34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #13781 szakadok a beszólásodon Matyi :ASdasdadasdad
de ezzel most én is ígyvagyok :DDDDddddddd -
Csesza #13780 amugy meg nagyon-nagy gól volt amit Pelé rúgott, mondjuk eddig is lehetett látni, hogy szeret messziről lövöldözni :)
ha egy kis szerencsénk van akkor végén az a fejes bemegy és akkor dönci :)
de amugy megérdemelt Roma győzelem volt, főleg az első félidő alapján -
Csesza #13779 sejtettem, hogy nem fogunk, nyerni, de azért én azt vártam, hogy odateszik magukat a srácok és max. úgy veszítünk, várható volt de azért mert a Roma nem volt tartalékos és idén nem nyertek még semmit, tudtam, hogy ők nagyon rá fognak menni erre a meccsre, de sajnálom, hogy nem is akartuk megnehezíteni a dolgukat -
#13778 profi focisták...mi az hogy nem érdekli őket? kb ez a mentalitás miatt lett ilyen szoros a bajnokság... -
#13777 ez a meccs egy ünnep volt, semmit nem küzdöttek fiuk látszot... csak nyűg volt nekik meccs, meccs végén láccot rajtuk hogy egyáltalán nem érdkelte őket se Mancinit a meccs, vigyorogtok, ölelkeztek roma játékosokal, aztán arébb ünnepeltek... mondjuk szurkolókat se nagyon érdekelte meccs, Milánóból 10 ezer drukkert vártak enek csak töredéke jött el... -
#13776 mi az hogy mivan? 100. évforduló miatt azért oda tehetnék magukat az emberek. jó hogy nem kikapni megyünk oda
igaz legalább nyertem 4 eurot mert sejtettem hogy mit fogunk csinálni -
#13775 fogy az idő nagyon:S ez így necces lesz:( -
#13774 PPPEELLLÉÉÉÉ!!!!!!!!ATYAÚRISTEN!!!!!!! -
#13773 és akkor mivan? ennyi örömük legyen nekik egész évben:P -
#13772 2-0...bukjuk a kupát...várható volt de szarul esik...:S -
#13771 jók vagyunk:DDDd -
Csesza #13770 navégre, Mario-Suazo csatárpáros -
Csesza #13769 Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 16 Burdisso, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti; 45 Balotelli, 14 Vieira, 5 Stankovic, 31 Cesar; 29 Suazo.
Subs: 12 Julio Cesar, 11 Jimenez, 18 Crespo, 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 40 Fatic.
Coach: Roberto Mancini -
#13768 Nah Magyar mecsről kapásból Inter meccsre kapcsolhatok:D -
#13767 csak a saját véleményem
tudja a dolgát a kapitány -
#13766 na ő meg hogy jön ide? Mourinho kell ide, Scolari neve szóba se jött, ő csak válogatotknál edző amugy is. -
#13765 leht nagy arca, van mire :) -
Csesza #13764 nekem a mentalitása az tetszik, a nagy arca az nem, de ezt elviselném ha jól csinálná itt majd amit talán csinál :)
-
#13763 én scolarit szívesebben látnám, de ha nincs ló :D -
#13762 világ egyik legjobb edzője, akármennyire nem is csíped, én csípem búráját, pont nagyképű dumái miatt meg hogy mindnekinek beszól :-) így talán jobban megérteti magát balhésabb játékosinak mint pl Ibra,Matrix,Vieira... -
Csesza #13761 eddig nagyon ellene voltam ennek, de most egyre jobban "nembánnám" :) -
#13760 A La Gazzetta dello Sport információja szerint a portugál elárulta egykori játékosának, hogy hétfőtől az Inter vezetőedzője lesz.
A milánói lap szerint Jose Mourinho üzenetet küldött a Bajnokok Ligája döntője után Michael Essiennek, amelyben elárulta egykori játékosának, hogy a jövő héten aláír az Interhez. A portugál gratulált Essiennek a döntőbe jutáshoz, és vigasztalta, hogy ne keseredjen el a vereség miatt.
- Michael, ti mind remek játékosok vagytok, a vereség ezen nem változtat. Hétfőn aláírok az Interhez, és remélem, hogy egyszer újra együtt dolgozhatunk – szól az állítólagos üzenet. -
#13759 ebből is látszik hogy már leszarja, remélem meccs után lemond. -
#13757 már a keretből kilátszik hogy tartalékra vettek vissza, szvsz nem veszik már olyan komolyan, plusz közeleg az eb is, gondolom a szövkapitányok kicsit odaszóltak mancininek -
Csesza #13756 nem valami nagy a választék a mai meccsre, ha a jobb játékosokat akarja felküldeni Mancini -
Csesza #13755 Kapusok: Julio Cesar, Toldo, Orlandoni
Védők: Maicon, Burdisso, Chivu, Maxwell, Ivan Fatic, Marco Filippini
Középpályások: Zanetti, Stankovic, Vieira, Jimenez, Maniche, Solari, Pelé, Cesar
Támadók: Crespo, Suazo, Balotelli
-
SilverStone #13754 lol,köszi mester,tárgyald le plz:P -
#13753 jó, mivel neked nem tetszik még akkor addig csak tét nélküli meccseken fog játszani
:D -
SilverStone #13752 Hát jó,hátha 1× megtetszik a focija.Egyenlőre még nem... -
#13750 -t :D
"Mindenki más remek játékot nyújt a csapatban."
nekem cesar volt a kedvencem -
#13749 -Mario tét nélküli meccsekre
?????????
utolsó fordulókra Mancinit betette Ibra helyére, rugott 3 gólt és adott 3 gólpasszt, ha ő nincs lehet nem vagyunk bajnookok, órisási thetség a srác, nem csoda hogy már Chelsea és MU is vinné, de nem sokára meghosszabítjuk szerződését, egy ilyen tehetséget nem herdálhatunk el, játszatni kell, ha nem is mindig kezdőként de 25-30 meccs kell neki egy szezonban, valószínű amugy 3. számú csatár lesz, de kövi szezonban egyre többet fog pályára lépni, és nem is baj. -
SilverStone #13748 Az új Nike reklám fantasztik:)Milyen gólt rug Ibra:D -
SilverStone #13747 Ujujj,jövőhéten jön + a mezem:D
Most kaptam értesítést.Nem gépi üzi úgyhogy valaki már dolgozik Lion S.-nál:D -
SilverStone #13746 Tudom szinte lehetetlen de mégis ezt szeretném:
-Mancini marad
-Adriano vissza
-Figo eladva
-Maniche visszaadva
-Mario tét nélküli meccsekre
-Viera nagyon szépen játszott az utóbbi meccseken külön grat neki(mindenképpen maradjon)
-Capitano focija mint az apjáé:)profi
Mindenki más remek játékot nyújt a csapatban.
Rajt-cél győzelem ne felejtsük jó teljesítmény! -
#13745 :D:D::D:DD:
szegény milan kicsit sajnálom őket :D kapják az ívet -
Csesza #13744 :DDDDDDDDDDDdasdasdasda -
#13743 azdekemény :DDDDD -
#13742 :DDDDDDDDDDDDDDDdddddd -
#13741 ja persze :DDD retrózzunk egyet:D -
Csesza #13740 jó volt ez így :)