Neverwinter Nights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még annyit füznék hozzá hogy tetszik nem tetszik az nwn egy alapvetõen single játék..., attól még hogy te leszarod az az elsõdleges nem az általad hypeolt dolgok..., tény hogy ebben állitolag elõtérbe került a multi is de ezt ugye nem tudhatjuk amig nem probáltad rendes szerveren nem csak a hommade coopozásnál... (megjegyzem nwn1 mégjobbban single felé hajlott , netkodja nem volt tul erõs..., és valjuk meg a többi se, és amit kihoztak a multiból azt is a modderek hozták ki... (ami itt ugye még nincs mert nemrég jelent meg, de nem jelenti azt hogy itt nemtudnak belõle semmit kihozni...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zorrobomber
ott a pont

zorrobomber
na én még csak most járok ott, hogy csatlakozott a druida, ma azzal kezdtem a gamét, hogy kapcsiból puppet módba raktam mindenkit...
<#gun>AI

most modntad hogy ugyse megy neked..., valszinû ezért nem tod belülrõl se állitani, csiszolni kell még az enginen , ez van...
amugy engem csak az zavar hogy süt belõled az a stilus hogy "jajénvagyokahüdenagyõsnwnesésezcsakazértisfosmertarégithyponikõmerteznempontolyanahogyénmegálmodtamjajaj"...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

attól mgé hogy mit érint simán bug kategória...

A játszhatatlan coop mód az bug ugye... végülis csak a játék multiplay részét érinti úgy totálisan 😉. Az hogy hiába állítod a hercet szintén bug, igaz nem is tudod a játékon belülrõl állítani, csak ha megnyitod az nwn.ini-t és beleírsz kézzel 😄D

Számomra a játék eddig egy kurvanagy csalódás, mert a single része szimplán nem érdekel, a coop meg nulla. A builder részével meg nem nyaggatlak, gondolom te nem csináltál 430 területes állandó világot, és nem adtál szórakozást, vidám órákat közel 80 embernek aki rajta játszott(meg játszik is). Persze ezzel már nem is teheted meg az elbaszott ramigénye miatt 😉
Peace.
izé >1587-ben csak bugot irtál voice chat kivételérõl 😄 meg esetleg naptár meg napszak ami nekem spec pont nem hiányzik de az legyen az én bahom 😄

Nem hibákról beszélek, hanem hogy kevesebb a feature mint az egyben a kiadása pillanatában. Bugokat nem sorolok, annyi idõt nem ér meg.
és az origi patch nélküli alap nwn1-nek nem voltak hibái? biztos igazadvan...

Az nwn1hez képest: nincsenek napszakok, se naptár, lófasz emók vannak.Játszhatatlanul megírt cooperative mód.Nincsen voice chat. Ha hosszú mondatot írsz, a vége kilóg, és bejön a szöveged "legelején". Nincsen hercállító lehetõség, mert hiába írom át az init, szar se történik. Hirtelen ennyi jutott eszembe....
wedge31
Áll három ember az egyik utca végén köztük lesz,szaladj körbe a negyedben hamar megtalálod öket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

és hol van a bandita vezér?
am jah ott tartok sztem ahol mondod
TVelvet
Rohadt jó amikor megvan már a várad, és amikor meg csináltad a merchantot elmehetsz neverwinterbe és felveszed Deeking oda árusnak. akkora arc.. 😊))/spoiler]
j0nNyKa
kell annal jobb ? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mazsa
Nálam 1 idõ után nem jelennek meg a dialógusok, nem lehet senkivel se beszélni. Ez mitõl van?

tedd hozzá hogy ott is van raktár ám... 😛

Köszönöm, odáig én is eljutottam 1x már (csak újrakezdtem), de engem az érdekelne, hogy: Meg lehet valósítani amit a villában a fickó kitervelt, vagy csak egy ideig bohóckodunk neki aztán meg úgyis Nashernek kell dolgoznunk?

Aragorn10
Bakker,h ogy nyomja mindenki még a végén beelõztök engem és hamarabb végignyomjátok<#hehe><#hehe>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Megnézted mindegyik szintet??

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Megvan a peco^^
Aragorn10
Pedig ott van a házban elvileg.<#nemtudom>

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jó vonal tömény hent meg diplomacy túlképp😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

j0nNyKa
spoiler a tolvajvonallal kapcs.:
nagyon jo a tolvaj vonal, egyik questnel egy egesz raktarnyi cuccot vihetsz magaddal, kb ~30k gold ertekben, meg ugy alapbol a feelingje is jo. bar azt nem tudom, hogy milyen a "jo" vonal...

Bucser
NA én megyek visszaû😊 Tovább "olvasom" NeverWinter történetét😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

😄DDD

zorrobomber
ismerõs

Valaki mondjon már valami spoilert a tolvaj vonallal kapcsolatban pls!
Félek, hogy ha azt az utat választom kimaradok egy csomó mindenbõl. Elvégre Nasher az atyaúristen Neverwinterben, vagy le lehet váltani?
Jó lenne IC azon munkálkodnék, hogy Nashert megbuktassam, OOC meg azon, hogy Gyurcsányt 😛

ott egybõl votlak ezek mind ahogy kijött az alap? nalátod..., hiddel itt is lesz majd minden..., még ha tudnák se lõnék el az összes puskaport az alapban, mibõl lenne a kieg..? 😊

Lenne egy kérdésem egy Questel kapcsolatban a Market District ben, emtom valaki megválaszolta-e már...
Fihelist kéne elvinnem a saját házából a Marshalhoz, de a házban nem találom, már vagy 10x végignéztem mindent, és megöltem mindenkit kilootoltam az összes "dobozt" viszont a questlog nem lett más.

Szal mondhatni elakadtam. Valakitõl ötlet?
zorrobomber
igen, az az alcíme hogy Dragon Pajta Tycoon

én fighternek ált mindig kétkezes harcra gyurok 😄

Hát az asassinok nem is arról híresek, hogy leállnak harcolni. Mögélopakodnak és azonnal ölnek, nincs ebben semmi különös szerintem.

j0nNyKa
te figyelj mar, igazabol a death attack szintenkent +1d6 dmg-vel noveli a sebzesed, ha ugy tamadod meg az enemyt, hogy az nem all harcban senkivel (magyarul oda kell sneakelni)

tehat alapsebzes + sneak attack sebzese + szint*1d6 sebzes

ez miota ol egybol? hat... tedd fel ujra magadnak a kerdest

Mióta öl meg a death attack egybõl bárkit? Ugyanaz mint a sneak attack, csak paralizálhat, semmi több. És csak a harc elején.
3 évet toltam az elsõt multiban, és bevallom, nekem egy szebb grafikájú, butított elsõ résznek tûnik 😄 Az elsõhöz rengeteg custom content volt, CEP, CTF, stb, ebben meg normális emók sincsenek...
wedge31
Legjobban partyval játszható crpg, valósidejü körökre osztott harcrendszerel.

mondjatok mar el lecci milyen jatek ez a NN2, epiteni kell vagy csak valami diablo stilus vagy milyen?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

j0nNyKa
valaki csinalt mar barbarbol ien frenzied berserkert?
velemeny rola ?

j0nNyKa
of course, koltoi voltam :]

wedge31
Mert te valszeg beállitotad ,hogy ne rohanjon ahogy én is.

j0nNyKa
nalam miert nem rohan magatol sehova ? :]

TVelvet
most abbahagytam kicsit, mert felment bennem a pumpa néha az AI anyira noob... alig birom kitakarítani az egyik szobát, már rohan át a másikba ami megint televan ogreval 5x döglöttem meg így.. ááá
TVelvet
majd találsz eggyet a küldid során. 😊 egy +3mast
j0nNyKa
igen, mondjuk boltban
+nemtom, sok poison damage, keen, meg eleve +2-es

j0nNyKa
vagy megtanulhatsz irni 😄

mas: assasin death attackja nem overpowered 1 picit? bossokat megoli 1bol, aztan meg kit erdekel, hogy a csatlosai neked esnek ?! jon a team tobbi tagja es segit...

Talált már valaki durva rapiert?
Kétkezes harcmodorral nyomulok most és nem tudom érdemes e felvenni a weapon finesse-t.

Lehet csak kettesben lehet elmenni a találkozóra

Monkey grip-el egykézzel forgathatsz kétkezes fegyót, igaz asszem -4 -el.
wedge31
Két választásod van, vagy mész a városi örség parancsnokához vagy a városi bünözök vezetöjéhez, mindkét út járható attól függöen milyen beállitottságu vagy

hmmm, most nemrég kezdtem el ezzel a átékkel jáccani, de nagyon teccik...csakas most leragadtam egy küldtésnél neverwinterban, egy kuranagy vársoban vagyok és egy kcosmába kelett lemennem ahol ebszétem a pincérrel anyámról meg mdinen, és elküldött vhova és nem tom mit kéne csnálni, valaki valami helpet lécci, elõre is kösz