34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#15181 nah re evribádi , meggyüttem siofokrol :D
-
#15180 azért a fizikai felépités alatt nem azt értem (én), hogy kigyurt mint atom, hanem hogy magas, "testes", egy torony, jól fejel etc. az tény, hogy nincs a 2005ös formájában még, de ha tényleg összeszedte magát, akkor mégjobb lehet José kezei alatt mint volt anno. nagyon bizom benne :) -
#15179 Mourinho majd fogyókúrára fogja:) egyébként tényleg nájsz lesz az ibra-adri egy jobb és egy balos csatár együtt joféle. -
#15178 azért látszot, mikor levette mezt hogy van még kicsi súlyfelesleg, de jó lesz ő, ha az Adri-Ibra kettős formában van, akkor nincs aza védelem ami megállítsa őket... -
#15177 ez tényleg jó,de Adriano "fizikai felépítése" úgymond nem túlzott egy kicsit?:D már ha értitek mire gondolok. -
#15176 Hbd Capitano -
Csesza #15175 -
#15174 hbd Capitano :)
btw, mourinho aztnyilatkozta sokat sejtetően, hogy Adrira és Ibrára számit elsősorban a csatársorban az uj szezonban a tökéletes fizikai felépités / technikai tudásuk miatt. ennek mindenképp örülök, főleg hogy arról cikkeztek, Adri megy :)
meccsről annyit hogy ez az 1-0 nem árul el tul sokat, de legalább 3 gól még bennevolt, pl a meccs legelején ha Figo nem önzőzi el és középre adja... javul a játék szemmel láthatóan, benfica ellen ezt a játékot tökéletesitve 3-4 góllal nyerhetünk (Y) -
#15173 Capitano ma 35. éves, Boldog Szülinapot neki! -
#15172 anita,martina:DDD -
faláb #15171 Hozzá kell tenni, az Ajaxban olyaok játszottak többségben, akikről még sose hallottam :O -
#15170 na ez már vmi, nagyot játszottak fiuk, végre nem csak a védelem működött jól, támadásban is nagyon jók voltak fiuk, főleg a Ibra-Adri-Lajos hármas volt ütős, Figonak zseniális passzai voltak, Adriano is nagyon jó játszott végre, Ibrán azért meglátszot hosszú sérülés, de ő sem volt rossz, akit még ki lehet emelni az Muntari,Capitano,Burdisso és Rivas, védelem megint tökéletesen működött, végét azért kicsit elkönnyelműsködték fiuk, gyakorlatilag elmondhatjuk hogy Ajaxnak köze sem volt meccshez, kb 2 komoly helyzetük volt, míg nekünk volt kb 6 ziccerünk, ha kicsit jobban odafigyelnek fiuk akkor 2-3 gólal is nyerhettünk volna, grat a csapatnak, egyre jobbak.
-
#15169 Ma már olasz bajnokhoz méltóan játszik végre az Inter:) -
#15168 1:0 Adriano -
#15167 Stream a meccshez -
#15166 jax: 1 Stekelenburg; 15 van der Wiel, 17 Ogararu, 19 Rommedahl, Cvitanich, 22 De Jong, 23 Santiago, 29 Donald, 32 Slijngard, 33 Martina, 34 Alderweireld.
Subs: 41 Ouwerkek, 9 Huntelaar, 10 Sulejmani, 11 Aissati, 18 de la Torre, 28 Anita, 37 Schilder.
Coach: Marco van Basten.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 24 Rivas, 16 Burdisso, 4 Zanetti; 11 Jimenez, 5 Stankovic, 20 Muntari; 7 Figo, 10 Adriano, 8 Ibrahimovic.
Subs: 22 Orlandoni, 6 Maxwell, 19 Cambiasso, 29 Suazo, 30 Pelé, 33 Mancini, 39 Santon.
Coach: José Mourinho. -
#15165 0-0...:SSS (fogadtam rájuk...mind1:D) -
#15164 hm felejtős meccs, védelem jól működött, ott nem votl gond, tamadásban még van mit fejlődni. -
faláb #15163 ja bocs elnéztem .d -
Csesza #15162 :D
hogy |||majdnemhogy||| Figo-t kellett játszatni csatárnak -
faláb #15161 Ancelotti hát ez kurv* nagy XD
Amúgy Figo egyszer se volt csatár szvsz :| -
Csesza #15160 vége
de a végén nem bírta ki sevánton hogy ne balhézzon :S -
#15159 Na bunyó megint?:D -
Csesza #15158 1perc a rendes játékidőből
0-0 -
#15157 hány perc van még a meccsből ésa mennyi az állás? -
Csesza #15156 eddig annyit lehet leszűrni ebből a meccsből, hogy nem a védelmünkkel lesz gond a köv. szezonban, még így is hogy 2 ép ember van oda :S -
#15155 :DDDDDDdd -
Csesza #15154 komolyan meghalok ezen a bzi lédereren
sztem Mancini argentín és a 1-2es Magyarország - Argentína meccsen mutatkozott be előszőr a válogatottban
és hogy Ancelottinak mostanában hogy majdnemhogy Figo-t kellett játszatni csatárnak mert annyi sérült volt az Inter csapatában :SSSSS -
Csesza #15153 szerencsére a 12.perctől kezdve tudom már nézni
félidő 0-0
eddig csak Rivas a pozitívum -
Csesza #15152 kvaistenafxátbeleveri elment a kép a vihar miatt :SSSSS -
Csesza #15151 Serie-A kezdés: 30-án szombaton
Aug. 8. 13:51 -Milánó- A Serie-A 2008/2009-es szezonjának első fordulója már 30-án szombaton 18:00 órakor elkezdődik az Udinese - Palermo mérkőzéssel. Este 20:30-kor a számunkra oly fontos Sampdoria - Internazionale meccsre kerül majd sor. A többi találkozó másnap 15:00 órakor kerül majd megrendezésre, kivéve a vasárnap esti Fiorentina - Juventus összecsapást.
-
Csesza #15150 18:45 INTER - Sevilla
Sportklub -
#15149 bayern elleni játék nem nagyon győzött meg, közben mindenki elvan ájulva milyen jok voltunk :D -
#15148 A portugál mester azt is elmondta, befejezettnek tekinti a Claudio Ranieri és közte kialakult élcelődést a médián keresztül.
„Egyszerű a Ranieri-történet. Beszélt rólam egyszer, és boldog volt. Beszélt rólam még egyszer, és még jobb kedve lett, aztán harmadszor is mondott dolgokat, amitől nagy mosoly ült az arcára. Ezután mondtam én valamit, ő meg szomorú lett” – mondta Mourinho.
„Ezzel le is zárhatjuk a témát. Senki sem szeret veszíteni, de el kell fogadnom, hogy ő nyert 3–1-re” – tette hozzá ironikusan -
Csesza #15147 -
faláb #15146 A kupákkal akadt egy kis probléma azért... -
#15145 vége, elég harmatosak voltunk főleg első félidőben, védelem jól működött, második félidőre kicsit összekapta magát csapat, és lőttunk egy gólt, Bayern védelmének közreműködésével, de ahoz képest hogy Bayern már hétévégén élesbe játszik nem rossz, pláne ugy hogy nekünk 19 nap mulva lesz első tétmeccsünk, jó lesz ez a taktika, össze kell még csiszolódniuk, de már látszik hogy javult a csapat játéka. -
#15144 Befejező csatárt nem tudják megjátszani ez igy elég szar :\
Amugy a kommentátor egy magyar srác -
#15143 Megvan az első golja a csapatban -
#15142 Mancini, okos gól 1-0.