az mar ilyen mesterkeltnek tunik.

az elf-apad az nem a valodi apad, csak nevelo apa(foster-father), tehat tok mindegy milyen a te fajod:P
  • zorrobomber
    nem lehet a shardos kezdest nem osszehasonlitani a lotr-el. szvsz kicsit nagyobb motivacio 9 nazgul elol menekulni mint par torp meg monszta elol akiket egy falu legyoz kapas-kaszas parasztokkal. kesobb lehet no a veszelyerzet, de az elejen ez nem volt meg bennem
  • Aspyrin
    Helyzetjelentés: act3-ban járok, nagyon sajnáltam a társam, hogy meg kellett halnia act2 végén :(
    Akik itt jártak árulják el nekem, hogy van-e jelentősége az újjáépítésnek? Én lelkesen szórom a pénzt..
  • Me0w
    A sztori nem rossz, de igy is, hogy minden szoveget ertek benne, nagyon kaotikus. Neha a beszelgetesek ultra-szajbaragosak, neha olyan ugrasok vannak benne hogy csak nezek, hogy EZ most honann jott. Kar volt belebonyolodni ebbe a csaladi szalba is, ez a apam-egy-elf-de-en-egy-felork-barbar-vagyok-de-van-egy-nagybatyam-aki-meg-elf dolog nagyon kepzavaros. Azt sem ertem mi alapjan valogat a program a teljes ablakos dialogusok es a kisablakosok kozott (amik 1280-ban szinte olvashatatlanok) mert volt olyan, hogy a kisablakos tobb infot hordozott.
  • BEAST #2457
    valoszinuleg ez a tortenet hibaja ... rofl
  • zorrobomber
    en nem feltetlenul dicsernem a sztorit
    bar meg gondolom viszonylag az elejen jarok (Old Owl Well utan), de eddig csapnivalo a tortenet, kaotikus jo jellem vagyok, es elegge megkerdojelezheto a karakterem motivacioja(azert hogy bejussak egy lezart districtbe 500 questet meg kell csinalni), en speciel mar lehet az elejen elzavartam volna apamat a busba a shardjaival egyutt
  • ShaiHulud
    johat en csak irtam mire jo a craftolas:D mondjuk en csak egy kardot csinaltam, pont mielott megkaptam a holy avengert, szal nem votl hosszu eletu :D
  • Me0w
    Es szerinted mit valtoztat a jatekon ha nem +8-as headbandedt hasznalok, hanem csak +3-ast? :) Sajnos semennyit :)
  • ShaiHulud
    azert jo a craftolas, mert csak igy tudsz +8 intes headbandet meg +8 wisdomos nyaklancot szerezni, meg van par jo recept ezeken kivul, csak sajna par bugos:(

itt egyebkent megtalalhatoak a receptek, amelyik bugos ahhoz oda van irva:

Crafting guide
  • Me0w
    Jah, igazabol nagyon el lett tolva a jatek az agyatlan hent iranyaba, hianyolom belole a fejtoroket, stb. Igazabol igy viszont a Dungeon Siege 2 siman jobb jaek volt, ott nem is vartam szuper fejtoroket - megis voltak, es a hent teren sokkal tobbet nyujtott, igaz, ott az item problema meg jobban elojott - a jatek vegere mar terdig gazoltam a jobbnal-jobb magikus targyakban :) Viszont a jatek nem szaggatott egyszer sem, a karakterek jobb utkeresessel rendelkeztek, a varazslatok latvanyosabbak voltak, stb. :) Most hogy igy leirtam, lehet vegig is jatszom megegyszer :))
  • Silence78
    Nagyon bonyolult lenne akkor a varázslás. Az arcane spellek nagy részéhez kell materiális komponens, még azokat is gyűjtögetni, rendszerezni és tárolni.... nagyon körülményes. Mi a normális szerepjátékban se törődünk ezzel (kiv. a speciális, és a drága dolgokat). Viszont a stoneskin alapanyaga (gyémántpor)250 arany. Erre odafigyelhettek volna.
  • sleepwalker77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor belépsz az archívumba, elmondják, hogy egy bizonyos "szemüveget" kell szerezned -amit a nem messze fekvő hullánál meg is találsz-, majd azt viselve a 4 sarokban lévő termekben a középen lévő állványokra tudsz kattintani, amik 1-1 random kérdést tesznek fel a könyvtárban található könyvekből.
    Ha ezekre válaszoltál, akkor megnyílik a középső ajtó.
  • MrStokes
    Es gonosz beallitottsagu felveheto csapattarsak nincsenek, vagy mi?
  • OculusDei
    ehh. szal annyi hogy használd a reagenten a mortar&pestle-t... mindig a legegyszerűbb a megoldás...
    na megyek kraftolni egy kicsit.
  • metyo
    Hahó, aki túl van act 1en az biztosan tudja, hogy az irattárban mit kell keresni, miután beengednek blacklakebe, mert ott vok és gőzöm sincs. Van egy ajtó amihez kulcs kell de nem találom, meg vagy 100 secret door amit nem tok kinyitni.