FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Subs: 1 Agliardi, 4 Tedesco, 7 Cavani, 10 Miccoli, 16 Cassani, 17 Jankovic, 77 Rinaudo.
Coach: Stefano Colantuono.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 31 Cesar; 8 Ibrahimovic, 29 Suazo.
Subs: 22 Orlandoni, 6 Maxwell, 7 Figo, 9 Cruz, 15 Dacourt, 18 Crespo, 24 Rivas.
Coach: Roberto Mancini.
Referee: Stefano Farina (Novi Ligure).
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
inter.it
Yo, Bitch!
Palermo (4-5-1): 12 Fontana, 2 Zaccardo, 22 Biava, 43 Barzagli, 3 Capuano, 32 Diana, 30 Simplicio, 14 Guana, 20 Caserta, 23 Bresciano, 11 Amauri. A disposizione: 1 Agliardi, 4 Gio. Tedesco, 7 Cavani, 10 Miccoli, 16 Cassani, 17 Jankovic, 77 Rinaudo. All: Colantuono.
Inter (4-4-2): 1 J. Cesar, 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu, 7 Figo, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 31 Cesar, 10 Adriano, 8 Ibrahimovic. A disposizione: 22 Orlandoni, 6 Maxwell, 5 Stankovic, 15 Dacourt, 9 Cruz, 18 Crespo, 29 Suazo. All: Mancini.
Arbitro: Farina di Novi Ligure
Adriano nincs a keretben, kellet neki sétõsdit játszani...
Yo, Bitch!

.DDDDDDDDDD
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Yo, Bitch!
de tõlem adhatna érte 100 milkát, az õ pénze és ha messi ugyanazt a formát hozná az Interbe mint most a barcába akkor megérné
nagybevásárlás lessz valszeg
jobb oldalra sztem meg hogy moratti kit akar
bár ahogy egy 70-80m euro biztos kell
azért jövõre nézve van pár jó játékosokból válogatunk,Van Der Vaart,Nasri,Quaresma,Cigarini,Dessena...
am hétévvégn Palermo ellen gecinehéz meccslesz...
bocs egy kicsit hosszú lett.
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amúgy meg a mondatot nagy kezdõbetûvel írják <#vigyor1>#vigyor1>
Hát nagyon hajazott rá😄DDDDDDDDddddddd
bazdmeg fetrengek a röhögéstõl xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
minthaénírtamvolna YSD.ASD.DA.
ez volt cúpernél is, csak õ örökvesztes .D
kicsit idegesítõ, hogy már meccsek óta a felsorolt jelzõk jellemzõek a játékunkra
én mondjuk már rég elküldtem volna Mancini-t
lehet, hogy most tulzok de én így érzem, hogy nagyon szar érzés látni azt, hogy "csak" nyerünk, de lélektelen játékkal
SAMUEL
Kapus potya 😊
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com