34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    uristen milyen osszjatek :D:D:D herceg
  • limperatore
    weeeeeeeeeeeeeees
  • WuFraZselic
    sajnálom Garganot előre is, Nagatomo miatt oxigénsátorba kell tenni a félidőbe
  • limperatore
    azt mondja

sznejdőr

:DDDDDDDDDDDDd
  • limperatore
    akkora butaságokat beszélnek :D
  • WuFraZselic
    már felbasz ez a sok idióta a stúdióban :D
  • limperatore
    sztem jó kurvára, több fiatal kaphat lehetőséget
  • WuFraZselic
    igen, sokat elmond, hogy Cassa 1 hete sincs itt, és egy félidőkre jó általában, mégis ő kezd :s

amúgy ez a 12 cserés dolog elég nagy baromság, konkrétan nem kell harcolni az edzésen, mert konkrétan az egész keret közül válogathat egy-egy meccsen az edző
  • limperatore
    Inter: 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 21 Gargano, 19 Cambiasso, 14 Guarin; 10 Sneijder, 99 Cassano; 22 Milito.
    A disposizione: 27 Belec, 32 Cincilla, 7 Coutinho, 24 Benassi, 25 Samuel, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 41 Duncan, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 81 Longo, 88 Livaja.
    Allenatore: Andrea Stramaccioni

cassano kezd, nem örülök
  • limperatore
    Cassano behintette sóval az undorító gallianit

"Köszönöm mindenkinek a Milanban az elmúlt időszakot, kivéve egy embernek, Gallianinak - fogalmazott Cassano. - Rengeteget hazudott nekem, folyamatosan álltatott, de nem tartotta be az ígéreteit. Ibrahimovic és Thiago Silva távozása nagy hatással volt rám, ekkor értettem meg, hogy a klub szétesőben van, és nem lesz versenyképes. Ugyanakkor nem akarok hálátlannak tűnni a Milan iránt, mert csak egy emberrel nem jöttem ki."
  • WuFraZselic
    az utazó keretben sincs benne...

Mancini De Jongot ajánlotta fel ismét, de magas a fizuja, + ő lenne a 47. védekező kp. igazából a Real maradt, nem tudom, mi lesz végül. Sahin-t kellett volna megszerezni Maiconon keresztül, egy igazi kreatív belső kp, a bundesligában sem nyomták el, szerintem itt sem lett volna gondja. ezt elbaszták Brancáék...

nagyon úgy néz ki, Capitano 39 évesen jobbhátvéd lesz... :D
  • limperatore
    Maicon ügynöke Madridban van :\

kurva életbe
  • limperatore
    Gazzetta szerint Stanko és Mariga jövő héten lépnek, és még 1 igazolás várható. Mondom hogy jön Messi :D
  • limperatore
    Coutinhot bal szélen kell játszatni Sneijder mellett, ketten nagyon érzik egymást
  • WuFraZselic
    ezt nem gondoltam volna...

mindenesetre elég törékenynek néz ki a srác, ütközésekhez hozzá kell szoknia, ez tegnap is látszott. ebből a szempontból Alvarez "jobb", lehet hogy kicsit lassabb, de nem lehet olyan könnyen elnyomni
  • limperatore
    te inkább gyökér vagy
  • limperatore
    lehet counak 3kg-os fasza van :D
  • Fabio Capello
    ROFL

persze, nem mindegy hova megy az extra ötös... :D
  • limperatore
    5kg-val nehezebb

coutinho
    sneijder
  • Fabio Capello
    MI? az a piszkafa? :D:D:DD
  • limperatore
    amúgy coutinho 3-4 kgval nehezebb mint sneijder vágod? :D :D:D
  • WuFraZselic
    ezt viszont valóban tudja kompenzálni a masszív középpálya.

Handa
    Maicon-Samu-Silvestre-Pereira/Zanetti
    Guarín-Cambiasso/Mudingayi-Pereira/Zanetti
    Cassano-Wes
    Palacio

ez lehet talán a legjobb összeállítás, Cassano formája kérdéses, ha Coutinhon vállain még lenne +5kg izom, akkor egyértelműen a brazil lenne a kezdő

Stramára kíváncsi vagyok, hogy oldja meg a szitut, ha marad Maicon, Mudingayi pedig tartja a jó formáját, akkor mi lesz Capitanoval.
  • WuFraZselic
    Chivu talán az Ajaxban és a Romás időszak elején volt klasszis. de amit itt művel, főleg a sisakos korszakban, az kritikán aluli. nem mer ütközni, fejelni, benne van a félsz. behozták a balszélről az eredeti posztjára, de ez sem változtatott sokat

Samuel valóban az, de a térde miatt sokat lassult. és az a legnagyobb gond, hogy Ranocchia majd 10 évvel fiatalabb, és semmivel sem tűnik gyorsabbnak a Falnál
  • ForzaInter
    azon nem jut át ember élve:D
  • limperatore
    középpálya vmi gyilkos lesz :D főleg ha gargano-guarin-mudingayi 3as összeáll ott
  • ForzaInter
    szerintem milito rendben lesz.

eddigi felkészülési meccsek nem mérvadóak. (mert ez a 3 el meccs sem volt komolyabb egy felk. meccsnél) majd tétmeccsen kell villogni.

védelembe nem fog jönni senki. samuel, chivu, ranocchia, silvestre. ott megvagyunk. strama majd megtalálja az ideális párost középre. azért ranocchia jó képességű védő, szerintem idén jó lesz. samuel, chivu pedig klasszis védők, csak legyenek formában.

• limperatore
    szücsy:
    de jong jobb mint gargano
    ;))
    kaka nem fos
    igazi verzér lesz
    milito fos most olvasom
    :DDDD
    ezaz
    eladtátok pazzinit is :D
    nicns csatárotok
  • korodi77
    LOoooooooOOL:

http://megverjukvvcristofelt.com

LOOOOOOOOOOOOOL
  • WuFraZselic
    elég sima 2 gólos győzelem a románok ellen, de ismét előjöttek az alapvető problémák a védekezésben, ha ezen még javít Branca (Diakité, Mussachio mondjuk), akkor ez az elmúlt 10 év egyik legjobb mercatoja

- Mudingayi KIBASZOTT JÓ, tapad hozzá a labda, kb átjátszhatatlan. amikor lecserélték sérülés miatt (remélem nem komoly, mert neki kezdenie kell...), a románok is sokkal többet támadtak
    - Nagatomo jött Mudi helyett, meg is látszott, sokkal több dolga lett Guarínnak (aki pont emiatt lett szar). szegény kis japán, nagyon nagyon gyenge ide. védekezés 0, támadásnál a beadáson kívül mást nem ismer. ÁVE Pereira

- Ranocchia ismét szar volt, Silvestre viszont elég jól tolta, 1x megforgatták csúnyán, de voltak óriási mentései, szerelései. az ő helye garantált a kezdőben

- JJ-t adjuk kölcsön, sokat nyernénk vele, ha beletenne valamelyik közép/kiscsapat ~2000 játékpercet

- Milito a 23. hullámvölgyében van. Palacionak 10mp kellett a gólhoz. úgy érzem, a csatárkérdés "megoldva", sanszos, hogy Kozsó lesz a numero uno
  • wright
    Nem-nem!Azt kérdezték tőle,hogy mijazazzinter?!Egy-nulla...Ügyi vagyok?
  • limperatore
    Hány hónapot kaptam?

ügyi vagy
  • ForzaInter
    roma szerintem a 6-ban sem lesz..

juve, inter, napoli jelen állás szerint akik harcolni fognak az első 3 helyért ha a kereteket nézzük.

milan nagyon sokat gyengült, a többiek kerete meg nem elég jó ahhoz, hogy top 3 valamelyik helyéért harcoljanak. persze biztos lesz idén is egy meglepetés csapat.
  • Fabio Capello
    erősen kétlem, hogy a Roma versenyben lesz a dobogóért, vagy a BL-ért idén, főleg hogy még tán el is adják De Rossit így az utolsó napokban. Az Udine pedig jellemzően csak egy frontra fog tudni koncentrálni, így előbb utóbb valahol szét fognak zuhanni, arról nem is beszélve, hogy elhurcolták a fél kezdőt.
  • WuFraZselic
    ugyan, a Fio az EL helyekért fog harcolni, erősítettek ugyan, de ez nem elég a top 3hoz. a meggyengült Milannak is jobb a kerete...

Az Udinese elvesztette Islát, Asamoaht, Handanovic, lehet Armero is dobbant. mindig jó szemük van a tehetségekhez, biztosan felfog náluk bukkanni 1-2 új játékos, akik jövőre top csapatban lesznek, de őket is nehéz elképzelni, hogy komolyan beleszóljanak a BL-helyekbe

Juve, Inter, Roma, Milan, Napoli fog versenyezni a 3 helyért, a Roma okozhat meglepetést, de keret alapján előzetesen nem férnének oda ők sem
  • WuFraZselic
    hát azért ez JC, Maicon, Chivu, Lúcio, Stankovic volt véleményem szerint :D

én nem bánom, hogy marad Deki, csak szemben áll azokkal, amit eddig hangsúlyozott a vezetőség. Nálam előbb maradt volna Lúcio és JC, mint Ő
    (csak példának okáért, De Jong keresne annyit, mint Stanko, és van 6-7 év előnye a szerbhez képest)
  • Effe88
    de továbbra is csak 3 helye van a blre...
    szerintem egy fio(jól erősítettek idén) egy udine(ami semmivel se gyengébb mint tavaly) és egy roma is jó lehet a bl helyekre
    szóval nagy harc lesz szerintem
  • ForzaInter
    "úgy álltunk neki a nyárnak, hogy a 30 feletti, 3 misit kereső játékosokat kivágjuk"

nyilván ez nem volt érvényes mindenkire.:)
  • WuFraZselic
    úgy álltunk neki a nyárnak, hogy a 30 feletti, 3 misit kereső játékosokat kivágjuk. Samuel és Chivu belement a fizu csökkentésbe, Lúciot kivágtuk, JC helyzetét ellehetetlenítettük, pedig Chivun kívül mindegyik hasznosabb, mint Stankovic (főleg, hogy az ő posztján állunk a legjobban)

vagy ha ennyire belefér a klubnak, akkor meg ne hangoztassa Moratti, hogy túl sok a kiadás, magasak a fizetések, stb
  • ForzaInter
    nem hinném, hogy ez olyan nagy probléma lenne a klubnak. ha igen akkor már eladtuk volna vagy közös megegyezéssel szerződésbontás.

egyik legnagyobb interista a keretben, a régiek közül már nem sokan maradtak. 2 évre van szerződése még. beugrónak még jó lehet.
  • WuFraZselic
    ha nem fájna évi 6 millió euróba a klubnak, akkor nem lenne gond :D