Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Csak azért írom, mert látok hihetetlen konfigokat méghihetetlenebb panaszokkal😊 Rendszermeghajtón is kell neki 5-6Giga, nem csak ott ahova telepítettük.
[merlinw.org]
Más. Egy drow varázslót indítottam, így már 1-es szinten 19 az intelligenciám, de csak 5 az életem... <#vigyor>#vigyor>Gyakran használom magamon a termetnövelõ varázslatot. Mikor elmúlik a hatása van, hogy kisebb leszek mint egy félszerzet, inkább csak kb. olyan magas mint egy kutya, még a végén megesz a familiárisom, a macsek! <#help>#help>
Ha a világtérképen átlépek máshová, akkor megszünik ez a hiba. Ha pici vagyok és akkor varázsolok magamra növelõ varázslatot, akkor leszek normál méretû, viszont a bónuszok /+élet, sebzés stb./ továbbra is élnek.
Nagyon tetszik a játék színvilága, bár az elsõé is nagyon tetszett. Valahol olvastam, hogy az elsõ rész valakinek olyan steril, olyan mû volt. És valóban, elég kocka volt a környezet. Most csak a tolvaj táborban járok, de a szobákban lévõ összerablott kincsek, bútorok és festmények fantasztikusan néznek ki!
Alig bírom abbahagyni, de szakdogát kéne írnom...<#hehe>#hehe>
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- nekem kicsit, nagyon mûanyagnak tûnnek az emberkék
- sosem volt türelmem igazi rpg-vel játszani, majd kiderül h tetszik ez-.-
...
Sztem ez lehe az oka hogy még low-on is akad mint a veszedelem. Tervezek venni egy jobb kártyát (az integrált csak idõleges megoldás volt) azzal reméllem már jobban fog futni.
Debug Mode Codes
While playing, hit ~ (Tilde key) to bring up the console.
Then type in "DebugMode 1" (without the quotes).
You may then use the following codes.
Note: all codes are cAsE sEnSiTiVe!
Code Effect
irolltwenties 20 in every statistic
givespell # Gives a spell identified by it's id number to the character
givexp # Gives the desired amount of XP to your character
dm_god Godmode. Unsure if it actually works, but it does not return an error message
SetCHA # Set charisma to given number
SetCON # Set constitution to given number
SetDEX # Set dexterity to given number
SetSTR # Set strength to given number
SetWIS # Set wisdom to given number
Ez még oké de a SetDEX vagy a többi után hiába irok be számot nem változtatja meg!Ez az arany mennyiségre is ugaz!!Nem fogadja el!
irolltwenties- ez müködik de nem lehet utánna szintet lépni!
Aki tud segiteni akkor HELP!!!
NWN2re se lehet szerintem sokkal több playát behostolni egyszerre.
NWN2re sajna sokkal nehezebb lesz PWt írni, mert míg Hammervale 80 mega 430 areaval, addig 3 db nwn2es map 5 dombbal 3 fával 2 bokorral 1 folyóval 90... szóval 3-4 giga ramok kellenének a szerverekbe+normális netkapcsolat. Meg rendes modul. Meg normális játékosok. Mindenesetre ha valaki indít majd szervert, jelezni fogom itt.