34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#13821 arra még azért ne vegyünk mérget... -
#13820 örülsz hogy nem jön? -
#13819 höhö Zsozééééé -
#13818 neked minek van telefonod maki?:D -
SilverStone #13817 -
#13816 frappáns replika :DDDDDDD -
#13815 nem vesszük flémnek, hisz viccnek is rossz :D
[ :P ] -
#13814 nembaj, már lesz kire fognotok ha jövőre mi nyerjük a bajnokságot
[aztánnemámflémnekvenni :D] -
SilverStone #13813 Húha,mindenki elégedetlen?
Tény,hogy a régebbi kijelentését,hogy lemond nem kellene elfelejteni ami már úgylátom megtörtént:S
Nemistudom mi lenne a jobb:P
-
#13812 úgy tűnik maradni fog...áhh szar lesz ez így...tuti nem nyerünk semmit...Nem tudja motiválni a csapatot -
#13811 -
#13810 nehogy maradjon :ss -
SilverStone #13809 Itt biza még 4 év lesz Mancini-vel aláiratva.Mondtam én..(örül:)
De ha BL szereplés gyengus lesz akkor ideges leszek -
Csesza #13808 Mancini keen on Inter stay -
#13807 Muorinho hír tegnapi, míg Mancini maradása még friss hír... -
#13806 na most semmit se lehet tudni...mondják azt is hogy Murinyó ide igazolt meg azt is hogy mancs marad...áhh...nagyon remélem hogy nem marad -
#13805 nem hinném, bár Mourinho lehet ki tudná belőle hozni... de inkább ne jöjjön. -
Csesza #13804 jaja már szinte 100% de Deco nemkéne, legalábbis az a Deco nem kell aki idén így játszott a Barcában
a csúcsformában lévő Deco-val nem lenne gond de lesz-e ő abban a formában is valaha? -
#13803 Moratti és Mancini ma tálálkozik, Mourinho órákon belül aláírhat, 9 millios fizetés 3 év, rossz hír hogy hozná kebelbarátját Decót... -
Csesza #13802 Chelsea: Lampard kész tárgyalni a szerződéshosszabbításról
Frank Lampard kész tárgyalásokat kezdeni a Chelseavel, ám csak az angol válogatott közelgő barátságos mérkőzéseit követően.
Az angol középpályást több európai élcsapat is szeretné soraiban tudni, ám Lampard úgy néz ki, maradna a kékeknél.
„Az elmúlt pár napban a szerződésem volt a legutolsó dolog, ami foglalkoztatott, most azonban, hogy véget ért a Bajnokok Ligája, mindenképpen le fogok ülni tárgyalni a vezetőkkel, ám csak a válogatott mérkőzései után. Remélem sikerül megegyeznünk” – nyilatkozta a játékos. -
Csesza #13801 ha idejönne akkor sztem is ott lenne a helye, bár én nem tartanám jó döntésnek az idehozatalát... -
#13800 lehet hülyeséget mondok de Lampard simán mehet egy rombuszban előre mint anno Figo vagy Stanko -
Csesza #13799 nekem nincs semmi bajom Lampard-al, jó játékosnak tartom, de én nem hoznám ide :S
sztem nem illene bele a csapatba
én inkább ilyen Diego szintű embereket hoznék ide
meg furcs is lenne egy angol ebben a csapatban, sőt bármelyik olasz csapatban az lenne :) -
#13798 tőlem jöhetnének...Lampardot ha jó áron meg tudnánk szerezni jöjjön...César,Solari,Figo menjen és Stankovic végre kerüljön már a padra ha szarul játszik... -
SilverStone #13797 Na és ha lenne helyettük Drogba,Lampard..miért ne?
Edző váltással üggyel történhetne már valami biztos:-)Nem ártana azért tudni...
-
SilverStone #13796 Teljes mértékben egyetértek!! -
#13795 vagy jön Mourinho vagy marad Mancini... -
Csesza #13794 sztem ezt így nem nagyon lehet tudni előre, hogy kinek mennyire biztos a helye ha más lesz az edző
term. vannak kivételek, mint pl. Zanetti,J.César,Mátrix,Cambiasso
de mi ezt így egyenlőre nem nagyon tudjuk megítélni, maximum találgathatunk :)
még az uj edző érkezése sem biztos, sajna :S -
#13793 játékosok jövőjét nézzük végig egy kicsit:)
kapusok:
Julio Cesar-ő biztos marad legyen az edző akárki
Toldo-szintén
Orlandoni-3 számú kapusnak tökéletes.
védők:
Maicon-megkérdőjelezhetetlen helye.
Rivas- kérdőjel, Mancininél marad, reméljük Mourinho figyelemel követte Nelon teljesítményét és számítani fog rá a közeljövőben.
Cordoba-biztos akárki lesz edző.
Materazzi-ő maradása is megkérdőjelezhetetlen, az Inter egyik emblematikus figurája J. Zanetti mellet.
Samuel-őszi formája után nem hinném hogy tábozna, mindkét edzőnél biztos pont.
Burdisso-??? Mancininél biztos, Mourinhonal tuti távozó lehet.
Maxwell-baloldalon keződként és csereként is megbízható, tuti marad.
Chivu-az all rounder, mindegy ki az edző alapember lesz.
középályások:
J.Zanetti- ő Capitano
Stankovic-Mancininél alap kezdő, Mourinhonal max csere, de eladni biztos nem fogja klub akárki is legyen edző, Nord egyik kedvence imádja Intert...
Vieira-hullámzó teljesítmény, Mancininél és Mourinhonal se biztos helye, van egy olyan érzésem hogy Jose két lábbal rugdosná ki öltözőből...
Cambiasso-mindenki tudja
Dacourt-mikor játszik akkor nagyon jó, de sokat sérült és nem elsz már fiatalabb ő se, valószínű megy Mancininál lehet marad...
Solari-tuti távozó, egyik kedvencem, de az oalsz karrier nem jött össze neki, mondjuk Mancinit nem is adott neki sok lehtőséget...
Cesar-Mancininél marad akármijen szarul is játszik, Mourinhonal tuti távozó.
Figo-elvileg nyáron menne, Mancini-nál biztos, Mourinhonal már nem, tudjuk mit nyilatkozott...
Maniche-tuti távozó Mancininél, a portugál már lehet számítana rá.
Pelé-Mancininél csere, Josenél kölcsön, elmult meccseken bizonyította hogy van benne vmi, és nem kéne eladni végleg.
Jimenez-megvettük ugy tűnik, szal marad, de hogy mennyit fog játszani az kérdőjel...
csatárok:
Crespo-noha azt nyiltakozta bárki legyen edző marad, én sztem menni fog, Mourinhonal Chelseaben se nagyon játszot, Mancini se erőltette már idén, pedig ha annyi lehetőséget kapott volna mint tavaly akkor bizony nem 4 gólal zárt volna...
Cruz-Mancininél biztos, Mourinhonál is ugytűnik.
Balotelli-biztos marad
Ibrahimovic-marad
Adriano-Mourinhonál ő is.
tehát van kb 2 tuti távozónk és egy halom játékosnak bizonytalan helyzete, jó lenne már eldönteni ki lesz edző, mert átigazolások is attól függnek, és azis hogy ki megy...
-
Csesza #13792 igen, sztem bárhova megy Mourinho, oda megy majd Drogba is
biztos vagyok benne, hogy próbál majd 1-2 játékost megszerezni a Chelsea-ből, bár ez itt nem lesz olyan könnyű mint anno a Porto játékosok elhozatal
Crespo-nak sztem mindenképpen mennie kéne, meg is érdemelne egy olyan szezont ahol rendesen számítanak rá, mert itt ezt már nem fogja megkapni
sajnos sztem Suazo lesz az akit nagyon mellőzni fognak
és kérdéses, mert ha jön Drogba, akkor Ibra-Drogba-Adriano 3as tuti nem fog megférni egymás mellett, tehát ez a 3 nemhiszem, hogy így össze fog jönni -
#13791 Crespo,Suazo,Cruz mehet. Saját vélemény... -
#13790 bár ha jön Mourinho akkor bizony jön Drogba is... mert hozni fogja embereit... akkor Crespo tvozása biztosra vehető, és talán Suazo se olyan biztos... -
Csesza #13789 persze, nem kell oda senki már, főleg ha RM elmegy és jön helyette valaki más, akkor vszeg Adriano is visszajön és ez is még bőven sok már -
#13788 tobábbra sem támogatom csatár érkezését, az az egyetlen pont kapusok mellet ahova nem kell ember... középályás kell legalább 3, és egy 1-2 védő. csatársor: Ibra,Balotelli,Cruz,Suazo ők biztosak ls kérdőjel Crespo és Adriano... -
#13787 lefosom a bokám ha hozzátok "igazol" mind a kettő :OOO -
Csesza #13786 Drogba - Inter?! -
Csesza #13785 elég biztosnak néz ki, hogy ide jön Mourinho és állítolag Drogba visszautasította a Real-t hogy követhesse Mourinho-t -
Csesza #13784 jah :DDDdddd -
#13783 jah zlatanon :D -
#13782 melyiken?:D