FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
mauroooooooooooooooooooooooooooooooo mekkora gól 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
hát akkor megint tévedtél szokás szerint 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
lol, én is sztracsatellának nevezem, a felénél tovább nem olvsatam még a nevét :p

egyébként ahogy nézem ugyanazt a kezdõt küldte fel mint Ranieri...
ForzaInter
vicc ez a genoa.. kalap szarok.

fejeltek egy gólt szögletbõl most meg egy kamutizibõl lõttek gólt, geci bíró rohadna meg, hogy felhozza õket

Yo, Bitch!

limperatore
ezt nem, hiszem el 11esbõl 3:2

jó lenne rúgni 1 gólt

ForzaInter
ez a genoa gólt pont a legrosszabbkor jött, nehogy feltámadjanak a 2. félidõre..

bár látva eddigi játékukat nem kell tartani tõlük

Yo, Bitch!

limperatore
na kaptunk egy kibaszott szerencsétlen gólt 😄 remélem rúgunk egy 6 gólt

Oziris666
eddig jó a bemutatkozása Sztracsatellának😛

limperatore
közben 3:0 😄
pazza inter stramalaaa

limperatore
2:0 a 37. percben Milánó egyetlen hercege duplázott

ForzaInter
Livaja ott van a padon.

Yo, Bitch!

bubu13
Na Zarate kezd itt a lehetõsége, hogy bizonyítson. Azért remélem az elkövetkezendõ hetekben pár primaverást is betesz majd a csapatba.

EEE 1899

limperatore

ForzaInter

Yo, Bitch!

limperatore
nem, allegrit várjuk 😄SA:asd

ForzaInter
Igen.

Yo, Bitch!

szucsy89
Ti még mindig itt tartotok? Nem támadásból, de tényleg nem veszitek észre, hogy szánalmas, hogy Mou óta úgy várjátok vissza mint a messiást, és minden új edzõben keresitek vele a hasonlóságot, mint az alattam lévõ képen is... tovább kéne már lépni, mert mióta elment csak vergõdtök, lehet egyszer visszatér 6-7 év múlva mikor már megjárta megint az angol bajnokságot, lehet hogy szövetségi kapitány is lesz még, de addig õt fogjátok várni minden évben?
limperatore
Mourinho: "Hogy visszatérek-e az Interbe? Igen úgy gondolom. Bár most nem gondolok erre, de 1 nap visszatérek!"

limperatore
haha
😄

fsgh
Ha Mourinho visszajönne, ami elképzelhetõ mert meglehet a Bl+bajnoki cím neki ott Madridban és innen is azután lépett le. Akkor is kéne neki 2 szezon mire ez az Inter újra versenyképes lenne Európában:S De mondjuk az igaz h hozhatna embereket madridból😄 Pl Coentrao-t, Sahin-t eltudnám képzelni itt, egy kis fiatalítás...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
Mourinho: "Inter az otthonom, és a hazatérés mindig lehetséges. Csak úgy mint Orialinak, akinek haza kell térnie"

<#wink>
Mourinho uno di noi!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Egyébként mikor szarok voltatok mi meg sorra nyertük a kupákat, ti voltatok azok akik állandóan a 7 bl gyõzelmetekkel jöttetek mindig..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Mirõl beszélsz már megint? Ezt nem én mondtam ha nem Guardiola.

Yo, Bitch!

limperatore
😄DDDDDDDDDDD
rommá

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
szép dolog a múlttal dobálózni, csak most a jelenben vagyunk <#mf1>

8. hely <-> 1. hely
ForzaInter
Guardiola: "Minden tiszteletem a Milan-é, de Mourinho Inter-je egy másik bolygó volt"

<#eljen><#mf1>

Yo, Bitch!

ForzaInter
Stramaccioni: Az öltözõbe elmeséltem, hogy az Inter-Marseille meccset a curva nordbol neztem, csak oda kaptam jegyet.
Rosszul esett, hogy a drukkerek sírtak, én interistanak érzem magam, nerazzurronak.

Yo, Bitch!

limperatore
Moratti: 2005-ben megakartam venni Giggset, nagyon közel voltunk de lebeszéltek róla hogy túl öreg..még mindig játszik!

limperatore
Stramala: "Ez egy csodálatos álom. Csak a sport és a foci adhat ilyen típusú érzést nekem."

Stramala: "Nem kell tanítanom semmit, csak átadni az elképzeléseimet."

limperatore

ForzaInter
ezeket már senki nem tudja motiválni..

Yo, Bitch!

DONGUBA
tiszta ronaldinhos gol volt a szabad

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
Sztrapacska Tóni 😄

szucsy89
Túl késõ, Marseille elleni visszavágó elõtt kellett volna kibaszni, akkor talán még BL-ben lennétek.

Most néztem meg a statisztikátokat, 12 vereség, 38-38 gk, nem valami veretes 😄DD
Grove4
okos vagy

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
ranieri már képtelen volt motiválni, juve elõtt mutatta a sky a 2 öltözõt, kb le se szarták a meccset
remélen maradék 9 meccsbõl hozzuk mind a 9-t 😄 vannak elvárásaim D:

ForzaInter
nem az edzõ miatt voltunk ilyen szarok, persze az õ keze is benne volt.

sajnos ebben a jelenlegi interben már nincs több.. pár meccsre képesek feltámadni, aztán ugyanez folytatódik..

Stramaccioni pedig ha beválik akár maradhat is.

Moratti ugy látszik nem véletlen utazott el londonba megnézni a fiatalokat.

Yo, Bitch!

bubu13
Ezt mért nem tudta hamarabb megtenni Moratti??? Ha már február közepén kirúgja amikor sorba kaptunk ki és akkor váltunk edzõt még talán harcolhattunk is volna a Bl helyért. Ez most nagy öngól volt szerintem Morattitól, hogy eddig bízott benne..

EEE 1899

limperatore

limperatore
gazzetta szerint kibaszták az aljas szemetet

ForzaInter
a 23 fõs keretbõl 17 olasz, szóval ja..

Yo, Bitch!

limperatore
tõlem max ezt fogod hallani

ForzaInter
az már bõven jó ha 2-3 játékos felkerül a nagyokhoz, és befutnak.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ilyet tõletek sem hallottunk még..

Yo, Bitch!

limperatore
kis fenomén ismét alakított
grande cou <#eljen>

Grove4
Egyszer hallanám már azt egy inter szurkoló szájából, hogy grat, jobbak voltatok (tisztelet a ritka kivételnek, tehát nem neked)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
Juve-Inter meg kettõnúl,ilyenkor hol az Inter nagycsapata? 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
jó hát nem rossz de azért innen jó hogy ha 2-3 játékos felkerül a nagy csapat közelébe ugye????!
amúgy javarészt olasz játékosok játszanak az u20as csapatban ??

limperatore
u20 bl kb

Effe88
az igen
nagy kupa😄