34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    azért maradjunk ésszerű határokon belül

Quaresma
    Rosina
    Quaiarella
    Barzagli
    Moutinho
    Diego
    .
    .
    .

rengeteg emberből lehetne választani, csak oda kéne figyelni
  • fsgh
    tőlem jöhetne Cassano is:D Harcos is, fiatal is:P
  • Csesza
    de ne olyan játékosok jöjjönek akik nem kellenek a másik klubba, meg ne olyanok akik dacból el akarnak menni és van 1-2 jó évük még

hanem olyanok jöjjenek akik előtt ott a jövő és harcos fiatal játékosok akik tudnak újat mutatni
  • fsgh
    ha jön Mourinho szerintem sok ember elmegy...szal nem kell attól félni hogy valamelyik poszton túl sokan lennének...
  • fsgh
    csatár mindenképp kell...Crespo,Cruz már nem képes meghatározó tagja lenni a csapatnak(nem azt mondom hogy nem fog 5-6 gólt lőni jövőre csereként csak azt hogy nem rájuk kell építeni a csapatot...)Adrianoval meg kitudja mi van...
  • Fabio Capello
    Van így is elég csatára az Internek, nemkell ő nekik... Ha jön mourinho és elhozza, akkor lesz lázongás a klubnál az tuti..
  • Csesza
    fasznak sem kell 1iksem...
  • LasCar16
  • fsgh
    Ronaldinho ára meg 18millió euró elvileg....

---Ibra----Drogba---

----Ronaldinho----

ez így nem lenne rossz:DSADAs
  • LasCar16
    Drogba-.-
  • Fabio Capello
    Nem kéne flémkelteni...
  • LasCar16
    te nem az sg-re való vagy, még mindig
  • Tomy Lee
    Nekünk még nagyobb szükségünk van a 3 pontra.
    Különben nem vagyunk besza..a,vezetünk MÉG MINDIG!!!
  • mrroma
    most mar csak igy tudtok megnyerni egy mecset, be vagytok szarva, nagyon fogyik az elony mi?, mar vartam mikor kezdodnek a sumakolasok, de szerintem a Lazionak nagy szuksege van a harom pontra
  • Csesza
    :DDDDddd

jah mert itt sztem így az Interre lesz egy olyan 2,5es szorzó
  • 9csöves9
    remélem a fogadóirodáknak nem jut ez eszébe
  • ForzaInter
    Lazio remélhetőleg lefekszik nekünk romában, mert köztudottan jóban van 2 tábor, és nem szeretnék Lazio házatáján hogy a Roma legyen a bajnok, és ugye lesz egy olasz kupa elődöntő, ami csak a Lazionak fontos, hiszen csak ugy indulhatnak ueafa kupában ha bejutnak döntőbe, szal lehet lesz egy "lezsírozott" 3 pont és egy Lazio továbbjutás kupában.
  • Tomy Lee
    Már megint a S2??Utánanéztem.
    Nézem majd online de S2 légyszives felejtse már el az Olasz focit.grrr
  • Tomy Lee
    S1 adja majd a köv.mérkőzést?
  • ForzaInter
    meg Suszter távozik állítólag ez nem biztos, de Mancini távozása már az.
  • ForzaInter
    nem lenne emg lepő ha eladná barca, nézz vissza a multba....
  • ForzaInter
    Mourinho pont hogy ide kacsingat, több olasz lap már tényként kezeli hogy Inter edzője lesz, és ahogy írtam, fogadóirodák is egyre kisebb az odds mourinho érkezésére.
  • Fabio Capello
    hát gyanús ez a roni-dolog... :D Azért akárhogyis, a Barca egyik ikonjáról van szó, nemhinném hogy Laporta csak úgy engedi elmenni.

Mourinhoról megvan a magam véleménye, ezt nem fejteném itt ki, majd meglátjuk mi lesz :)
  • fsgh
    Roni eléggé pletyka szagú amúgy:P

Grat Lippihez:)

Mourinho meg ide jöjjön plz!!!:DDdd
  • Fabio Capello
    Címszavakban reagálnék ha szabad :)

Rivasnak hbd

Roni azért elég kemény lenne :D

Lippi állítólag már aláírt hozzánk, bár ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom

Diego mostanában a Reallal kacsingat, és nem hiszem hogy nekik nemet fog mondani

Mourinho is madrid felé kacsingat, mivel állítólag Schuster távozik évvégén, de persze itt is bármi lehet :)ű

kb ennyi.
  • fsgh
    Samsunsport már le is fordította:

Ronaldinho egyre közelebb a milánói szerződéshez
    Külföldi labdarúgás

Olasz lapértesülések szerint Ronaldinho immár szinte bizonyosan elhagyja a Barcelonát és az Inter futballistája lesz.

A brazil irányító idei szezonja eddig meglehetősen pocsékra sikerült, sérülések és formahanyatlás miatt képtelen ismét a korábban megszokott teljesítményét nyújtani. A katalánok egyre csökkenő meggyőződéssel cáfolják a távozásáról szóló híreket, sőt, az olasz lapok szerint a Barca vezetői már fel is vették a kapcsolatot az Interrel, és rábólinottak a brazil eladására.

Ronaldinho kivásárlási ára a hírek szerint 60 millió euró lesz, az összeg egy nagyobb részét a játékos főszponzora, a Nike állja. Bár a Barcelona cserealapnak beszámította volna az árba Julio Cesart, a milánóiak kapusát, vagy Marco Materazzit, a kék-feketék védőjét, egyelőre úgy tűnik, a spanyolok csak pénzt kaphatnak Ronaldinhóért. Az Inter elöljárói jövő hét elején egyeztetnek a futballista ügynökével és a sportszergyártó cég vezetőivel.
  • Tomy Lee
    Húha,ezt nemtudtam.
    Így ha ilyen akkor tényleg nem kell..
  • fsgh
    tény hogy jobb lenne mint a 20perc után tüdejét kiköpő Figo...Bár Roniról azt hallani Adriano nyomdokába lépet és partizgat...azért még1 bajos Brazil nem biztos hogy kell
  • ForzaInter
    Diego,Roni? ez már sok lenne kicsit, egy elég, de várjuk meg a nyárt, érdekes lesz, de lébb a fiuk nyerjék meg a bajnokságot...
  • Csesza
    persze akkor már jöhetne Barzagli, Rosina, Quaiarella (nemtom hogy kell írni)...
  • Tomy Lee
    De szép lenne ha mi kapnánk meg!Istenem csak így legyen,itt legyen.
    Mourinho is profi lenne nálunk.

MORATTI: told a pénzt az átigazolásra:)
    Diego-t is lehet meg kellene kaparintani a Brémaiaktól...
  • ForzaInter
    egy ujabb Ronaldinhos hír...
  • ForzaInter
    Lippi ide már soha többet nem fog jönni, egyszer már bebukott itt...
  • Csesza
    remélem megy Mancini és jön már egy normális edző :)

én Lippi-t látnám itt szívesen de sztem arra nem sok az esély
  • ForzaInter
    állítólag Moratti 6 millio erurós fizetést ajánlana fel Mourinhonak, és egy hajszál választotta el hogy Juve meccs utána menessze Mancinit, de átgondolta helyzetet és meggondolta magát, de szinte 100 % hogy nyáron megy Mancini, Mourinho érkezésre egyre kisebb az odss az angol fogadóiroáknál...
  • ForzaInter
    Buon compleanno a Nelson Rivas!
  • Csesza
    Buon compleanno a Nelson Rivas!

Rivas ma 25éves.
  • ForzaInter

szemben lévő lelátót figyeljétek:DD
  • Csesza
    thx
  • Gunnersboy