Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinaltam masik karit, sajna az is travel bugos 😞
megprobalom a patchet, ha az se akkor reinstall ...
Spiral Zone fan
<#worship>#worship>
akkor van még ugye pale master, meg arcane tricster (bár lehet azt tolvajbol kell fejelszteni, passz), hirtelen igy fejbõl más nem jut eszembe :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tegnap csak epp hogy atfutottam a valaszthato prestige classokon, de ugy lattam, mintha foleg meele karakterekbol lehetne prestige classokat csinalni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ha vki reloaded-el nyomja, felpatchelve.. akkor az adott crackel még elindulhat a game, de lehetnek egyéb hibák : nálam pl az action bar elött takart egy újabb ablak.. enterrel lehetett volna eltávolítani,de ha megnyomtam kidobott a játék.
megoldás: prot.stop és poseden_maxi_nwn2.mds 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Why so serious?
★ 汤姆 李
Bucser hogyan esteledett rád? Egy álló helyedben, vagy mapváltások közben? Ha egy mapon álldogállva, akkor visszavonom azt a kijelentést.
ott vagyok hogy az elf elkuld neverwinterbe, amikor a world teleportra megyek ott a fogado, rakanntintok -> travel, erre visszarak ugyanoda ahol voltam, es nem tudom tobbe az egerrel iranyitani, se mentett allast visszatolteni 😞
patch orvosolhtja ?😞
Spiral Zone fan
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Már annyi mindent beszereztem úgyhogy most Palámnak összehozok valami jól védõ armour-t+fegyvert.
★ 汤姆 李
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<b>Requires /b> Caster level 13, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any armor
- Glowing Power Essence
- Radiant Earth Essence
- Blue diamond
Cast <i>banishment</i> on a magic workbench containing the above
ez pl egész pofás 😉
★ 汤姆 李
Fonok.Ki az a corporation?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
★ 汤姆 李
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
No és az ízlések és pofonok közhellyel miújság?😊
[merlinw.org]
Másoknak:Akinek nem tetszik ez a játék azokat nem igazán értem meg.
Nem jó az az intelligencia a játékban?Ez Bullshit!Szerintem elfogadható.Jól kezelhetõ,hangulatos RPG!!
★ 汤姆 李
amugy meg moddoláshoz tény hogy nem értek de a magadtól elszált hsz-eidbõl azért látom hogy nwn modderek szinvonalához nem sok közöd lehet..., szvsz itt se téged fognak majd emgkérni hogy ugyan már csinálj olyan modokat amik hiánypotloak...
nade én tényleg befejeztem, mert abban igazad van hogy elbeszélünk egymás melett és ez igy csak flösleges flame..., innen inkább ignorálom hasonlo kötözködö személyeskedõ hsz-eidet nagyarcu uraság...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Végre meg csináltam a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megörülök...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
2. ha el is ovlasnád amit irok és fel si fognád pont errõl pofázok hogy modok nélkül az nwn igenis egy single game..., amit emg a modok csinálnak vele az más tészta..., majd akkor fröcsögj inkább ha már ehez is lesznek modok nem pedig "meztelenül" patchek nélkül mustrálod és kb 5 bugon lovagolsz mert tevagy a nagy nwnpro..., most te tényleg nem érzed az ellentétet hogy mit hasonlitazs mivel vagy direkt nem akarod megérteni amit irok??
Official Neverwinter Nights 2 Forum Highlights
Vallási fanatikusokkal utcán sem vitatkozok.