34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#31012 amikor pl gólkirály lett akkor is igazából a padról állt be legtöbbször
cserének tökéletes lenne, ezerszer inkább ő, mint borriello -
#31011 Nem egy bója, viszont "kedvfüggő". Vagy berámol 40 gólt, és kisisten lesz, vagy pedig eltűnik, mint szürke szamár a ködben - az MU-ban is megvolt ez az időszaka, ugyebár... Persze, ebből a szempontból Pazzini is ugyanilyen volt. -
#31010 sztem felesleges már előre ember -
#31009 Strama nagyon csatárt akar, beeshet Boriello/Gilardino az utolsó napokon. velük nem hiszem hogy előrébb lennénk, de ma felmerült Berbatov neve is. na, én neki örülnék, messze nem ezt a pazzo-boriello-gila vonalat erősíti, technikás, egyáltalán nem egy bója :D ha 10 körül odaadna SAF, nagyot nyernénk vele! -
#31008 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy kajak ezt csinálja -fav :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
geci most befostam a röhögéstől rendesen könnyezek :D:D:D:D:D:D:D::D -
#31007 Te ezt írod 1 hónapja hogy -fav azt mégis itt vagy folyamatosan :DDD -
#31006 jó sokan voltak kint.:D bár ki kíváncsi egy ilyen szürke kis csapatra. sok vizet nem fognak zavarni. -
#31005 samp nyert 1:0-ra de csak azért mert kaka még nincs a milannal, ha ott lett volna a milan 5:0-ra nyert volna
összefoglaló
:SADDD:S:DSA:A -
#31004 mennyi lett a milan-samp? most értem haza nem találom a végeredményt. -
#31003 vicces olvasni ezeket a hozzászólásokat, majd májusban jövök legközelebb, de akkor már a hátunkat fogjátok nézni :DSDA:SDS -
#31002 Szerintem alapból Wes a legjobb. -
#31001 Meg Sneijder az eddigi 4 tétmeccsen hozta a 2010-es formáját, olyan labdákat adott h öröm volt nézni. Strama alatt úgy nyomja mint Josénál.
Remélem így lesz végig és ismét a világ legjobb irányítója lesz -
#31000 amúgy jövőre leszek kíváncsi. ha van esze a vezetőségnek, akkor Chivu, Samuel, Stanko, és Mudi/Cambiasso biztosan távozik
márpedig akkor 2 belső védőt muszáj lesz venni, de nem Andreolli-féléket, hanem Benatia, Sakho, Tasci szint. egy Subotic/Hummels kategóriába is belenyúlhatna a vezetőség
mind1, ez még messze van, jelenleg elég biztató a dolog! -
#30999 *cambiasso is jó volt most -
#30998 sérült:(
remélem fogja játszatni strama és nem lesz mellőzve. mert tényleg kurvajó. nekem nagy kedvencem. zseni ő is. -
#30997 cambiasso is jó volt idén. őt is sokan leírták, szerintem idén ő is jó formában lesz.
igazából csak a védelem közepével lehetnek gondok. -
#30996 baszki alvarezt el is felejtettem :D azzal mivan amúgy? tavaly tök jól nyomta már a végén iszonyat lát a pályán meg jól cselez -
Meg ez a Cambiasso-Gargano-Guarin is kemény. Remélem 4-5 meccs alatt összeszokunk, hétvégén meg szétbasszuk a római cigányokat -
#30994 -
#30993 tavaly nem érdemelték meg:D
kezdésnek ez tökéletes volt. nagyon jól játszottunk.
ez a cassano, sneijder, milito, palacio, coutinho, alvarez 6-os nagyon brutál lesz. magasan a serie a legjobb támadósora. sneijder nagyon jó, érzi a bizalmat, ilyenkor tud igazán jól teljesíteni, nagyon nagy kedvvel nyomta. cassano is jól nyomta. kezdőként 50-60 percet bír, aztán jöhet cou a helyére. milito rossz formájáról meg asszem ennyit:D
védelem egy-két hibától eltekintve rendben volt. ranocchia most nagyon jó volt. silvestre néha kicsit könnyelmű volt, de sztem jó lesz a védelem, csak össze kell szokni a silvestre-rano kettősnek mert alig játszottak még együtt.
pereira-ra leszek majd nagyon kíváncsi.
fiatalok közül meg livaja-ba nagy potenciál van. -
#30992 Ami még tetszett hogy a nord újra énekelt a játékosoknak, tavaly ez kimaradt. Most ment a Milito facci un gol is, meg a Zanetti coroja is -
#30991 Jó volt a csapat, ha összeszoknak még vihetik valamire. Sneijder-Cassano-Milito Olaszország legerősebb támadósora, na most van hozzá 2 minőségi csere Coutinho + Palacio
Középpálya bitang erős, de össze kell szokni ott is. Védelemnél Silvestre elég sokat bakizik úgy vettem észre, de majd összeszokik Ranoval és ott van cserének Samuel meg Romángeci -
#30990 na, a csapat ismét ott van a tabellán, ahol májusban kéne
nem rossz csapat ez a Pescara, szerintem pár nagy pontokat fog hagyni náluk. Milito 2 gólpassz 1 gól, ami 2 gól is lehetett volna, remélem mindenki rácáfol és ezt az arcát mutatja!
Sneijder, Capitano, Gargano, Milito nagyon jó volt! jövőhéten Roma ellen már keményebb lesz, oda már kelleni fog Pereira! -
#30989 coutinho miket művel jó ég sarokkal levegőbe h odarakta sneijdernek :D -
#30988 el fenomenooooo -
#30987 COUUUUUU -
#30986 pedig cou odarakta neki :D -
#30985 ááá Diego -
#30984 na jön couu -
#30983 Cassano és Palacio érkezésével évi +25 gólpassz és +15 gól jött. remélem ez majd megmutatkozik egész szezon során -
#30982 Cassano kurva nagy vétel volt, iszonyat sokat fog segíteni a csapatnak -
#30981 kicsit pörögjünk fel a 2. félidőre, mert a középpályások nem védekeznek, szinte biztos, hogy kapunk egyet, ha Strama nem rázza fel a srácokat
Guarín is sétálgat mintha 92. percben járna a meccs, ezt a hozzáállását felejtse el -
#30980 védelem továbbra is fos, de idő kell amíg összeáll -
#30979 nem Sneijder formája lesz a döntő, hanem a védelemé
közben mennyire beragadtunk hátul? ezt egy Miccoli/Cavani azonnal belövi -
#30978 még zanettit akarják átverni megkerülős csellel :DDDD -
#30977 Sneijder nagyon nagy labdákat ad mostanában, újra csúcsformába jön akkor pengék leszünk. -
#30976 még 1 cassano gólt kérek meg 1 coutinhot és 0:4 jó lesz -
#30975 sznejdör....a sport klub toppon van az olasz foci terén teljesen minden tekintetben :DD -
#30974 sneijder cassano milito nagyon veszélyes lesz :D -
#30973 JÁTÉK BAZMEG, JÁTÉK!