FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
jaja

Yo, Bitch!

Lombardini
Adrianot akkor is el akarták az újságírok adni amikor jól ment. Tipikus sajtóhúzás.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
Ja igaz az ujsagírok fujtak fel mindig hogy menni akar mert rosszul jáccik itt meg minden, be is b*szna ha elmenne, mindig ez van ha egy játékos rosszul jáccik felfujják de már ujra a régi Adri ez a lényeg.

Yo, Bitch!

Lombardini
Ez a távozás már akkor sem volt igaz, amikor szóbahozták. Adrinano nem akar elmenni Milánoból és ennek mindíg is hangot adott.

ForzaInter
Ugyan néhány héttel ezelõtt még a távozásáról lehetett hallani, most úgy tûnik, Adriano marad az Internazionale futballistája.
"Az Inter az otthonom és a családom. Olyan sokáig szeretnék ebben a klubban maradni, ameddig csak lehet" - mondta a klub hivatalos honlapjának a 25 éves támadó.
Adriano rendkívül gyengén kezdte a szezont, ráadásul az elõzõnek a végén sem parádézott, összesen több mint kilenc hónapig gólképtelen volt az együttesben. Roberto Mancini vezetõedzõ azonban türelmesen kivárt, s a támadó az elmúlt négy mérkõzésen már eredményesnek is bizonyult.

Még jó hogy marad! ADRI csak így tovább'

Yo, Bitch!

Lombardini
Köszönöm szépen! Látogass el sokat oda majd!<#wave>

FORZA INTER
FORZA NERAZZURRI

ForzaInter
Jó király honlap.

Yo, Bitch!

Lombardini
De reméljük mielõbb renden lesz minden!!

FORZA INTER!
FORZA NERAZZURRI!

Inter Magyar szurkolói oldal --> Nézz be ide!

Lombardini
Üdv! Nos ami tény a BL meccset teljes egészében engedélyezte az UEFA.A dolog azért érdekes, mert egy BL ugyebár UEFA rendezvény, míg a bajnokság az hazai, szövetség által ellenõrzött és irányított rendezvény. Érdekes módon az UEFA elfogadta így a stadiont így lehet nemzetközi kupameccset rendezni. Szó mi szó fura ez így egy kicsit. Ugyanakkor az is tény persze, hogy a hiányosságokat pótolni kell, így a megfelelõ létszámú és minõségû kamerákat is fel kell szerelni, és ne feledkezzünk meg a biztonságos és határozott ellenõrzésekrõl. Mert olyan dolgok, mint annak idején azzal a robogóval nem történhetnek meg. Egy-két olyan embertõl tudom, aki volt már a Giuseppe Meazza stadionban, hogy bizony az ellenõrzés igencsak gyér. Volt, akit meg sem motoztak, személyit sem kértek tõle, pedig a srácnak nem is a saját nevére volt kiállítva a jegy. Szóval azért ezek a dolgok egy kicsit durvák, ezt nem lenne szabad megengedni. Sajnos szigorítások kellenek ahhoz, hogy késõbb nyugodtan lehessen a csapatnak szurkolni, és nyugodtan lehessen szórakozni.

Inter Magyar szurkolói oldal

--1.000€ büntetés az Internek

Feb. 13. 17:19 -Milano- A hétvégi fordulóval kapcsolatban ma hozta meg a döntéseit a Fegyelmi Bizottság. Az Internazionale 1.000€ büntetést kapott mivel a játékosok késõbb jöttek ki a pályára ezért három percet késett a kezdõ sípszó. Továbbá 5.000€-ra büntették a Regginát, 4.000€-ra a Messinát, 1.000€-ra az Ascolit, az Atalantát, a Laziot és a Sampdoriát.
2 mérkõzésre szóló eltiltást kapott a Parma játékosa Manuel Fernando COUTO, illetve a Gianluca COMOTTO (Torino)
1 mérkõzésre lett eltiltva Matteo MELARA (Atalanta), Davide BAIOCCO (Catania), Iacopo BALESTRI (Torino), Matteo CONTINI (Parma), Luigi LAVECCHIA (Messina), Salvatore MASIELLO (Messina), Francesco PARRAVICINI (Parma).
1.000€ büntetést kapott az Ascoli csapatkapitánya Michele FINI a sárga lapja miatt és Marco CASSETTI (Roma) mert az ellenfél tizenhatosán belül eljátszott egy szabálytalanságot hogy büntetõt harcoljon ki. 5.000€ büntetést kapott Pasquale FOTI a Reggina elnöke mert a mérkõzés elõtt az öltözõfolyosó olyan részére ment ami le van zárva a játékosok elõl.

ForzaInter
Ja lehet de az akkor nem jó hír de majd belejön

Yo, Bitch!

lehet csak szarul játszott, mert nem találok arról semmi infót, hogy sérûlt lenne :S

ForzaInter
Ja az nem jó lehet hogy megsérült, vagy taktikai csere volt vagy vmi nem tom.

Yo, Bitch!

hát igen, az viszont nem jó jel, hogy Filkor-t már a 30. percben le kellett cserélni :S

ForzaInter
Majdnem égés lett, de lényeg továbbmentek a fiuk.

Yo, Bitch!

Szerencsés továbbjutás

Feb. 13. 14:32 -Viareggio- Egy kilencvenedik percben lõtt góllal jutott tovább az Inter a Karnevál Kupán így holnap a nyolcaddöntõben Genoa lesz az ellenfél. Amennyiben 0-0 maradt volna a San Marino elleni meccs akkor bizony a csapat szégyenszemre csomagolhatott volna így viszont csoport elsõ lett és továbbment. A mindent eldöntõ találatot Bonucci szerezte. A San Marino a 30.perctõl 10 emberrel játszott és a kapusuk bravúrjainak köszönhetik azt hogy nem esett gól már korábban is. Arról pontos információ nincs hogy miért vitte le az edzõ Filkor Attilát a kiállíás után, de valószínüleg azért hogy a létszámfölényt egy újabb támadó jelen esetben Slavkoski beállításával jobban ki tudja használni. Amennyiben sérülés történt volna arról biztos írtak volna a hivatalos oldalon, ám ez nem történt meg, így az elsõ verziót tekinthetjük a mérvadónak. A gól amúgy egy nagyon szép fejes volt Maaroufi beívelt szabadrúgása után. A 92.percben az Inter edzõjét Vincenzo Espostito is kiállította a játékvezetõ.
A botrányos körülmények között továbbjutott Genoa nehéz ám nem legyõzhetetlen ellenfél lesz holnap, bízzunk a továbbjutásban. A torna eredményeit a fõlapon lévõ linkrõl elérhetitek.
INTERNAZIONALE - SAN MARINO 1 - 0
gól: Bonucci 90´
INTER: Tornaghi, Conrotto, Fais, Maa Bounsong (75´ Siligardi), Figliomeni, Bonucci, Filkor (30´ Slavkovski), Pedrelli, Litteri (70´ Cocchiere), Maaroufi, Ribas. (Belec, Puccio, Bolzoni, Mei). edzõ: Vincenzo Esposito.
SAN MARINO: Simoncini, Rossi, Vangelista, Berretti (73´ Zanotti), Indirli, Ligi, Amantini, Vitaioli, Cangialosi, Rastelli (63´ Bari), Bianchi (66´ Sacchi). (Ricci, Della Valle, Pellegrini, Del Zingaro). edzõ: Giordano Cinquetti
vezette: Donzelli (Terni)
sárga lap: Ligi, Cangialosi, Maaroufi, Figliomeni
kiállítás: Indirli 30´ a San Marino.

😄 hát igen, köcsög, ahogy te is mondtad, velünk volt és mégis elvette a gólt...
igen ez így van, ha nincs az elsõ percbe az a gól akkor máshogy alakul, akkor a 2. percben vagy a 3.ban kapjátok meg az elsõ gólt -.-
ebbõl a szempontból meg haggyuk ezt a csõlátású dolgot, valamilyen szinten mindenki az a saját csapatával szemben ugyanúgy ahogy te is eléggé a Chievo-val...
jah és viszlát -.-

McFrost
jaja télleg emléxem , kocsog Messina!
Szabika! Ha nincs az elején az a szép gól tán más lehetett volna a színvonal és stb...
na viszlát csõlátásúak-.-

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
ha jól emlékszem volt egy meg nem adott Crespo gól is ami igen csak egyvonalnak nézet ki de les miatt elvették a gólt...tessék tévedett a ti javatokra is...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

én írtam, hogy nyertünk egy light-os meccsen és azért írtam mert véleményem szerint nem volt valami nagy meccs se hajtásban se technikai dolgokban és ezt a bírói pontozást se véletlenûl kopiztam, mert igen nem biztos, hogy minden bíró tovább engedte volna, sztem Adriano gólja nem volt olyan nagy gáz ennyi lökdösõdés és taszítás majdnem minden támadásban van, ami tény, hogy igen Crespo tényleg kezezett a gól elõtt, de szerencsénkre a bíró ezt nem vette észre...
de ez attól még nem bunda

McFrost
engem nem érdekel , hogy kikaptunk , mert miért is nyertünk volna?

DE!!! Itt senkinek a szájából nem hangzott el , hogy igen , Adriano húzással indult , meg Crepo kezezett és Pellissier szabályos gólt rúgott....nem , csak ilyenek , "hoztuk a kötelezõt lazán...." "15 gyõzelem naon durva elég gyenge meccs volt amugy de lényeg hogy nyertünk." "Sima gyõzelem egy nagyon light-os meccsen.

Hoztuk a kötelezõt, ez volt a lényeg. 😊

Nagyon szép volt Adriano gólja!" "Crespo gól😄DD

nagy potya volt😄"

nekem csak ennyi nem tetszett ,
az én véleményemet mindenki ismeri az olasz fociról...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

báttyó02
okok,akkor ezek szerint volt,de mondom ez már régen elmúlt...
mióta tényleg tudom a közvetitéseket nézni,onnantol kezdve tudtam h tényleg melyik csapat az amelyik azt játssza amit szeretek
off vége

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ForzaInter
Az INTER a legjob!!! Lehet szeretni utálni döntse el mindenki maga.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
fu ettõl a Palermós komenttõl hízott a májam 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
há azér báttyó írtál te már úgy ide mintha inter szurkoló lennél:o

nem néztem végig az összes hsz-t rányomtam valamelyik régebbi oldalra és kiadott ilyeneket: "basszameg...nem ugy volt hogy gilardino hozzánk jön? 😞"

"ezvan,Palermo jobbvolt...bár bevallom öszintén azon buktunk el,hogy nem tartottuk egyenlõ ellenfélnek a Palermot és nagyképüen mentünk 😞"

amúgy amit írsz igaz,én gyûlölöm az intert,de nem mondtam rájuk soha hogy bundások lennének ezt a bajnoki címet meg abszolút megérdemlik

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

báttyó02
én meg most hogy miért 😛

gabber_saviola
most írtam le, hogy miért nem lehetsz objektív 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
mi az h nem lehetek objektív?😄
am te is tudod hogy az nem ma volt...és interes sose voltam,csak anno szimpi volt a játékuk ennyi
ja és elsõ mondatodra meg direkt akartam is irni hogy tisztelet a kivételnek!4

gabber_saviola
Igaz nem vagyok oda az Interért, de nem merda Palermóban (máris egy kivétel vagyok)
És amúgy a Te teóriáddal nem lehetsz objektív, mivel az Arsenálos és Reálos idõszakod elõtt nagy Interes voltál, de tudom az idõ megszépíti a múltat 😛

fsgh
😊 köszönjük hogy leírtad😊 amúgy nagyon ritka az olyan ember aki közömbös az Inter iránt...vagy imádják vagy utálják...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

báttyó02
amugy kajak kezdelek titeket kicsit sajnálni 😄
mármint olyan értelemben,hogy itt sg-n két szurkolótábor van ahogy látom(akik az olasz focit szeretik):
egyik bármelyik olasz csapatnak szurkol,és utálja az intert
a másik és jóval kevesebb aki az internek szurkol,és állandoan magyarázkodnia kell az elsõ tábornak
azért szvsz elég durva hogy sokan(most nem mcfrost papára gondolok) ahogy olvasom az intert olyan szinten utálják hogy rájuk is rákiabálják hogy bundás,holott pont õk azok akinek a csapata gyönyörüen szörmézett(most gondolok itt a legjobban a juvésokra,1-2fiósra...a milánról nem beszélek mert itt sg-n csak 13éves gyuri rajongóik vannak akik beszélni is alig tudnak meg azt se tudják ki hány éves a "kedvenc" csapatukból)
én személy szerint útálom az olasz focit,az olaszokat(fõleg a vb óta..)de ahogy már elég régóta olvasgatom a topikokat ez nagyon durván szemet szúrt nekem amit leírtam...és én azt mondom így "olasz útáloként" hogy már csak azért is megérdemli az inter a bajnoki címet amiért ennyit kapnak a sok okostóbitól
htxvm hogy leírhattam,most ilyen kedvembe vagyok😛

milyen stílus? sztem nem káromkodtam, nem sértettem meg senkit és fsgh-nak beszéltem...

máshogy nemtok erre reagállni

kábé ugyanaz a stílus ahhogy te nyilatkoztál az elõzõ hsz-dben és fsgh topikjában

és azzal sincs gond

McFrost
nem kell ez a stílus

áááááá, hogyan? ilyen elõ sem fordúlhat, csak az Internél és csak bundával -.-

fsgh
túl kéne már tenni magad ezen...tuti hogy ti is nyertetek már valamikor bíroi tévedésekkel...

akkor ezt ide is:

igaz, voltak hibák:

LA GAZZETTA DELLO SPORT (2007.02.12. hétfõ)
ALBERTO CERRUTI

JÁTÉKVEZETÕ ÉS PARTJELZÕK

5,5 Messina – Két súlyos hibát is elkövetett. Egyrészt nem vette észre hogy Crespo kézzel veszi le a labdát a gólja elõtt, majd pedig Pellissiert tévesen állította meg lesen gólhelyzetben

de mégis magasan jobb osztályzatokat kaptak az Inter játékosai mint a Chievo-é ami vszeg nem véletlen 😊

van bunda olaszban, mi ezexerint nem vagyunk benne, azért mert a bírónak voltak téves döntései a javunkra attól ez nem bunda - ha chievo meccsen a chievo javára hibázik a bíró akkor biztos ti is meglesztek fenyegetve bundázással?!
a SanSiro meg nmetom hogy-hogy kinyílt, megjegyezném nem a mi bajnokink elõtt nyílt ki hanem a Miláné ellõtt
vszeg nem voltak akkora nagy hibák stadionban és ezt hamar kiküszöbölték és nem mehetnek be teljesen a nézõk csak egy részük...

McFrost
Chievo - Inter+Messina 0-2
de csak sorjában:
-Adriano visszahúzta Moro-t , Sport1-en meg is jegyezték a szakik , hogy ez ám a kezdõsebesség😮( mindemellett nagy gólt lõtt)
-Crespo kézel simizte maga elé a lasztit , külömben elpattant volna a nyaka mellett , de belõtte
-Pellissier megkerülte Cordobát , a védõ a szélben elhasalt , szabadrúgás...
-összegzés: 22 szabálytalan és egy szabályos gól , mégis 0-2.....de nincs bunda olaszban.....és a San Siro sem lesz bezárva...

fsgh
detto😊

A 23.forduló érdekességei

Feb. 12. 08:04 -Milano- A legfontosabb esemény hogy az Inter beállította az európai gyõzelmi rekordot, de van egy másik szép szám is mely szerint a kékfeketék kapuja 445 perce bevehetetlen. Január 21-e óta mikor a Fiorentina elleni meccs óta ez nem sikerült senkinek sem. A Milan a legutóbbi hat meccsébõl ötöt megnyert, viszont most gólt kapott, nekik így 234 perces széria dõlt meg. A Lazio továbbra is veretlen és a védelem náluk is remeket hiszen a kapujuk 273 perce érintetlen. A Sampdoria hívek is örülhettek hiszen hosszú idõ után ismét nyert a csapatuk és 412 perc góltalanság után be is talált.
Gianluca Pagliuca karrierje 23. büntetõjét hárította tegnap Genovában mikor Flachi lövését ütötte ki. Flachi korábban zsinórban 13 alkalommal sikerrel járt, most hibázott. Pagliuca amúgy eddig 90 alkalommal nézett szembe büntetõt végrehajtó játékossal. 60-szor túljártak az eszén, 23-szor õ gyõzött, 2 lövés mellé ment 5 pedig a kapufán csattant. Idén már megfogott egy Totti 11-est is.
Sonetti mester ugyan vereséget szenvedett az Ascoli edzõjeként, de a tegnapi volt a 1000. alkalom hogy edzõként leült a kispadra. 1974-ben mutatkozott be mint a Viareggio trénere, azóta 302 gyõzelem, 391 döntetlen és 307 vereség a mérlege. Sonetti 20 csapatot irányított, többek között az Atalantát, a Leccét, a Torinot, a Torinot, a Cagliarit és az Ascolit is a Serie-A-ban.
Egy csapat és egy edzõ is tegnap tudta le a 200. mérkõzését az elsõ osztályban. A Chievo az Inter ellen érte el ezt a szép számot tegnap, de mint tudjuk vereséget szenvedett. A veronaiak mérlege a Serie-A-ban: 69 gyõzelem, 61 döntetlen és 70 vereség. A másik ünnepelt Walter Novellino volt aki a 200. meccsén a 67. gyõzelmét aratta a Samp edzõjeként tegnap.
Elsõ gólját szerezte az idényben Gennaro Gattuso aki április 22-e óta nem tudott betalálni. DE ha már ennél a meccsnél tartunk, Jankulovski a harmadik gólját lõtte, de ezek a találatok eddig idén 6 pontot hoztak az Internek. C.Lucarelli pedig a másik oldalon nyolcadszor terhelte góllal a Milan kapuját a karrierje folyamán.
A La Gazzetta dello Sport szerint ez volt a forduló csapata: Storari (Milan); Maggio (Sampdoria), Materazzi (Inter), Jankulovski (Milan); J.Zanetti (Inter), Codrea (Siena), Jorgensen (Fiorentina), D.Franceschini (Sampdoria); Reginaldo (Fiorentina), Bianchi (Reggina), Crespo (Inter).

www.internazionale.hu

én is inkább szemjuell-t pártolom 😊

Bár Cordobát nem kellene erõltetni ellenük;>

Ugyanmár,a Valencia ennyit ér Vicente beadásai nélkül,ha nem épül fel a BL-meccsre akkor semmi félnivaló nincs szvsz.

fsgh
ja nagy nulla...aztán nehogy ellenünk keljenek életre a bl-ben...

ez foci a labda kerek én azért nem nyernémeg így elõre a meccset...

bestGP
egész durva amit csinálunk 😊

hüje vagy hamán szép nem!4

Hát ez a Valencia egy nagy nulla jelen pillanatban...

fsgh
nemsokára bl meccs ha jól tudom^^

Cagliari meccs után már a Valencia jön😊

ForzaInter
15 gyõzelem naon durva elég gyenge meccs volt amugy de lényeg hogy nyertünk.

Yo, Bitch!

Matthewpamer
45 pont zsinorban elég nájsz

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Sima gyõzelem egy nagyon light-os meccsen.

Hoztuk a kötelezõt, ez volt a lényeg. 😊

Nagyon szép volt Adriano gólja!

fsgh
nyertünk😊))

!15! ez teljesítmény<#nyes>