34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    stanko csereként 20-30 percekre nagyon jó lehet. kezdőként természetesen már nem, max a kupában.
  • WuFraZselic
    de most biztos nem viszik el őket, Mariga októberig sérült, Stanko szintén az volt egész felkészülés alatt. ha eddig nem volt kérőjük, az utolsó 1 hétben sem lesz már...
  • limperatore
    hát stanko mariga már tőlem most is mehet :D mariga nagyon fekete, stanko meg már csak fék a csapatban akármekkora interista is
  • WuFraZselic
    azért ez még messze van a biztostól :D viszont Paulinhot csak akkor szerezzük meg, ha télen elküldjön minimum a Stankovic-Mariga párost, év végén pedig Mudingayit akármilyen jól teljesít, nem vesszük meg (igaz, hogy ingyen van, de ne nálunk kezdje el a lejtmenetet a karrierjében)

így jövőre lenne egy Guarín, Gargano, Obi, Cambiasso, Paulinho, és a Capoue/De Jong (lejár a szerződése)/Fernando (neki meg jövőre 1 év lesz hátra) trióból egy valakire rá kell menni. ez már elég korrekt lenne
  • limperatore
    igazából a juve meg a napoli az ellenfél

napolinak továbbra sincs kispadja, juvé keretében meg csak a védelme erősebb a mienknél + nincs edző (bár nemtom mennyire befolyásoló tényező hisz edzést tarthat )
  • limperatore
    egyébként tmw szerinti kezdőnk majd

INTER (4-3-1-2):
    HANDANOVIC; Maicon, SILVESTRE, Samuel, Zanetti; Guarin, Cambiasso, GARGANO; Sneijder; CASSANO, Milito. Allenatore: Stramaccioni
  • Effe88
    :D:Dhát meglehet:D:D
    de ahoz előbb be kell jutni:D:Dnehéz lesz:D:D
  • limperatore
    hát szidjuk is mert 2 évig basztak csinálni bármit is, sorozatos rossz döntéseket hoztak :D

még diakitét elkéne hozni és akkor elégedett lennék
    mondjuk hulk is jöhetne még :ASD
  • limperatore
    ott meg kiverjük a bayernt 3xorra is D:AS
  • Effe88
    na még a végén bejuttok a bl be is:D:D:D:SS::D:D
  • ForzaInter
    most szidjátok az öreget meg brancát:D
  • limperatore
    Úgy néz ki Paulinhot is sikerült megszerezni, januárban érkezik.

mi a fasz folyik itt :D
  • limperatore
    Affelay is érkezhet még nyár végén, illetve Andreolli vagy Diakite

Julio pedig nem jutott egyezségre a spurssel
  • bakkerman
    ebben a pénzéhes európai futballban még mindig vannak azért igazi hűséges,legendáknak számító játékosok respekt!
  • limperatore
    ma lesz Zanetti 800. meccse Inter mezben

• Nuno88
    Pics@ba, ezen még én is nevettem...
  • limperatore
    Na úgy néz ki h porto elfogadta az inter ajánlatát, holnap hivatalos lehet Alvaro Pereira :D

beindult moratti
  • ForzaInter
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • WuFraZselic
    az a két kajak nagyon beteg :D
  • Effe88
    :DD:
    de ibrát patkánynak kellett volna ábrázolni:D:D
  • limperatore

• limperatore
    ‎"Finally, after what seems like an eternity, I've signed for the club I've always supported! A big hello to the fans, who are Interisti, just like me!"
  • WuFraZselic
    a Vaslui ellen utazó keret. ez a védelem ránézésre 1, de inkább 2 gólt fog kapni, de szerintem 3at lövünk is

12 Castellazzi, 27 Belec, 32 Cincilla

4 Zanetti, 6 Silvestre, 13 Maicon, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

10 Sneijder, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso

7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja
  • limperatore
  • limperatore

• ForzaInter
    jó lesz ez.

a keret a 4321re a legalkalmasabb szerintem ezt fogja legtöbbet alkalmazni strama meg néha a 4231et.

handanovic
    (castelazzi)
    maicon-silvestre-ranocchia-perreira
    (nagatomo)(samuel)(chivu)(jonathan)
    guarin-gargano-cambiasso
    (obi)(mudingayi)(zanetti)
    cassano-sneijder
    (coutinho)(alvarez)
    milito
    (palacio)

és akkor még itt van: belec, mbaye, juan jesus, duncan, longo és livaja a fiatalok közül akik több lehetőséget kaphatnak.

julio, stanko sajnos távozik. mariga is szerintem az utolsó napokban. talán juan jesus is kölcsönbe.

azért ez kurva jó keret.

egyedül védelemmel lehetnek gondok középen. de azért chivu, samuel klasszis védők. remélhetőleg jó formában lesznek. ranocchiát meg fejben kell rendbe tenni és nem lesz vele gond. scudettoért versenybe kell lenni, de minimum elvárás a 2-3 hely.
  • limperatore
    úgy néz ki garganot is megszereztük

na a végére elég erős keretünk lesz
  • limperatore
    Cassano aláírt
  • ForzaInter
    legalább pihennek.:D vasluit még a b csapatnak is simán meg kell oldania.
  • limperatore
    Vaslui ellen se Chivu, se Samuel nem lesz, sőt lehet h Coutinho meg Maicon se
  • limperatore
  • ForzaInter
    Gargano ügynök pedig milánóban tartózkodik és jelenleg is folynak a tárgyalások.

Na ő sem lenne rossz igazolás a középpályás posztra. A Napoli egyik legjobbja évek óta, nem is értem miért akarják eladni.
  • ForzaInter
    na kész az üzlet. holnap ír alá cassano és pazzini galliani nyilatkozta.

7-8 milliot fizet a milan még pluszba:D ezek mekkora faszok istenem:D:D csak engem emlékeztet ez az ibra-etoo üzletre?

pazzo távozását sajnálom, főleg úgy, hogy a milanba ment, nagy kedvencem volt. de strama már tavasszal kijelentette, hogy nem számít rá:(
  • Fabio Capello
    7 millát dobnak rá három évre, én úgy tudom.
  • Grove4
    Igen, talán egyedül a szívműtétje a rizikófaktor, de ha egy az egyben nézem a két játékos képességeit, messze Cassano a jobb. Amúgy a Milan rá is fizet, vagy 1-1-es csere lesz csak?
  • limperatore
    azért cassano a szívműtétje után kitudja milyen lesz, meg mennyit bír majd

meg 30 éves, 2 jobb szezonja lehet, meg ha pazzini formába jön a milanba akkor szórni fogja a gólokat

de cassano jobb játékos
  • Grove4
    Ezzel szerintem messze Ti jártok jobban. Nem is értem a Milant.
  • limperatore
    kész az egyezség, pazzini már alá is írt a milanhoz
  • limperatore
    Cassano jönni akar az Interbe, Pazzinivel már tárgyalt a milan, berlusconi ok-t mondott az üzletre

sztem holnap már hivatalos lesz

• limperatore
    maiconnak maradnia kell, ha motivált még mindig a világ legjobb jobbszélsője