Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ami pl. nekem frankón nem mûködik (az ausztrál mirror, de végignéztema többit is), a filefront meg 15kbvel szüttyög. 😞

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

MrStokes
Egymas oltasa helyett esetleg leirhatnatok a #1685-ben feltett kerdeseimre a valaszt. ^_^

/Peace

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Boroskóla, az 1659es hozzászólásban megtalálod az 1.01es peccs linkjét.
Hát porrá is kell hogy alázza, ez a minimum egy második résztõl, ennyi év múltán. Az egyet valóban multira írták, sok kritika érte a Biowaret. Sokan tartottak attól, köztük én is hogy az emberek nem fognak modulokat csinálni( a programozók helyett, akik gyk eladtak egy gyér történetet meg egy használható toolsetet ). És a community fenntartotta az érdeklõdést a munkáival a játék iránt még hosszú évekig. Anno lwb te csaltál fel az elsõ magyar szerverre(dalakora futott), és én azóta kizárólag nwnel játszom multiban. Ennek már 3 éve. Volt két 1 hónapos kitérõm, GWre, meg WoWra. Kicsit úgy érzem, hogy pont az MMOk miatt kapott most kisebb figyelmet a multi rész úgy összességében. Mindegy, ha mégse tud felülkerekedni a community a nehézségeken, akkor megnézem majd az age of conant, vagy a warhammer online-t, esetleg a lotr online-t. Addig pedig szeretném spontán ezt végignyomni azokkal, akikkel az elmúlt 3 évet végigjátszottam közösen.
A peccseket nemlehet valahonnan letölteni külön mert otthon nincs netem? <#confused>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Kijott az 1.02 patch, de ezzel mar nem hajlando elindulni a szokasos modon, a poseden_MAXI_NWN2 imageval, mindenki aki felteszi, mentse el az 1.01 exeket.
Felesleges értelmetlen hozzászólásod volt ez.Kiforgattad szavaimat mivel nem a történetrõl kérdezdtem hanem egy pontról ahol elakadtam<#duhos2>.Tök egyértelmû volt ki adta a quest-et stb..
Infókat megkaptam máshol szivesen segítettek.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

lwb
Igaz is, micsoda brilliáns megoldásai voltak a szingli nwn1-nek:
- ohne party csak a gagyi AI-s hencsmen szisztéma
- full lineáris történet, zéró sztori-elágazás
- neverwinter városa egy hatalmas hent volt, semmi több
- ha jó, ha gonosz voltál, csak egy vége lehetett a játéknak
- szinte semmi haszna nem volt a szociális szkilleknek, úgyis harccal végzõdött minden encounter
stb.

SoU és HotU már sokat javított rajta. Meg a modder csapat. Szóval pont a szingli részt tették jobbá a modderek. A hivatalos peccsek is a multit nyomatták (a premium modulos butaságokat inkább nem is említeném).

Hozzátenném: az nwn2 szingliben simán porrá alázza az nwn1-et. Ez nem nagy szó mondjuk, de attól még így van. És nekem is úgy tûnik, hogy itt megfordult volna egy kicsit a stratégia az 1-hez képest: inkább a szingli van a fókuszban, mint a multi. (Személyes vélemény: ritkán multizok, tehát én ennek a változásnak örülök.)

Bucser
Én meg ezt sem...

Autoupdaterrel patcheltem aztán procyon-os image-et mountoltam majd Securom loaderrel indítottaM

Deamon tools 4.06 és minden emuláció bekapcsolva. Viola csont nélkül megy...

JA egyébként Reloaded és Procyon image ugyanaz. Csak a reloaded rátette a crakcet.
A CE meg remélem hamarost megérkezik😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ennyire nem tudsz olvasni korábbi postban írtam, hogy BG2-ben a campaign coop ugyanilyenvolt. Amíg az egyik olvasott a másiknak is olvasnia kellett.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

lwb
Már ne is haragudj, de ez a postod süt a hülyeségtõl. Nem szoktam flémelni, de aki azt állítja, hogy az nwn1 alapvetõen single játék volt és a modok tették multivá arra kár is töb szót vesztegetni.
Nyilván a fasza (abszolut nem techdemo jellegû) alapnwn1-es kampány volt a fõprofil, nem a multi, persze.

A kedvencem tõled: "megjegyzem nwn1 mégjobbban single felé hajlott..."
A szomorú az, hogy komolyan is gondolod.

MrStokes
Jah mar latom, kell hozza buveszkedni...

Meg a #1680-val kapcsolatban lenne par kerdesem. Mi az a prostop, honnan lehet megszerezni es hogyan kell hasznalni?
Mekkora meretu a poseden_MAXI_NWN2 image?

Elore is koszonet.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

1680...

Reloaded verzió, NEM kell megtörni, követni azt amit TommyLee bepostolt meg én 1680nál.
MrStokes
Szoval azt mondod, hogy a Reloaded verziora (amit meg kellett torni a crack-elt exe-vel) felteve a patch-et, nem fog kelleni hozza adott pacht-elt verzioju tort exe, hanem menni fog siman? Es nem kell hozza semmi buveszkedes a Daemonnnal, meg a prostoppal meg mittom en mivel?

Ha igy van, akkor ezt este kiprobalom.

MrStokes
OFF

Az Atari-t mar regota nem csipazom, nekik volt koszonheto tobbek kozott a Grayhawk: Temple of Elemental Evil 1000 hibatol hemzsego (hamar kiadjuk, aztan bezsebeljuk a sok penzt) koran kiadott verzioja is.

Aztan persze adtak ki hozza patch-et, de azt sem siettek el, raadasul csomo mindent nem javitott.

Vegul a sok fan es megbotrankozott vasarlo unszolasara,sirasara, fenyegetozesre vegre belekerult a targyak leirasa is a jatekba. Na ez a LOL, hogy egy ilyen jatekban nincsenek a targyakrol a jatek hivatalos, kiadott verziojaban leirasok. Mindezeket kovetoen a jatek meg mindig tele van hibakkal, de az Atari ugy dontott, nem foglalkozik tobbet a jatekkal, jo az ugy, ahogy van.

A modder kozosseg adott ki utana meg vagy 2-3 javitocsomagot.
Szoval Atari? Azt mondom: NO COMMENT!

ON

Hülyeségeimet? Majd fejtsd ki bõvebben hogy mi nem volt igaz abból amit leírtam, a napszakok változásán kívül. Gyanítom nem ma fog sikerülni.
1400as post, TommyLee-tõl

Leírom mert csakis így lehet szerintem 1.01-ben elindítani:
-Daemon 4.06 install majd rá SPTD 1.35 install
-Játék feltesz
-Patch leszed(Unofficial english 80M😎
-a 80mb-os patch rar(nem kitömöríteni hanem rar-ostul bemásolni)file bemásol a játék fõkönyvtárába
-a fõkönyvtárban nwupdate elindít ELÕTTE netet kikapcsolni kihúzni
-Daemonba bemuntolni poseden_MAXI_NWN2 image-t
-Prostop-al hide
-Indít

Patch Austral server mûködik itt:http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1746&id=9255

Maxi image:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=poseden_MAXI_NWN2!rar

sehol se esik itt szó crackról, ezt csináltam végig betû szerint. annyit hozzáfûznék hogy amíg nincs crackelve, addig az origi exe miatt megy az online update is.
Mi multiba toljuk a single kampanyt es nics vele igazan nagy gond. Van par dolog amit meg bkell szokni vagy el kel fogadni es ennyi.
Himpike te meg szerintem ahelyett hogy itt mondod a hulyesegeidet vedd a faradsagot es ulj le a gep ele jatszani vele kicsit plz.

Syrn, Freylana, Kywara

Én install után crack nélkül peccseltem, és nem tettem fel crackot.. nem írták sehol hogy kell. Kõsõbb biztosan lesz cracked 1.01 exe is 😉
Multiplayer, new game, és hivatalos kampány. Kapisi? A singlet játszanám többedmagammal.
Ezt úgy érted, hogy felpeccselem és az eredeti exével indítom? :S

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Az alant említett GUI hibát el tudtam érni(a plusz fekete téglalap a chatbox elõtt) azzal, hogy peccseltem a játékot, és viszatettem a reloadedes crackelt exe-t. Nos, mûködik ja, de bugos lesz pont ahogy páran írták. Ninsc szükség a cracked exe-re, he felment a peccs, lehet nyomuldázni.
Bucser
Nem tudom nálam valami képzavar van. Te csak a multiról beszélsz. Holott szerintem ez a játék singleben is felülmúl mindent ami az elmúlt 2-3 évben RPG mûfajban kijött. Szerintem ez egy 3D-sített Baldur's Gate és nem több. Anno azt is a single miatt vettem meg mert megérte és nem a multi miatt. Ezt is a single miatt vettem meg, mert annyira nem érdekel milyen lesz a multi egyenlõre. Lehet ha megfoltozzák és kipróbálom már sokkal jobb lesz.

Én is haladnék ha Artanis szerverén végre normálisan tudnánk játszani, de ebben az alant felsorolt dolgok korlátoznak. Mellesleg nem én hozom fel újra és újra, hanem mások, amikre ismét reagálok. Ha az összes postomat elolvasták volna, világos lenne mirõl beszélek. Amúgy meg ne sírjon senki, mert emellett azért jutott idõm bevágni pár hasznosnak tûnõ linket is 😉. A fanok meg kétféleképpen találhatják fel magukat.
1. vesznek 4 giga ramot a szerverhez
2. ezt Paradiától: ha nem talaltak ki valamit a kulso mapok szerver oldali kezelese es/vagy a 70 meganal bekovetkezo anomaliakra, akkor tenyleg bukta van. vegszukseg eseten lehet azokat is belso mapobol gyartani, de ehhez kellenenek az nwn1es tilesetek konverzioi (ha ez tenyleg igy lesz, ezek - tippem szerint - 1-2 honapon belul letolthetoek lesznek pl nwvaultrol).

lehet, hogy Preacherman(Dalakora gyártója) tudott valamit es ezert tervezte a nagy varos pw-t, ahol szinte minimalis kulso map kell? vagy azok is megoldhatok belso terrel?
Bucser
TE követed is a történetet vagy csak hentelsz? HA megcsináltál mindent amit a watch adott akkor el tudsz menni BlackLake-be. De szerintem még a Watch feladatit sem csináltad meg mert akkor már lenne pár több shardod.

De ez csak a jó oldalra vonatkozik. a tolvaj küldiket nem tudom milyenek.

Bucser
Anno a Baldur's Gate 2-ben ugyanilyen volt a coop. amíg az egyikünk beszélt az NPC-vel addig a többi nem tudott mást csinálni. Nagyon sokmindenben visszatértek a a Baldur's Gate-es alapokhoz. (Szerintem helyesen)

Van egy(azaz 4 részre bontva a naplóban)küldetésem a törp csapattagommal kapcsolatban de nem jövök rá mitévõ legyek vele.
A másik küldetés ami nem megy:van 2 silver shard valamim.Na azzal mitévõ legyek??
Egyébként jelen pillanatban kifogytam a küldikbõl és gondolom át kellene jutnom valahogy Neverwinter egy más részlegébe de nem jön össze.

BEAST
az lehet hogy nem lesz egy ideig , de eddig is feltalaltak magukat a fanok , most sem lesz maskepp ... de amig te napokon keresztul ugyanarrol a problemarol ugyanugy nyilatkozol , addig en mar a masodik karakteremmel haladok a vilag megmentese fele xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A coopnak meg nem a multi korcsának kéne lennie, hanem egy legalább olyan szinten játszható dolognak, mint az elsõ résznél volt. Biztos nagyok az elvárásaim, az a baj 😄DD

Az Atarit fenyegetõ pénzügyi csõd miatt kitolták a játékot, remélve hogy a bevételbõl majd dolgozgathanak menet közben, ez az igazság. Vajon miért van totális kuss minden fórumon a multiplayer bétáról?
Pwt meg egy darabig te se fogsz látni. Mellesleg nem a coop alapján fikáztam, hanem a gépigény miatt(egy map 20 mega, 4 map 80, és ekkora volt egy nwn1es pw, pl Dalakora).
BEAST
nwn2 pw-t meg nem lattal de mar fikazol a coop mode alapjan , ami abszolut felesleges mert a singleplayer resz tobbjatekos korcsa , a single resz nagyon jo es remelem pw-k is lesznek legalabb ilyen jok , a coop nem erdekel

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok!

Találkozott valaki az alábbi problémával?:
Fort nemtoménhol megkapom a küldit, hogy derítsem ki, hová tûnt az erõd parancsnoka meg a sleppje. Elmék a temetõbe, kriptába le, ott is van az ipse. Eldumcsizunk, megtalálom a 3 haverját, akik vissz is mennek az erõdbe, de a fõnk cseszik visszamenni?! Van valami módja, a tróger kiösztökélésének a kriptából?😞

Üdv:
Izmael
Most nézem a peccs tartalmát:

-The Chat box, both in-game and in the Gamespy Lobby, will no longer overrun when players type long messages.

Már csak azzal kéne kezdeni valamit, hogy ha egy ember beszél npcvel mondjuk hármunk közül, a többi tudjon csinálni is valamit, ne csak a másik dialógusát nézni. Ilyenkor elgondolkodok, hogy a multiplay teszterek a béta alatt mégis mi a francot csináltak.
Ez egy fórum, vélemények nyilvánítására. Tudomásom szerint a multiplayer részt kritizálom, amit meg se néztetek. Ha meg nem rólam van szó, akkor ajánlom figyelmedbe a "válasz erre" gomb használatát, a félreértéseket elkerülendõ.

Végülis csak örülhetek hogy nem jelent meg itt is harmadikán, mert ha már megvettem volna, nem lenne egy hajszálam se.
MrStokes
Akkor hetvegen megrendelem angolhonbol, jovo hetvegere mar biztosan megerkezik. Addig meg elszorakozom a torttel. ^_^

na kösz a segítséget, csak véletlen a jónak dogadtam el a kdldetését és nem tudok a banditavezérrel társalogni:S én nem tudom mi a küldije:S, na mind1, am meg nem tom miez a nagy veszekedés lejebb egy 10-el, meert most akinek nem teccik a játék ne jáccon vele, minek kritizálja, most édes istenem ez ugyan olyan, hogy nem teccik valaki feje ezért beverem, hát bazdmeg, nem teccik ne nézzed, ugyan ez, nem teccik a jték ne káccál vele, de akkor minek pattognak itt?
Mire meglesz kijön az 1.02.. Szomorúan látom hogy a magyar megjelenést a pcdome november 30.a köré saccolta.. 😞
GanXstaZoleeWrk
jó lenne egy crakelt 1.01 de még nincs.

GanXstaZolee#2709

Le.
1.01es peccs

de volt linkelve lejjebb is ám 😉
Methylisocloro
1.01-es patch-et le lehet tölteni valahonnan? Vagy csak a beépített updaterrel?

Siker.Megláttam a tóban egy Elf-et.

Gorbesz
LOL😊

igen most felraktam a patchet, mar atenged 😊
csak ha mentenek azt irja hogy nincs hely😊))

pfff akkor most csinalok a C-n 2 gigat.
ezt a korulmenyes gamet OMG.
remelem megeri faradni vele ennyit es jo lesz 😉

Spiral Zone fan

Ok.Megpróbálom köszi.

Feltankolni a négy fát. Mindegyikre rá kell nyomni azt a varázslatot a druidával amit a fára kattintva kér. Például amelyiken bika van arra egy Bull's Strengthet.

Why so serious?

Skymirror-Lake?Mit kell ott csinálni??<#help>

Zomil
Nemtudom volt-e rola már szó, sorry picit pörög a topic és néha csak keveset olvasok vissza, szoval a lényeg:
online játékhoz a következöképpen lehet eljutni>ne a játékban regeljetek hanem itt regeljetek a formhoz igy a community tagja leszel😊 az itt megadott felhaszn. névvel és pass-al beenged a játékba.
jó multizást

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csak hely kell a vinyon es akkor betolti😛

Bucser
Travel bugakkor van ha esteleg cutscee elõtt nem main karakteren voltál és a cutscene nem ment le, így vissza kell tölteni a cut-scene elõttig és onnan folytatni. Hülye bug de talán javítják majd valamikor...

Tud valaki mondani nekem Nature-val kapcsolatos Spell-t?Van egy-két fa amihez szeretném használni Skymirror-Lake-ban!

csinalj kb 2 giga helyet azon a particion ahol a TEMP dired van, illetve ird at winben a tempdir sourcet masikra. lenyeg hogy kb 2 giga korul kell neki a nagyobb map reszek betoltesehez, mivel ritka fosul van megcsinalva es a zip filejaibol pakolaszik kifele ilyenkor.

amugy kilepsz main menube utana mar tudsz loadolni es egerrel iranyitani.

BlackShadow
most járok neverwinterben.. nagyon fasza ez a game 😊
ahogy a törpe és a rogue oltja egymást az õrület^^

itt az ideje gyorsan befejezni a vampire: the masquerade sorozatot és beszerezni néhány FR könyvecskét ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"