Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

örökké

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hali!!Nekem a crackes változat van meg!Most peccseltem az updatéttal és egyszerüen letiltottam a fizikai meghajtoka az ezközkezelöben és láss csodát simán indult semmiféle crack vagy miniimage nélkül!Na erre varjatok gombot!!
BlackShadow
nemigazán találtam rá utalást, de miután felpatcheltem, mûködni fog az original crack, v szedjek le mini-image-t? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

meddig fog még tartani ez az nvidia/ati pártharc??? mindkettõ jó és rossz valamiben...ennyi
teddymac
addig játszom carbonal amig nem lesz nvidia és nfs játékokat annyira nem csipem

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

luminatar
szarwindows/szargep/szarfelhasznalo es mindenki valogathat belole (ezt masik forumon is megemlitettem). nekem evekig nvidia kartyaim voltak, de amikor utoljara vasaroltam kifogtam egy atit olcsobban es ugyanolyan problemanelkuli az eletem atival is. s furcsa nekem mindig minden ment. ha valami szarvolt kigoogleztam es nemsirtam.

MerlinW
Tisztán informatív jelleggel: a lenti konfiggal pontosan #1060 beálításokkal (+ Water reflections,refraction on) játszom, és semmi probléma a sebességgel.

Csak azért írom, mert látok hihetetlen konfigokat méghihetetlenebb panaszokkal😊 Rendszermeghajtón is kell neki 5-6Giga, nem csak ott ahova telepítettük.

[merlinw.org]

Direct3d-t használ mert ma megsérült a driverem, és azt kereste. Igazából ez egynél is multiban az ATIsok fagytak mint a fene, az nvidiások meg nem. Volt atim, tudom mirõl beszélek. A legtöbb gáma elmegy atival, de van ami gyöszös, mert nem fordítottak rá kellõ figyelmet. Ilyenkor még szokott olyan lenni hogy a kártyagyártó optimalizál driveren a gámához valamennyit, de hogy fog-e az más kérdés.
Nekem nagyon tetszik, és nem tudom miért, de nem tapasztalok fagyást a játékban. A gépen már nem mai darab: Amd64 3000+, 6000Gt, 1 Gb Ram, MSI Neo2 Platinum. Árnyékok levéve teljesen, fényforrás 2 db., a textúrák magas felbontásban, ja a felbontás 1024x768.
Más. Egy drow varázslót indítottam, így már 1-es szinten 19 az intelligenciám, de csak 5 az életem... <#vigyor>Gyakran használom magamon a termetnövelõ varázslatot. Mikor elmúlik a hatása van, hogy kisebb leszek mint egy félszerzet, inkább csak kb. olyan magas mint egy kutya, még a végén megesz a familiárisom, a macsek! <#help>
Ha a világtérképen átlépek máshová, akkor megszünik ez a hiba. Ha pici vagyok és akkor varázsolok magamra növelõ varázslatot, akkor leszek normál méretû, viszont a bónuszok /+élet, sebzés stb./ továbbra is élnek.
Nagyon tetszik a játék színvilága, bár az elsõé is nagyon tetszett. Valahol olvastam, hogy az elsõ rész valakinek olyan steril, olyan mû volt. És valóban, elég kocka volt a környezet. Most csak a tolvaj táborban járok, de a szobákban lévõ összerablott kincsek, bútorok és festmények fantasztikusan néznek ki!
Alig bírom abbahagyni, de szakdogát kéne írnom...<#hehe>

Ezt mégis mibõl következtetted ki? mármint, hogy openGL-t használ.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Naja, az ATI sosem volt egy OpenGL bajnok. Ez meg azt használ.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Nekem ati x1600pro-m van és semmi gond nincs vele, 1280*1024-ben leginkább csak az árnyékokat kellett visszavennem de teljesen tutin fut. Ja a gép P4 2,8GHz.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Pl akivel én játszom, az nem nagyon tud angolul, így legalább megérti mirõl van szó ha fordítok.
Szexi Erena, és a többiek <#vigyor3><#idiota>
Fúj, találkoztam egy bárddal. Undorító kis tökmag.

Akkor meg a Carbonnal fogsz szopni. :-D

én akkor is ati párti vagyok...
teddymac
Tudtam Én ,hogy hiba volt ati.-t venni.Amint lehet lecserélem

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Restart. Sajnos felbontásállításnál nekem is megesik, hogy eltûnik. Kotor irányítást akaroooook.

Naigen, meg nyilván mindenki tps kameramódot nyomat, az meg az 1-ben is zabálta a hw-t, nem véletlenül volt madárnézet.

QuippeR
igen, de a coop nem abból áll szerintem, hogy az egyik játékos játszik, a másik meg nézi, és annyi szerepe van mint egy henchmannek. persze ez is több a nullánál, de nálam még nem elégséges.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

luminatar
Az NWN2 egy keretrendszer ami ala jonnek majd modulok, vilagok, az hogy a singleplayert tudod nyomni coopban is az csak opcio mint nwn1-ben is volt. A PW-kben mar a servereken lesznek a karakterek, allando lesz a vilag a belepes, servertol fuggoen pvpre vagy rpgre kielezve.

Máshogy hogyan menne? A multiplay majd a persistanr worldokon lesz lehetséges.
QuippeR
a coop ugyanaz mint a single, csak éppen több JK van a partyban. kicsit olyan érzés, mintha az egyik játékos játszana, a másik meg vele együtt lógna. persze ez már coop, de én azért ilyen szempontból többet vártam a játéktól.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ma este kipróbálom multiban az egyik szerveradminommal*dörzsölgeti a kezét* Singleben szimplán nem is érdekel, coopban biztos érdekesebb lesz.
A peccs csak druidoknak érdekes, meg high-end tulajoknak, másnak kétlem hogy elbírja a rendes vízeffektet. Multiban értelemszerûen nem tudtok egymásra csatlakozni ha a szerverindító felpeccselt. Ja meg abban van a dmkliens, ha valakinek kedve támad mesélni. Összeüt pár mapot, pár npct, és mehet a móka 😛
Aha, most már világos miért nem volt eddig víz effekt szabályzás a menüben 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Valahogy eltûnt a radarról a térkép, csak azok a pontok látszanak rajta. Hogy kell visszahozni? 😄
BEAST
attol meg ugyaugy tudod iranyitani mintha te lennel , egy klikk a jobb oldali portera es tartsd nyomva amig elojon a menu

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

magus
- háát nálam kicsit kevés az fps, gondolom kevés neki az 1 giga ram
- nekem kicsit, nagyon mûanyagnak tûnnek az emberkék
- sosem volt türelmem igazi rpg-vel játszani, majd kiderül h tetszik ez-.-

ScarY MAN
van ez a chat ablak..azt hogy tudnam athelyezni/kivenni/meretet valtoztatni?... mert kiment a kepernyobol es sehogy nemtom ezeket megtenni amiket leirtam elobb... (o_O)

...

Akármit clikkelek nem jön semmi menü. Ráadásul nem én vagyok a tolvaj hanem a Neeska.
nekem a 17-es sikképernyõs egyszerû monitoromon is randa 😊 sztem
Árnyék meg víz nálam nem sokat számít a sebességben. Kb ugyanúgy szaggat vele, mint nélküle. :-) 800*600 viszont tényleg érzhetõen jobb, de gány a 20-as lcd-n.

hát ez nem lesz fontos nekem...alig javít vmit.. nem is javít, hanem egy kevéske új dolgot tesz bele. a gépigényt meg nem írja, hogy javítaná...
nvvault peccs 1.01

itt olvasható az 1.01es pöcs tartalma
na, megoldottam a problémámat... nem olyan faxa, de azért nem rossz megoldás 😊 Mivel a külsõ területeken jól megy, ezért ott hagytam 1024x768-ban a gammát. De ha belsõ területekhez érek (házak, katakombák stb), akkor leveszem 800x600-ra. És úgy nem akad. Ja, amúgy a játék überfaxa! Jó a hangulata, amit a zenéje és a jó kis grafja is erõsíti. A történettel eddig semmi bajom, habár lehetne egy kicsit komplikáltabb is. A legjobb talán a karakterek szövegelése egymás között 😊 Na meg a beszédstílusokkal való befolyásolás. Ez a két utóbbi elem pedig fellelhetõ az Obsidian másik remekmûvében, a Knights of the old republic 2-õben is. Véglis, ha megszokom a gépigényt, akkor máris a kedvenceim közé fogom sorolni ezt a játékot. Nem úgy mint a Gothic 3at, amiben mélységesen csalódtam...
Árnyékot le, vizet le ha szaggat. Szétnéztem külföldi fórumokon, elsõsorban az atisok szopnak ezzel is.
árnyékokat mire állítottad?
Nekem 3000 + os semprin egy giga ram, DE! egy erõsen lebutítot Gef 6100-es van. (alaplapra integrálva)
Sztem ez lehe az oka hogy még low-on is akad mint a veszedelem. Tervezek venni egy jobb kártyát (az integrált csak idõleges megoldás volt) azzal reméllem már jobban fog futni.
Bevan kapcsolva a nyomkeresés a jobb sarokban!!!
Ja és érdekes hogy 1024*768-on is olyan szarul megy mint 1600*1200-ban!!A legújabb catalist fentvan mégsem lett jobb!!X800 xt pe-vel!!Mégis valaki irta hogy rosszabb vidkarival vigan fut!!
Új pach mikor jön?
Hát nem vágom emberek, 3300+os semptronom van, 6800gs(agps) 1 giga ram, és mediumon riccenés nélkül megy, high-on kameratekergetésnél beszaggat. Szvsz a hiba nálatok keresendõ, vagy régi driver, vagy valami szar codec az oka. Az ATI kártyákat szvsz megint nem támogatja megfelelõen. A 6600gt 2 évvel ezelõtti sláger volt, azon nyugodtan lehet játszani.
Na, azért nálam az Oblivionban igencsak le kellett kapcsolni a fûszálakat. :-) Hátha peccs, vagyy új catalyst segít majd...

Hello!Találtam hozzá kodot

Debug Mode Codes

While playing, hit ~ (Tilde key) to bring up the console.
Then type in "DebugMode 1" (without the quotes).
You may then use the following codes.
Note: all codes are cAsE sEnSiTiVe!

Code Effect
irolltwenties 20 in every statistic
givespell # Gives a spell identified by it's id number to the character
givexp # Gives the desired amount of XP to your character
dm_god Godmode. Unsure if it actually works, but it does not return an error message
SetCHA # Set charisma to given number
SetCON # Set constitution to given number
SetDEX # Set dexterity to given number
SetSTR # Set strength to given number
SetWIS # Set wisdom to given number

Ez még oké de a SetDEX vagy a többi után hiába irok be számot nem változtatja meg!Ez az arany mennyiségre is ugaz!!Nem fogadja el!

irolltwenties- ez müködik de nem lehet utánna szintet lépni!
Aki tud segiteni akkor HELP!!!
800*600 1680*1050-es lcd-n nálam úgy néz ki, mintha 320*200 lenne. :S

Nagyon elbaszták a gépigényt, el is ment a kedvem az egész játéktól. Hiába veszem le a grafikát úgy, hogy már alig látok vmit, kamera mozgatásnál beszaggat. Meg az ember is olyan nyomin fut. Hihetetlen, hogy az oblivion maxon ment, ez meg akkor is akad ha super mario szintûre leveszem a grafikát.
25ös limitet gondolom a playerlimitre értette. Tévedés ne essék az nwn nagyon gányul volt megírva, sokkal több embert nem is lehetne rajta hostolni. Ez egyre jelenleg 2-3 szerver dolgozik: Lost Dales, Nordock, azaz a volt Anwalen, fingom nincs mi a neve, és az enyém, Hammervale.
NWN2re se lehet szerintem sokkal több playát behostolni egyszerre.

NWN2re sajna sokkal nehezebb lesz PWt írni, mert míg Hammervale 80 mega 430 areaval, addig 3 db nwn2es map 5 dombbal 3 fával 2 bokorral 1 folyóval 90... szóval 3-4 giga ramok kellenének a szerverekbe+normális netkapcsolat. Meg rendes modul. Meg normális játékosok. Mindenesetre ha valaki indít majd szervert, jelezni fogom itt.