FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Atalanta-Milan
Cagliari-Napoli
Catania-Palermo
Empoli-Parma
Fiorentina-Reggina
Genoa-Roma
Inter-Sampdoria
Juventus-Siena
Lazio-Torino
Livorno-Udinese
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
ne mond hogy Enzo Maresca-t nem ismered😊
Yo, Bitch!
(erre visszavonod-.-)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Na egy jó hír a munkanapom végére aminek talán Te is örülsz: a hírek szerint Enzo Maresca "quasi fatta", azaz gyakorlatilag tény a leigazolása, a hír szerint 6 millió eurót fizetünk érte a Sevilla-nak. Egyetlen dolog aggasztó, hogy egyelõre még csak a "jólértesült" spanyol sajtó a hír alapja...De bizakodjunk, és végre hétvége!!! 😊)
nem igazán vagyok képbe hogy ki õ<#rolleyes>#rolleyes> de biztos jó😊
A nemzetisport átigazolási fórumán azt olvastam, hogy Tevez 5 évre az Arsenalba meggy!
EEE 1899
átadom<#wink>#wink>
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lenne egy
Adriano-Suazo-Ibra-Tevez-Crespo csatársorunk, ha baj vna mindenki bennt lenne 😄
[/quote]FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Örülhettek.
pont crespot? aki bilant megjárta?
nah mindegy marad ez azt téma lezárva jó ott a császár ;]]
amugy meg nem igazán lehet jól kinézõ bannert csinálni az egész csapattal...
Yo, Bitch!

Yo, Bitch!
Jun. 28. 08:35 -Maracaibo- Luca Calamai Venezuelában ezúttal az Inter egyik támadójával Hernan Crespoval készített interjút. Az argentin szerint nagyon sok a támadó a csapat keretében így valakinek mindenképpen távoznia kellene a jövõben. ”Hogy mi lesz a következõ nagy csatám az Interrel? Nem tudom, most itt vagyunk Venezuelában az Inter pedig távol van, ráadásul a mercatoval kapcsolatos hírek is lassabban jutnak el ide. De ha már kérdi az idei legfontosabb feladatnak a Bajnokok Ligáját tekintem, hiszen Moratti elnök úrnak nagyon fontos lenne az a siker. Persze elõbb nem ártana megtudni azt a keretet amellyel ennek az egésznek nekivágunk majd.” Crespo tehát kivár még, igaz ma éjjel az USA ellen kell majd bizonyítania és ez a legfontosabb feladat most a számára. Ettõl függetlenül azért a hotel medencéje mellett néhány percre a Gazzetta újságírója rendelkezésére állt. ”Tényleg leigazolta az Inter Suazot??? A Cagliari támadója nagyon jó erõsítés, ideje volt már hogy felfigyeljen rá egy nagy klub.”
-A válogatott béli csapattársa Tevez is arról álmodozik hogy az Interben folytatja a játékot.
”Tudom. Tevez még nagyon fiatal és roppant tehetséges.”
-Tudná valakihez hasonlítani az olasz bajnokságból?
”Nem igazán. Tevez kissé más jellegû támadó mint egy átlagos csatár. Túlságosan is jó, ez pedig most gond lehet a számára.”
-Mit ért ezen?
”Suazo már megérkezett, most mindenki Tevezrõl beszél ám így túl sok támadója lesz az Internek. Valakinek mennie kellene, azt hiszem ezzel mindannyian egyet értünk.”
-Recoba szinte biztos hogy távozik, de Adriano sorsa is igen kétséges.
”Látja? Errõl beszéltem az elején. Elõbb tudni kell hogy ki megy és ki marad és hány csatár lesz a végén a keretben. Ameddig ez nem derül ki addig felesleges beszélni bármirõl is. Inkább folytassuk az argentin válogatottal!”
-Nyomja a nagy elvárás?
”Nem, egyáltalán nem. Olyan csapat vagyunk amelyik könnyedén tud gólt lõni. Rengeteg remek támadónk van.”
-A nagy konkurencia sem nyomja a vállát?
”Amikor annak idején válogatott lettem olyan támadók voltak elõttem mint Balbo, Caniggia és Batistuta. Aki nem tud az ilyen kihívásokkal megbirkózni az nem játékos.”
-Az elsõ számú csatárkettõs Crespo és Messi most.
”Errõl inkább Basilet kérdezze. Remélem hogy igen offenzív felállásban fogunk a tornán végig játszani és remélem jut hely nekem is a csapatban majd. Olaszországban olyan különbözõ stílusú játékosokkal is remekül megértettem magamat a pályán mint Vieri vagy Shevchenko.”
-A brazilok azon keseregnek hogy nincs Kaká és Ronaldinho.
”Szerintem ez nem jelent semmit. Ettõl még ugyanolyan esélyesek arra hogy a legvégsõkig harcban legyenek.”
-Argentína viszont teljes kerettel érkezett.
”Egy ilyen csapatnál az lett volna a kellemetlen ha valaki nem jött volna el.
-A mostani nemzeti csapatban rengeteg az olyan játékos aki év közben bajnok lett.
”Így van! Mi az Interrel nyertünk, Gago a Madriddal, Heinze a Manchesterrel. De Riquelme is most emelte a magasba a Libertadores Kupát a Boca színeiben. Nagyon nagy most a lelkesedés, de ezt a pozitív energiát a pályán kell most ismét hasznosítsuk.”
-Az elsõ meccs az USA ellen lesz.
”Nemrégiben nyerték meg a Közép-Amerikai versengést, a döntõben pedig Mexikót gyûrték le, ez pedig figyelemre méltó dolog. Az amerikai foci most feljövõben van, de nekünk ettõl függetlenül szép játékkal kell legyõzzük õket holnap.”
-Motiválja még a torna gólkirályi címe?
”Nem, engem a torna megnyerése motivál csak.”
Az interjút küldte: gaRRy
Pár gólpasszon kívül õ volt a csapat kerékkötõje kb...
de persze ez egyéni vélemény...