FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
J.Cesar
Maicon Materazzi Samuel Maxwell
Cambiasso
Zanetti Solari
Pelé
Cruz Suazo
ha nem jól rakt volna ki egy rombuszra gondoltam a középpályán....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.
középpályára nem sok választási lehetõség van :S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
volt itt már gabberé is meg volt már garciaé is
meg ugyis ellustultál most xD
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
sztem szépen kérjük meg gabbert hozzon össze vmi mester munkát ;]
sztetek akkor be legyen rakva ez a banner a fenti helyére? mert ha azt monnyátok, hogy tetszik akkor berakom ezt?!
lesz rá licitálás:S
Yo, Bitch!

Yo, Bitch!
ha már ma is csinálsz akkor lehet, hogy arra majd holnap reagálok, mert hosszú volt nagyon ez a nap és lefexek aludni, mert kivagyok 😊
meg akár lehet egy picit nagyobb is ha gondolod
õ az aki a legjobban megérdemli az egész Interbõl
REMÉLEM ezt te sem gondoltad komolyan ;]
talán akkor ha J.Zanetti v. Cambi az, de mondjuk jah talán lehetne Stanko is, de szvsz ez nem lett olyan jó banner mint amilyenek te igazán tudsz 😛
vagy túl absztrakt?😄
-Adriano hamarosan visszatér!
Dec. 14. 12:39 -MILANO- A napokban felreppent a pletyka mely szerint Adrianot a San Paolo szeretné kölcsön venni a télen. Ezzel kapcsolatban és még sok minden másról beszélt az Inter sportigazgatója Ernesto Paolillo aki a Brazíliából visszatért doktor Combival is értekezett már a játékos állapotáról. ”Csupa jó hírt kaptunk Brazíliából Adrianoról. A játékos mind fizikálisan mind pedig mentálisan magára talált így véleményem szerint nem lesz akadálya annak hogy január elején visszatérjen Milánóba.”
Elvileg tehát január elsején õ is Milanóba érkezne és csatlakozna a többiekhez akikkel másnap Dubaiba utaznának A San Paolo elnöke nem tett le a játékos kölcsönvételérõl ám megjegyezte hogy mivel a támadó európai szinten is az egyik legjobban fizetett játékosok között van ezért kevés esélyt lát arra hogy valóban õket erõsítse januártól. Gilmar Rinaldi, Adriano ügynöke amúgy még Karácsony elõtt találkozni fog az Inter vezetõivel és akkor fog végérvényesen eldõlni a csatár sorsa.
Yo, Bitch!
nincs ellenfelunk
Yo, Bitch!
Puccio
Bolzoni

FORZA INTER! FORZA ITALIA!