FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdjük újra 😊

1-1 (Crespo)

FORZA INTER

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

ForzaInter
egyelõre az történik amire számítotram, a CSKA-nak betonvédelme van nagyon szervezettek, és jól játszanak bár félidõ végére már vmennyire feljavultunk, egy x-el elégedett lennék.

Yo, Bitch!

Vagy amatõr...
Uccso 10 percet kell folytatni !
Forza .

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

fsgh
de idegesítõ hogy a kommentátor ennyire Inter ellenes...vagy Orosz imádó...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
1-0... hmmm de jók vagyunk...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Adriano bocsánatot kért
Oct. 21. 10:01 -REGGIO CALABRIA- Adriano a gólján kívül ismét azzal hívta fel magára a figyelmet hogy a lecserélést követõen látványosan és sértõdötten vonult a kispadig nem köszönvén meg a gratulációkat. ”Senki sem szereti ha lecserélik, én mindent meg szerettem volna tenni ezért a csapatért ma este a pályán. Hibáztam mikor lecseréltek, de nem akartam megbántani senkit sem. Mancinivel amúgy is teljesen normális a kapcsolatom nem hiszem hogy ez most különösen befolyásolna bármit is. Õ hozza a döntéseket, nekem pedig ezeket el kell fogadnom, sajnos ez most nem volt könnyû dolog.”
Francesco Toldo kezdõ volt ezen az estén, és ha már játszott akkor az Inter legjobb teljesítményét is nyújtotta. A SKY és a Gazzetta szerint is õ volt a mezõny embere. Nézzük mit mondott a lefújás után a tv-ben. ”Tudtuk hogy egyáltalán nem lesz egy könnyû mérkõzés, mivel a Serie-A-ban fõleg idegenben nincsenek könnyû meccsek. Nehéz és verejtékes gyõzelem volt ez, az elsõ félidõben mikor kiegyenlített játék folyt nagyon észnél kellett hogy legyünk. Ráadásul a pálya talaja is igencsak lekorlátozta a lehetõségeket, nem nagyon tudott kialakulni összefüggõ játék. A jelenlegi helyzetem? Miután egész életemben játszottam, nem egyszerû megszokni ezt a szerepkört. De elfogadom a döntéseket, szerencsére most nagyon együtt van a csapat és képesnek tartom magunkat arra hogy jó eredményt érjünk el idén is.”

CSKA Moscow
Cautioned: -
Disqualified: -

Inter
Cautioned: Samuel.
Disqualified: Burdisso (4 games), Chivu, Maicon, Suazo.

Lombardini

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini
Persze, hogy nem.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
Roma se fogja végigbírni

Yo, Bitch!

fsgh
szépen menetelgetünk...Juvéba nem látok annyi potnciált hogy utolérjen(bl helyet azért tuti elcsíp) Milan lehetett volna veszélyes elmletben de nem igazán félek tõlük eddig...Roma az aki mutat valamit de most is xeltek a Napoli ellen. Remélem idén is ki tudunk csikarni magunknak egy jó kis elõnyt a félidõre😊

kit érdekel, egy erõs középcsapat

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Juve eddig jobb a meccsen😞

★ 汤姆 李

még nemtom ;\\

persze 😄

te?

mész este molörybe?

jah xd

teccetõs a milan meccs 😄

thx 😊

na végre adri betalált

juventus reméljük kiszop
mondjuk ha nem most akkor jövõ héten <#nyes>

fsgh
ha tudtuk nekem olyan képfeltöltõt mondan ahova 700kb-t krüli gif képet fel lehet tölteni akkor feltöltöm ujra a bannert és akkor biztos látszódni fog

fsgh

ForzaInter
nálam meg látszik

Yo, Bitch!

fsgh
nálam nem

ForzaInter
látszik

Yo, Bitch!

nálatok semm látszik a banner?

ForzaInter
ilyen talajon jobbak nemis lehettünk volna, 2 félidõben már kézbe tartottuk meccset, lényeg hogy megvan a 3 pont

Yo, Bitch!

elléptünk 5 pontra a Roma-tól

de ha holnap nyer a Juve akkor csak 3pontra lesz mögöttünk a 2. helyezett

fsgh
nyertünk! de nagyon sótlan meccs volt ez:S

vége

nyertünk, soványka 1 góllal, nagyon szarok voltunk, nem is érdemes többet beszélni errõl a meccsrõl :C

ForzaInter
bekéne már ujítani egyre😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
eddig amugy nem vagyunk vmi meggyõzõek, megszokottnál több labdát eladunk, és Reggina jól játszik támadásaik nagyon veszélyesek tudnak lenni, résen kell lennünk, ameddig nem rugjuk be a 2 gólt nem lehetünk nyugodtak... Toldo pedig ma is bizonyítja hogy lehet rá számítani, pálya minõsége katasztrófális:\

Yo, Bitch!

kaphattunk volna már pár golt :S

nagyon bejövõs az idegenbeli mezünk 😊

fsgh
Jó szarul játszunk...

😄 azzal a sokkal 😄

fsgh
Adrianonak adták mert a hajszálával hozzáért😄DDdd

adriano szvsz

fsgh
GGÓÓÓLLLL!!!!!!!!!!😊)))

góóóóóól

FINGÓÓÓÓ

ekkora mákot

geciszarok a páylaviszonyok :S

ForzaInter
Cesar az egyik legjobb a szezonban 8)

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄
jólesz az, nyerünk nagy nehezen, spórolni kell kedden bl meccs...

Yo, Bitch!

fsgh
szerintem jó...

César lenne nálam a gyenge láncszem de mostanság õ se rossz

miért érzem ugy hogy ez a 11 így egy szar?!

ForzaInter
Reggina: 30 Campagnolo, 3 Cherubin, 4 Cascione, 6 Aronica, 10 Cozza, 14 Tognozzi, 16 Valdez, 18 Hallfredsson, 21 Ceravolo, 34 Missiroli, 55 Lanzaro
A disp.: 22 Novakovic, 8 Barreto, 11 Joelson, 20 Alvarez, 24 Tullberg, 25 Montiel, 32 Pettinari
All.: Massimo Ficcadenti

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Corrdoba, 26 Chivu, 6 Maxwell; 7 Figo, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 31 Cesar; 9 Cruz, 10 Adriano
A disp.: 12 Julio Cesar, 4 Zanetti, 8 Ibrahimovic, 18 Crespo, 21 Solari, 25 Samuel, 29 Suazo
All.: Roberto Mancini

Yo, Bitch!

ForzaInter
belõle még lehet vmi...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Lavezzi gyerek nemsemmi, vhogy az az érzésem hogy fog õ még itt játszani😄
Hamsyk gyerek se semmi...

Yo, Bitch!

4-4 😄DDDDddd

hálaisten

lõjön még1et a napoli v. maraggyon