FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-1 (Crespo)
FORZA INTER
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
Yo, Bitch!
Uccso 10 percet kell folytatni !
Forza .
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Oct. 21. 10:01 -REGGIO CALABRIA- Adriano a gólján kívül ismét azzal hívta fel magára a figyelmet hogy a lecserélést követõen látványosan és sértõdötten vonult a kispadig nem köszönvén meg a gratulációkat. ”Senki sem szereti ha lecserélik, én mindent meg szerettem volna tenni ezért a csapatért ma este a pályán. Hibáztam mikor lecseréltek, de nem akartam megbántani senkit sem. Mancinivel amúgy is teljesen normális a kapcsolatom nem hiszem hogy ez most különösen befolyásolna bármit is. Õ hozza a döntéseket, nekem pedig ezeket el kell fogadnom, sajnos ez most nem volt könnyû dolog.”
Francesco Toldo kezdõ volt ezen az estén, és ha már játszott akkor az Inter legjobb teljesítményét is nyújtotta. A SKY és a Gazzetta szerint is õ volt a mezõny embere. Nézzük mit mondott a lefújás után a tv-ben. ”Tudtuk hogy egyáltalán nem lesz egy könnyû mérkõzés, mivel a Serie-A-ban fõleg idegenben nincsenek könnyû meccsek. Nehéz és verejtékes gyõzelem volt ez, az elsõ félidõben mikor kiegyenlített játék folyt nagyon észnél kellett hogy legyünk. Ráadásul a pálya talaja is igencsak lekorlátozta a lehetõségeket, nem nagyon tudott kialakulni összefüggõ játék. A jelenlegi helyzetem? Miután egész életemben játszottam, nem egyszerû megszokni ezt a szerepkört. De elfogadom a döntéseket, szerencsére most nagyon együtt van a csapat és képesnek tartom magunkat arra hogy jó eredményt érjünk el idén is.”
Cautioned: -
Disqualified: -
Inter
Cautioned: Samuel.
Disqualified: Burdisso (4 games), Chivu, Maicon, Suazo.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
★ 汤姆 李
te?
juventus reméljük kiszop
mondjuk ha nem most akkor jövõ héten <#nyes>#nyes>
Yo, Bitch!
de ha holnap nyer a Juve akkor csak 3pontra lesz mögöttünk a 2. helyezett
nyertünk, soványka 1 góllal, nagyon szarok voltunk, nem is érdemes többet beszélni errõl a meccsrõl :C
Yo, Bitch!
FINGÓÓÓÓ
César lenne nálam a gyenge láncszem de mostanság õ se rossz
A disp.: 22 Novakovic, 8 Barreto, 11 Joelson, 20 Alvarez, 24 Tullberg, 25 Montiel, 32 Pettinari
All.: Massimo Ficcadenti
Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Corrdoba, 26 Chivu, 6 Maxwell; 7 Figo, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 31 Cesar; 9 Cruz, 10 Adriano
A disp.: 12 Julio Cesar, 4 Zanetti, 8 Ibrahimovic, 18 Crespo, 21 Solari, 25 Samuel, 29 Suazo
All.: Roberto Mancini
Yo, Bitch!
Hamsyk gyerek se semmi...
Yo, Bitch!
hálaisten
lõjön még1et a napoli v. maraggyon