Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
1.01 telepítése után volt valakinek olyanja, hogy a status ablakot félig eltakarja egy üres fekete téglalap?😊

[merlinw.org]

Pedig nincs szebb annál mint két erõs félelemet nem ismerõ harcos õszinte igaz szerelme. Az hosszú szakáll meg... izgi. 😊
25ös limit és szinvonalas? õõõ, ok 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

most is jáccanak van szivonalas magyar PW, van amikor be sem lehet férni a 25ös limitbe szokott mesélés is lenni

BEAST
kivancsi vagyok mikor indulnak be igazan a pw-k , foleg a magyar serverek , regen dalakora idejeben meg nagy igeny volt rajuk , nemtudom hogy ez mennyire valtozott azota :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Alwares
Benne van, bár nekem egyelõre a monk-om mellet csak egy törp harcosom van azok meg hála égenek eddig nem románcoztak <#vigyor3> A BG2-ben tényleg remek volt, nagyon szerettem azokat a dialógusokat...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Vajon arománc lehetõségét belaraktákebbe a game? A BG2-ben remekül megoldották ezt...
Alwares
Irtam egy szép hosszú cikket a játékról akit érdekel nézze meg:
http://alwares.blogspot.com/2006/11/neverwinter-nights-2.html

TVelvet
kéne tolni cop módot.. 😊 szivesne kiprobálnám
Na sikerült megoldanom, letöltöttem egy másik image-t. Mondjuk még most sem értem, hogy az elõzõ miért romlott el. Na mindegy.
szerintem felesleges ezekkel összemérni, a d&d gámák más vonalon mennek.
MerlinW
Egyik sem. Baldur's gate 3D-ben. Dungeon&Dragons szabályokkal rendelkezõ igazi RPG. Oblivion leegyszerûsített RPG, Gothic meg mégjobban leegyszerûsített Akció/RPG.

[merlinw.org]

Casper007
Én még nem láttam a játékot, szóval megkérdezem, hogy össze lehet-e mérni a Gothic III-al vagy az Oblivionnal. Nem akarom úgy beszerezni, hogy nem kapok egy király játékot.

Hello World!

Hyder
a daemon -nak a cucca

Steam: [HUN]Feriggno

Tegnap este elindult a játék, úgy, hogy letiltottam a valódi meghajtómat eszközkezelõbe, és daemonba bemountoltam a kamu image-t.
Kikapcsoltam a gépet, ma bekapcsolom, semmit nem változtattam, erre nem indul el.
Ezt írja: Original disc could not be found or authenticated.
XeeN
THX! <#worship>

néhány modul van Lup mod ha akartok karaktereket probálgatni az összes tárgyat is meg lehet benne venni ugyhogy ha valaki nem akar rosszul lenni, hogy még miért nem talizott olyan cuccokat ami az árusnál van akkor NE inditsa el😊)) nagyon durva cuccok is vannak....
Lvl 20 a max kimentettem a 8as rogue karimat és megcsináltam olyanra amit elterveztem a játék elején
rogue 9
Duelist 6
weapon master 5
Rapier a választott fegyó
Érdekes, hogy a +1es rapier-t nem engedi varázslattal megélezni(mert szúró fegyó) de bennehagyták pl: a high road rapiert ami alapba éles...érdekes

http://vnboards.ign.com/site_news/b23044/99842024/p1/

Hm, a minimalconfigod megvan hozzá? Ha ihen, akkor nemtom, talán valami codec pack(nimo, klite, ace) beakaszt neki. Cserélj drivereket is újra.
9600xt 1 giga ram, és a tiedénél kissed cerka mellett elfutott jól 800*600ban. Az van szarban, akinek tftje van és natívon kell hajtani, vagy szar lesz a kép... Ha sima 9600as, akkor az ide kevés lesz. Azt sajnálom tényleg, hogy nem lehet külön modell és külön terület textúrarészletességet állítani. E'e van tolva.. kellett volna ilyen funksön.
Segítsetek srácok! Reloaded verzióm van, crackeltem, de indításkor mindig azt írja hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (...034). Ha valaki tud pls segítsen! köszi
Alwares
Abból még nem jövünk rá hogy pontosan mit tud, de van egy olyan érzésem hogy PRO-ról van szó. Asszem nekem is ilyen kiadás van. Próbáld azt hogy az árnyékokat teljesen kikapcsolod, bloom be, 800*600 és a textúrákkal pedig kisérletezz melyik a legjobb. Én a textúrákat maxra tolom és hát nem nézki olyan szépen a játék mint max-on de nem nagyon érdekel a grafika egy ilyen hihetetlen jó hangulatú játáknál. Ennyire jó Forgotten Realms-os játékot nem láttam a BG2 óta! A dialógusok nagyon jól elvannak találva. Az elején mikor menni kelet lizzardokat ölni még egy kis IWD hangulata is volt (Dragons eye pálya). Fúú de jó ez a játék, nem is hittem hogy lesz még egy ilyen jó FR-es gamma. Tiszta Baldur ha sok társad van, nagyon über lett az egész!

hát az a neve, amit oda leírtam...
Nálam azért megy vagy 15-tel, 128 megás radival. Nálam is házakban gázos, de azért neverwinter utcáin is akad, ha mennek a tûzlabdák.

Sima 9600?
intel celeron 2,8 Ghz, 1024 mb RAM, 256 mb-os Saphire Radeon 9600 atlantis
mi a konfigod?
házban 5-6 fps-el megy <#wow1>... szóval elég katasztrofális! de kinti tereknél jó lenne... csak hát 800x600-ban (úgy jól megy) überronda...nincs ugyebár élsimítás és egy sötét maszlag így az egész... nemtom mit lehet még állítani... shadow lent van, a textúra állítása meg semmit nem javít.
Másik forrás, másik verzió gondolom:

onlineshop
kapcsold ki a tracking mode-ot

Franc:
127.0.0.1 localhost nw2master.bioware.com
csak a legaljára kell, bocsi 😉
Pap nem szedi le? Restoration vazsik gyógyítják elvileg. No, megy cooperative módban is.
a windows/system32/drivers/etc/hosts filet módositsd a következõképp:

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, elõször
# az IP címet, azt követõen pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtõl eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás

127.0.0.1 localhost

így kell kinéznie utána, ez egy kiterjesztés nélküli file. Ezután mikor multira váltotok nem kell create account, csak beírsz accot/nevet, és sign in. Pöcsöl 30 secet, és kiírja hogy nem elérhetõ a masterserver pár multis funkció nem elérhetõ. Ezután new game, kampány elindít. Span meg csatlakozik az IPtekre ami mittoménmi, pl xxx.xxx.xxx.xxx:5121 -ez a port amit használ. Tegnap este kipróbáltam, mûködik. Jó szórakozást! Thx for cscsonti!
teddymac
Hali valaki help hiába alszom nem múlik el !!!
movement speed

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

nem hiszem, a HOMM5 is ennyi volt, a CE-k mostanában ennyibe kerülnek - COLLECTOR'S EDITION tartalma: grafikus album, speciális képességek, szövettérkép, két speciális tárgy, egy egyedi fegyver és egy mágikus aranyló aurát a karakterköré.

kinek ne érné meg😄

http://gaborszantai.co.uk/

teddymac
Addigra talán az ára is lemegy <#wow1>

teddymac
Rábeszléltem az asszonyt az uj gép megvásárlására szóval ha meglesz az új gép megveszem az eredetit !

O, nem, nem. Ahova a letoltes is visz, ott leirtak, hogy bizony kell 6Gb szabad hely-erdekes, itt csak 6-ot irnak.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

A PC Guru pldalarol is letoltheto a patch.
Leiras:- A zip fájlt helyezd a játék fõkönyvtárába. (Ne tömörítsd ki!)
- Szakítsd meg az internetkapcsolatod.
- Indítsd el az "autoupdater.exe" fájlt

- Elérhetõvé vált a DM kliens
- Stabilitási hibák orvosolása
- Varázslatok balanszírozva
- És még nagyon sok más...

Lehet, hogy igy nem kell 7Gb szabad hely ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

én inkább megvárom a gyári dobozos változatot, nem fogok kínlódni - azzal nyugodt szívvel patch-elek, megyek szerverre...

3-4 rekesz jobb sör kerül ennyibe, nekem megéri😊

sehogy. total commanderrel feldarabolod az iso-t 2 részre, és kiírod 2 lemezre, vagy veszel egy duplarétegû lemezt (ennyit talán megér a dolog), de a legszebb az eredeti megvásárlása lenne ;-)
teddymac
Valaki találta megoldást,hogy lehet kiirni DVD5.-re ?

A windows temp könyvtárat kell átállítani amire akarod és akkor oda fog dolgozni.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Sebzést nem ad. Sõt az attack bonus kihasználásához is kell a weapon finesse feat.

BEAST
jobbclokk a portredra es mittomenmilyen command menu es valaszd ki hogy maradjanak ott ahol vannak , vagy alap ne vidd magaddal oket a fogadobol 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

De gáz, az oblivion max grafikán ment, ez meg a házban akadozik, és azért az oblivion kicsivel szebb volt. 7600gt-m van.
luminatar
jolvan, keszvagyok 😊
a dex akkor ad ha dexes a kari es van olyan featje, de lehet feat sem kell 😊

luminatar
vedekezest, hat ha mondjuk a kiterest annak szamitod akkor ad.

Hali!

A magas dexterity sebzest is ad vagy csak a talalatokba es a vedekezesbe van szerepe?

Koszi!
luminatar
Azt mondom hogy nekem highon fut egy 1.5 eves configgal, akik mostansag vett gepet alapbol nagyobb proci es jobb vagy legalabb ilyen vgat kap. Hidd el tudom milyen az amikor notimon a GMA950-en kb semmi sem futott normalisan, igy lecsereles alatt.

Amikor a tolvaj stealt módban van nem tud egyedül menni? A régi haragosa hzába hatolok be de hiába rejtõzködök jön utánnam az egész csapat és az õrök bedarálnak...