FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bubu13
Boccs a dupláért

EEE 1899

fsgh
Crespo gól😄DD

nagy potya volt😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bubu13
2:0 Crespo

EEE 1899

bubu13
2:0 Crespo

EEE 1899

Matthewpamer
0:2
xD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

bubu13
Szép és gyors gól volt.

EEE 1899

ForzaInter
KIrály vezetünk egy gyors Adri bombagólal elég unalmas meccsen gyenge a hangulat mondjuk milyen is lenne nézõk nélkül.

Yo, Bitch!

fsgh
0-1 a félidõben😊 Adri király😊 az 1. felidõ meg hót unalom...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
Adriano gól

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
<#smile>

ForzaInter
Ja értem.

Yo, Bitch!

😄DDDDDDDDDd

mert -.-

majd a meccs után lesz

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Chievo elleni meccsünknek mért nincs kitéve eredményjelzõ???

Yo, Bitch!

fsgh
nem...de ha megtudom elbeszélgetek vel egy kicsit<#zavart1><#idiota>

gabber_saviola
ki tejesztette itt ezt az Októberi dolgot, nem tudod? 😄dddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Hát nem tik hogyvagytok vele de Cassano-nak nagyon nem örülök Recoba meg ne menjen el mert sokkal jobb mint Cassano még sérülten is többet tud mint Cassano, az meg király hogy jöhetnek a szurkolók.

Yo, Bitch!

fsgh

Az Inter Milan elnöke, Massimo Moratti megegyezett a Real Madriddal Antonio Cassano vételárában.

Cassano alig kap lehetõséget a Realban, ezért már régen hangsúlyozta, hogy szeretne távozni, úgy tûnik, hogy az Inter 2,5 millió fontért leigazolhatja a csatárt.

Amennyiben az egykori Bari és Roma támadó a San Siróba igazol, Recoba valószínûleg távozik a Nerazzurriból, mivel idén sem sikerült helyet szereznie magának a kezdõ tizenegyben.

Forrás: http://tribalfootball.com

egy régebbi hír magyarra lefordítva

fsgh
bizony😊 ezekszerint kacsa volt az oktoberig tartó szünet😊

Szabad a bejárás a San Siróba

Milánó, február 10., 20.10 A bérleteseket beengedik a Milan holnapi bajnokijára.

Mégsem lesz zártkapus a vasárnapi AC Milan-Livorno olasz bajnoki mérkõzés: a milánói klub munkásai csütörtöktõl azon fáradoztak, hogy a San Siro Stadion egy részét a biztonsági elõírásoknak megfelelõvé tegyék.
A szövetség illetékesei szombat délután a pályabejárást követõen úgy döntöttek, hogy a bérletesek számára, azaz 37 ezer szurkolónak kinyitnak a legendás Giueseppe Meazza Stadion kapui.
A szombati másodosztályú találkozók közül hatot zárt kapuk mögött rendeztek. A legújabb olasz futballbotrány múlt hét pénteken robbant ki: a Catania-Palermo mérkõzés alatt, illetve után kitört rendbontásokban életét vesztette egy rendõr.
(MTI)

<#wow2><#eljen> ez jó hír, akkor talán ha mi játszunk hazai pályán akkor is jöhetnek a szurkolók 😊

fsgh
elég sérülékeny...:S

Recoba már megint nincs <#shakehead>

fsgh
a hol holnapi keret😞Ibrahimovic nélkül...még sérült..de a kövi meccsen már ott lesz)

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

fsgh
hát nem...

#7921: tudom...nem is azért írtam csak simán várom már😊 örülnék ha harmadszorra is mi nyernék a kupát zsinórban..ráadásul a Roma ellen megint😄

messze, de ideírtam, mert most lett meg az idõpont

hát jah, de a pénz beszél, gondolom...

amugy nem most játszunk benne elõszõr emlékeim szerint 😊

fsgh
messze van még😞(

fsgh
elég ratyin néz ki...

TIM CUP: NEW DATES FOR FINAL

Inter and Roma

Stadio Olimpico - on Wednesday 9 May

Stadio Giuseppe Meazza - on Thursday 17 May.

a Chievo ellen megint a kínai betükkel írt pirelli-s mezben játszunk -.-

jah és a Roma meccs:

2007.04.18. Internazionale - AS Roma

VERONA, 2007. Február 11. 15:00 --- TV: Sport-1

CHIEVO - INNTERNAZIONALE

valószínû, hogy a köv. meccsre nem a felnõtt csapattal készûl hanem a primavera csapattal...

ForzaInter
Nem hinném hogy jelentene vmit csak frissítették a keretet mert pl: már Coco nem itt játszik és gondolom levették Filkort is mert õ meg a Primavera csapatban játszik, és nem csatár.

Yo, Bitch!

áá most néztem az inter honlapján, levettéka a nagykeret csatárai közül Filkort 😞 persze azt tudom hogy eddig se csatár volt, de ez jelenthet valamit, vagy nem?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

ForzaInter
Legyen igazad.

Yo, Bitch!

Októberig egy új stadion is elkészülne akár,ez oltári nagy kamu szerintem,1-2 hónap múlva már kész lesznek a biztonsági cuccok.

ForzaInter
Azért elég rossz lesz hogy pl: Inter-Milan rangadón semmi hangulast nem lesz mert zárt kapuk mögött lesz nagyon nem lesz jó így szurkolók nélkül.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
az, hogy nekem mi lenne a jó és mi nem az másodlagos dolog ilyenkor, a péntek elsõ a biztonság

fsgh
ez természetes...

de azért gondolom te se örülnél fordított helyzetben

gabber_saviola
nincs semmi egyenlõtlenségrõl szó, a milánói stadion nem felel meg a biztonsági elõírásoknak

jav: sajnálom én is, de a szabály az szabály és biztonságért tenni kell

fsgh
épp errõl van szó:S

thx a részvétet

hát nem lesz kellemes

kösssze, el kell

hú basszus, részvét, hogy sokáig nem halljátok saját szurkolóitok hangulatát... ez így nagyon nem egyenlõ feltétel

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

fsgh
most derül majd ki a csapat mentális ereje...fél szeon nézõk nélkül??? minden nagy meccset idegenben lenyomntunk már most a hazaiak jönnek...ráadásul még az idegenbeli meccsek töbségén se lesz nézõ...rémelem ez nem lesz nagy hatással a csapatra

ForzaInter
Zárt kapus meccsek de szar. óóóóó

Yo, Bitch!

fsgh
vagy mégsem...

pafff :S

fsgh
Átalakítási munkálatok miatt októberig bezár az Internazionale és az AC Milan hazai labdarúgó-mérkõzéseinek otthont adó milánói Giuseppe Meazza Stadion.

"Októberig tart, amíg az új biztonsági elõírásoknak megfelelõen sikerül átalakítani a stadionunkat, addig zárt kapuk mögött rendezzük meg az itthoni meccseket. A munkálatok 22 millió euróba kerülnek, a költségeket fele-fele arányban álljuk az Internazionaléval" - jelentette be szerdán Adriano Galliani, a Milan alelnöke.

A két milánói sztárcsapat az átépítés befejezéséig a Bajnokok Ligájában is csak zárt kapuk mögött rendezhet meccseket.

:SSSS Október...bazz az milyen messze van