FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😞(( nem játszhat már a Copán pedig 3 gólos volt már 2 meccs alatt...<#shakehead>#shakehead>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Chivu vszníû Barcáé... azt nylatkozta hogy odamegy ahol legtöb évet ajnálják, mink 4-et barca 5-öt ajánlot álítólag, de még csak pletkya Marca írta...
Yo, Bitch!
up.: nem zavaró tényezõ 😊
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Torres leigazolási procedúrája eddig rendben halad, de a Liverpool még korántsem érezheti páholyban magát. Az angolok 24 millió fontos ajánlatát az Atletico Madrid vezetõi elfogadták, már csak Torres igényeit kellene kielégíteni ahhoz, hogy a felek nyélbe üssék a megállapodást.
Ez azonban nem lesz könnyû, a spanyol csatár ugyanis hatéves szerzõdést, és heti 100 ezer fontos fizetést szeretne kicsikarni a Mersey-parti klubtól, ez az összeg azonban jelentõsen megterhelné a Liverpool kasszáját. Rafa Benitez menedzser egyelõre egyeztet a klubvezetéssel Torres fizetésérõl, de nem sok tere lesz az alkudozásra, a játékosért ugyanis az Inter is bejelentkezett, s az olaszok ajánlatát szintén elfogadták Madridban.
Bár Torres a Liverpoolt favorizálja, könnyen lehet, hogy amennyiben nem kapja meg a kért fizetést az angoloktól, figyelme mégis az Inter felé fordul, és Anglia helyett Olaszországban folytatja pályafutását.
kell a fasznak
Yo, Bitch!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Ha irányító féleség akkor jöhet TÉLEN hogy meg lehessen nevelni mire elmegy Figo,mert mivel még 18 éven aluli nem jöhetne most nyáron.
Braziloknál is mit össze mûvelt lengyelek ellen:|
de tény, hogy Quaresma nagyon kéne nekünk a jobb oldalra, sõt akár a balon is ugyanolyan teljesítményt tud nyújtani
az meg, hogy ki mennyibe kerûl az engem nem nagyon tud addig érdekelni amíg nem én fizetem 😄
Én Quaresmát hallottam hogy 20 milla,akkor inkább õ.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Yo, Bitch!
Heló szia remélem hogy vagy
9' <0 - 1>0 - 1> E. Johnson (pen.)
11' <1 - 1>1 - 1> H. Crespo
64' <2 - 1>2 - 1> H. Crespo
78' ❤️ - 1>3 - 1> P.C. Aimar
85' <4 - 1>4 - 1> C.A. Tevez
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
Crespo for prez!😄DDd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem bánnám ha utána jönne ide Tevez 😛