FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

am, ez a piros kereszt mit akar jelképezni,

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

úúúú, bejövõs, nagyon 😊

fsgh
ja és egy másik ezt csak úgy találtam az inter.it-n

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Az idei mezek! Tutui beszerzem mind a 2-t

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Vereség az Arsenal ellen is

Jul. 29. 21:05 -London- A második meccsén a második vereségét gyûjtötte be Angliában a Mancini csapat. Tegnap a Valencia ellen maradtak alul a fiúk, ma pedig az Arsenaltól bizonyult jobbnak 2-1 arányban. Az Inter Suazo révén ugyan vezetett még, de jött Hleb majd pedig Van Persie és az Ágyúsok fordítottak. Debütált a csapatban Christian Chivu is, a játékát egy hatossal lehetne értékelni.
Az elsõ játékrészben szenvedett a csapat és a támadó nélkül játszó Arsenal elõtt vagy három nagy gólszerzési lehetõség is adódott. Dacourt és Filkor szûrtek középen, Suazo és Balotelli elõl keveset voltak játékban még Jimenez szinte észre vehetetlen volt. A folytatásban aztán ismét jobbak voltak a hazaiak, Van Persie lehetõségénél a csereként beállt Toldonak kellett nagyot mentenie, majd pedig némi meglepetésre elõnyhöz jutott az Internazionale. Cesar beadására Suazo Gallas és Toure elõtt érkezett és a hálóba jutatta a labdát. Az egyenlítés nem váratott sokáig magára, Hleb egyéni villanása után máris 1-1 állt az eredmény jelzõn. Az utolsó húsz percben sok volt a csere, de hajrában sajnos mégis az Arsenal jutott elõnyhöz és húzta be a mérkõzést.
Fontos dolog volt Chivu debütálása is mint bal szélsõ védõ. Az elsõ mozdulata mindjárt igen szerencsétlenre sikeredett azonnal szöglet lett a vége. A további játéka már sokkal bíztatóbb volt, talán a második félidei teljesítménye még biztatóbbra sikeredett igaz ekkor már közép hátvéd volt a román. A bal szélen lesz még munka, de ott is akadtak jó jelek.
Mancini ezúttal is érdekes összeállításban vetette be a csapatát. A jobbak között volt a gólszerzõ Suazo, a bravúrokat bemutató Julio Cesar és Samuel is. Adriano és Jimenez viszont eléggé csalódást okoztak ezen a délutánon.

sajnos ez csak álom...

jaja ez miatt nem lesz bl meg serie a gyõzelem <#szomoru1>

<#mf2>

LoL ez szívás 😄😄😄
fsgh
a vége 2-1-re kikaptunk😞 Suazo lõtte a gólt

1. Arsenal 10 pont
2. PSG 6 pont
3. Valencia 5 pont
4. Inter 1 pont

sose mentek nekünk ezek a kupák😞

Arsenal - Inter

58. minutumban még 0-0

egy rész a Recoba interjúból:

-Mi az elképzelése?
”Hát az álmom az hogy Tottival szerepeljek a támadósorba és egy De Rossi típusú játékos fedezzen hátulról. De a Napoli sem lenne rossz… Van még három olyan évem amikor magas szinten tudok játszani szerintem lenne helyem.”

-.-

😄ASdasdasdasd

fsgh

nyertünk 4-2 -re

LasCar16
én csak egy hírre reagáltam és szerintem nem vittem túlzásba<#rolleyes>
más: mennyi lett a meccs?

#acm

fsgh
:S hmm jók vagyunk...

2-0

fsgh
félidõ és egy nul nekik asszem

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jah csak 20mpként megáll 5mp-re ... .s

banok
A Hongkong Football megy a TVKoo-n.

ja gondolom majd 3tól fog menni -.-

mind2 tv offline

sopcastnal meg nincsen sport plus, vagyis én nem találom nemtudsz adni egy linket ahol egybõl rákonnektál,

banok
Streamek a mai meccsetekhez itt

Remélem Filkor játsszani fog.

Adu után érdeklõdik az Inter

elég durva a kisrác kinéz vagy 30nak .D

15 órakor kezdõdik!

fsgh
elvileg most kezdõdik a Valencia Inter meccs

itt a stream

http://myp2p.eu/Matches/Match2.htm

gabber_saviola
jössz a moditopikba panaszkodni, hogy az Interesek mint csinálnak a Milan topikba, közben meg ugyan azt csinálod TE is, az Õ topikjukban.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
utána járok hátha találok streemet(vagyis kérdezösködöm forumokon😄D😛)

Adja vmi a meccset nem tudjátok ,,

Cruz 2009-ig hosszabbít
Jul. 28. 09:55 -Milano- Tegnap a csapat indulása elõtt Julio Ricardo Cruz találkozott a klub vezetõivel és sok kérdésnek a végére pontot tettek. Sikerült megállapodni arról hogy a 32 éves argentin támadó szerzõdését 2009 június 30-ig meghosszabbítják, a dokumentumokat pedig majd az angliai túráról hazaérkezvén szentesítik is. Cruz 2003 nyarán Crespo helyettesítésére érkezett az Interhez most pedig már az ötödik szezonjára készülhet a milánói együttesben.
A reptéren feltettek még egy gyors kérdést Sinisa Mihajlovicnak is azzal kapcsolatban hogy mi szól azokhoz a hírekhez melyek szerint Crespot vinné a Lyon. ”A Lyon érdeklõdik Crespoért? A fociban ugye sosem tudhatjuk, de nem hinném hogy Hernan elhagyná Milanot. Olyan támadóról beszélünk aki ha nem sérült garantáltan hoz szezononként 15-20 gólt.”
A hírt küldte: gaRRy

--Mancini az angol túráról
Jul. 28. 09:54 -London- Innentõl kezdve most már minden komolyabban megy egy fokkal. Ma a Valencia, holnap pedig az Arsenal lesz az ellenfél ahogy Roberto Mancini mondta. ”…igazi meccsek lesznek, igazi közönség elõtt így kötelességem a legerõsebb Intert a pályára küldeni.”
Persze azért a fõ filozófiáját nem tagadta meg. ”Persze azért ezek edzõmeccsek lesznek csak, viszont jobb erõsek ellen játszani akik elõrébb tartanak a felkészülésben is mint 2-300 elõtt egy gyenge ellen. Senki sem szeret veszíteni még egy edzõmeccsen sem és nem is azért jöttünk hogy lejárassuk magunkat de ha a felkészülés ezen szakaszában kapunk ki akkor még nincs katasztrófa.”
Az elsõ meccs pont az ellen a Valenciaval lesz akik ellen igen feszült hangulatban hullott el a csapat a BL-ben. ”Megnyugodtak a kedélyek, nem hinném hogy ebbõl gond lenne. Véleményem szerint mindenki túllépett az ott történteken. Az a dolog ott történt akkor és szerintem ott ért véget.”
Aztán visszaterelõdött a téma a meccsekre. ”Meg fogunk próbálkozni új dolgokkal is, hogy lássuk élesben mennyire lehet mûködõképes. Ezt csináltuk korábban is, de jobban le lehet mérni a dolgokat itt mint egy Serie-C-s csapat ellen. Az összeállítások. A jobb szélen hátul egy fiatal fog játszani ez már biztos.” Ennek persze mint tudjuk az-az oka hogy Maicon, Zanetti és Burdisso nyaralnak, Rivas kolumbiában van hogy a papírjait intézze. Persze ettõl még Cesar vagy akár Samuel is lehetne jobbszélsõ (Solari és Maxwell is).
A másik érdekes dolog a három csatáros játék lehet majd. ”Amikor két csatárral támadunk akkor Figo vagy Jimenez felzárkózhat a támadók mellé középre vagy a második csatár helyére. De a harmadik támadó lehet Adriano is, Suazo kevésbé mert neki a sebessége miatt az elsõ hullámban kell érkeznie.”
Chivu, hogyha a papírjai rendben lesznek augusztus elsején Manchesterben debütálhat is az Interben. Mancini szerint egy olyan középsõ védõvel gazdagodott a csapat aki a bal szélen is megállja a helyét. ”Amennyiben lesz rá lehetõség mindenképpen meg akarom nézni Chivut a csapatban, hiszen szerintem a védelem elõtt is hasznos tagja lehet majd ennek az Internek. Az õ érkezésével tovább nõttek a kombinációs lehetõséget, nagy erõsítés volt. Gyors, fiatal, erõs játékos aki három poszton is bevethetõ és remekül lövi a szabadrúgásokat is. Nem túlzok ha azt mondom engem Mihajlovicra emlékeztet, szerintem sokat fog tanulni itt tõle. A védelmünk eddig is erõs volt, de most tovább erõsödött. Ám Chivunak, akárcsak Suazonak és Jimeneznek keményen meg kell majd küzdenie a csapatba kerülésért.”
A mercato ezzel bezárt, bár az edzõ még megemlítette hogy a középpályán még hiányzik egy ember. ” A mercatot véleményem szerint befejeztük, a csapat erõsödött jó és fiatal játékosokkal. Szerintem nem vagyunk többen mint tavaly ez pedig jobb mert nem szívesen küldenék klasszisokat a lelátóra. Most az a fontos hogy mindenki mihamarabb visszatérjen, Vieira felépüljön mert ha õ lesz akkor teljes a keret a középpályán is. Azt pedig hogy én Emersonnal telefonáltam volna, visszautasítom! Ez egy hülyeség aminek semmi alapja nincsen.”
Ma 15.00-kor tehát a Valencia lesz az ellenfél. A várható kezdõ csapatok.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Cesar, Matrerazzi, Samuel, Maxwell; Stankovic, Dacourt, Solari; Figo; Ibrahimovic, Suazo.
VALENCIA (4-2-3-1): Canizares; Caneira, Helguera, Marchena, Moretti; Albelda, Baraja; Joaquin, Villa, Gavilan; Arizmendi.

36 <#wink>

fsgh
1 kérdés! Milanosoknak nincs topikjuk? de van szal légyszives fáradjanak vissza thx!(nem kell reflekszbõl mondani hogy õk is voltak nálatok...már megkapták érte a pontot...netán ti is kértek egyet?)

fsgh
Ma hajnal 1kor jött! HIVATALOS!!!😊))

LasCar16
savanyú a szõlõ<#rolleyes> további szép napot

#acm

fsgh
de jó nektek.

aha, Patoról már fél éve nyilatkozott moratti érdekes most ti vagytok rajta, kaka-t is az Inter nézte ki elõbb még is ti vettétek meg

tökmindegy így is ti vagytok a mercato vesztesei

LasCar16
ha megfigyelted akkor észreveheted h. akit kinézünk magunknak arra ti is kapásból rászálltok és viszitek felljebb az árát, ezért kell csendesen dolgoznunk az átigazolási piacon

#acm

LasCar16
nem írt alá semmit, csak hozzátok szeretett volna menni tudod mi elõször a klubbal tárgyalunk nem a játékossal<#rolleyes>.. de azért eredményesek vagyunk,nem? ilyen kerettel is...

#acm

Coco megy a newcastle-be

mikor ajánlatot tettetek suazora már rég aláírt hozzánk, ennyi

dehogynem vagytok hátrányban átlagéletkor nálatok 35 .D

Pato hozzánk jön 😄 nem hozzátok
Milyen rálicitálás?

LasCar16
ez az ártatlanság duma<#whatever> télleg hadjuk....

#acm

fsgh
nem is tudom ki licitált rá kire elöször Suazo ügyben -.- mind1.

LasCar16
majd meglátjuk a következõ szezont.. normális felkészülés,nincs sérült ennyi elég😊 ezáltal semmilyen hátrányban nem leszünk veletek szemben, titeket sem minõsít pár dolog, elég csak a rálicitálásokat említenem bb

#acm

Nem az Inter a legerõsebb szegény gyerek nemtudja mit beszél, látszik hol játszik
milan kérte a Barcát h vegyék meg elõlünk Chivut ez sem minõsíti õket

nembaj, kölcsönadjuk <#nevetes1>