FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó persze most mindenki azt mondja, hogy mit siránkozok mert nyertünk 3góllal de akkor is, nekem gecire hiányzik a normális játék és az akció golok :S
Nov. 1. 05:52 -MILANO- Az Internazionale gárdája ma magabiztos, 4-1-es gyõzelmet aratott a Genoa csapata ellen, Cordoba, Cambiasso, Cruz, valamint Suazo góljával. Utóbbinak a mai gól egyfajta mérföldkõ volt, lássuk, hogy miért:
½Nagyon boldog vagyok!½- kezdte nyilatkozatát David Suazo, aki megszerezte elsõ bajnoki találatát az Interben. ½Ez a nagyszerû dolog a futballban, hogy sosem tudhatod, hogy mi fog történni. Fontos, hogy én mindig keményen dolgoztam és mindig kihoztam magamból a legtöbbet. Néha jól ment, néha nem... Ma végre gólt szereztem és ez is hozzásegítte a csapatot a 3 ponthoz. Nagyon örülök és folytatni fogom a kemény munkát. A legjobb az egészben a csapattársaim reakciója volt a gólom után. Mindnyájan szerették volna, hogy végre betaláljak, ez is azt mutatja, hogy milyen egységes is a mi csapatunk. Lényeges, hogy megtartsuk a jó formánkat, mert ha ez sikerül, akkor nagyon nehéz dolga lesz azoknak, akik le akarnak minket gyõzni.½
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
3,4 gól per meccs😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ja és végi 4-1-re nyertünk😊)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
★ 汤姆 李
SUAZO!!!! tizibõl
SUAZO! 3-1!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
vagy mégis? (Roma - Lazio már 3-2 😛)
meg a középcsapatok is, juve, fiorentina
★ 汤姆 李
Cordoba! 1-0! 8.percben😊
Oct. 30. 07:40 -MILANO- ”Minden évben azt mondják hogy a játékvezetõknek éppen rossz éve van. A bírók nagy része fiatal így elõfordul hogy hibáznak. Persze vannak kirívó esetek, mint például most a Juventus meccsen történtek. De ami fontos hogy jelenleg ezek a dolgok nem rendeltetés szerûen mûködnek már hanem tényleg véletlenszerûen.” mondta Massimo Moratti az Inter elnöke az olasz közvéleményt felkorbácsoló Napoli-Juventus meccs kapcsán.
Moratti szerint most közel sem lesz akkora rangadó a hétvégi összecsapás, egyszerûen csak játszik egymással az Inter és a Juventus. Ezzel kapcsolatban a következõket mondta. ”Egy normál bajnoki meccs lesz két olyan csapat között amely nagy és dicsõ múlttal rendelkezik. Persze sokat számít majd ennek a meccsnek a végkimenetele. Bennem nincsenek semmiféle sérelmek a múlttal kapcsolatban, akkor sem hogyha nagyon szeretnék egyesek hogy legyen.”
Ezután már konkrétabban az Interrõl esett szó, pontosabban a legutóbbi Palermo meccsrõl. ”Jól alakultak a dolgok az elmúlt idõszakban hiszen hoztuk a meccseket. Teljes mértékben elégedett lennék hogyha a jövõben is így teljesítenénk, mind ami az eredményt mind ami a játékot illeti. Stankovic kieséséért kár, de szerencsére akkora nagy baj nincs így egy kis pihenõ után visszatérhet majd õ is. Vannak ilyenek, meg kellett már tapasztaljuk Vieira sérülésénél is. Vannak olyan játékosaink akik pótolni tudják majd a kiesetteket!”
Ezt követõen a mercatoról kérdezték Morattit. ”A januári dolgokról igen korai lenne még beszélni. Ráadásul januárra már felépül mindenki így teljes lesz a keret így jelenleg nem látom okát annak hogy különösebben nagy tranzakciókba kellene fognunk. Adriano? Nem kell abból akkora ügyet csinálni hogy kimaradt a keretbõl. Öt támadónk van és a leginkább formában lévõket nevezi az edzõ. Adriano megítélése a klub számára mit sem változott ugyanolyan fontos része a csapatnak mint korábban. Mások is ki szoktak maradni, nem kell ebbõl ügyet csinálni.”
Végül pedig Fabio Capello azon kijelentésére reagált mely szerint az Inter az õ tanácsára igazolta le Vieirat és Ibrahimovicot, most pedig ennek köszönhetõen állnak csak elõl. ”Nem hallottam hogy Capello ilyet mondott volna, de nem az õ tanácsára vettük meg az említett játékosokat. Sõt egyáltalán nem emlékszem rá hogy a tanácsait kikértük volna…”
Yo, Bitch!
ha vki tud vmit privátszervezést vagy vmi honlapot ahol vannak ilyenek írja már le pls
köszi
Részvét!
RÉSZVÉT!
EEE 1899

EEE 1899
EEE 1899
Neki + aranylabdát kérünk!<#circling>#circling>Neki.
Van Rabona,minden😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ja és tudja valaki hogy mivan Julio Ceaserral?
EEE 1899
sajnos a köv. meccset sem közvetíti a Sport Tv :S
sejtettem, hogy nem nyerünk a Palermo ellen idegenben, de hogy nem lõttünk gólt, mivel nem voltam itthon nem is láttam de gondolom milyen lehetett a meccs a mi részünkrõl
cseszanak igaza van
kene ide murinnyo
azt a csíterek a vegen atveszik a vezetest