FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
hát ezt a videot jó volt nézni, hogy azért volt egy ilyen Adri is, hát nemtom ha Tevez nemjön akkor biztos marad és lesz lehtõsége bizonyítani ha meg nem akkor...
Yo, Bitch!
tavaly is csere volt végig..
tõlegm meg maradhat egy évet, de idén sem fog semmit csinálni akkor mehet.
Yo, Bitch!
adriano maradjon csak cruz meg jó lesz cserének
ha idén visszanyeri formáját akkor meg pislogsz, vagy ha idén cruz nem lõ egy gólt se?
nem lehet tudni mi lesz, az biztos van egy ilyen Adriano
Cruz 2 éve jobb nála, vagy adjuk kölcsön vagy még adjunk neki 1 évet(menny i kell még neki:S) vagy adjuk el és hozzuk Tevez-t.
Yo, Bitch!
adriano mérföldekkel jobb focista mint crúz fõleg ha formába jön akkor a világ egyik ha nem a legjobb csatára
ráadásul sokkal fiatalabb szóval egyértelmû
bár ahhoz, hogy idejöjjön valakit el kéne paszzolni onnan elõrõl 😄
mondjuk Suazot 😄ADsadsdasdsad
Jun. 26. 13:49 -Maracaibo- A huszonhárom éves argentin talentum Carlitos Tevez jelenleg a Copa American vesz részt az argentin válogatottal. Maracaiboban készített vele egy interjút Luca Calamai a La Gazzetta dello Sport újságírója.
-Tevez, Moratti elnök úr nagyon szép szavakkal beszélt Önrõl nemrégiben.
”Nagyon szépen köszönöm neki. Az Inter egy nagy klub, és megvan annak a lehetõsége hogy a következõ szezonban ennek az egyesületnek a mezét húzzam magamra.”
-A Real Madrid is meg akarja szerezni Önt.
”Ez is igaz, de az ügynököm azt is nagyon jól tudja hogy én mit szeretnék.”
-Ezt megosztaná velünk is?
”Természetesen. Az Intert sokkal inkább választanám mint a Madridot.”
-A válogatottban is elég sok Inter játékos van most…
”Nemrégiben beszélgettem Javier Zanettivel. Javier nagyon jó tanácsokkal látott el az Interrel kapcsolatban. De elég csak Daniel Passarellara gondolni aki nagyon jó edzõ és õ maga is játszott a kékfeketéknél. Megtanultam tisztelni ezt a klubot úgy is hogy nem volt eddig semmi közöm hozzá.”
-Ki a példaképe?
”Diego Maradona. Életem legnagyobb élményei között volt az-az idõszak amikor a Boca mezében játszhattam, Maradona pedig a lelátóról szurkolt nekünk. Mintha álmodtam volna, olyan érzés volt.”
-Az olaszok közül melyik játékost nevezné meg?
”Tottit.”
-Az Inter keretében már most is elég nagy nevû támadók vannak.
”Crespo és Cruz csapattársaim a válogatottban. Crespo egy igazi vezéregyéniség, egy példakép a fiatalok számára. De ez igaz Zanettire is. Messivel együtt rengeteg mindent tanultunk Pupitól. Zanetti testesíti meg az igazi profi játékost a számomra.”
-Ismeri Ibrahimovicot?
”Egy igazi bajnok aki szerintem még keresi az útját, akárcsak én.”
-Argentína a Copa America egyik nagy esélyese.
”Helyre kell hozzuk kissé a világbajnokságon megtépázott renoménkat. Azért jöttünk Venezuelába hogy nyerjünk, nem félünk senkitõl sem.”
-A braziloknál nincs Kaká és Ronaldinho sem.
”A brazil sztárok bojkottálták a válogatottat. Nézzék meg nálunk ez nem így van. Mindenki azonnal a repülõre ült ahogy megkapta a meghívót.”
-Van valami élménye errõl a sorozatról?
”Nem sok. Gyerekkoromban a családomnak nem volt arra pénze hogy mi a tévén ilyeneket nézzünk…”
-Moratti elnök úr kiemelt figyelemmel követi ezt az eseményt.
”A Copa Americán nem Tevez a fontos hanem az argentin csapat. Basile kapitánynak igen sok jó támadó áll a rendelkezésére.
-Milyen emlékei vannak a West Ham Unitedrõl?
”Nem beszéltem angolul, de a pályán megértettem magamat mindenkivel. Nem voltak egyáltalán beilleszkedési gondjaim. De ez így volt Brazíliában is, ott sem volt semmi baj, sõt. Én egy argentin Corinthians szurkolók egyik kedvence voltam.”
-Ezekszerint könnyen menne a beilleszkedés az Interbe is?
”Természetesen. Ráadásul az Internél van egy argentin kolónia is, így a nyelvvel sem lenne semmi gondom.”
Tevez tehát az Interbe akar jönni. Kérdés hogy össze fog-e jönni a transzfer. Az interjút küldte: gaRRy
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jun. 26. 14:32 -Milánó- A kub hivatalos honlapja közzétette a csapat nyári felkészülési programját. Idén nem lesz ázsiai túra, helyette a kínai válogatott látogat hozzánk. Viszont összecsapunk az Arsenal, Valencia, Manchester United, Barcelona, Aston Villa, Milan, Juventus, Napoli és természetesen a szuperkupa döntõben az AS Roma csapatával.
JÚLIUS 09. Elõzetes edzõtábor kezdete (Szardinia)
JÚLIUS 14. Magaslati edzõtábor kezdete (Riscone di Brunico)
JÚLIUS 17. INTER – KÍNAI OLIMPIAI VÁLOGATOTT
JÚLIUS 21. HELYI KLUB - INTER
JÚLIUS 24. HELYI KLUB – INTER
JÚLIUS 26. Utazás Angliába
JÚLIUS 28. 15:00 INTER – VALENCIA (Emirates Cup)
JÚLIUS 29. 17:15 ARSENAL – INTER (Emirates Cup)
AUGUSZTUS 01. 21:00 MANCHESTER UNITED - INTER
AUGUSZTUS 04. 16:00 ASTON VILLA – INTER
AUGUSZTUS 08. Trofeo Birra Moretti - Nápoly (INTER, JUVENTUS, NAPOLI) *
AUGUSZTUS 14. Trofeo TIM - Milánó (INTER, MILAN, JUVENTUS) *
AUGUSZTUS 19. INTER – AS ROMA (Szuperkupa döntõ)
AUGUSZTUS 26. SERIE – A (Elsõ forduló)
AUGUSZTUS 29. BARCELONA – INTER (Trofeo Joan Gamper)
* = 45 perces mérkõzések
www.internazionale.hu
fura hogy elsõ bajnoki fordulo után még van barátságos meccs😮
majholnap

DAVID SUAZO!!!! kint van az Inter.it-én😊))
(FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS)
INTER FC - KÍNA
Na.
Chivu-ügyben a helyzet elég bonyolult.
Az Inter szóban megegyezett Chivuval, mi pedig az eladásról a Barcelonával.
Tehát most az Internek kell olyan verzióval elõállni, ami nekünk elfogadható, leginkább a Barca 15 millió eurós ajánlatát kellene túllicitálniuk. A legfrissebb (2 órával ezelõtti) hírek szerint az ajánlatán (11 millió euró) az Inter nem változtat, de emellé adná Fabio Grossót is.
A római vezetõk ezt az ajánlatot elutasították.
thx Szanics
:ASDasdasdasd
off - off
habár tavaly se volt faánayos mégis meknyyertük a bajnokságot
Az Inter az AC Milan és a Juventus fognak játszani a szezon elõtti Tim Trofeáért augusztus 14-én, kedden a Stadio Giuseppe Meazzában. Ezt a tornát már hetedszer rendezik meg. A kék-feketék négyszer a Milan pedig kétszer nyerte meg ezt a háromcsapatos kupát.
inter.hunsport.hu
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
nah jó talán a Roma-ban voltak pillanatai, de nem érné meg nekünk, hogy elveszünk egy másik játékos elöl a helyet
Yo, Bitch!