FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
sajna ennyi, állítólag Moratti kiszemeltjei BArzagli és Andrade és Jimenez.

Yo, Bitch!

ennyi volt a Chivu ügy -.-

remélem nem lesz komolyabb baja, ami kihat majd a köv, idényére...

fsgh
Az Inter csatárának valószínûleg a jobb lábában sérült meg az izom, de még nem tudni, hogy pontosan mi a probléma. Az viszont már szinte biztos, hogy Crespo nem játszhat többet a tornán.

😞(( nem játszhat már a Copán pedig 3 gólos volt már 2 meccs alatt...<#shakehead>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Italian Super Cup at Stadio Meazza on 19/08

hát ott van pénz rendesen, ugyhogy nemhiszem, hogy sokat fukarkodtak 😄

ForzaInter
gondolom nemkis pénzt ajánlanak neki😄

Yo, Bitch!

jah, ezt hallottam én is, bár nagyon sajnálnám, ha nem látnám már többet játszani valamelyik Európai ligában :S

ForzaInter
ja tényleg Recoba állítólag Katar felé kacsingat😞

Yo, Bitch!

ForzaInter
nemhát, mivel mégcsak Marca infromácioi szerint😄
de sztem ezt már buktuk...

Yo, Bitch!

végén meg majd az lesz, hogy leigazolta az FC Katar -.-

a barcelona hivatalos honlapja meg egy szót sem ír Chivu-ról

ForzaInter
goal.com ottis írjak de Marca-tól értesültek:SSSSSSS

Yo, Bitch!

spanyol lapoknak én nem hiszek...

ForzaInter
mehet vmék kiscsapathoz teljesen felesleges, anno még Mancini kérésére jött de nagy baklövés volt...
Chivu vszníû Barcáé... azt nylatkozta hogy odamegy ahol legtöb évet ajnálják, mink 4-et barca 5-öt ajánlot álítólag, de még csak pletkya Marca írta...

Yo, Bitch!

Cesar-nak esélye sincs, hogy pályára lépjen a nagy csapatban, tavaly is kölcsönben volt, az elõtt meg max 1-2 meccsen játszott és amugy a tarcsi csapat játékosa volt, pénzt nem nagyon tudnánk belõle csinálni max. pár szar ezer eurót ami meg nem nagy összeg, nem nagyon kell vele foglalkozni ugyis kölcsön lesz adva vagy valamelyik kiscsapat megveszi majd...

up.: nem zavaró tényezõ 😊

ForzaInter
tök mindegy nem a poszt a lényeg, hanem az hogy egy nagy szar mennyen a rákba innét ráadsául már 33 éves, tudom hogy marinao elment(hála istennek)

Yo, Bitch!

nem is egy poszton játszanak és Mariano már rég visszatért a Palermo-ba...

ForzaInter
remélem Cesar-t elpasszoljuk vkinek met õ nála még mariano baártunk is 100* jobb😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
énis😄

Yo, Bitch!

pffffffff gogo l'pool, remélem leigazolják 😛

Ki küldenél el akkor?Adrit vagy Ibrát?

ForzaInter
ja, egy nagy nulla lenne:S

Yo, Bitch!

fsgh
😮OOOOooooo Jöjjön😄DDDdd én örülnék nekije^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
és elivleg ma jelentik be hogy Chivu hova igazol.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Az Atletico Madrid spanyol csatára hetente 100 ezer fontot szeretne keresni a Liverpoolnál, amennyiben Rafa Benitez menedzser hajlandó eleget tenni a kérésnek, Fernando Torres lesz - Steven Gerrard után - a klub második legjobban keresõ futballistája.

Torres leigazolási procedúrája eddig rendben halad, de a Liverpool még korántsem érezheti páholyban magát. Az angolok 24 millió fontos ajánlatát az Atletico Madrid vezetõi elfogadták, már csak Torres igényeit kellene kielégíteni ahhoz, hogy a felek nyélbe üssék a megállapodást.

Ez azonban nem lesz könnyû, a spanyol csatár ugyanis hatéves szerzõdést, és heti 100 ezer fontos fizetést szeretne kicsikarni a Mersey-parti klubtól, ez az összeg azonban jelentõsen megterhelné a Liverpool kasszáját. Rafa Benitez menedzser egyelõre egyeztet a klubvezetéssel Torres fizetésérõl, de nem sok tere lesz az alkudozásra, a játékosért ugyanis az Inter is bejelentkezett, s az olaszok ajánlatát szintén elfogadták Madridban.

Bár Torres a Liverpoolt favorizálja, könnyen lehet, hogy amennyiben nem kapja meg a kért fizetést az angoloktól, figyelme mégis az Inter felé fordul, és Anglia helyett Olaszországban folytatja pályafutását.

kell a fasznak

Yo, Bitch!

sztem is, simán jöjjön

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Ha csatár akkor tök felesleges,mert van egy Ribasunk meg egy Balotellink.
Ha irányító féleség akkor jöhet TÉLEN hogy meg lehessen nevelni mire elmegy Figo,mert mivel még 18 éven aluli nem jöhetne most nyáron.

sajnos csak a végét láttam a meccsnek, de akkor már nem volt a pályán...

Éppen az,hogy Patora semmi szükség nincs...
Braziloknál is mit össze mûvelt lengyelek ellen:|

CR-hez is így álltak, hozzá és mégis a világ eggyik legjobb játékosa most -.-

nem is ugyanazon a poszton játszanak, asszem, mert Pato az csatár...

de tény, hogy Quaresma nagyon kéne nekünk a jobb oldalra, sõt akár a balon is ugyanolyan teljesítményt tud nyújtani

az meg, hogy ki mennyibe kerûl az engem nem nagyon tud addig érdekelni amíg nem én fizetem 😄

Szerintem nem ezen múlik hogy jó játékos-e:\

zalan05
szerintem Patoval kurva jol járnátok beszopatja a fél világot

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Remélem kamu.
Én Quaresmát hallottam hogy 20 milla,akkor inkább õ.

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

<#eljen><#eljen><#eljen>

ForzaInter
4 évre😄DDDDDDDDddddd Lyon se hülye.

Yo, Bitch!

fsgh
Grosso valószínüleg elmegy a Lyonba 9 millióért...

ForzaInter
egyedül maradtunk Chivu-ért folytatott harcban: Mijatovics róla: "Kiváló védõ, de nem harcolunk érte." a barca pedig: "Reports from Spain suggest Barcelona have pulled out of the race to sign Roma’s Cristian Chivu, leaving Inter and Real Madrid to battle it out."

Yo, Bitch!

Hegeace
fsgh
most nézem ismétést

Lombardini
Láttad is a meccset?

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

fsgh
FT Argentina <4 - 1> United States
9' <0 - 1> E. Johnson (pen.)
11' <1 - 1> H. Crespo
64' <2 - 1> H. Crespo
78' ❤️ - 1> P.C. Aimar
85' <4 - 1> C.A. Tevez
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

Crespo for prez!😄DDd

gabber_saviola
a sorsolás meg elsõnek ITT lesz kiírva.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
így igaz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
kopyztam másik fórumról, tényleg kamu, bocs

Yo, Bitch!

majdkiderûl -.-

:ADSasdasdasdasd

nem bánnám ha utána jönne ide Tevez 😛