FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
2007.03.07. 18:00
Alvaro Recoba dühösen fogadta, hogy Roberto Mancini nem küldte be a pályára tegnap a Valencia elleni BL-visszavágón a Mestallában. A Gazzetta Dello Sport szerint az uruguay-i meg is kereste Massimo Morattit, az Inter elnökét, hogy a klub minél hamarabb engedje el õt Milánóból.
"Haza akarok menni." - közölte Recoba, aki úgy gondolja, hogy Roberto Mancini edzõsködése alatt neki már nincs sok esélye a Nerazzurriknál. Recoba 1997 óta tagja az Inter keretének (egyedül az 1998/99-es szezont töltötte kölcsönben a Veneziánál): 176 bajnoki mérkõzésen lépett pályára eddig a Serie A-ban, 71 gólt szerzett.
Yo, Bitch!
„Nagyon csalódottak vagyunk a BL kiesés miatt. Nagyon fontos lett volna a továbbjutás az idei szezonunk szempontjából.”- nyilatkozta a Sky Italianak a valenciai mérkõzés után Roberto Mancini, az Inter vezetõedzõje.- „Igazán kár, hogy tettük, amit nekünk kellett, voltak lehetõségeink, de nem tudtunk élni vele.”
Megkérdezték, hogy miért ezt a felállást választotta a Valencia ellen: „Kellett egy ember a középpályára, aki többet védekezik, mert Dacourt nem volt 100%-os és a szélsõket megkértem, hogy inkább a támadásokat támogassák. Burdisso jól szerepelt, ahogy az egész csapat. Ahogy már mondtam, az egyetlen hiányzó tényezõ a gól volt, amit nem sikerült megszereznünk a kidolgozott helyzeteinkbõl.”
„A két gól, amit otthon kaptunk, természetesen szerepet játszott, de nekünk lehetõségünk volt, hogy helyrehozzuk ezt a két gólt. Valencia fõként védekezõ taktikával játszott, de mindig sikerült minket megállítaniuk. Ez hiba, mert mi szinte mindig gólt szerzünk.”
„Ibra kevésbé villogott, mint Livornoban? 8 emberrel védekeztek, rendkívül nehéz volt megtalálni az üres területeket. Volt jó pár lehetõségünk, nagyon csalódottak vagyunk, mert a bajnokságban már tetemes elõnnyel vezetünk, ezért a BL-re tudtunk volna koncentrálni, ha továbbjutunk.”
Mancininek felvetették, hogy nem a fáradtság látszik-e az Interen: „Szerencsétlenek voltunk, hogy olyan játékosokat vesztettünk el, mint Vieira és Cambiasso, akik nagyon fontosak a csapat számára. De büszke vagyok arra, hogy a csapat úgy esett ki a versengésbõl, hogy nem kapott ki a párosításban.”
Az Inter büntetõt reklamált a 35. percben, mikor úgy tûnt, hogy Albiol kézzel ért a labdához. „Akármit mondunk, nem számít már, de akkor abszolút kezezett. Ezen kívül volt egy jó meccse a játékvezetõnek.”
A Mestalla-i találkozó végét elrontotta egy incidens, melynek végén egy Valencia cserejátékos eltörte Burdisso orrát. „Nem láttam semmit, mert én voltam az elsõ, aki visszament az öltözõbe. A srácok elmondták, hogy mi történt. Most láttam a felvételt, a Valencia játékos gyáva volt. Mást nem tudok mondani egy olyan emberrõl, aki üt, majd elmenekül.
forrás: inter.hunsport.hu
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Yo, Bitch!
Heló szia remélem hogy vagy
a balhé már az elején benne volt a légkörben amikor Ibra fellökte az eggyik játékost az elején (talán Albiol volt az) és rátámadtak, fõleg Canizares
nem kellett volna ez a nagy balhé a végén
biztos vagyok benne, hogy egy 6-7 játékost eltíltanak
fõleg Navarrot, de Burdisso-t is és sztem Cruz,Maicon,Córdoba is el lesz tiltve az miatt ahogy rátámadtak arra a vefutó emberre
nomeg akik nemtom mit mûveltek benn az öltözõkben, ott csak(?) Figo-t és Marco-t láttam
szar meccs, balhéval fûszerezve :S
„Korábban soha nem csináltam ilyet, biztos vagyok abban, hogy a családom is csalódott bennem” – fogalmazott a 26 éves védõ.
„Szégyellem magam, és nagyon-nagyon sajnálom, amit tettem – folytatta. – Nem láttam még a televíziós felvételeket, és az az igazság, hogy nem is akarom megnézni.”
„Teljesen kivagyok, hiszen ilyesmit soha életemben nem csináltam, és késõbb sem teszem meg újra.”
Emlékeztetõül: Navarro a kispadról ugrott fel és rohant be a pályára a lefújás után, amikor csapattársa, Carlos Marchena és Burdisso összetûzésbe keveredett.
Navarro egy ütéssel leterítette Burdissót, majd nyakába vette a lábait, mert több Inter-játékos is üldözõbe vette. A Valencia 17-ese a megtorlás elõl az öltözõbe menekült, de oda is követték az ellenfél futballistái.
„Amikor láttam, hogy 'rámentek' Carlosra (Marchenára), berohantam a pályára idézte fel Navarro a történteket. Láttam Burdissót, és szét akartam választani õket, de elvesztettem a fejem.”
Hozzátette még: megpróbálja felhívni Nicolas Burdissót, hogy bocsánatot kérjen tõle a történtekért.
A európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága március 22-én tárgyalja a történteket, és várhatóan súlyos büntetésekrõl hoz döntést."
nso.hu
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Valószínû szóbeli sértésekkel indult, majd a tetteké lett a fõszerep: a Marchena által meg is rúgott Burdissót féltucatnyi Inter-játékos is alig tudta lefogni, hogy elégtételt ne vegyen.
Amikor már mozdulni sem bírt, érkezett a cserepadról melegítõben David Navarro, aki egy még “bontatlan” Valencia-mezt lobogtatva szembõl egy méretes ütéssel eltörte Burdisso orrát.
A védõ elterült, csapattársai pedig Navarro után rontottak. Zanettinek nem sikerült hátulról felrúgnia, miként Córdoba próbákozása is sikertelen maradt. A keresztezõ Maícon viszont több “eredménnyel” járt: õ combon talpalta a szerencséjére felugró spanyolt, aki lendületét nem veszített el, így be tudták õt menekíteni az öltözõbe.
A vérzõ orrú Burdissót és az ütést látva többen a spanyolok öltözõje felé vették az irányt. Figót és a civilben a folyosón ácsorgó Adriano, Cambiasso kettõst a rendezõk nagy nehezen, csak a helyszínére érkezõ rendõrök segítségével tartották kívül. Az Inter cserekapusa, a jól megtermett Toldo azonban vérgõzõs fejjel berontott.
Állítólag késõbb azért néhány, meg nem nevezett társa követte, Mancini viszont egyelõre csak Toldót vizitjét ismerte el.
A pályán nagysokára állt helyre a rend, Burdissót hordágyon kellett levinni, Ibrahimovicsnak is jó idõ telt, amíg legalább annyira lenyugodott, hogy nem kezdeményezett verekedést.
Állítólag a stadiont elhagyó Inter-busz ablakát is betörték, de ezt a hírt rendõri források egyelõre tagadták. Már bõven elmúlt éjfél, amikor az olasz csapatot szállító busz a Mestallából a valenciai reülõtér felé vette az irányt.
Forrás: nso.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Még mindíg csalódott vagyok.<#rinya>#rinya><#pardon1>#pardon1>
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
egyébként várom majd a kifogásokat mancinitõl
Vagy az egyik spanyol kiabalt oda valamit mire az olasz oda ment revansot venni. De tisztan latszik az 1. es 2. masodpercben a gabber altal feltet videon.
Kár hogy navarrot nem találta be egyik interes sem.
Remélem elmeszelik navarrot jó idõre.
Amúgy azt nem tudjátok mi volt az a balhé az öltözõnél?
Ibra hogy maradt ilyen nyugodt?!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
#acm
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy megy fel a youtubera a bunyó 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
tul kell lépni ezen szar ügy de akkor is...ez már ugyse lesz jobb
béke van, srácok én ittvagyok veletek 😊
Yo, Bitch!