Neverwinter Nights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
/Peace
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Infókat megkaptam máshol szivesen segítettek.
★ 汤姆 李
- ohne party csak a gagyi AI-s hencsmen szisztéma
- full lineáris történet, zéró sztori-elágazás
- neverwinter városa egy hatalmas hent volt, semmi több
- ha jó, ha gonosz voltál, csak egy vége lehetett a játéknak
- szinte semmi haszna nem volt a szociális szkilleknek, úgyis harccal végzõdött minden encounter
stb.
SoU és HotU már sokat javított rajta. Meg a modder csapat. Szóval pont a szingli részt tették jobbá a modderek. A hivatalos peccsek is a multit nyomatták (a premium modulos butaságokat inkább nem is említeném).
Hozzátenném: az nwn2 szingliben simán porrá alázza az nwn1-et. Ez nem nagy szó mondjuk, de attól még így van. És nekem is úgy tûnik, hogy itt megfordult volna egy kicsit a stratégia az 1-hez képest: inkább a szingli van a fókuszban, mint a multi. (Személyes vélemény: ritkán multizok, tehát én ennek a változásnak örülök.)
Autoupdaterrel patcheltem aztán procyon-os image-et mountoltam majd Securom loaderrel indítottaM
Deamon tools 4.06 és minden emuláció bekapcsolva. Viola csont nélkül megy...
JA egyébként Reloaded és Procyon image ugyanaz. Csak a reloaded rátette a crakcet.
A CE meg remélem hamarost megérkezik😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nyilván a fasza (abszolut nem techdemo jellegû) alapnwn1-es kampány volt a fõprofil, nem a multi, persze.
A kedvencem tõled: "megjegyzem nwn1 mégjobbban single felé hajlott..."
A szomorú az, hogy komolyan is gondolod.
Meg a #1680-val kapcsolatban lenne par kerdesem. Mi az a prostop, honnan lehet megszerezni es hogyan kell hasznalni?
Mekkora meretu a poseden_MAXI_NWN2 image?
Elore is koszonet.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Reloaded verzió, NEM kell megtörni, követni azt amit TommyLee bepostolt meg én 1680nál.
Ha igy van, akkor ezt este kiprobalom.
Az Atari-t mar regota nem csipazom, nekik volt koszonheto tobbek kozott a Grayhawk: Temple of Elemental Evil 1000 hibatol hemzsego (hamar kiadjuk, aztan bezsebeljuk a sok penzt) koran kiadott verzioja is.
Aztan persze adtak ki hozza patch-et, de azt sem siettek el, raadasul csomo mindent nem javitott.
Vegul a sok fan es megbotrankozott vasarlo unszolasara,sirasara, fenyegetozesre vegre belekerult a targyak leirasa is a jatekba. Na ez a LOL, hogy egy ilyen jatekban nincsenek a targyakrol a jatek hivatalos, kiadott verziojaban leirasok. Mindezeket kovetoen a jatek meg mindig tele van hibakkal, de az Atari ugy dontott, nem foglalkozik tobbet a jatekkal, jo az ugy, ahogy van.
A modder kozosseg adott ki utana meg vagy 2-3 javitocsomagot.
Szoval Atari? Azt mondom: NO COMMENT!
ON
Leírom mert csakis így lehet szerintem 1.01-ben elindítani:
-Daemon 4.06 install majd rá SPTD 1.35 install
-Játék feltesz
-Patch leszed(Unofficial english 80M😎
-a 80mb-os patch rar(nem kitömöríteni hanem rar-ostul bemásolni)file bemásol a játék fõkönyvtárába
-a fõkönyvtárban nwupdate elindít ELÕTTE netet kikapcsolni kihúzni
-Daemonba bemuntolni poseden_MAXI_NWN2 image-t
-Prostop-al hide
-Indít
Patch Austral server mûködik itt:http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1746&id=9255
Maxi image:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=poseden_MAXI_NWN2!rar
sehol se esik itt szó crackról, ezt csináltam végig betû szerint. annyit hozzáfûznék hogy amíg nincs crackelve, addig az origi exe miatt megy az online update is.
Himpike te meg szerintem ahelyett hogy itt mondod a hulyesegeidet vedd a faradsagot es ulj le a gep ele jatszani vele kicsit plz.
Syrn, Freylana, Kywara
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
1. vesznek 4 giga ramot a szerverhez
2. ezt Paradiától: ha nem talaltak ki valamit a kulso mapok szerver oldali kezelese es/vagy a 70 meganal bekovetkezo anomaliakra, akkor tenyleg bukta van. vegszukseg eseten lehet azokat is belso mapobol gyartani, de ehhez kellenenek az nwn1es tilesetek konverzioi (ha ez tenyleg igy lesz, ezek - tippem szerint - 1-2 honapon belul letolthetoek lesznek pl nwvaultrol).
lehet, hogy Preacherman(Dalakora gyártója) tudott valamit es ezert tervezte a nagy varos pw-t, ahol szinte minimalis kulso map kell? vagy azok is megoldhatok belso terrel?
De ez csak a jó oldalra vonatkozik. a tolvaj küldiket nem tudom milyenek.
A másik küldetés ami nem megy:van 2 silver shard valamim.Na azzal mitévõ legyek??
Egyébként jelen pillanatban kifogytam a küldikbõl és gondolom át kellene jutnom valahogy Neverwinter egy más részlegébe de nem jön össze.
★ 汤姆 李
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az Atarit fenyegetõ pénzügyi csõd miatt kitolták a játékot, remélve hogy a bevételbõl majd dolgozgathanak menet közben, ez az igazság. Vajon miért van totális kuss minden fórumon a multiplayer bétáról?
Pwt meg egy darabig te se fogsz látni. Mellesleg nem a coop alapján fikáztam, hanem a gépigény miatt(egy map 20 mega, 4 map 80, és ekkora volt egy nwn1es pw, pl Dalakora).
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Találkozott valaki az alábbi problémával?:
Fort nemtoménhol megkapom a küldit, hogy derítsem ki, hová tûnt az erõd parancsnoka meg a sleppje. Elmék a temetõbe, kriptába le, ott is van az ipse. Eldumcsizunk, megtalálom a 3 haverját, akik vissz is mennek az erõdbe, de a fõnk cseszik visszamenni?! Van valami módja, a tróger kiösztökélésének a kriptából?😞
Üdv:
Izmael
-The Chat box, both in-game and in the Gamespy Lobby, will no longer overrun when players type long messages.
Már csak azzal kéne kezdeni valamit, hogy ha egy ember beszél npcvel mondjuk hármunk közül, a többi tudjon csinálni is valamit, ne csak a másik dialógusát nézni. Ilyenkor elgondolkodok, hogy a multiplay teszterek a béta alatt mégis mi a francot csináltak.
Végülis csak örülhetek hogy nem jelent meg itt is harmadikán, mert ha már megvettem volna, nem lenne egy hajszálam se.
★ 汤姆 李
igen most felraktam a patchet, mar atenged 😊
csak ha mentenek azt irja hogy nincs hely😊))
pfff akkor most csinalok a C-n 2 gigat.
ezt a korulmenyes gamet OMG.
remelem megeri faradni vele ennyit es jo lesz 😉
Spiral Zone fan
★ 汤姆 李
Why so serious?
★ 汤姆 李
online játékhoz a következöképpen lehet eljutni>ne a játékban regeljetek hanem itt regeljetek a formhoz igy a community tagja leszel😊 az itt megadott felhaszn. névvel és pass-al beenged a játékba.
jó multizást
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
amugy kilepsz main menube utana mar tudsz loadolni es egerrel iranyitani.