34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    amikor pl gólkirály lett akkor is igazából a padról állt be legtöbbször

cserének tökéletes lenne, ezerszer inkább ő, mint borriello
  • Fabio Capello
    Nem egy bója, viszont "kedvfüggő". Vagy berámol 40 gólt, és kisisten lesz, vagy pedig eltűnik, mint szürke szamár a ködben - az MU-ban is megvolt ez az időszaka, ugyebár... Persze, ebből a szempontból Pazzini is ugyanilyen volt.
  • limperatore
    sztem felesleges már előre ember
  • WuFraZselic
    Strama nagyon csatárt akar, beeshet Boriello/Gilardino az utolsó napokon. velük nem hiszem hogy előrébb lennénk, de ma felmerült Berbatov neve is. na, én neki örülnék, messze nem ezt a pazzo-boriello-gila vonalat erősíti, technikás, egyáltalán nem egy bója :D ha 10 körül odaadna SAF, nagyot nyernénk vele!
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

amúgy kajak ezt csinálja -fav :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd

geci most befostam a röhögéstől rendesen könnyezek :D:D:D:D:D:D:D::D
  • Rockynhooo
    Te ezt írod 1 hónapja hogy -fav azt mégis itt vagy folyamatosan :DDD
  • ForzaInter
    jó sokan voltak kint.:D bár ki kíváncsi egy ilyen szürke kis csapatra. sok vizet nem fognak zavarni.
  • limperatore
    samp nyert 1:0-ra de csak azért mert kaka még nincs a milannal, ha ott lett volna a milan 5:0-ra nyert volna

összefoglaló

:SADDD:S:DSA:A
  • ForzaInter
    mennyi lett a milan-samp? most értem haza nem találom a végeredményt.
  • szucsy89
    vicces olvasni ezeket a hozzászólásokat, majd májusban jövök legközelebb, de akkor már a hátunkat fogjátok nézni :DSDA:SDS
  • Rockynhooo
    Szerintem alapból Wes a legjobb.
  • limperatore
    Meg Sneijder az eddigi 4 tétmeccsen hozta a 2010-es formáját, olyan labdákat adott h öröm volt nézni. Strama alatt úgy nyomja mint Josénál.

Remélem így lesz végig és ismét a világ legjobb irányítója lesz
  • WuFraZselic
    amúgy jövőre leszek kíváncsi. ha van esze a vezetőségnek, akkor Chivu, Samuel, Stanko, és Mudi/Cambiasso biztosan távozik

márpedig akkor 2 belső védőt muszáj lesz venni, de nem Andreolli-féléket, hanem Benatia, Sakho, Tasci szint. egy Subotic/Hummels kategóriába is belenyúlhatna a vezetőség

mind1, ez még messze van, jelenleg elég biztató a dolog!
  • ForzaInter
    *cambiasso is jó volt most
  • ForzaInter
    sérült:(

remélem fogja játszatni strama és nem lesz mellőzve. mert tényleg kurvajó. nekem nagy kedvencem. zseni ő is.
  • ForzaInter
    cambiasso is jó volt idén. őt is sokan leírták, szerintem idén ő is jó formában lesz.

igazából csak a védelem közepével lehetnek gondok.
  • limperatore
    baszki alvarezt el is felejtettem :D azzal mivan amúgy? tavaly tök jól nyomta már a végén iszonyat lát a pályán meg jól cselez
  • limperatore

Meg ez a Cambiasso-Gargano-Guarin is kemény. Remélem 4-5 meccs alatt összeszokunk, hétvégén meg szétbasszuk a római cigányokat
  • limperatore
  • ForzaInter
    tavaly nem érdemelték meg:D

kezdésnek ez tökéletes volt. nagyon jól játszottunk.

ez a cassano, sneijder, milito, palacio, coutinho, alvarez 6-os nagyon brutál lesz. magasan a serie a legjobb támadósora. sneijder nagyon jó, érzi a bizalmat, ilyenkor tud igazán jól teljesíteni, nagyon nagy kedvvel nyomta. cassano is jól nyomta. kezdőként 50-60 percet bír, aztán jöhet cou a helyére. milito rossz formájáról meg asszem ennyit:D

védelem egy-két hibától eltekintve rendben volt. ranocchia most nagyon jó volt. silvestre néha kicsit könnyelmű volt, de sztem jó lesz a védelem, csak össze kell szokni a silvestre-rano kettősnek mert alig játszottak még együtt.

pereira-ra leszek majd nagyon kíváncsi.

fiatalok közül meg livaja-ba nagy potenciál van.
  • limperatore
    Ami még tetszett hogy a nord újra énekelt a játékosoknak, tavaly ez kimaradt. Most ment a Milito facci un gol is, meg a Zanetti coroja is
  • limperatore
    Jó volt a csapat, ha összeszoknak még vihetik valamire. Sneijder-Cassano-Milito Olaszország legerősebb támadósora, na most van hozzá 2 minőségi csere Coutinho + Palacio

Középpálya bitang erős, de össze kell szokni ott is. Védelemnél Silvestre elég sokat bakizik úgy vettem észre, de majd összeszokik Ranoval és ott van cserének Samuel meg Romángeci
  • WuFraZselic
    na, a csapat ismét ott van a tabellán, ahol májusban kéne

nem rossz csapat ez a Pescara, szerintem pár nagy pontokat fog hagyni náluk. Milito 2 gólpassz 1 gól, ami 2 gól is lehetett volna, remélem mindenki rácáfol és ezt az arcát mutatja!

Sneijder, Capitano, Gargano, Milito nagyon jó volt! jövőhéten Roma ellen már keményebb lesz, oda már kelleni fog Pereira!
  • limperatore
    coutinho miket művel jó ég sarokkal levegőbe h odarakta sneijdernek :D
  • limperatore
    el fenomenooooo
  • WuFraZselic
    COUUUUUU
  • limperatore
    pedig cou odarakta neki :D
  • WuFraZselic
    ááá Diego
  • limperatore
    na jön couu
  • WuFraZselic
    Cassano és Palacio érkezésével évi +25 gólpassz és +15 gól jött. remélem ez majd megmutatkozik egész szezon során
  • limperatore
    Cassano kurva nagy vétel volt, iszonyat sokat fog segíteni a csapatnak
  • WuFraZselic
    kicsit pörögjünk fel a 2. félidőre, mert a középpályások nem védekeznek, szinte biztos, hogy kapunk egyet, ha Strama nem rázza fel a srácokat

Guarín is sétálgat mintha 92. percben járna a meccs, ezt a hozzáállását felejtse el
  • limperatore
    védelem továbbra is fos, de idő kell amíg összeáll
  • WuFraZselic
    nem Sneijder formája lesz a döntő, hanem a védelemé

közben mennyire beragadtunk hátul? ezt egy Miccoli/Cavani azonnal belövi
  • limperatore
    még zanettit akarják átverni megkerülős csellel :DDDD
  • limperatore
    Sneijder nagyon nagy labdákat ad mostanában, újra csúcsformába jön akkor pengék leszünk.
  • limperatore
    még 1 cassano gólt kérek meg 1 coutinhot és 0:4 jó lesz
  • DeerHunter01
    sznejdör....a sport klub toppon van az olasz foci terén teljesen minden tekintetben :DD
  • limperatore
    sneijder cassano milito nagyon veszélyes lesz :D
  • WuFraZselic
    JÁTÉK BAZMEG, JÁTÉK!