34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    töröltem? nem! akkor meg nem mond már meg nekem, hogy mit hagyjak figyelmen kívül...

épp erről beszéltem
  • ForzaInter
    jó akkor figyelmen kívül hagyod, mást érdekelhet még... általában meg ezek a nyilatkozatok elhangzottak, csak kicsit másképp:D
  • Csesza
    csak mert a rákomat sem érdekli hogy ez egyik sekkkkfej hogy oltogatja a másikat, ez az egyik, a másik meg, hogy lehet nem is ezt mondták pontosan...
  • ForzaInter
    de miért? egy jót nevetünk rajta legalább:D ha igaz ha nem, de ez nem hinném hogy kamu lenne, külföldi oldalakon is kinnt volt ha jól tudom.
  • limperatore
    sztem kurva jók
  • ForzaInter
    lol:D

mondjuk ezt Jose kezdte:)
  • Csesza
    jajj istenem annyira idegesítőek ezek a kva cikkek
  • Fabio Capello
    már akkor nem bírták egymást, amikor josé váltotta ranierit a chelseanél... :D:D
  • limperatore
    Mourinho: Ranieri már hetven, túl öreg, hogy nyerjen

Arra már José Mourinho Itáliába érkezésekor számítani lehetett, hogy az edzők közötti viszony nem lesz feltétlenül felhőtlen az elitklubokat figyelembe véve, és már most, a bajnoki rajt előtt egy hónappal akadnak erre utaló jelek. José Mourinho és Claudio Ranieri a hétvége eseményei után ugyanis nyilatkozatháborúba kezdtek, s mindkettőjük száját elhagyták kicsit sértő megjegyzések is.

Előbb Ranieri edző szólalt meg, azt követően, hogy csapata 3-0-s vereséget szenvedett a Hamburg ellen. „Semmiféle pszichólógiai hatástól nem félek a 3-0 után. Nem olyan vagyok, mint José Mourinho, és nem kell nyernem ahhoz, hogy biztos legyek a dolgomban, hogy biztos legyek abban: jól végzem a dolgom.”

Erre a véleményre nem késett sokáig José Mourinho válasza sem, aki ismét bizonyította: ügyesen bánik a szavakkal, ha szükséges. „Nem azért vagyok Olaszországban, hogy nyilatkozatháborút vívjak. Jól akarok dolgozni az Interrel, csak saját magunkra akarunk koncentrálni, nem kívánunk másokkal foglalkozni. Ranieri? Biztos megvan az oka, hogy ezt mondja: Nekem nagyon magas elvárásaim vannak magammal szemben, és nyernem kell, hogy biztos legyek a dolgomban. Ez az egyik oka annak, hogy annyi jelentős címet nyertem már a pályafutásom során. Neki talán olyan mentalitása van, amiben nem olyan fontos, hogy nyerj, és már majdnem 70 éves, de eddig csak egy Szuperkupát és még valami kisebb kupát ért el. Túl öreg ahhoz, hogy változtasson a mentalitásán” - replikázott Mourinho nem túl illedelmesen, mellesleg illik megemlíteni, hogy Claudio Ranieri csak 57 éves lesz.

Az Inter portugál trénere Ranierin kívül még szólt Zlatan Ibrahimovicsról is, akit az egekig magasztalt. „Ma már minden gyakorlatot a csapattal együtt végzett, és látva őt a társaival dolgozni, olyan érzés kerülget, hogy ő valóban egy különleges játékos. Számomra egy plusz motivációt jelent, hogy segíthetek egy olyan játékosnak, mint ő, hogy igazán nagyot alkothasson. Sokat beszélünk Kakáról, aki Aranylabdát nyert, vagy Ronaldinhóról és Messiről, de ha dolgozol két napot Zlatannal, megérted, hogy ő valóban különleges” - áradozott Mourinho a svédről.
  • limperatore
    nem tetszenek ezek a mentegetőzések -.-
  • ForzaInter
    Mourinho: Majd a tétmeccseken villogjunk

José Mourinho, az olasz élvonalebli Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője mérleget vont a gárda kispadján eltöltött első néhány hét után. Elismerte, a felkészülés korai fázisában még nem tudta kiszolgálni szurkolóit a csapat, amelyet ráadásul sérüléshullám is sújt. A szakvezető szerint fel fogják venni a harcot Jürgen Klinsmann együttesével, de leszögezte, nem az előszezonban szeretnék learatni a babérokat.

"Sajnos négy kulcsjátékosom is sérüléssel bajlódik, hogy csak Samuelt, Córdobát, Chivut, és Ibrahimovicot említsem. Minden erőfeszítésünkkel azon vagyunk, hogy a szezonkezdetre tökéletes formában legyen a csapat" - tekintett optimistán előre az edző.
    A fekete-kékek következő ellenfeléről, a Bayern Münchenről is beszélt a sztártréner. Mourinho a világ egyik legjobb csapatának tartja a bajorokat, véleménye szerint tanítványai kőkemény összecsapásra készülhetnek, hiszen a németek jóval előrébb tartanak a felkészülésben. A Klinsmann-alakulat már "éles" mérkőzést is abszolvált a Szuperkupában, és két hét múlva kezdenek majd a Bundesligában is.
    "Ahogy már korábban is mondtam, nem az előszezonban kell villognunk, inkább most nehezítsék meg a dolgunkat riválisaink, mint a tétmeccseken" - mondta Mourinho.
    Az olasz bajnoki címvédő kedd este 20:30-kor lép porondra a varázslatos Allianz Arénában a "Franz Beckenbauer Kupa" keretében barátságos mérkőzésen, várhatóan teltház előtt.

sporthirado.hu
  • ForzaInter
    7 számú embernek megteszi majd:D

köcsög Ferrari meg 3 millás fizetést akart 3 évre... 2 nem volt neki elég, klub meg nemet mondot volt eszünk, azért ennyit adni luxus lett volna egy 7 számú középhátvédnek ugy hogy Maicon és Maxwell 2 alapember nem kap ennyit...
  • Csesza
    hát jobban örültem volna Ferrari-nak :S

de ha olyan jó lesz mint Chivu akkor üssekavics :D
  • Fabio Capello
    Mostmár ufficale

Radoi kölcsönben a tiétek, és 13 millióért kivásárlási jogotok van

más:

Leginkább a védelem miatt fájhat a portugál mester feje, mivel hat középhátvédje is hiányzik sérülés miatt: Nicolás Burdisso, Cristian Chivu, Iván Córdoba, Marco Materazzi, Nelson Rivas és Walter Samuel az elmúlt napokban egyaránt csak könnyített edzéseket végezhetett.

AZ INTER EDZŐMECCSEI
    Az Inter augusztusban parádés ellenfelekkel készül fel a bajnoki és a BL-idényre. Augusztus 5-én Münchenben a Bayernnel csatázik a Beckenbauer-kupáért, majd 8-án és 9-én az amszterdami tornán vesz részt: az első napon a Sevilla, a másodikon az Ajax lesz az ellenfele. Lisszabonban lép fel a gárda 15-én, ahol az Eusébio-kupáért vív meg a Benficával, és ezt követően már jöhet augusztus 24-én az olasz Szuperkupa, amelyért a kupagyőztes Romával küzd meg (sorozatban harmadszor) a fekete-kék sztárcsapat.

A fekete-kékek első tétmeccse a Roma elleni találkozó lesz az olasz Szuperkupáért augusztus 24-én. Néhány védő biztosan felépül majd, de a klubnál elkezdtek körülnézni a piacon.

Két elérhető embert találtak, a román Mirel Radoit (Steaua) és az olasz Matteo Ferrarit (Roma, de lejárt a szerződése), ám még várnak a döntéssel, és addig is csatlakoztatták a felnőttekhez Luca Caldirolát, a juniorcsapat 1991-es születésű bekkjét.

A helyzet a csatársorban sem sokkal fényesebb, csak ott egészen más okból: miközben Mourinho a háromtámadós játék híve, és egy középcsatárra, illetve jó szélsőkre van szüksége, a keretben hemzsegnek a középcsatárok, miközben a szélsőket nagyítóval kell keresni.

A fekete-kék alakulatnak jelenleg nem kevesebb mint hat befejező csatára van: a Brazíliából visszatérő Adriano, a fiatal Mario Balotelli, a távozásra ítélt, de maradni akaró Hernán Crespo, a szürke eminenciás Julio Cruz, a térdsérüléssel bajlódó Zlatan Ibrahimovic, illetve a helyét kereső David Suazo, és közülük bizony kevesen képesek arra, hogy kimenjenek a szélre futballozni.

Klasszikus szélsője tehát alig van a portugál mesternek: a veterán Luís Figo és az újonnan igazolt Mancini mellett ezeken a posztokon még szükség lenne egy-két emberre, de egyre inkább úgy tűnik, hogy például a tréner által alkalmasnak tartott Ricardo Quaresma végül otthon marad Portugáliában

forrás: sportujságnak titulált nemzeti szennylap (NSO)
  • WuFraZselic
    hát, Cambi, Mancini, Zanetti tuti kezdő, melléjük nemhiszem hogy Jimenezt teszi be Mourinho, pláne ha 3 kp-al akar játszani...
  • ForzaInter
    védő nem kell, Rivas már felépült Chivu is edz már, max egy Ferrari szintű 7 számú tartalék védő kell. Stankot meg nem szabad eladni. 2 csatárból meg egy nek biztos menni kell majd, de lehet mind2 távozni fog.
  • Fabio Capello
    azért Jiménezt én nem padoztatnám :)

Suazoért ahhoz képest mennyi pénzt adtatok, lópikulát nem ért
    Crespohoz nemtom mér ragaszkodtok már évek óta
    Stanko azért egész jó még mindig
    Figo.... nemtom, szeretem a stílusát, de kiöregedett tény
    Vieira pedig ha nem lenne állandóan sérült, jól nyomná szvsz
  • ForzaInter
    asszem 95/96-ban, de lehet 94/95 volt, lebőgött az tudom:D
  • WuFraZselic
    93 és 95 közt. 12millát adtunk érte kb, hát nem szolgálta meg mondjuk ugy... amugy igen, védelemmel nem csak a sérülések miatt vanank gondok szvsz, materazzi-cordoba-samuel szeret mészárost játszani de főleg 16os környékén, nemegyszer kaptunk gólt ilyen szituk után (főleg az utobbi 4-5 milánói derbiken), kéne valami higgadtabb jó kphátvéd :) amugy Suazo-Crespo távozhatna, Stanko is amig pénzt adnak érte, Figo lepadozza azt az 1 évet, Pelé-Jimenez jólesz tartaléknak, bár Jimenez szerintem kezdőközelbe kerülhet a tavalyi játéka után. Vieira sem az igazi, Muntari remélem helyébe lép idővel.
  • Fabio Capello
    nem hinném hogy szélső kellene nektek, úgy televagytok velük, hogy már a kispadot is megtöltenék lassan. A csatársorotok is elismerésre méltó, de ekkora létszám mellett tuti lesznek hisztik. Az egyetlen amivel bajotok lehet idén, az a védőposzt, ha ez a sérüléshullám így megy tovább.
    (szigorúan szvsz :D)

Más: Bergkamp mikor játszott nálatok?
  • WuFraZselic
    hát nemtudom, én azért Ballottelivel nem számolnék kezdőként, fiatal még, tulságosan forrofejű, és vannak kiforrottabb játékosaink arra a posztra is. de ez csak szvsz. amugy a 4-3-2-1 (karácsonyfa) kéne és az a 2 a csatár "mögött" az 2 tkp a szélen, mint anno a barca, és oda tökéletes lenne a portugál.
  • Csesza
    ne vegyünk már senkit, adjuk el azt az 1-2 embert akinek mennie kell és kész, készítsék a csapategységet...
  • Fabio Capello
    ha a klasszikus értelmezésű 4-3-3-at vesszük, az első trióban egy befejező csatárt középen (mondjuk a svéd...), és mellette két kiszolgáló csatárt jelent, aki passzokkal tömi.

Ergo klasszikus értelemben, jó a három csatár, ha José tudja mit csinál, de amennyiben a felújított két szélső tkp, egy befejező csatár formációt alkalmazza, nyilvánvalóan a posztra megfelelő embert kell keresnetek.
  • ForzaInter
    sztem nincs szükség rá, 4-3-3-ban csatárok is jól tundka játszani szélen, főleg Balotelli, hol írták Radoit?
  • WuFraZselic
    hát, azért szükség van rá, mert ő egy vérbeli szélső, és ez a 4-3-3 feküdne is neki... viszont nekem mind1 már ki jön, ki megy, csak Adriano maradjon :) viszont 2 oldalon is az Inter 08/09 Squad rész alatt is Radoi-t már odairták... erről valami konkrétum?
  • ForzaInter
    sztem Balotelli és Ibra is 4-3-3-ban szélen többet tudna nyujtani, másikon meg Mancini, középre meg Adriano vagy Cruz kéne.
  • fsgh
    szívesebben látnám őt a szélen mint egy csatárt. Érted, ne a csatárnak kellen szélsőt játszania már..
  • ForzaInter
    nem halunk bele ha nem jön Quaresma, nincs nagy szükségünk rá.
  • faláb
    Egyet értek, én nem örülök hogy maradt Figo, nem tudom mit látnak még benne.
  • fsgh
    tényleg nem elég az a 30perc. Fiatal gyors dinamikus játékosok kellenek a szélre. Figo irányítónak kéne de ott is hamar elfárad szal mind1.
  • limperatore
    -.-'
  • Csesza
    jah a meccsek 10%-án, de a maradék 90%-ban meg lassítja a játékot :S
  • limperatore
    ja de abban a 30 percben minőséget hoz: )
  • fsgh
    sokkal jobb egy játékos aki 30percig tud csak jól játszani aztán már sétálni se tud...:S
  • faláb
    Azért nem jön mert Figo maradt.
  • fsgh
    mondom én hogy Quaresmát már nem fogjuk leigazolni sajna:S Mostanság még pletykák sincsenek róla...
  • limperatore
    Porto nyilatkozta h Quaresmáért nem jött ajánlat -.-

Ill. Eto'o mondta hogy csak a 4 legnagyobb csapathoz igazolna csak ( mu, milan, inter, chelsea )
  • Fabio Capello
    :S:F:A::AS:F:_SA:FASdsa

Pedig mi szívesen adtuk :D:D:D:D
  • limperatore
    azért jó volt mikor játszott, csak ritka események egyike mikor nem sérült
  • ForzaInter
    ideje lenne eladni, semmi haszna, két szezon alatt játszott vagy 20 meccset abból 17-en egy kalap szar volt:c