34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
SilverStone #13739 Legalább kék színüek emelték volna fel a BL serleget:P
De mind1 is jövőre sz.tem mi fogjuk -
#13738 gattusos :DASAS:DASD_DSA_D_:D:D:D:D:ASD_DAS:ASD -
#13737 durva bajnokság lesz az biztos, de ha jól igazolunk és hozzuk a szokásos éve elei formánkat akkor az első hely ismét kilesz bérelve :P -
#13736 nézzétek már az újoncokat:P minnyá scudetto, nálunk böjt lesz jövőre ezér nekünk illene megnyerni:P de az Intert jövőre is nehéz lesz megszorítani, jobb lesz mint az idei bajnokság az ziher :A -
#13735 nézd meg mindet:) -
SilverStone #13734 Ááá most nézem!!!Eszméletlen jó -
#13733 de az olyan is 4kért:d
majd ősszel megyek derbire, majd akkor mondjad mi kell:D -
#13732 ünneplés
ünneplés2
ünneplés3
és a legjobb: katt -
#13731 Ha esetleg érdekelnek nagyobb képek a pólókról,training mezekről,akkor írjatok és küldök. -
SilverStone #13730 Lion-nál nincs olyan ami nekem kell.
Személyesen + nem tudnám átvenni:(
4K-ért is van mez ott.. -
#13729 hát vatera csak ugy éri meg rendelni ha személyesen veszed át cuccot, de én még nem rendltem, lionból rendeltem pár dolgot, meg milánóból hozta még cuccot nekem... -
SilverStone #13728 Vaterárol vagy ehez hasonló oldalról rendelt már valaki mezt?
Nemtudom,hogy megbízható e viszont k...a jók vannak jó áron... -
#13727 én tudok beszerezni 1-2 Interes cuccot is(bolti árnál jóval olcsóbban)
Eladó cuccok -
SilverStone #13726 Honnan lehet rendelni Inter-es cuccokat?
Külföldi is érdekelne ha szállítanak MO.-ra.Köszi -
#13725 juves srac megjosolta a kov bajnokságot
Juventus
Milan
inter
Roma
:DDDDD -
SilverStone #13724 Sose felejtsük ezt el Ibra-nak! -
Csesza #13723 Következő mérkőzés:
Olasz Kupa Döntő
ROMA - INTER
2008. 05. 24. 20:30 (Róma)
Sport2 ÉLŐ!!! -
Csesza #13722
-
SilverStone #13721 Köszönjük szépen!
-
mrroma #13720 Gratulalok, osszesegeben vegulis megerdemeltetek a cimet -
#13719 :DD rajt cél győzelem volt nemtom mi a g*cit ugat -
SilverStone #13718 A mérkőzés ünnep részéről van video valahol? -
SilverStone #13717 Én is védtem Ibra-t. -
#13716 nem is, csak a logikát nem értem. nem fej-fej mellett ment a két csapat, hanem összeszedtünk annyi pontot amit "el lehetett szórakozni" ugymond. közük nem volt a bajnoki címhez, de nevermind. a lényeg hogy miénk a scudetto, és Ibra ugy tért vissza, ahogy azt vártam. mikor beállt egyértelműen felgyorsult a játék, benne volt a levegőben a gól. erre tessék. remélem nem lesz semmiféle eto'o - ibra csere (és nem a góljai miatt mondom, mert mikor mindenki szidta itt én védtem kb egyedül :))
egyedüli dolog ami belerondított a képbe hogy a 85. perc körül atomvihar közbe kiment az áram majdnem 1 órára, és lemaradtam a jó részről :( nembaj, MAJD JÖVŐRE :))) -
#13715 más fórumokon szinte minden Rómás szerint megérdemeljük bajnoki címét... -
Csesza #13714 nem kell foglalkozni az irigyekkel :) -
#13713 visszatérve De Rossi nyilatkozatához;
nem érdemeltük meg a bajnoki címet? és miért? mert 11 ponttal vezettünk? kit érdekel hogy 10 pontot elherdáltunk, ha 11 pontos előnyünk volt velük szembe? akkor meg nem megérdemeljük? szeretem az ilyenkori kifogásokat. most őszintén, roma mint olasz bajnok, pff :) -
#13712 még pár kép, ezek ütnek:d
-
Csesza #13711 :) -
Csesza #13710 az biztos is, hogy neki van az egyik legnagyobb szive ehhez, mert nem az látszott rajta hogy leszarja hanem csak nem ment neki de mindig kihozta magából azt amit tudott, sajna kevés volt de biztos vagyok benne hogy 08/09es szezonban ismét az egyik legjobb lesz -
#13709 remélem még héten megjön mezem:D
jó a banner!:) -
#13708 Pelét túl korán dobta be a mélyvízbe Mancini.
Csalódásokal egyetértek, sajnos Stankonak se sikerült jól szezon, de küzdenitudásból 10-es jár neki, elképesztő mennyi imádja Intert, és nagyokat küzd,hajt meccsen, de ez a szezon nem jött neki össze, de ezt betudhatjuk sok sérülésnek, remélem jövőre ujra régi lesz.
-
Csesza #13707 -
Csesza #13706 bizony de sztem most mindenki boldog, a nagy elvárások lehullottak róluk és most teljesen oda tudnak majd koncentrálni és sztem behúzzuk azt a meccset is :) -
Csesza #13705
Cambiasso,Zanetti és J.Cesar!!! ők voltak a legjobbak :)
és igaz, nagyon leírták Rivas-t mikor megvettük én is bevallom lenéztem, hogy csak eltűnik majd, de az egyik legbiztosabb védőnk volt idén, sztem a köv. szezonban rendszeresen kezdő lesz
Jimenez nekem az 1ik kedvencem lett idén, igaz keveset játszott de amikor játszott akkor nagyon jól, sajnálom hogy formánkívüli Stanko játszott szinte állandóan helyette
és ha Balotelli így folytatja akkor az egyik legjnagyobb játékos lehet belőle az Inter történetében, első évben ilyen teljesítményt mutatni, nah az nemsemmi :)
nekem Pelé-vel sem volt semmi gondom, igaz volt 1-2 olyan meccse amikor nagyon sokat hibázott de ez sztem betudható annak hogy nagyon fiatal még
számomra a csalódások az: Mancini,Burdisso,Stanko - az edzőtől és a játékosoktól vártam sokkal többet idén -
#13704 Szombaton kupa döntő Roma ellen, és letudtuk szezont, meg kell nyerni azt is, de ha nem akkor se történ katasztrófa, nyertünk már eleget belőle:d a SCUDETTO a miénk és ez a lényeg. -
-
#13702 de őt nem idén vettük, primaverából jött fel, persze ő is nagyott jáccot, utolsó fordulókban beugrott Ibra helyére, és a csapat vezéregyénisége tudott lenni, 3 gól 3 gólpassz, és nem semmi mezőnybeli munka, sokszor jobb szélen jáccot szélről beindulva, 17 évesen nem semmi teljesítmény, egy igazi kincs a srác! Egyik legtehetségesebb labdarugó Olaszországban, és nem soká lehet olasz válogatottba is fogjuk látni, mivel Ghánai meghívót visszautasíttota mert Olasz válogatottban akar játszani, és ugy neki még profi szerződése sincs Interrel mivel nincs 18, de ez hamarosan meg fog változni. -
Nani17 #13701 a legfontosabb embert kihagytad MARIO BALOTELLI! ő az idény felfedezettje! -
#13700 éves értékelés
sztem Cambiasso,Capitano és Julio Cesar voltak a szezon legjobbjai.
Rivas pedig az idény meglepetése!! Ki gondolta volna??? ha így folytatja Cordoba helyét is átveheti idővel.
Azért ha végignézzük igazolásokat, szinte egytől egyig mind bevált, Chivu az allrounder, nagyon jó volt, Rivas már írtam, Jimenez őt se gondoltuk volna sokan, ő is ha így folyatatja átvehti a karmesteri pálcát Figótól, Pelé nem volt vmi jó, de ő még fiatal, sztem Mancini túl korán dobta be a mélyvízbe, Suazo se volt összesgében annyira rossz, azért csak rugott 8 gólt, pedig szinte mindig csere volt.
Amit egyébként nagyon sajnálok hogy Vieri nem lehetett soha bajnok Interrel, és Toldot aki sajnos cserekapus lett... de Julio nagyon jó kapussá érett, jó tudni hogy 2 ilyen fantasztikus kapusunk van.