FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Mancseszter - europa11 4-1...😊 jó meccs .. Ibra kiagyott ey tizit😊 inkább most mint tétmeccsen

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Hát nem...

Yo, Bitch!

Hát ez nem túl kecsegtetõ...

fsgh
õõ kopyztam az index forumról azt hogy ki mennyi idõre van eltíltva (by:Youme) szval azt nem én írtam, de igaza van...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

báttyó02
"- Burdisso: 4 hónap + 1 betört orr" 😄DDD
ez kicsit érdekesen hangzik 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
channel cikke szerint az alábbi büntetésekrõl pletykálnak:

- Navarro: 10 hónap
- Marchena: 4 hónap
-------------------------------------------
- Burdisso: 4 hónap + 1 betört orr
- Maicon: 4 hónap
- Cordoba: 2 hónap
- Cruz: 1 hónap

háát nem igérkezik habostortának..jaaa a javát még nem mondtam ez a bajnokságra is vonatkozni fog..sõõõt a Válogatott mecsekre is ki akarják terjeszteni...vagyis Maicon Burdisso pápá idénre sõt talán még Cordoba is... Cruz TALÁN játszhat az elsõ kupadöntõn HA gyorsan meghozzák a végleges ítéletet hiszen ezek még csak talágatások...(minél késõbb döntenek nekünk annál rosszabb...)

fsgh
Az európai labdarúgás kiválóságai játszanak kedden Manchesterben az Európai Unió alapjait megteremtõ római szerzõdés aláírásának 50. évfordulóján - jelentette be Brüsszelben José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke valamint a Manchester United képviseletében Sir Bobby Charlton. A Manchester United ugyancsak idén ünnepli annak az 50. évfordulóját, hogy elsõ angol csapatként elindult az UEFA Kupában. A brit sztárgárda a gálaelõadáson a világbajnok olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi vezette Europe XI ellen lép pályára. Utóbbi alakulatban az olasz válogatott számos játékosa mellett Carles Puyol, a Barcelona és Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya is játszik. Három brazil futballsztár is feltûnik majd a Europe XI vendégjátékosaként: Ronaldinho, Ronaldo és Juninho Pernambucano.
Az Európai Bizottság brüsszeli közleménye szerint "az európai integráció és az európai labdarúgás két olyan sikertörténet, melyek szorosan összefonódtak az elmúlt 50 évben, és több millió ember számára nyitottak meg új távlatokat. A futball a legnépszerûbb sport a világon, és a legutóbbi világbajnokság vitathatatlanul bebizonyította, hogy Európa a világelsõ ebben a játékban. A gálamérkõzés lehetõséget nyújt a kikapcsolódásra és ennek a sikernek a megünneplésére."
Barroso elmondta: "Nagyszerû ötletnek tartom, hogy az Európai Unió 50. születésnapját e csodálatos játékkal, a labdarúgással ünnepeljük meg. A közös rajongás és a közérthetõ nyelv minden európait egyformán magával ragad."
A római szerzõdést 1957. március 25-én írták alá.
"A futball összehozza az embereket. Egy olyan kontinensen, amely ennyire büszke kulturális sokféléségére, közös nyelvet is jelent: segít integrálni a különbözõ közösségeket. A legmagasabb szintû labdarúgás magában hordozza a fõbb alapvetõ európai értékeket: a szabályok tiszteletét, mások tiszteletben tartását, a szólásszabadságot, a csapatmunkát és a szolidaritást. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az UEFA-nak lehetõsége nyílt különleges mérkõzés megrendezésére" - jelentette ki Michel Platini.
Sir Bobby Charlton szerint a Manchester United története összefonódott Európáéval. A brit legenda hozzátette: alig várja, hogy sztárokat és barátokat üdvözölhessen az Old Traffordon, és együtt ünnepelhessék meg ezt a két fontos évfordulót.
Az esemény teljes bevételét a Manchester United Alapítványnak ajánlották fel, amely a helyi közösségi projekteket támogató, jótékonysági alapítvány, és 1992 óta egymillió embert részesített támogatásban.
A Europe XI csapat tervezett kerete:
Olivier Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas, Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso, Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Ronaldinho, Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson.

(forrás: MTI)

Grosso,Materazzi,Ibrahimovic...😊)) a meccs holnap 20:45-kor sport1-en és az eurosporton

Lombardini
Jó reggelt mindenkinek!

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Jók voltunk,Mancini jól kevergetett a csapatban,a cseréi is jól sültek el.

ForzaInter
😄DD hja

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nyertünk!!!!!!!!!! CRUZ,IBRA mekkorrák voltak ha az a sarkalás bemegy.... köszönöm fiuk hogy megnyertétek!!! FORZA INTER!!!!

Yo, Bitch!

Lombardini
Köszi szépen! 😉

Nuno88
grat nektek

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
nem kezdik el, mert repül mind1-ik.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Lombardini
Na srácok ne kezdjétek már itt is. Bazz minden fórumon ez megy. Muszáj ezt csinálni?

fsgh
arról beszélsz amirõl csak akarsz, de plz ne itt...

Matthewpamer
csak nem veled

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Forza Italia
Arról beszélhetnénk ki a szánalmasabb.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Matthewpamer
ez ellen a csapat ellen nem nagy szám 😄 olyan szánalmasak mint a juventus kb
Brescia-Juventus 3-1 😄DDDDDDDD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
megnyertük a derbyt!megnyertük a derbyt!megnyertük a derbyt!

😊)))

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthewpamer
HAHAHAHA

ForzaInter
Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Yo, Bitch!

ForzaInter
Crúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúz góóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!Mekkora cere!!

Yo, Bitch!

ForzaInter
Mekkora mázlista a Milan és pont aza f*sz rugta a gólt ááá, a második félidõben odaverjük õket! FORZA INTER!!!

Yo, Bitch!

fsgh
b@sszameg!!! sokkal jobbak voltunk erre

most én is (nem szeressük a Milant 😊, bár akinek szurkolok bármilyen sportágban, az már 2 éve semmit sem nyer 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola
nem szurkol, csak szeretne gyõzelmet 😄dddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
húúú Gábor az Internek "szurkol" 😄DD ritka alkalom😊

gabber_saviola
hát most azt kell mondanom, hogy csapatomnak Inter gyõzelem kéne 😊

ForzaInter
FORZA INTER!!! Nyerni kell!

Yo, Bitch!

fsgh
Mindjárt kezdõdik😊)

FORZAINTER!!!

fsgh
ebbõl kettõt thx😊

Lombardini
Így igaz! Grat Attila!

ForzaInter
Grat a csapatnak és pesze Filkornak!

Yo, Bitch!

fsgh
CHIEVO 0-3 INTER (HT: 0-1)

Scorers: Ribas 22, Filkor (pen) 52, Balotelli 63.

ForzaInter
A nagy meccs elõtti csönd😄DDDD

Yo, Bitch!

ForzaInter
Cambiasso sehol<#szomoru1>Recoba remélem pados min. lesz.

Yo, Bitch!

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.

Se Cambiasso se Adriano...:SRecoba ott van de sztem még a padra se kerül...

fsgh
kevertem sorry...tudd be annak h fáradt vok...

Matthewpamer
😄

Lombardini
Hát nekem nincs ma. Nem tudom honna veszed? <#rolleyes>

Adriano felépült, Burdisso megbocsátott

Mar. 9. 09:16

-Milano-

A sérültek közül ketten elképzelhetõ hogy pályára lépnek majd vasárnap a Milan elleni roppant fontos bajnoki összecsapáson. Adriano szinte biztos bevethetõ lesz, de Cambiasso játéka sem elképzelhetetlen. Mancini nagy valószínûséggel mind a két játékost a kispadra fogja majd rakni, így bármikor bevethetõek lesznek a találkozó folyamán.
Adriano nem az elsõ nehéz periódusát tudja le ebben az idényben és bizony ennek a mostani kiesésnek megint az lett az eredménye hogy a brazil szövetségi kapitány Dunga nem hívta õt be a válogatott keretbe mikor is március 24-én és 27-én Svédországban elõbb Chile, majd Ghána ellen lép pályára a Selecao. A kapus Julio Cesar ellenben kézhez kapta a behívót így õ fogja az Intert képviselni a találkozókon. De vissza a csatárra. A tegnap elõtti orvosi vizsgálatok alapján tegnap már a többiekkel edzett Adri, így tesz ma is, de azért ne feledjük ezen a héten mégsem tudott teljes értékû munkát végrehajtani.
A 15 napja az Inter-Valencia meccsen megsérült Cambiasso esete egy kicsit más. Sokat dolgozott az elmúlt napokban azon hogy minél elõbb visszatérhessen de sérülése folyamatosan megakadályozta ebben. Ettõl függetlenül tegnap õ is a társaival készült már de azért látszott a mozgásán hogy nem megy minden feladat azonnal. Egy biztos, amennyiben az állapota engedni fogja és szükség lesz rá, õ bevethetõ lesz vasárnap!.

Most pedig kicsit foglalkozzunk Burdissoval, aki a Valencia mérkõzésen történtek egyik legfõbb áldozata volt. Persze van aki ezt nem így látja Marchena szerint például Navarro csak megvédte õt a rárontó Burdissotól. Érdekes meglátás, szerintem teljesen felesleges is foglalkozni ezekkel a szubjektív véleményekkel, aki látta a történteket úgy is tudja mirõl van szó. Tehát Burdisso aki úgy néz ki most már nem neheztel az eszét vesztett cserejátékosra. ”Részemrõl le van zárva az ügy. Marchenaval ugyan veszekedtem de ez hozzátartozik a focihoz hiszen a pályán igen nagy és feszült csata volt végig. Aztán jött egy teljesen más nem odavaló reakció Navarro részérõl… Nagyon örülök a csapattársaim reakciójának ismét megmutattuk hogy milyen egységes csapat vagyunk a pályán kívül is. Nagyon bízok az UEFA döntésében.” Ezek voltak a játékos szavai mikor a csapat hajnali háromkor megérkezett Malpensára. Tegnap pedig már így nyilatkozott a játékos. ”Már megbocsátottam Navarronak. Nem beszéltünk ugyan csak smst váltottunk tegnap, õ elnézést kért én pedig részemrõl lezártnak tekintettem az ügyet. Ennyi.”
A probléma csak az hogy a történetnek még közel sincs vége, hiszen az UEFA nem igen szokta tolerálni az ilyen eseteket. Eltiltások illetve büntetések mindenképpen várhatóak, csak kérdés hogy kire és milyen súlyosan súlyt majd le a bizottság. Az egyetlen ütést Burdisso kapta Navarrotól, sem elõtte sem utána nem volt már csak lökdösõdés és futkározás egymás után. Tegnap Francesco Toldo beszélt egy rádióban az ügyrõl és mint elmondta az egészet Marchena kezdte hiszen ”Elõbb inzultálta Burdissot, majd a spanyolok és az argentinok egymásnak estek, sõt egyre többen lettek a pályán. Bementem hogy megfékezzem Burdissot erre berohant Navarro és a többit mindenki láthatta. Elõször nem gondoltam semmi rosszra, de olyan ütést kapott Nicolas orra hogy kiugrott a helyérõl és óriási volt a fájdalma. Cordoba megpróbálta elkapni, majd pedig többen az öltözõben akartuk felelõsségre vonni a tette miatt.”

(internazionale.hu)

fsgh
és pont ma vagy te is Szülinapos?😊 hát grat😊 vrbeli Interes😛

<#taps> HBD 😊

ForzaInter
BOLDOG SZÜLINAPOT INTER!!!!

Yo, Bitch!

Lombardini
Na jó napot. De nagy itt a csönd!

MA 99 ÉVES AZ INTER! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A KLUBNAK!

ForzaInter
Hát igen ne haza menjen, ha nem vmi európai ligába. De azért jó lenne ha maradna csak sajnos sokat sérült, de nagy játékos naon.

Yo, Bitch!

igaza is van, jobban járna ha elmenne innen, de remélem nem haza megy játszani hanem valamelyik másik nagy európai ligába, hogy lássuk még játszani