FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

86.perc 0-0...

fsgh
75perc és még mindig 0-0...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gyerünk már srácok,rúgjunk legalább 1 gólt mer vezet a Roma!Forza Inter!

bubu13
Van fütty rendesen!

EEE 1899

fsgh
HT Palermo 0 - 0 Inter Milan

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Palermo: 12 Fontana; 2 Zaccardo, 21 Biava, 43 Barzagli, 3 Capuano; 32 Diana, 30 Simplicio, 14 Guana, 20 Caserta, 23 Bresciano; 11 Amauri.
Subs: 1 Agliardi, 4 Tedesco, 7 Cavani, 10 Miccoli, 16 Cassani, 17 Jankovic, 77 Rinaudo.
Coach: Stefano Colantuono.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 31 Cesar; 8 Ibrahimovic, 29 Suazo.
Subs: 22 Orlandoni, 6 Maxwell, 7 Figo, 9 Cruz, 15 Dacourt, 18 Crespo, 24 Rivas.
Coach: Roberto Mancini.

Referee: Stefano Farina (Novi Ligure).

bubu13
Suazo ma bizonyíthat!

EEE 1899

ForzaInter
Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

inter.it

Yo, Bitch!

ForzaInter
pf szart linkeltem be:S

Yo, Bitch!

ForzaInter
A legfrissebb
Palermo (4-5-1): 12 Fontana, 2 Zaccardo, 22 Biava, 43 Barzagli, 3 Capuano, 32 Diana, 30 Simplicio, 14 Guana, 20 Caserta, 23 Bresciano, 11 Amauri. A disposizione: 1 Agliardi, 4 Gio. Tedesco, 7 Cavani, 10 Miccoli, 16 Cassani, 17 Jankovic, 77 Rinaudo. All: Colantuono.

Inter (4-4-2): 1 J. Cesar, 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu, 7 Figo, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 31 Cesar, 10 Adriano, 8 Ibrahimovic. A disposizione: 22 Orlandoni, 6 Maxwell, 5 Stankovic, 15 Dacourt, 9 Cruz, 18 Crespo, 29 Suazo. All: Mancini.

Arbitro: Farina di Novi Ligure

Adriano nincs a keretben, kellet neki sétõsdit játszani...

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

Buon compleanno a Cristian Chivu!

😄ASdasdasdsad

.DDDDDDDDDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
azért Quaresma szélre, Van Der Vaart vagy Nasri 2 ék mögé, meg egy védekezõ kp, mondjuk Dessena és Maresca😄

Yo, Bitch!

mondjuk sztem nem fogja elhozni messit ;]] csak a szája nagy mint mindig

de tõlem adhatna érte 100 milkát, az õ pénze és ha messi ugyanazt a formát hozná az Interbe mint most a barcába akkor megérné

hosszú lett de nem írtál hülyeségeket
nagybevásárlás lessz valszeg

jobb oldalra sztem meg hogy moratti kit akar
bár ahogy egy 70-80m euro biztos kell

fsgh
hoppá😄 valaki aki Csesza úr igényeit kielégítené😄DD

ForzaInter
nyáron nagy változások lesznejk kp-n, Figo-nak lejár szerzõdése nem vszínû hogy meg hosszabítjuk, bár akármennyire is jó sztem nyáron menjen azért már csak 35 éves:\ Cesar-nak szintén lejár kötve hiszem hogy vele hosszbítanánk akármilyen jól is játszik... Solari szintén megy ez szinte biztos, sajnos nem tudott maradandót alkotni... bár amennyi meccsen játszot, Pelé már lehet télen megy kölcsönbe, Jimenez csak BL nevezéshez kellett... megy vissza... nem hinném hogy végleg megvennénk, lehet Vieira is megy sorozatos sérülései miatt sok hasznát nem vesszük, nemkell mégegy Recoba a csapatba, porclelánlábú lett:S legujabb hírek szerint 2 hónapra dõlt ki... bár azért õ lehet marad, de elég sokan vinnék,Dacourt-nak is lejár szerzõdése de szttem õ marad, kifejezetten jó vétel volt, mikor játszik akkor nemrossz,Stanko,Capitano,Cambiasso tuti marad kp-n, min 4 ember menni fog, elkell a fiatalítás, hátha jön pár olasz is😄 mostanában olasz játékosokkal hoznak kapcsolatba az Intert, Dessena,Dossena😄,Cigarini,Aquilani(bár õ tuti nem hagyaj ott a Rómát)
azért jövõre nézve van pár jó játékosokból válogatunk,Van Der Vaart,Nasri,Quaresma,Cigarini,Dessena...
am hétévvégn Palermo ellen gecinehéz meccslesz...
bocs egy kicsit hosszú lett.

Yo, Bitch!

Dessena-t nemkicsit elfogadnám 😄

ForzaInter
figyeljük Dessenat és Cigarinit

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Tök normálisan el lehetett vele beszélgetni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jovanna off off 😄

fsgh
húú micsoda fight lessz ott😄 mentsétek el és linket thx 😄DSADas

ne flémelj <#vigyor1>

gabber_saviola
na tied vagyok pár percig és csak rád figyelek, ha annyira akarod 😄dddd

[email protected]

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Ha normális lennél és nem a más csapatok fikázása nyújtana élményt neked, akkor még bírnám is a gyufafejedet 😄dddd

amúgy egyszer elbeszélgetnék veled msn-n pár dologról

Ja mert beírtam a Palermo topicba a végeredményt és flémkeltés miatt 1 hét bann <#vigyor>

Amúgy meg a mondatot nagy kezdõbetûvel írják <#vigyor1>

gabber_saviola
stílusod miatt voltál banolva, mert nem felelt meg az SG szinvonalának. amúgy meg a Palermót nagy P-vel írják, úgy ahogy énis az Intert nagy I-vel irom 😊

😄ASdasdasdasd

fsgh
kb😛PP

nah jön a palermo megint leleszek bannolva sg-rõl 1 hétre ha nyerünk ^.^

thx 😊

fsgh

ez nemvolt vicces -.-

LasCar16
jahazinteresekegyformakecik:_ASD:_AS <#vigyor1>

#acm

fsgh
"minthaénírtamvolna"

Hát nagyon hajazott rá😄DDDDDDDDddddddd

Amúgy Figo tegnap nagyott játszott 100 meccsén a béelbe

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bazdmeg fetrengek a röhögéstõl xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

minthaénírtamvolna YSD.ASD.DA.

ForzaInter
😄ddddd

Yo, Bitch!

jolvan ti reménytelen szarok vagytok, ez van 😄

LasCar16
bazzeg én mit adnék azér h lélektelen játékkal gyõzzünk<#confused>

#acm

amíg nyerünk addig nicns gáz
ez volt cúpernél is, csak õ örökvesztes .D

ForzaInter
nem voltunk szarok, 2 félidõ enmvolt rossz, voltak helyzteink is...

Yo, Bitch!

nyertünk, unalmas volt, szarok voltunk, szokásos...

kicsit idegesítõ, hogy már meccsek óta a felsorolt jelzõk jellemzõek a játékunkra

én mondjuk már rég elküldtem volna Mancini-t

lehet, hogy most tulzok de én így érzem, hogy nagyon szar érzés látni azt, hogy "csak" nyerünk, de lélektelen játékkal

1-2
SAMUEL
Kapus potya 😊

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

fsgh
MEKKORA POTYA!!!😄DD