7862
-
ShaiHulud #2848 olyan 4.6 giga szabad hely kell ahhoz hogy sikeresen felmenjen a patch. -
ShaiHulud #2847 csak a wizard tud scrollrol tanulni (meg a wizard alapu prestige classok, aka wizard/prestigeclass multiclass:D)
nincs mod kovetni az alingment pontodat se az influencet az egyes npck-kel:( -
homeless #2846 Na most már kúrvára kivan a faszom. Nem elég hogy egy szaros 80 megás patchből update-el 30 percen keresztűl, de még meg is áll 96%-nál. Hát megbaszhatják a jó kúrva anyjukat.
Azért kösz a helpet. -
#2845 van, de nem minden kasztnak:) -
Jumpy #2844 Hali !
Szerintetek tekercsről tanulás van a játékban,és csak én nem találom..vagy ki van hagyva??
Tehát nincs külön tanulás..a szintlépésből feljövő listában kell választani oszt slussz.?
+
as kérdésemre tud valaki választ?? -
#2843 Nem tudom mit takar pontosan a leírás ,de én is találkoztam ezzel Sand "barátunknál" még Act I-ben alacsony szintem és megvettem mert kíváncsi voltam mit takarhat mert nem emlékeztem hogy lett volna hasonló lvl 7es spell és mikor rányomtam hogy tanulja akkor berakta a lvl 3 Fireburstnak:D -
#2842 főleg hogy más varázslatiskolába tartozik a 2 spell érdekes:D -
ShaiHulud #2841 ha megnezed a sima fireburst leirasa nem a fireburst spellt takarja, tehat ez nem a fireburst spell, csupan elvan irva, vagy photoshop:) -
#2840 Sehol nem találom őket és kiválasztani se tudom szintlépéskor, egyedül a spellbook-nál van ott az Eldricht Knight szimbólum a varázslóé mellett de fekete és nem kijelölhető -
#2839 A class featek között nincs ott? Néhány ilyesmit oda pakol...(Pl paladin lay on hands-ét) -
#2838 " A rejtelmes lovag - az első szint kivételével - minden egyes szint elérésekor újabb, napi egyszer használható varázslatot kap, valamint nyer egy újabb varázslói szintet, épp úgy, mintha abban a varázshasználó kasztban lépne szintet, melyben a misztikus lovag presztízs osztály felvétele előtt volt. Ha karakter több misztikus varázshasználó osztállyal is rendelkezik, ki kell választania azt az egy osztályt, melynek szintjét módosítja a rejtelmes lovag osztályban elért szintje. "
Namost én a varázsló szintet megkapom de a napi egyszer hasznáható varázslatot nem. Ezt kérdeztem azt tudom hogy egyedieket nem kap. -
#2837 Nálam is jelenkezett de megtanulni már megtudtam és oda került ahova kell lvl 3ra.:) -
#2836 Egy link az1.01 offline Patch -hez és telepítési útmutató tört verzióhoz. -
#2835 Tört verióval is lehet játszani neten, ha a szerver is támogatja a tört klienseket. Én, annak idején, ilyen szervert nem találtam.
Az ha egy szerver nem enged fel annak a különböző verzió is oka lehet.
A .pwc fájlokat több helyre is lehet tenni. Vagy a dokumentumokban levő NWN2 mappában található pwc könyvtrába, vagy a modules mappába. A játék telepitési könyvtára vagy az abban található modules könyvtár is meg teszi.
-
#2834 Ti mikor vettetek fel prestige kasztokat? Én majd a shadow thief of amn-ot fogom becélozni, vagy a duelistet vagy assasint. :) De egyelőre még egyiket sem választhatom, mert nincs meg a kellő skillem. 9. szintű vagyok tiefling. Remélem még nem késő :) -
Larvin #2833 Eldritch knight úgy kap új spelleket, hogy a már meglévő casterszintjének megfelelő spelleket kapja, tehát nem egyedi spelleket. -
homeless #2832 na találtam egyet. Innen már max-al jön le. Egy cseh oldal. Az előző helyről 1KB/s-el jött:)
Lenne mégegy kérdésem. Neten játszott már valaki? Mert engem nem nagyon akar felengedi egy szerverre se. És tört verzióval lehet játszani neten, mert lehet hogy ez a gond. De amikor kijött a játék, akkor írta valaki, hogy törttel ment a netes játék.
Ja és mégvalami: a .pwc fájlokat hova kell másolni? -
virs lee #2831 -ö +o -
virs lee #2830
Ez így öké? A greater cucc 1 szinttel kisebb mint a mezei?? -
homeless #2829 Tud valaki egy jó linket ahhonan gyorsan le lehet szedni az 1.00->1.01 patch-et?
-
Jumpy #2828 Üdv
Tudja valaki hol lehet nyomon követni az alábbi két dolgot:
az én alighment-emet...ugye nem ártana tudni hol állok,nehogy elmásszak olyan irányba ahol bebüntet azzal hogy nem tudoka választott kasztban tovább lépni.
Másik az NPC-kkel kapcsolatos influencem??
Honnan tudom kinél mennyin állok, mert akkor ezserint lehetne a beszélgetéseknél a válaszaim alakítani
Köszi
-
#2827 De nálam a következő szinteken sem:( a spellbookan ott van a jel de sehol máshol,és azt se tudom kijelölni , és szintlépéskor se tudom kiválasztani csak a wizard spelleket. -
Larvin #2826 első szinten még nem kap -
Hoz_Hun #2825 Nem tud valaki megoldást arra, hogy a társaimon is látszódjon a sisakjuk?
Borzasztó idegesítő, hogy rárakok a törpére egy frankó sisakot és a játékban továbbra is ott villog a kopasz feje. -
#2824 Ezen az Eldricht Knighton nem igazodom ki:( A leírásokban többek közt ott van hogy szintenként kap 1 napi egyszer hasznáható varázslatot, de én nem találok egy ilyet se és választani se tudok sehol. Vkinek valami infoja? -
#2823 Csak akkor nem fogsz tudni szintet lépni ha a karakterosztély amivel játszol nem engedi meg a j jellemű karikat.(Asszem csak a pale master ilyen) -
#2822 Hali! Egy-két kérdésem lenne.
Semleges jellemet állítottam be a karimnak, de a játék közben inkább a jó cselekedetek felé hajlok, és írogálja is a logban, hogy a jellemem elmozdult x ponttal a jó felé.
Namost, egy idő után tényleg előfordulhat az, hogy nem fogok tudni szintet lépni? Mennyi elmozdulás kell a jellemben, hogy ez megtörténjen? -
NecroMan89 #2821 Pls vki egy végigjátszást ha tudna tegyen már fel az oldalra vagy ide is jöhet:[email protected]
vagy ha korán van még vigigjátszáshoz írja már meg köszi -
#2820 jobb gombot lenyomva tartod a karidon:) -
SovereignX #2819 Ezt is kérdezni akartam már. Broadcast commandokat hol lehet elő hívni? Billentyűt nem lehet beállítani hozzá, a játékben meg sehol nem találtam. -
#2818 Sneak mode majd Broadcast command: Stay ground. -
SovereignX #2817 KÖSSZ!!!! -
#2816 simán az inventoriban kell rájuk küldeni a mozsarat -
SovereignX #2815 Másik. Assassin. Death Attack össze lehet vhogy hozni? Írja, hogy az ellen ne legyen csatában. Kérdem én ezt hogy oldjam meg? Én elkezdek lopakodni az ok. A haverjaim rázudulnak viszont az ellenre. Puppet mód? Állnak mint aki azt sem tudja merre van a fel és a le. A HARCBAN! De egyéb irán jönek velem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
SovereignX #2814 Craftolásban vki tudna adni egy kis segítséget? Találtam neten recepteket. Eddig oké. Kipróbálni nem tudom őket mert pl külömböző esszenciákat nem találok. azt persze észre vettem, hogy vannak külömböző cuccok - denevér szárny farkas fog stb - amiből ki lehet nyerni ilyen esszenciókat.
Kérdem én hogy?
Az írja rájuk 4es craft alkímia kell. 10esen van. Berakom az alkimista munkapadba, ráengedem a mozsarat és kidobja, hogy nem valós recept.
Mit csináljak??????????????????? -
#2813 szemet vorossarkany!:P koszonom a lvl 9-es spelleket es a rengeteg craftolos ekkovet:)
Staff of command-nal lesz klasszabb staff? remenykedhetek? bar nekem ez az egyik kedvenc staffom,de hatha....P -
#2812 act2 óta nem történt semmi párbeszéd a törpével igy nemtudom befejezni a küldetését :( már csak annyi kell, h beálljon monknak.. persze néhány párbeszéd után csökkenhet a befolyásom, de azokat visszatöltöttem.. növelni kb lehetetlen -
#2811 amúgymeg 1szerűbb ha beküldöd magad helyett a törpe zúzógépet, amúgyse árt a questjének, őmeg rutinból ledarálja a csávót szal így a legegyszerűbb -
#2810 valószínűleg benyomta a frenzy-t .. olyankor nem lehet megölni :) futkorásszál amíg lejön róla, és utána könnyűszerrel meglehet ölni (v potion of invisibility)
#2808: lehet azért nem találja az 1.02-est, mert miután patcheltél felülírtad a crackel ami 1.0-s -
Turky #2809 Kerdesem az lenne, hogy Act 2-ben az arenaban hogyan tudom leverni azt a nagy tulkot? Tolvajjal vagyok, es 5-6 csapasat birom, szemtol szembe meg keveset sebzek mindenki ellen...