Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorbesz
kosz a gyors reakciot😊

csinaltam masik karit, sajna az is travel bugos 😞

megprobalom a patchet, ha az se akkor reinstall ...

Spiral Zone fan

mélyen elnézést, tényleg nem egészen a témához tartozik...dee..olvasgatva mennyire rpg,ez meg az...kinek merül fel emlékeibõl a Realms of arcania2_Star Trail?
<#worship>
hát scorcinak ott a red dragon discipline mintha ebben is bennelenne
akkor van még ugye pale master, meg arcane tricster (bár lehet azt tolvajbol kell fejelszteni, passz), hirtelen igy fejbõl más nem jut eszembe :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

MrStokes
Pure sorcerer, wizzard, druid-nak milyen prestige class lehetosegei lesznek?

Tegnap csak epp hogy atfutottam a valaszthato prestige classokon, de ugy lattam, mintha foleg meele karakterekbol lehetne prestige classokat csinalni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jó, akkor erre nem kell várni egy fél évet 😊)
Bucser
Egy mapon álldogálva.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BlackShadow
saját tapasztaltból:

ha vki reloaded-el nyomja, felpatchelve.. akkor az adott crackel még elindulhat a game, de lehetnek egyéb hibák : nálam pl az action bar elött takart egy újabb ablak.. enterrel lehetett volna eltávolítani,de ha megnyomtam kidobott a játék.

megoldás: prot.stop és poseden_maxi_nwn2.mds 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Érdekes nekem is reloaded verzióm van, nem patchelve csak crackelve és eddig egyetlen egy buggal sem találkoztam. Úgy látszik szerencsém van. 😊 Amúgy nagyon tetszik a játék, sokkal hangulatosabb mint az elsõ rész volt, meg a sztori is jobban bejön. A Kotor-ból átmentett influence rendszer is elõnyére vált, ráadásul a karakterek is szimpatikusak, kár hogy csak hármat lehet vinni egyszerre magunkkal.

Why so serious?

Reinstall és szerintem érdemes lenne ezt végigcsinálnod ha a tört V.-ót használod:#1400

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mintha olvastam volna valamit ezekrõl a utazás-bugokról.. hm, olyasmit hogy a main characterrel váltsunk mapot, de ott egyedül mész, nem utazik veled senki..
ha volt több mentésed és nem mennek, akkor meg reinstall

Talán a crack miatt. Gyakran kell menteni és különbözõ slotokba.

Hát, caster Level 13 kell a létrehozásához.. igazából ötletem sincsen level hanyas lesz az elkészült cucc, mert csak annyit ír összetevõknél hogy any armor. Most nemtom hogy ez mit jelent, enchantos is lehet vagy csak sima, de bármilyen fajta. Addig nem mentem el a játékban.

Bucser hogyan esteledett rád? Egy álló helyedben, vagy mapváltások közben? Ha egy mapon álldogállva, akkor visszavonom azt a kijelentést.
Gorbesz
hu mekkora szivas 😞

ott vagyok hogy az elf elkuld neverwinterbe, amikor a world teleportra megyek ott a fogado, rakanntintok -> travel, erre visszarak ugyanoda ahol voltam, es nem tudom tobbe az egerrel iranyitani, se mentett allast visszatolteni 😞

patch orvosolhtja ?😞

Spiral Zone fan

véletlen volt, nem spamnak szántam...

Nem tudom eldönteni melyik utat válasszam. A tolvaj utat, vagy a citywatchot.

Bucser
Nincsennek napszakok?? nézd már meg jobban mert rám símán remásteledett... Sõt esett az esõ is aztán elmúlt. direkt kipróbálltam, hogy hagytam állniaz embereket... Emote-okat meg majd szerintem tesznek még bele patch formájában de bazz ez legyen a legkevesebb bajom😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Királyság,profi kis cuccos 13-as szintünek és fõleg ezt belekompenzálva:Immunity to critical hits<#eljen>
Már annyi mindent beszereztem úgyhogy most Palámnak összehozok valami jól védõ armour-t+fegyvert.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fortified Armor: Immunity to critical hits and sneak attack
<b>Requires /b> Caster level 13, Craft Magic Arms and Armor feat
- Any armor
- Glowing Power Essence
- Radiant Earth Essence
- Blue diamond
Cast <i>banishment</i> on a magic workbench containing the above

ez pl egész pofás 😉
Itt egy link:

Receptek

Kicsit kesze-kusza, de használható.
Sikerült valakinek már valami jóféle egy vagy kétkezes kardot esetleg páncélt összehoznia workbench-el?

Mivel itt egy nagy modoló community van, és láthattuk, hogy mire képes a lobby (lásd: leütés, discipline feat) valószínû, hogy ha nem is patch-ekkel, de mondjuk egy kieg. lemezzel orvosolják a problémákat. Téyn, hoyg én is a multi miatt rendeltem meg a játékot. Single-hez elég a warez is 😛

rezes
Miert van az hogy ide valaki aki igazan "nagyarcu urasag" csak azert jar fel hogy flameljen es ossza az eszt.Megoldast ,segitseget es nagyobb toleranciat!!

Fonok.Ki az a corporation?

Becsapva érzem magam kissé. Még mindig agyalok a gyárin, ettõl függetlenül valószínûleg megveszem, mert nem látok más szórakozási lehetõséget magamnak multira. Csak ezúttal a világkészítést másokra hagyom, és így unalmasabb lesz a várakozás 😉
Én nagyon sajnálnám, ha a gépigény miatt nem lenne magyar szerver, de a külföldi milkósok biztos összehoznak majd pár jó pw-t. Még most jött ki a játék, ne húzzuk már le. Az NWN-nek volt pár éve, hogy kialakuljon, és az elején az is tel volt buggal. Össz-vissz sok problémára megoldást találtak a készítõk, jöttek újak, de minden game-nél így van az elején. Himpi csak el van keseredve, de õ is nagy NWN fanatikus azt látbni kell.

BEAST
htxbai , nyugodtan megkimelheted magad a szenvedestol amit az nwn2 okoz neked , miattunk sem kell eroltetni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

??Hát amikor észreveszi,hogy karaktere megindul a nagyvilágba akkor pause majd a megindult karakterre klikkel és vissza ahova szeretne,hogy menjen vagy támadjon<#awink>

Normális játék sincsen,nemhogy RPG 😉. Játszhatunk xbox irányítású Oblivionnal, meg "jövõre lesz olyanom, de nem baj, olcsóbb lesz a játék" gépigényû Ghotic-al, egyre döcögõsebb NFS klónokkal, COD 12-vel. 😊)
MrStokes
Hogyan segit a pause abban hogy "visszahozza" a karakteret? Mit jelent az, hogy visszahozza?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Itt nincs szükség erre mert pont itt a dolog,hogy ha õk betámadnak akkor a csapattagok is megfelelõen használják fel a megfelelõ varázslataikat+automata skill-eket ellenük.

MrStokes
Sztem meg oruljunk hogy meg vannak ilyenek, es nem a sok fos konzol-atiratu FF-fele gagyi rpg-ket arulnak a kiadok.

MrStokes
Hat nem tom, sztem vannak egyedulallo, meg osszekapcsolt mobok. Mert pl eddig nekem az osszes olyan volt, hogy ha kozelebb mentem, ha nem is az osszes, de a kozelebb levok ramjottek, mint a huzat.

Jogos!De valamilyen szinten jelen pillanatban az rpg rajongók(köztük én is😊rá vannak kényszerülve eme játékra mivel NINCS a Gothic3-on és Never.2-õn kívül semmiféle game ebben a kategóriában.Ezért örülök,hogy összehozták így is ahogy van.

... persze ha mondjuk beléjük lõsz, akkor megindul az összes, mi?
zorrobomber
igen

MerlinW
"Akinek nem tetszik ez a játék azokat nem igazán értem meg."

No és az ízlések és pofonok közhellyel miújság?😊

[merlinw.org]

Ezeddig nem próbáltam, de intelligenciára rákérdeznék. továbbra is lehetséges a lényeket egyesével csalogatni, pusztán azzal hogy megfelelõ távolságba mész hozzájuk - támadás nélkül - mint az egyben?
Elárulok egy titkot.. egy 400areas nwn1 modul 60-80 mega. Nem tudom hol olvastad hogy modder lennék, majd postold be. Builder vagyok, azaz csak voltam. Személyeskedõ hozzászólások olvasásához meg olvasd a sajátjaidat, "nagyarcú uraság" 😊))
Ott a pillanatállj,hogy visszahozd karaktered!!

Másoknak:Akinek nem tetszik ez a játék azokat nem igazán értem meg.
Nem jó az az intelligencia a játékban?Ez Bullshit!Szerintem elfogadható.Jól kezelhetõ,hangulatos RPG!!

nem vitték, nwn1 is az votl 😊 azt is modderek tették multira ugy ahogy alkalmassá (errõl inkább nem irom le a véleményme mert abból csak flame lessz 😛)..., a gépigény me glehet hogy nagy, tény hogy ez a trend ebben mostanság (megjegyzem ebben a mostani felhozatalhoz képest nwn2 egyáltalán nem rossz...), de ettõl még azt ne mond hogy oylan hüde kicsi volt nwn gépigénye a maga idejében..., lehet hogy nem ennyire de szvsz te kicsit rozsaszinben látod a multat ebben is...
amugy meg moddoláshoz tény hogy nem értek de a magadtól elszált hsz-eidbõl azért látom hogy nwn modderek szinvonalához nem sok közöd lehet..., szvsz itt se téged fognak majd emgkérni hogy ugyan már csinálj olyan modokat amik hiánypotloak...

nade én tényleg befejeztem, mert abban igazad van hogy elbeszélünk egymás melett és ez igy csak flösleges flame..., innen inkább ignorálom hasonlo kötözködö személyeskedõ hsz-eidet nagyarcu uraság...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TVelvet
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá felrugok valakit....

Végre meg csináltam a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sprites küldit amivel kapom az extra képességet.. nem mentettem utánna és megdöglöttem egy grpnál EGY ÓRÁIG csináltam azt a szart... uuu

megörülök...
Relax, simán hatalmas a játék😊 Most jutottam Luskanbe, remélem messze még a játék vége.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

😄DD Látom elbeszélünk egymás mellett. Mellesleg pont a moddolásal kapcsolatban nem írtam semmit, mivel arról szvsz fogalmad sincsen. De elárulom hogy szájba vannak szopatva a modderek a gépigénnyel 😉 Egy tetves map 3 fával 5 bokorral egy folyóval 18 mega. Szorozd fel ezt egy 3-400areas persistant worldre mint az enyém, és mond meg mennyinél tartasz. Aztán képzeld hozzá, hogy mekkora szerver kell hogy ezt megmozdítsa8pl ram szempontjából). Azt meg minek bizonygatod hogy single game, pont az a bajom vele hogy arra felé vitték...
1. nem vagyok vallási fanatikus...
2. ha el is ovlasnád amit irok és fel si fognád pont errõl pofázok hogy modok nélkül az nwn igenis egy single game..., amit emg a modok csinálnak vele az más tészta..., majd akkor fröcsögj inkább ha már ehez is lesznek modok nem pedig "meztelenül" patchek nélkül mustrálod és kb 5 bugon lovagolsz mert tevagy a nagy nwnpro..., most te tényleg nem érzed az ellentétet hogy mit hasonlitazs mivel vagy direkt nem akarod megérteni amit irok??

Itt van pár hasznosnak tûnõ info mindenféle témában, englisül:

Official Neverwinter Nights 2 Forum Highlights
Kérlek, ha te úgy gondolod, hogy ezt a játékot eddig a "fantasztikus" alapkampány, és a két kieg tartotta életben, nem a community kismillió szervere, hakja, modulja, ám legyen 😊
Vallási fanatikusokkal utcán sem vitatkozok.
én nem a játék melet érvelek hanem inkább az elvakult stilusod ellen..., nekem ez a jajj körülttem forog az eégsznwnvilág style nem jön be..., de igazad van ez legyen az én bajom, abbahagytam sorry...

Észérveket nem is vártam a játék mellett 😉