FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most azért így végignézve a gólokat, megint kicsit csalódott vagyok, hogy csak ugy bírtunk gólt szereni, hogy kipattanóból,védõ balfasságából és tizeneggyesbõl ellenben a Genova meg egy szép akcióból

jó persze most mindenki azt mondja, hogy mit siránkozok mert nyertünk 3góllal de akkor is, nekem gecire hiányzik a normális játék és az akció golok :S

Cruz elégedett volt
Nov. 1. 05:52 -MILANO- Az Internazionale gárdája ma magabiztos, 4-1-es gyõzelmet aratott a Genoa csapata ellen, Cordoba, Cambiasso, Cruz, valamint Suazo góljával. Utóbbinak a mai gól egyfajta mérföldkõ volt, lássuk, hogy miért:
½Nagyon boldog vagyok!½- kezdte nyilatkozatát David Suazo, aki megszerezte elsõ bajnoki találatát az Interben. ½Ez a nagyszerû dolog a futballban, hogy sosem tudhatod, hogy mi fog történni. Fontos, hogy én mindig keményen dolgoztam és mindig kihoztam magamból a legtöbbet. Néha jól ment, néha nem... Ma végre gólt szereztem és ez is hozzásegítte a csapatot a 3 ponthoz. Nagyon örülök és folytatni fogom a kemény munkát. A legjobb az egészben a csapattársaim reakciója volt a gólom után. Mindnyájan szerették volna, hogy végre betaláljak, ez is azt mutatja, hogy milyen egységes is a mi csapatunk. Lényeges, hogy megtartsuk a jó formánkat, mert ha ez sikerül, akkor nagyon nehéz dolga lesz azoknak, akik le akarnak minket gyõzni.½

<#eljen><#eljen><#eljen>

<#worship><#worship><#worship>

fsgh
34 gól ebben a fordulóban😮 a ez nem semmi...

3,4 gól per meccs😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
téves Cruz volt...😊

ja és végi 4-1-re nyertünk😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Cruz

Yo, Bitch!

<#taps><#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

fsgh
4-1!!!!

SUAZO!!!! tizibõl

fsgh
Suazo kapásból válaszolt!!!!!!

SUAZO! 3-1!

3-1 suazo végre

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

fsgh
b@sszameg! 2-1!

fsgh
vagyis senkit se hagyunk le ebben a fordulóban...

vagy mégis? (Roma - Lazio már 3-2 😛)

mindegyik nagycsapat vezet, Inter milan roma
meg a középcsapatok is, juve, fiorentina

adrianot megint nem nevezete ez a fsz

fsgh
2-0!!! Cambiasso!!!!😊

bubu13
2:1 a Rómának

EEE 1899

Hol a meccs??Én Roma-Laziot nézek éppen😞

bubu13
Vezet a Lazio

EEE 1899

fsgh
meccs van gyerekek!! VEZETÜNK!!!!

Cordoba! 1-0! 8.percben😊

bubu13
Cordoba

EEE 1899

nemtom mit sír a juvesok szája bírók csaltak nekik 3-4 évig most meg egyszer ellenük fújtak és nem tetszik

Moratti szerint nincsenek a Juve ellen a bírók
Oct. 30. 07:40 -MILANO- ”Minden évben azt mondják hogy a játékvezetõknek éppen rossz éve van. A bírók nagy része fiatal így elõfordul hogy hibáznak. Persze vannak kirívó esetek, mint például most a Juventus meccsen történtek. De ami fontos hogy jelenleg ezek a dolgok nem rendeltetés szerûen mûködnek már hanem tényleg véletlenszerûen.” mondta Massimo Moratti az Inter elnöke az olasz közvéleményt felkorbácsoló Napoli-Juventus meccs kapcsán.
Moratti szerint most közel sem lesz akkora rangadó a hétvégi összecsapás, egyszerûen csak játszik egymással az Inter és a Juventus. Ezzel kapcsolatban a következõket mondta. ”Egy normál bajnoki meccs lesz két olyan csapat között amely nagy és dicsõ múlttal rendelkezik. Persze sokat számít majd ennek a meccsnek a végkimenetele. Bennem nincsenek semmiféle sérelmek a múlttal kapcsolatban, akkor sem hogyha nagyon szeretnék egyesek hogy legyen.”
Ezután már konkrétabban az Interrõl esett szó, pontosabban a legutóbbi Palermo meccsrõl. ”Jól alakultak a dolgok az elmúlt idõszakban hiszen hoztuk a meccseket. Teljes mértékben elégedett lennék hogyha a jövõben is így teljesítenénk, mind ami az eredményt mind ami a játékot illeti. Stankovic kieséséért kár, de szerencsére akkora nagy baj nincs így egy kis pihenõ után visszatérhet majd õ is. Vannak ilyenek, meg kellett már tapasztaljuk Vieira sérülésénél is. Vannak olyan játékosaink akik pótolni tudják majd a kiesetteket!”
Ezt követõen a mercatoról kérdezték Morattit. ”A januári dolgokról igen korai lenne még beszélni. Ráadásul januárra már felépül mindenki így teljes lesz a keret így jelenleg nem látom okát annak hogy különösebben nagy tranzakciókba kellene fognunk. Adriano? Nem kell abból akkora ügyet csinálni hogy kimaradt a keretbõl. Öt támadónk van és a leginkább formában lévõket nevezi az edzõ. Adriano megítélése a klub számára mit sem változott ugyanolyan fontos része a csapatnak mint korábban. Mások is ki szoktak maradni, nem kell ebbõl ügyet csinálni.”
Végül pedig Fabio Capello azon kijelentésére reagált mely szerint az Inter az õ tanácsára igazolta le Vieirat és Ibrahimovicot, most pedig ennek köszönhetõen állnak csak elõl. ”Nem hallottam hogy Capello ilyet mondott volna, de nem az õ tanácsára vettük meg az említett játékosokat. Sõt egyáltalán nem emlékszem rá hogy a tanácsait kikértük volna…”

ForzaInter
Inter Club Ungheria tuti szervez utazást, több bajnoki és bl meccsre szoktak utazást szervezni,buszos és asszem 3 nap nem klubtagoknak asszem 30 rugó.

Yo, Bitch!

ForzaInter
igen, szerveznek.

Yo, Bitch!

bármondjuk 11095 után átgondolom -.-

nem tudja vki szerveznek a dec 23-ai Inter milan meccsre utakat?

ha vki tud vmit privátszervezést vagy vmi honlapot ahol vannak ilyenek írja már le pls

köszi

fsgh
😮OOOo

Részvét!

😮 :C

RÉSZVÉT!

bubu13
aimben-amiben

EEE 1899

bubu13
Buszbalesetet szenvedet egy magyar autó busz aimben Milan szurkolók voltak 3 halott (Milan-Roma meccsrQl jöttek haza)

EEE 1899

ForzaInter
kicsit durva😮

Yo, Bitch!

fsgh
LOMBARDINI! ha leszel itt a képed! (sose látlak msnen ezért nem tudtam eddig odaadni...itt biztos megtaláod majd😄)

bubu13
bubu13
Ha már videózunk akkor itt van még egy Zlatan: Zlatan

EEE 1899

bubu13
Materazzitól nagyot kapott

EEE 1899

bubu13
az az Ajaxos gól az elején 2004-ben nagyon durva

EEE 1899

Mondjuk így még nem láttam büntetõt kivédeni ahogy Cesar tette a vid.végén<#wow2>
Neki + aranylabdát kérünk!<#circling>Neki.
Van Rabona,minden😊

Azt nemtudom sajna de nézzünk tõle 1 Best Of-ot<#eljen>

bubu13
Volt egy Chivu szabadrugás ami a kapufát talált 30-ról volt Ibra sarkazás és még pár nagy Fontana védés?
Ja és tudja valaki hogy mivan Julio Ceaserral?

EEE 1899

köfi

sajnos a köv. meccset sem közvetíti a Sport Tv :S

fsgh

nah akkor valami csoda folytán tudunk támadni is?

bubu13
Rengeteg kihagyott helyzet,kapufák

EEE 1899

<#shakehead><#shakehead><#shakehead>

sejtettem, hogy nem nyerünk a Palermo ellen idegenben, de hogy nem lõttünk gólt, mivel nem voltam itthon nem is láttam de gondolom milyen lehetett a meccs a mi részünkrõl

fsgh
akkor Roma feljött 3 pontra míg a Juve 4-re lemaradt...

fsgh
0-0... b@sszameg

bubu13
Döntetlen!

EEE 1899

adriano hol a f4szba van megint? nyomorék mancinit kikéne már b4szni 80.percben cserél azt behozza cruzt

cseszanak igaza van
kene ide murinnyo

azt a csíterek a vegen atveszik a vezetest

fsgh
89.perc 0-0...nem lesz ez jó...