7862
  • MrStokes
    Hat speciel belolem nem, de a soska, az mar igen!
  • MrAndree
    Az bárkiből kihozza. :)
  • Me0w
    Jah, a reggeli spenot kihozta beloled a chaotic evilt ;)
  • MrStokes
    Bar meg Drizzt is taglalja, hogy vajon minden drow kisgyerek mar szuletesetol kezdve gonosz-e, vagy sem.

Szoval csecsemokorban meg lehet befogadtak, akkor viszont a neveloapam es a falusiak neveltek gonossza!
  • ShaiHulud
    kivetel erositi a szabalyt:)
  • MrStokes
    Annyibol nem mind1, hogy egy gonosz lekuletu mondjuk fel-orkot, vagy drow-t tudod mikor fogadna be barmelyilk elf is... :D
  • Jagi
    Pedig élből utálják egymást... sőt faerűn összes (nem mélységi népe) utálja és megveti a dark elfeket^^

A 3. részben indítok egy fél ork/banshee/drider/acélszívű félszerzet - barbárt xDDDD na ezt adja össze poligonból wazze! Kíváncsi lennék ki fogad be:)
  • dzsonesz
    szép tőtrénet és végűl a hab a tortán de ez már spoiler kiderűl, h a woodelf nevelőapádnak a becsületes neve az Terri Blekk:D
  • Cuchulainn
    Mindig sokat evett, azt hitték csak hízik :D Vagy alapból duci volt, azért tetszett meg az orkoknak...:P
  • Prof William
    És senkinek sem tűnt fel hogy egyre nagyobb a hasa. Aztán amikor megszületett a baba először sírt fel... a bába. :)
  • Cuchulainn
    Egy esős őszi hajnalon egy tépett, véres ruházatú vad tekintetű nő támolygott be a kis mocsári település házai közé majd összesett. Az éppen őrjáratát végző erdei elf talált rá, és a házába vitte. Egy a falu környékére vezetett őrjárat rálelt egy kis szekér maradványaira, és az utasok kifosztott, megcsonkított testére. Az elkövetők egy vándorló ork törzs tagjai lehettek, mert soha többet nem látták őket viszont a környéken. Az egyetlen túlélő, lassan beilleszkedett a falu életébe, de arról az éjszakáról soha nem volt hajlandó beszélni. Azt állította nem emlékszik semmire ami azelőtt történt, hogy az elf rátalált volna. Lassan mindenki elfelejtette az esetet Mígnem kilenc hónap múlva...
  • Me0w
    Evocationban van elvileg, mindjart utanaolvasok :)
  • ShaiHulud
    lehet hogy az ellentetes schoolba valo, mint a specializaciod? (ha wizard vagy)
  • Me0w
    Hm, akkor nekem ez a spell miert nincs meg? :)
  • Me0w
    Nembaj, ez egy ilyen spec falu, Lloth-hivo drowk, Helm hivo paladinok meg ilyenek laknak egy faluban, a wood-elf neveloapam meg vegigk*rta az egesz falut igy van mibol valasztani az elejen ;)
  • ShaiHulud
    "5th-Level Sorcerer/Wizard Spells
    Bigby’s Interposing Hand (V): Hand provides cover against one opponent, who suffers -10 attack penalty." ?:D
  • Me0w
    Egyebkent akit erdekel, a hivatalos 3.5-os wiz&sorcy spell-lista itt van ;)
  • ShaiHulud
    de az edesanyad az ott elt a faluban:) bar ez ugye kicsit spoiler mivel csak kesobb derul ki:)
  • Me0w
    En a Bigby's Interposing Hand spellt hianyoltam :)
  • ShaiHulud
    en felfejlesztettem fullosra az erodot is meg a katonakat is, nem tudom milyen vonzata lett volna, ha elhanyagolom :) de az outroban szerepel a hatasa annyit tudok.
  • Cuchulainn
    De ők sárkánnyá meg hasonlóvá változnak nem?
    A druidnak elég debil lenne, hogy egy abszolút természetellenes lény alakját öltse magára...
  • Prof William
    Végül is...

Anyád ember apád ork, nemcsoda hogy mindkét faj szörnyszülöttnek tart. Korán 5-6 éves korodban kiüldöztek a faludból mint szörnyszülöttet. Az orkok befogadtak (eléggé orknak néztél ki) de 10-12 áves korodra amikor már nagyon látszott hogy te más vagy lazán fel akartak áldozni valami korcs istenüknbek és menned kelett.
    Koldulva jártad az utakat, míg valami nevenics halászfaluban elkaptak amikor betörtél egy wood-elf házába. A elf jószívű+minden volt és felimerte benned a jót+hogy a körülmények+hogy kiskorodban csirkebél volt a jelled és befogadott. Eltartott egy ideig amíg a vad ork természetedet megszelidítette, de végül is tetszett az új életeded. A falubeliek egy ideig ellenkezéssel figyeltek de aztán befogadtak és barátaid is lettek. Aztán egy nap épp miután megnyerted a mulatság fődíjját...

A elfet meg fogjuk fel úgy hogy egy jó természetű mindenkin segítő fazon akinek a fiát régen megölték és minden utcagyerekben a rég halott fiát látja ezért fogad be mindenkit. :)
  • Aspyrin
    #2459-re valaki? :S
  • ShaiHulud
    az az amit irt meow is alattad, de ezt tudja castolni a druid,sorcere es wizard is level 9 es spellkent. amugy ez a form a horned devil nevre hallgat.
  • dzsonesz
    aha, ok kösz fasza
  • ShaiHulud
    a jatek konyvtarjaban a documentseknel van manual, abban levan irva minden spell es van tablazat hogy adott szintu spellt hanyadik szinten kapod, a primary stat fuggvenyeben.
  • dzsonesz
    nah fasza ,akkor azt mond meg nekem ,h az mi a 2496 os kommentembe
  • Me0w
    Dark (4th-level) Invocations
    Word of Changing: Caster shapechanges into a powerful form.

• Cuchulainn
    Én warlockkal vagyok, és durván erős lett, még így is, hogy Thieflingként egy szinttel a többiek mögött kullogok.
    Azért az brutális, hogy első szinten 22es dex-em volt, és a végtelenített eldritch cuccok is nagyon komolyak.
    (Ellenben oltári hülyén vannak megoldva, van egy 24 óráig tartó, végtelenszer használható képességed ennyi erővel már simán permamenssé lehetett voona tenni őket)
    Magas karizma miatt jók a szociális skillek is, az AC-d majdnem egy fighteré, az életerőd egy rouge-é. Ráadásul messziről lődözöl, mágikus lövedéket ami ellen nincs olyan sok resistance. Ehhez jönnekl még a qrva jó kis kiegészítő képességek...
  • Silence78
    Én is törpe harcossal (most már dwarven defender) nyomom, elég kellemes vele az előrehaladás. A varázslóknál az lehet a gond, hogy (gondolom technikai okok miatt) kimaradt a fly a játékból, pedig ugye az a legalapabb alap, hogy a varázsló röpköd a csatában. Meg ugye nincs dimdoor, ami szintén fontos lenne. Ezek nélkül nehéz elvárni egy wizard-tól, hogy túlélje a csatákat. Ja, és a Polymorph is nagyon kevés natural armor bonus-t ad. Pl. Gargoyle-nél 1-et, holott a valóságban 4 lenne.
  • dzsonesz
    kösz a linket bár így 1sőre ittse találtam ,amit akarok..
    erre gondoltam
  • Me0w
    Spellek

Skillek
  • dzsonesz
    már végigjátszottam ,, csak ugye nemnagyon néztem Ammon bácsi dolgait csak mindíg csapatbanvolt nemhiába brutálul írtott, ezért is kezdtem másodszori végigjátszásra warlockot...
  • Aspyrin
    Mint egy brazil szappanopera :)
  • Cuchulainn
    Nem de régóta szerepjátszom, és ismerem az "instant előtörténet" effektust... :)
    Aput, anyut megölték/elrabolták/sosem ismertem én meg majd jól bosszút állok a gyilkosukon/azon aki kiskoromban bántott/a Petin mert nem adott krumplicukort stb...
  • Aspyrin
    Act2 végén csatlakozik hozzád egy warlock, annak a skilljeibe belelátsz.
  • dzsonesz
    most így másodszori nekifutásra warlockot kezdtem egyenlőre tetszik a kari sőt , csak jólenne ,ha lenne 1 site v valami ,ahol lenne spelltree info v valami hasonló kiváncsi vagyok mikor lehet pl démonná változni meg hasonlók:D
  • Me0w
    Egyebkent csak a poen kedveert inditottam egy torpe harcost, es gyorsan elvittem a jatekot a Fort Locke missioncsomagig, egyszer nem haltam meg vegig. Ezt a caster main karakter dolgot csiszolhattak volna egy picit ;)
  • Me0w
    Jo, karakter tema lezarva :P
  • dzsonesz
    emléxik az de mondjuk énse dicsekednék ezzel:D ez is lehet 1 jó megközelítés:D