FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenesetre egy ilyen szétesett internél nem volt erõsebb a juve sokkal, nem sokra viszik :) remélem idén se nyernek semmit, jövõre meg már egy új interrel visszavesszük a scudettot a milantól majd
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
tv: Digisport hu
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Yo, Bitch!
nah akkor hol a barca utánpótlás csapat? európa legjobb u20a az interé
http://www.nextgenseries.com/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ranieri-t nincs értelme kirúgni, már az egész szezonunk elment, tök mindegy ki az edzõ, mivel nyártól úgyis új edzõ lesz, szezon végéig meg jó lesz Ranieri is.
Sneijder meg egy vicc amit csinált.. Mourinho érában az 1. szezonja kibaszott jóra sikeredett, de amit azóta csinál szánalom. Egy kezemen meg tudom számolni, hány jó meccse volt az elmúlt 2 évben.. Ráadásul állandóan sérült, mikor játszik pedig rinyál mint valami kurva. A nyáron el kell adni, érte legalább jó sokat fogunk kapni, ha új csapatot akarunk építeni ahoz meg, úgyis kell a zséé. Alvarez sokkal jobb teljesítményt nyújtott a hollandnál idén mikor játszott. Coutinhoval ketten simán pótolják.
Yo, Bitch!
Tipikus magyar focis: "de hát én már annyi mindent letettem az asztalra korábban"
Ja, csak itt folyamatosan kell(ene). Lásd Chelsea. Sokra megyünk vele, hogy két éve jó volt az inter ezekkel a játékosokkal (mondjuk a Special One lehet csodát tenne megint :-] )
..::IBM X32::..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
és mind2 meccsen 90. perc után kapunk gólt nemhiszem el h nemtudnak koncentrálni
legalább jött a pénz..
EEE 1899
Ranieri arca mindent elárult!
...hát akkor irány felfele, Ranierivel vagy nélküle!!!
"Vezetõedzõ: André Villas-Boas"
Van aki jövõbe lát úgy látszik :-) Én nem bánnám mondjuk...
..::IBM X32::..
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
pfff.. és az elsõ góljuk is gyanús volt.
elmúlt meccsekhez képest javultunk.. ment elõre, hajtott a csapat.
jelenlegi helyzetben ennek az 1 pontnak is örülni kell, remélhetõleg végre elindulunk felfelé.
Yo, Bitch!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ráadásul a legutóbbi 4 vereség alkalmával gólt se lõttek (!), a döntetlennél ugyan 4et igen, de annyit kaptak is... régen ki kellett volna rúgni a picsába, persze ha õ mond le gondolom elesik egy csomó pénztõl és ezért vár inkább. :D
Gondolom Moratti nem elégedne meg az EL hellyel, nem is beszélve arról, hogy egy Európa Ligás indulással nem is tudnának akkora sztárokat igazolni (sõt, rebesgetik Guardiolát is, hát gondolom õ se szívesen menne EL-be).
Kb. abba a hibába estek, mint a Milan, BL gyõzelem után semmi igazolás nem volt, 1-2 év múlva meg rájöttek, hogy kiöregedett a csapat, csak akkor már késõ volt.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
EEE 1899
"Nagyon rossz ez számomra...én állok ott minden meccsen és részben én is hibásnak érzem magam..bármit megtennék hogy ez az elmúlt öt fordulót kitörölhetném az emlékeimbõl de nem tehetem...a szurkolóknak üzenem hogy ne haragudjanak rám bárcsak védeni tudtam volna azt a 13 gólt..."
Yo, Bitch!
"Van egy üzenetem a szurkolóknak. Nagyon szeretem õket és nagyon jól esik hogy ennyire tisztelnek és a nevemet kiabálják. Mindig figyelemmel kísérem az Inter mérkõzéseit de egyet mondhatok. Most nem szabad feladni, ki kell tartani a csapat mellett és hinni a feltámadásban. A múlt örökre szép marad nekem is és nekik is, de most a jövõ a tét. Együtt kell harcolni a sikerekért és így lehet majd szép eredményeket elérni"
Yo, Bitch!
"Tudnátok nyerni, kérem? Ellenkezõ esetben gúnyolódnak velem az iskolában! Köszönöm. Filippo"
"Remélem hamarosan újra elkezdünk nyerni, mert nem fogok csapatot váltani, elõbb változtatok iskolát"
:D:D
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!