Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mds
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Légyszi segítsetek mert kezdek nagyon kész lenni.
Megcsináltam mindent:
-van DT v4.06
-SPTD v1.35
-pr0t stop 1.0
-YUTA
-lehuztam az optikai meghajtót
-és a többi amit most ide elfelejtettem leirni
Természetesen a securom minden tipusú hibaüzenetével találkoztam már, néha az eredetit kéri, néha nem is tudja elinditani a másolásvédelmet stb. Szal még mindig nem akarja az igazságot, pedig kezdek nagyon ideges lenni, valakinek valami ötlet?
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Fonok.Ki az a corporation?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egy reálisabb gameben a törpe örjöngve megrohamozna aztán majd kiedrül ki marad életben.
A falubeliek meg csak a nevelõapádra való tekintettel nem ontanák ki a beledet, nemhogy még barátkozzanak is veled. 😊
Neeska rulez! 😊 Csak én hallom úgy vagy tényleg az a színész adja a hangják aki anno Imoenét is?
Most már csak szende elf máguslányka kéne é teljes a kör.
Nõi karaktetek lesznek még? Mert a druida nem valami nagy szám a tolvaj meg csak havernak jó.
valaki légyszi mondja már meg, h, h tüntetem el azt a kis ablakot pls!
v legalább annyi választ, h faszsetudja..
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Why so serious?
A törpe meg sok minden csak nem becsületes, bár nem vagyok biztos benne, de talán chaotic neutral-ra tippelném.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"This product is only available for purchase in North America."
kapisi?
Természetesen ha te ott megvetted, akkor azt írjad hogy neked onnan van.
Cordha&zorrobomber:
Nagy tömeg ellen mit szoktatok bevetni? Gondolkoztam azon a varázslaton ami másolatot készít belõlem(szintenként +1-et) de nem tudom mennyi ideig lenne képes feltartani az ellenséget..
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mage shield az mindig josag, magic missile-t hasznalok, sleep-et, a combustion az altalaban hit&kill, ezen kivul hold person-t probalgattam, elsore ennyi jut eszembe, de meg konzultalhatunk a kesobbiekben(meg csak kb 4-5 orat nyomtam) 😉
Why so serious?
Nálam a következõ a sorrend:
-Rányomok egy méretduplázást a törpémre 😊
-Rányomok egy pajzsot a tolvaj csajszira
-Idézek egy állatkát
-Íjjal támadok a háttérbõl miközben táamdó varázslatokat használok
A legtöbb esetben beválik, kivéve ha rámrontanak. Olyankor kézbe veszek egy staffot és gyapálom az ellent 😄
Minden alkalommal, amikor kilépsz a fogadóból kiválaszthatod, hogy kik tartsanak veled. Nekem az a gondom, hogy "CSAK" 3 an jöhetnek velem, de van egy sorcerer csaj, aki elég brutál spelleket tud
<#vigyor>#vigyor>
Más szerepet nem játszott, csak könnyített a csatákon.
Itt elõjön az, ami már a BG2-bõl es a KoTOR2-bõl ismerõs lehet, a csapat tagjainak egymáshoz/hozzád való viszonya.
Érdekesebb a játék, mintha menne veled 1 npc aki csak a körönkénti sebzés nagyságát növeli. 😊
Itt kicsit lineárisabb a történet.
"This product is only available for purchase in North America."
Akinek teljesítménygondja van, nézze meg ezt, az Obsidianos FAQ:
What can I do to improve performance? (0 comments)
Try running the game at 800 X 600. Community member Beforan said this "I then decided to try changing resolution. I'd been running the game in 1680x1050, and figured detail or drivers would be causing lag more than res.
So I booted up NWN2, changed the res to 800x600 at the title screen and loaded my game. Guess what - still no significant improvement. Annoyed, I went to the game options with the game still running, and changed back to 1680x1050, applied, and everything runs smoothly!
Somewhat confused, but still chuffed, I quit out and repeated the same process, but this time turning all the graphics settings right up to full when i switched to 800x600. Sure enough, when I switch back to 1680x1050 in game, everything works, and looks damn gorgeous."
Make sure you have the latest Driver Updates - it is always worth checking, even if you updated a month ago
Turn off Normal Mapped Terrain & Point Light Shadows. (I found this to really increase my fps)
Try reducing your Shadows to 'Low'
Reduce Texture Resolutions to 'Medium'
Texture minification / magnification / mip map all set to 'Point'
Max texture Anisotropy (god knows what this actually is) is set to 'Low'
Number of lights is set to 4
Water Reflection/Retraction is set to 'Off' (This will make a huge difference on performance!)
If you have XFire turn it off.
Turn off any Anti-virus/Spyware
This list will hopefully help you, and depending on your graphics card you may not need to do all of these things, so experiment folks. This list will be updated as and when we find the information floating about on the Bioware boards. If you're feeling dead grumpy with this seeming endless list of 'to dos' just to play a game, hop on over here and cheer yourself up..
A gámát a cdgalaxisban, a pcdomeban meg szvsz az 576ban is megtod rendelni.