34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    ty :D
  • fsgh
    csak bejött:)) grat:D
  • limperatore
    2,9 :p

remélem így marad az eredmény
  • fsgh
    :DDD hányszoros szorzóra?
  • limperatore
    remélem 2 góllal nyerünk, csak megtettem hendikeppel :D
  • fsgh
    Jut eszembe mi lett az eredményjelzővel?
  • fsgh
    :)) ez eddig jó csak maradjon is így:)
  • inter94
    viera góóól
  • Csesza
    góóóól Vieira

0-1
  • inter94
    Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 24 Rivas, 16 Burdisso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 18 Crespo, 45 Balotelli.

Subs: 1 Toldo, 7 Figo, 9 Cruz, 11 Jimenez, 23 Materazzi, 28 Maniche, 30 Pelé.
  • limperatore
    jaja az igaz =D
  • Csesza
    kedvenc csapatot ne :D
  • limperatore
    Szerintem egy sima 0:2 lesz nekünk, nemtudom megtegyem-e bwinen :D
  • limperatore
    -2 euro :D
  • Csesza
    3-2 lett :S
  • limperatore
    :D:D király
  • fsgh
    :DD Roma - Genoa 2-0 és a Genoa 2perc alatt lőtt 2-t! csak néztem...
  • Csesza
    én is remélem

Mario-t és Jimenez-t a kezdőbe!!!
  • limperatore
    Remélem Mario kezdő lesz, bár nem sok esélyt látok rá :|
  • Csesza
    jót tesz neki a hazai légkör :)
  • limperatore
    Adriano elmúlt 2 meccsen 3 gólt lőtt. Jön vissza a formája ;)
  • Csesza
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé.

Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.
  • Lombardini
    Priviben írok Neked nem akarok OFF-olni.
  • bubu13
    Hány éves kortól lehet klubtagnak lenni?
  • Lombardini
    Én beszéltem arról, hogy milyen programok szoktak lenni.
  • bubu13
    melyik voltál?
  • Lombardini
    Igen. Benne voltunk, kint volt velünk egy stáb. Még szerény személyem is nyilatkozott. :)
  • bubu13
    multkor volt a Duna tv-n a klubról szó
  • Lombardini
    Na és mégegy adalék a klubhoz:

Több vendégünk is volt, közöttük két média személy is, róluk szól ez a cikk:

[size=18]Németh Lajos és Gyetván Csaba Milánóban szurkolt az Internek[/size]

Németh Lajos és Gyetván Csaba ugyan még csak frissen igazolt le az Inter Club Ungheria rajongói csapatához, ám máris átesett a tűzkeresztségen. Az időjárás viszontagságai sem emelhettek akadályt a két elszánt szurkolónak, hogy a klub tagjaival együtt eljussanak Milánóba, az Internazionale-Juventus mérkőzésre.

Gyetván Csaba és Németh Lajos a FAWA Médiaválogatott (www.mediavalogatott.hu) tagjaként néhány hete csatlakozott az Inter Club Ungheria (www.interclubungheria.hu) rajongói klubhoz. A két híresség azonban máris Milánóban találta magát kedvenc csapatuk mérkőzésén.

„Ötvenhét év alatt mindig sikerült megúsznom a hosszú busz utakat, az Interért azonban még azt is bevállaltam, hogy összesen 28 órát utazok oda-vissza. Ugyan az út során volt egy pont, amikor azt érzetem, hogy ilyen megpróbáltatásra soha többé nem vállalkozom, de végül a meccs mindenért kárpótolt. Az utunkat egy nagy havazás is fűszerezte, amit a csapatnak már előre jeleztem. Ám azt nem gondoltam volna, hogy Ausztriában a nagy hóban elakadunk. Még az is kérdéses volt, hogy odaérünk-e a mérkőzés kezdetére. De mint meteorológus folyamatosan figyeltem az időjárás változásait, s nyugtatgattam szurkolótársaimat, hogy aggodalomra nincs ok. Sajnos az Inter kikapott, de fergetegesen éreztem magam az Inter Club Ungheria fiatal tagjaival, sőt még néhány felhőtípus nevére is megtanítottam őket” – mesélte Németh Lajos.

Gyetván Csaba nem csak megrögzött Inter szurkoló, hanem az olasz nyelv nagy rajongója is – hivatásos szakfordítóként tevékenykedik -, ezért akkor érezte igazán elemében magát, amikor csapattársaknak segíthetett tolmácsolni.

„Miután megérkeztünk Milánóba klubtársaink egy nagy meglepetéssel vártak: megkaptuk névre szóló, eredeti szurkolói mezünket, s azon nyomban csapattársainkkal egy barátságos meccs kellős közepén találtuk magunkat. Ezután szinte azonnal az Internazionale-Juventus mérkőzésére mentünk, így még annyi időm sem volt, hogy Milánóban a kedvenc boltjaimat végigjárjam. Már rengeteg jó hangulatú összecsapás részese lehettem, de annál felemelőbb érzés nem volt, mint amikor beléptünk a San Siro stadionba, és ott a fergeteges Inter szurkolói hangulat fogadott bennünket! Ennek az élménynek csak úgy lehettem részese, hogy csatlakoztam a rajongói klubhoz” – újságolta Gyetván Csaba.

A két újdonsült rajongó azt is megfogadta, hogy az Inter Club Ungheria mezeknek és a szurkolói szellemnek megfelelően buzdításukkal segítik az Internazionale-t. Ha egy újabb lehetőség adódik, akkor ismét útra kelnek, vállalva a közel 30 órás busz utat, és elmennek szurkolni kedvenc csapatuknak.[/quote]
  • Lombardini
    Sziasztok!

Azért bátorkodom zavarni itt egy kicsit, hiszen itt is rengeteg Inter szurkoló van ami nagyon jó. Viszont lehet nem mindenki tudja, hogy van Magyarországon egy hivatalosan bejegyzett szurkolói klub az Inter Club Ungheria.
    Az Inter Klub Ungheria a magyarországi Inter szurkolók hivatalos klubja. Teljes nevünk: INTER Szurkolói Klub Magyarországi Sportegyesület.
    2006-os megalakulásunk óta, tagjaink száma 50 fő fölé emelkedett. Céljaink között szerepel, hogy minél több Inter szurkoló csatlakozzon hozzánk, a kialakult kis csapatunk tovább bővüljön. Fontos számunkra, hogy új barátságok jöjjenek létre, illetve a meglévők tovább mélyüljenek. Hozzon össze bennünket a Foci és az Inter szeretete!
    Inter szurkoló vagy? Szeretnél kedvenc csapatodnak Milánóban vagy itthon klubtársaiddal, barátaiddal együtt drukkolni?
    Szeretnél egy focicsapat tagja lenni? Új barátokat szerezni? Csatlakozz hozzánk!
    Mint említettem ez egy hivatalosan bejelentett és bejegyzett szurkolói klub Magyarországon. Ez pontosan azt jelenti, hogy minden egyes tagunk bejelentett tagja az olaszországi FC Internazionale szurkolói klubjának, tehát hasonló jogaink vannak, mint bármely olasz vagy más országban bejegyzett klub tagjainak (személyesen is tanúsíthatom). Emiatt garantáltan kapunk jegyet minden mérkőzésre ahová utazni szeretnénk, megkapjuk a klub hivatalos ajándéktárgyait, 10% kedvezmény jár a San Siro Store-ban történő vásárláskor, stb.

Ha esetleg felkeltettük valakinek az érdeklődését az látogasson el az Inter Club Ungheria hivatalos oldalára

FORZA INTER
  • ForzaInter
    ja mosmá énis vágom:D
  • Csesza
    van 1 tippem :D
  • ForzaInter
    tekivagy?:D
    érdeklődésnél azér több legyen... túl sok mindenki íránt érdeklődünk...
  • limperatore
    kár hogy csak tréfa volt

egyébként végre érdeklődünk diego után, már ideje volt
  • Csesza
    ennyi... :D
  • ForzaInter
    mondjuk hírforrás azér üt: gportal :Dasd:ASD:Asdafsad
  • Csesza
    nem érdemes fogalalkozni az ilyen hírekkel... :D
  • ForzaInter
    ez nem vmi április tréfa?:d

ha igaz mehet isten hírével, nem kötelező itt játszani, nem fogunk utána sírni...
  • LasCar16
    hozzánk jöhetne, keci egy ember de nagy zsugás:}
  • bubu13
    Menjél, jó utat. Biztos örülnek majd neked Torinóban