FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis én simán bele tudnám képzelni õket az inter felállásában
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
és õk legalább értelmesebb (kinekhogy) igazolások lettek volna hosszabb távon mint Jiménez, és tsai...
Gyõzelem az Old Traffordon
Aug. 2. 08:42 -Manchester- Ahogyan Roberto Mancini megígérte a Trofeo Pirellin már az igazi Inter lépett pályára és egy remek meccsen 3-2 arányban gyõzte le a hazai együttest a Manchester Unitedet (akiktõl szintén hiányzott pár alapember akárcsak az Interbõl). A Fergusson csapat vasárnap kezdi a szezont a Chelsea ellen a Communitiy Shield elhódítása végett, majd augusztus 12-én már bajnoki meccsen lépnek pályára az Ördögök. Ebbõl is látszik hogy jóval elõbb járnak a felkészülésben mint a kékfeketék...
Az elsõ félidõben 4-3-1-2-es felállásban küldte pályára az Intert Mancini, Julio Cesar állt a kapuban, Maxwell és Chivu voltak a szélsõ védõk még a Materazzi-Samuel duó szerepelt középen. A középpályán Dacourt kapott helyet a védelem elõtt, a két szélen Solari és Stankovic még a támadók mögött Figo játszott. A két ék pedig Suazo illetve Ibrahimovic voltak. Már az elsõ percektõl az Inter dominált és az történt a pályán amit a kékfekete mezesek szerettek volna. Igaz az elsõ próbálkozás Cristiano Ronaldo nevéhez fûzõdött, de a lövés elkerülte a kaput. A következõ megmozdulás Chivué volt, aki már eltalálta a kaput is távolról. Ezután két Suazo helyzet jött, majd a 17.percben az elsõ gól is. Evra indításánál lemaradt Chivu, Rooney pedig nem hibázott egyedül a kapuval szemben - Samuel is csak egy ütemmel késõbb érkezett. A 21.percben aztán már egyenlített is az Inter! Figo beadását Ibrahimovic csúsztatta tovább Vidic és Evra elbóbiskoltak Suazo pedig két lépésrõl a hálóba talált. Ezután volt egy gyenge Rooney próbálkozás, majd 27.percben Ibra belõtte a vezetõ gólt is. Solari volt az elõkészítõ, még a helyzet úgy alakult ki hogy Stankovic kissé vitathatóan fosztotta meg a labdától Evrat. A 34.percben aztán megint Figo volt az elõkészítõ és megint Suazo csapott le jobbal, így a szünetre 3-1-es vezetés mellett mehetett az öltözõbe a csapat.
A szünetben lejött Materazzi, helyette Cesar érkezett így Chivu középen folytatta a játékot. Elõrõl lejött az egyik legaktívabb Ibrahimovic és Adriano állt be. Az 57.percben aztán a brazil Cristiano Ronaldo szabadrúgásába olyan szerencsétlenül ért bele fejjel hogy a labda a saját kapujába kötött ki, ezzel 3-2 lett az eredmény. Ezután Mancini tovább cserélt. Figo és Suazo helyett, Jimenez és Cruz álltak be. Na innentõl kezdve már nem sokat lehet látni az elsõ félidõ látványos játékából. A csapat elsõsorban védekezett Julio Cesar bemutatott pár bravúrt. Pályára lépett a Triestinával közös tulajdonban lévõ ´89-es születésû francia Desenclos is, de Toldo, Filkor és Bolzoni is lehetõséget kaptak. Adrianonak lett volna lehetõsége helyre hozni az öngólját a hajrában ám hibázott és a másik oldalon megint Ronaldo okozott bonyoldalmat. Végül maradt a 3-2, ami a második félidõben látottak alapján nem volt túlságosan reális, a döntetlen igazságosabb lett volna.
Hagyjuk már azt az oldalt,kérem😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nyertél és az Inter is😊
kiváncsi vagyok volt-e olyan aki inter sampnál megtette-e az intert 0-2nél .D
csak a saját kapuba .d
3. ki lõtte?
css meccs lesz <#szomoru1>#szomoru1>
Yo, Bitch!
Week 2: Empoli v Inter
Week 3: Inter v Catania
Week 4: Livorno v Inter
Week 5: Inter v Sampdoria
Week 6: Roma v Inter
Week 7: Inter v Napoli
Week 8: Reggina v Inter
Week 9: Palermo v Inter
Week 10: Inter v Genoa
Week 11: Juventus v Inter
Week 12: Inter v Lazio
Week 13: Inter v Atalanta
Week 14: Fiorentina v Inter
Week 15: Inter v Torino
Week 16: Cagliari v Inter
Week 17: Inter v AC Milan
Week 18: Siena v Inter
Week 19: Inter v Parma
Week 20: Udinese v Inter
Week 21: Inter v Empoli
Week 22: Catania v Inter
Week 23: Inter v Livorno
Week 24: Sampdoria v Inter
Week 25: Inter v Roma
Week 26: Napoli v Inter
Week 27: Inter v Reggina
Week 28: Inter v Palermo
Week 29: Genoa v Inter
Week 30: Inter v Juventus
Week 31: Lazio v Inter
Week 32: Atalanta v Inter
Week 33: Inter v Fiorentina
Week 34: Torino v Inter
Week 35: Inter v Cagliari
Week 36: AC Milan v Inter
Week 37: Inter v Siena
Week 38: Parma v Inter
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha a Barca késsz eladni Messit, Moratti lenne az elsõ aki a sorba állna
For him I'm ready to do a madness."