FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
hát ezaz😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bestGP
de még martins is lehetpségre vágyik 😄
hol😄

hüje vagy hamán szép nem!4

Hát azért nem lenne valami jó egy üres stadionos Inter-Roma,míg áprilisban már fogadhat nézõket a stadion.

fsgh
én is vártam ezt a rangadót...erre meg...szerintem onnan kellett volna foltatni a dolgokat ahol abbahagyták

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ne bazz,elhalasztják a Roma elleni rangadót?Kár pedig már vártam amikor a totti lógó orral megy le a pályáról mer az Inter legyalázta õket<#vigyor>

fsgh
7végén a 23. forduló lesz, tehát vasárnap Chievo-Inter 0 db nézõvel... a 22. forduló (inter-roma) április 18-án lesz.

fsgh
Milánó, február 6., 17.50 A balhés csatár visszatér Olaszországba.

h i r d e t é s

Az Internazionale elnöke megegyezett a Real Madriddal Antonio Cassano ügyében. Massimo Moratti eredményes tárgyalásokat folytatott a királyi gárda képviselõivel a blancóktól elkívánkozó csatár megszerzésével kapcsolatban, aki 4 millió euróért cserébe a milánói kék-feketékhez teszi át székhelyét. (A szerzõdés egyéb részleteit egyelõre nem hozták nyilvánosságra.)
Moratti ezzel egyszersmind Alvaro Recoba távozását is elõkészítette, aki Roberto Mancininél ebben a szezonban jobbára csak epizódszerephez jutott.
Cassanónak mindamellett nem lesz egyszerû stabilizálnia a helyét az elsõ számú bajnokesélyes soraiban, tekintve, hogy a vezetõedzõ által az elmúlt hetekben Ibrahimovic, Adriano felállásban pályára küldött csatárkettõs árnyékában Crespo, Martins, Crúz és a már említett Recoba is játéklehetõségre áhítozik.

ANYÁM!!!!😄DDD nb1.hu...úristen milyen hülyék ezek😄DDD

fsgh
tényleg...csak ezt úgy találtam meg mint mai hír:S

fsgh
Massimo Moratti, az Internazionale elnöke eltökélt, hogy legkésõbb a nyáron Milánóba csábítja az Arsenal francia támadóját, Thierry Henryt. Az eset óta az angol klub újabb és újabb ajánlatokat tesz a gall csatárnak, akiért az elmúlt idõszakban a Barcelona és a Real Madrid hajlandó lett volna 25 millió fontot kifizetni. Azonban az Intertõl, a középpályás Patrick Vieira állandó kapcsolatban áll Henryvel, s folyamatosan ódákat zeng a milánói klubról.

(foci24.com - Fedor János)

még 1 pletyka😄D

az átigazolási hírekre?

amíg nincs semmi konkrét addig nem nagyon érdekel 😊

fsgh
hát jah...

hírekre semmi reakciód?😊

fsgh
meg egy kicsit beképzelt😛P😄D

ego srác^^

átlátható besorolás.

azthinné az ember, hogy az ilyen nagy stadionokban mint pl. a miénk minden rendben van, és mégse...

igaz nem nagy cucc de nincs is belõle feszkó 😊

:ASdadasdasdasddas

gabber_saviola
jófej srác ez a gabber 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh

kopyzva a Palermo topikból(köszönet érte Gabbernek)

Különbözõ besorolásba rendezték a stadionokat, így korlátozás nélküli, minden biztonsági elõírásnak megfelelnek ezek a stadionok a Serie A és B-ben:

Lazio
Bologna
Palermo
Juventus
Roma
Siena
Torino
------------------------------------------------------------------------------------

Majdnem megfelelõ stadionok a Serie A-ban és B-ben, akiknek kisebb módosításokat kell még elvégezni, de jelenleg csak csökkentett nézõszámmal lehetnének nyitva:

Cagliari
Bari
Empoli
Genoa
Messina
Lecce
Parma
Modena
Reggina
Sampdoria
------------------------------------------------------------------------------------

Jelenleg „biztonsági felújítás” alatt álló stadionos a Serie A-ban és B-ben:

/itt olyan kisebb dolgok nem felelnek meg, mint a beléptetõ rendszer, térfigyelõ kamera, biztonságos vendégszektor /

Fiorentina
Spezia
Inter
Livorno
Milan

Olyan stadionok, ahol zártkapus meccseket fognak játszani a Serie A-ban és B-ben:

Ascoli
AlbinoLeffe
Atalanta
Brescia
Catania
Napoli
Chievo
Pescara
Udinese
Piacenza
Triestina
Vicenza

Csökkentett nézõszámmal, de nézõket fogadni képes stadionok a Serie A-ban és B-ben:

Arezzo
Cesena
Crotone
Frosinone
Mantova
Rimini
Treviso
Verona

ForzaInter
Massimo Moratti, az Internazionale elnöke eltökélt, hogy legkésõbb a nyáron Milánóba csábítja az Arsenal francia támadóját, Thierry Henryt. Az eset óta az angol klub újabb és újabb ajánlatokat tesz a gall csatárnak, akiért az elmúlt idõszakban a Barcelona és a Real Madrid hajlandó lett volna 25 millió fontot kifizetni. Azonban az Intertõl, a középpályás Patrick Vieira állandó kapcsolatban áll Henryvel, s folyamatosan ódákat zeng a milánói klubról.

Csak tudnám mit akarna Moratti Henry-val semmi értelem nem lenne idehozni ha ennyi jó csatárunk van, Cassano meg fõleg nem kell sztem, Nektek mi a véleményetek errõl?

Yo, Bitch!

ForzaInter
Csak ezt ne!

Yo, Bitch!

fsgh
19:30 - Cassano az Internazionale játékosa lesz! A Real Madrid és a milanoiak között 4 millió euróról szól a megállapodás, így az olasz támadó is veszteségesen távozik a spanyol fõvárosból. Így Cassano sem szerepel többet Madridban. (calciomercato)

<#wow1><#wow1><#wow2><#wow2>

mondjuk a írt gyengíti hogy a calciomercato-ról van...eléggé pletyka lap de akkor is...

fsgh
Ha már ugyis pangás van hoztam 1-2 pletykát hogy legyen min rágodni😊

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Inter Milan agree Cassano fee with Real Madrid
tribalfooball.com - February 05, 2007

Inter Milan president Massimo Moratti has already struck terms with Real Madrid for striker Antonio Cassano.

Cassano is desperate to quit Madrid and Moratti has reached a preliminary agreement with Real directors over a £2.5 million fee for the Italian.

With the former Bari and Roma firebrand arriving at the San Siro, Moratti is prepared to cut loose Alvaro Recoba, who has again failed to establish himself this season under coach Roberto Mancini.

ha jól értelmezem érdeklõdünk Cassano iránt...Többek közt Recoba állandó sérülései miatt..
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Inter Milan target Lampard, Real Madrid's Diarra
tribalfooball.com - February 05, 2007

Inter Milan president Massimo Moratti has put aside £10 million to make one new midfield signing.

Moratti has spoken with Real Madrid about Mahamadou Diarra, while he is also aware that Frank Lampard's contract situation at Chelsea means he can land the England ace for £8 million in June.

Diarraért is érdeklõdünk...miközben kialakult egy olyan helyzet hogy Lampardot a nyáron akár 8 millióért is elhozhatjuk(tudomásom szerint ez akkor következhet be ha Lampard nem köt új szerzõdést a Cselzivel...)

Lippi szerint Ibrahimovics lehet Cannavaro utódja
2007-02-04 15:00:58
A korábbi olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi véleménye szerint Fabio Cannavaro után idén Zlatan Ibrahimovics fogja megnyerni az Aranylabdát.
A jelenleg az Internazionalénál szereplõ svéd válogatott csatár már tíz gólnál tart a bajnokság valamivel több, mint felénél, és klubja szenzációs formában játszva egymás után gyõzi le ellenfeleit, sorozatban már a tizennegyedik gyõzelmét aratva a hétvégén a Sampdoria vendégeként.

"Egyértelmûen Ibrahimovics a liga legjobb játékosa!" - nyilatkozta Lippi a La Gazzetta dello Sportnak. "Ha a jelenlegi formáját tudja állandósítani, akkor meggyõzõdésem, hogy az esztendõ végén õ fogja örökölni az Aranylabdát Cannavarótól! A játéka engem Marco van Bastenére emlékeztet, ami nem lehet véletlen, hiszen mindketten az Ajax iskolából kerültek ki."

Buffon a nyáron sem akar az Interbe menni
2007-02-04 16:00:59
Gianluigi Buffon nem akarja elhagyni a Juventus csapatát, és nem szeretne a nyáron sem az Internazionaléhoz szerzõdni.
buffon.jpgA világbajnok olasz válogatott kapusa korábban azt nyilatkozta, ha klubja a következõ idényre nem hoz össze egy olyan csapatot, amely eséllyel veheti fel a harcot az aranyéremért, akkor inkább távozik az együttestõl. A Juvénál viszont folyamatosan dolgoznak új játékosok szerzõdtetésén, és a gárda is jól halad a B osztályban az elsõ hely megszerzése felé.

"Nem hinném, hogy számomra a jövõ az Inter lenne, sokkal inkább a Juventus!" - nyilatkozta Buffon. "Elég sok átigazolási spekuláció látott napvilágot az elmúlt hetekben, de én továbbra is azt mondom, elõbb nyerjük meg a másodosztályt, aztán majd elválik mi lesz a nyáron! Nem szeretnék errõl sokat beszélni, mert még semmi sem dõlt el a klubommal kapcsolatban, a célunk továbbra is a feljutás. Nem bántam meg, hogy a másodosztályban is itt maradtam."

hát akkor ennyi😊

örülnénk ha a magyar bajnokság színvonala emelkedne de azt nem így kell megoldani és nem ilyen áron...

ForzaInter
😄DDDDDDDD

Yo, Bitch!

azt nemond nem örülnél ha emelkedne a hazai bajnokság szinvonala...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

ForzaInter
Hú de vicces vagy haver.

Yo, Bitch!

olasz foci összeroppan- a pacalnak a java meg jöhet a Honvédba 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

fsgh
A szövetség elnöke, Luca Pancalli így nyilatkozott az ügyben: "Azonnali tárgyalásokat kezdeményezünk, hogy tisztázzuk a sport és a politika közötti helyzetet. Ezt így nem lehet tovább folytatni. Ha ez a futball, akkor én leállítom az egészet."

nemfogják -.-

fsgh
olyan idegesítõ hogy elmarad a forduló...abba meg bele se merek gondolni hogy törlik ezt az évet:SSS

kojak90
ez szicíliában mindennapos, sztem nem lesznek túl nagy szankciók
majd a maffia elintézi ^^,

ForzaInter
Akkor most olyan döntést is hozhatnak hogy vége a bajnokságnak?

Yo, Bitch!

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

fsgh
a meccs elõtt közben után is balhé volt...sokan súlyosan megsebesültek és egy Rendõr meg is halt...

Matthewpamer
mi történt pontosan?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
ilyet is olvastam

gejzagyerek válasz | megnéz 2007.02.02 23:26:00 (35920)
Nem tudom milyen következményei lesznek ennek a balhénak, de lehet hogy nagyon komolyak... Jelenleg úgy állunk, ha jól értelmezem a híreket, hogy szombattól felfüggesztették valamennyi labdarúgó bajnokság eseményeit Olaszországban, és ez már önmagában nagyon súlyos döntés, hiszen most nem halasztásról, vagy arról van szó hogy csak a hétvégi fordulók maradnak el, hanem arról hogy jelenleg fel van függesztve a campionato minden osztályban. Nagyon extrém esetben hozhat a Federcalcio olyan döntést, hogy ennyi volt a 2006/2007-es bajnokság....

hát ez nagyon jó-.-... nagyon remélem hogy nem függesztik fel a bajnokságot a vadbarom(tisztelet a kivételnek) sziciliaiak miatt-.-

fsgh
A BAJNOKSÁG FELFÜGESZTVE!!!

miután a Palero Catania meccs után meghalt egy rendõr a Figc úgy döntött hogy sem a Seria A-ban se a Seria B-en nem lesz a hétvégén forduló

fsgh
hali😊

| #7858: én egyáltalán nem vagyok az...ha a Romát nem verjük meg akkor az leszek...

ForzaInter
Ez van lényeg hogy tovább mentünk a döntõbe megint a romával jáccunk ilyet.

#7857: Csá!

Yo, Bitch!

0-0 lett a meccs :S

kiicsit csalódott vagyok :S

de fõ hogy megvan a továbbjutás...

Lombardini
Jó napot mindenkinek!<#wave>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Inter: 1 Toldo; 51 Bonucci, 16 Burdisso, 25 Samuel, 11 Grosso; 7 Figo, 15 Dacourt, 50 Maaroufi, 21 Solari; 91 Mariano Gonzalez; 9 Cruz.
Subs: 22 Orlandoni, 2 Cordoba, 4 Zanetti, 36 Fautario, 47 Bolzoni, 20 Recoba, 99 Choutos.
Coach: Roberto Mancini.

Sampdoria: 1 Castellazzi; 7 Maggio, 14 Sala, 5 Accardi, 46 Pieri; 33 Bastrini, 17 Palombo, 18 Parola, 77 Zenoni; 9 Bazzani, 20 Bonazzoli.
Subs: 15 Zotti, 16 Soddimo, 21 Franceschini, 25 Ferrari, 27 Quagliarella, 31 Enow, 66 Da Mota.
Coach: Walter Novellino.

fsgh
taán mégsem olyan jó?:S

bestGP
huhu crus is rekoba is^^
de filko ménincs. -.-

hüje vagy hamán szép nem!4

fsgh
tuti játszani fog...3 csatár....😊

<#worship> RECOBA <#worship>

fsgh
MANCINI'S SQUAD FOR INTER V SAMP
Thursday, 01 February 2007 13:43:50

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named an 18-player squad for tonight's Tim Cup semi-final return leg against Sampdoria (21:00, Stadio Giuseppe Meazza):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 36 Simone Fautario (1987), 51 Leonardo Bonucci (1987).

Midfielders: 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 47 Francesco Bolzoni (1989), 50 Ibrahim Maaroufi (1989), 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 9 Julio Cruz, 20 Alvaro Recoba, 99 Lambros Choutos.

ForzaInter
Moggi? Ki az? Multkor még szidta Mancinit most meg ajánlja neki hogy mennyen a Chelsea-ba. Mennyen a f*szomb*

Yo, Bitch!

fsgh
Moggi tips Inter Milan coach Mancini for Chelsea
tribalfooball.com - January 28, 2007

Disgraced former Juventus director general Luciano Moggi has tipped Roberto Mancini to quit Inter Milan in the summer and move to Chelsea.

Moggi said: "For Mancini, it is worth the example of Nils Liedholm, who won and then left.

"This year he will conquer the Scudetto, by dominating a weakened championship, but if I was he, I would go to Chelsea."

hogy ez a Moggi mekkora egy köcsög<#boxer><#boxer>

azt mondja hogy õ Mancini helyében elmenne az Intertõl év végén a Cselzibe...ezt is csak azért mondja mert ha elmenne egy edzõváltás tuti visszavetné az Intert...

ForzaInter
Ujabb sima gyõzelem ez már lassan szokásos naon szokatlan lesz majd ha egyszer kikapunk vagy döntelent jáccunk annyira hozzászoktam már hogy nyerünk, hát akárki mond akármit a bajnokságot már megnyertük 100% ezt már innét nem bukhatjuk el, ja és már megint a Samp jön már unalmas de ez van. FORZA INTER!!!

Yo, Bitch!